2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım tesekkur ederım onerılerın ıcın...bebısın guzel gunlerde gıysın ınsallah...darısı basıma ınsallah alısverıse cıkayım:)))

Rica ederim canım umarım işine yaratmıştır da yol gösterir. İnsan çok özeniyomuş onu anladım alırken, kendime bu kadar özenmiyorum. Mağazaları komple almak istiyo insan güzel güzel çık gez daha ağırlaşmadık, yarın öbürgün gezemicez böyle rahat rahat. :44:

O dönem işte hiç aklıma gelmedi dikkat etmek, yoksa öyle her gün baklava börek yiyen insan değilim ama işte çıkacağı varsa çıkıyo. Napalım çıkarsa da sağlık olsun Allah beterinden korusun. Sen de dikkat ey canım da insülinle falan uğraşma. Ne kaldı şurda 3-4 ay yemeyiversek bazı şeyleri ölmeyiz ya, herşey bebişlerimiz için

sen hangi doktora gidiyosun?

Günaydın kızlar.Bebeğimi zaten az hishediyorum 3 gündürde hiç oynamadı dün ağaya sızlaya doktora gittim çok şükür iyimiş ama benim beklerken ömrümden ömür gitti.
Doktor renkli ulturason istedi 25 haftamdayım.niçin istemiş olabilir.bide benim karnım çok kaşınıo kaşımamaya çalışıyrm galiba yırtılacak bunun için kullandınız bişi varmı

günaydın anneler. bu konu başlığında bi arkadaş bebek için alınacakların listesini yapmıştı. ben bilgisayarıma kaydetmiştim ama bilgisayarım serviste. kimin listeyi yazdığınıda hatırlamıyorum. elinde ihtiyaç listesi olan, yapan tekrar yayınlayabilir mi? bayram tatilinde alışverişi bitireyim diyorum.

günde 3 litreye yakın su içiyomusun? su içmeye dikkat edersem hareketleri azalmıyor bebeğimin. suyu azalttığımda bende az hissediyorum. etkisi varmı yoksa baana mı öyle geliyor bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım umarım biseyin kalmamıştır atlatmissndr gribi. Hastane Pahalıymis biraz
Umarım şeker yükleme sonucun iyi çıkar benim yüksek çıktı. Diyeti de uygulayamiyorm gibi.
Masallah bebeğin için bi problemm olmadığına sevindim

karnın kaşınmaya başladıysa kesin yırtıklarda beraberinde geliyor.tecrübeyle sabit.ben de pek işe yaramadı.belki genetik olduğuiçin ama belki sizde işe yarar,
çilek yağı,kakao yağı,aloe vera ve jojobo yağı devamlı sürülmesi lazım sabah akşam.ben belki düzenli kullanamamışımdır.
bir de eczanelerde satılan biraz pahalı çatlak kremleri var.isterseniz bi de onları deneyin.

kızlar günaydın, bi sorum olacaktı. seker diyeti uygulayanların kesinlikle sekerli şeyler yememesi mi gerekiyor. az miktarda da olsa yense bi problem oluyor mu acaba

herkese günaydın kızlar...
bugün size bir kaç sorum olacak
1.soru: Mothercare fabrika satış mağazası tam olarak nerede bileniniz varsa bana yardımcı olabilir mi?
2.soru: İlk gebeliği yaşayan arkadaşlar gebeliğinizle ilgili hiç bir problem yokken doktorunuz sizi hangi doğuma yönlendiriyor normal mi sezeryan mı?

Arkadaşım 37. haftasında her şey normal giderken çatı muanesine kadar doktoru ona normal doğum yapacağını söyledi..dün kıza demişki eğer normal doğum yaparsan gelecekte idrar kaçırma problemin olabilir..ve yeni evlisin cinsel hayatın eskisi gibi olmayabilir demiş kızın morali çok bozuk,,,ya doktor uğraşmak istemiyor yada gerçeklik payı var ...

Günaydın arkadaslar nasılsınız ?
bısy sormk ıstıyorum bız esımın mecburı hızmetınden dolayı mardınde yasıyoruz.malum dogalgaz yok mecbur soba kurucaz we hayatımda hıc soba kullanmadım.tereddut edıyrm sobayla nasıl bebek buyutucem.buyuten warmı ? soba sıcaklıgı yetıcekmı bebegıme korkuyorum

günde 3 litreye yakın su içiyomusun? su içmeye dikkat edersem hareketleri azalmıyor bebeğimin. suyu azalttığımda bende az hissediyorum. etkisi varmı yoksa baana mı öyle geliyor bilmiyorum.

Suyun hissetmekle çok alakası var canım benim
suyu azalttın mı bebişin hareketleri azalıyor

Canım benim kaynanamın evi sobalı
diğer ısınma çeşitlerinden daha sıcak oluyor soba
ama birsürü sıkıntısı var, geceleri tütmesini engellemen gerek
karbonmonoksit zehirlenmelerine neden oluyor geceleri sobanın geri tepmesi
sürekli sobayı kontrol ettiğin ve bebeği sobalı odadan çıkarmadığın sürece ısınma derdi olmaz
ama diğer sorunlar için bişey diyemeyeceğim

kızlar günaydın, bi sorum olacaktı. seker diyeti uygulayanların kesinlikle sekerli şeyler yememesi mi gerekiyor. az miktarda da olsa yense bi problem oluyor mu acaba

Şuan ben gebelik diyabeti diyeti uyguluyorum. Diyetisyenin verdiği listede hiç şeker yok bal, reçel, çay şekeri vs. Ayrıca karbonhidratta yok börek çörek makarna pilav türleri. Karbonhidrat olarak Sadece her öğünde 2 dilim tam buğday ekmeği var günde 8 dilim. Bide bulgur pilavı yiyebiliyorum ekmek yemediğim öğünlerde. Şkeride meyveden alıyoruz. Öğlen 2 tane akşam 2 tane meyve var beraberinde süt olursa daha iyi olur. Şekerli şeyler yedğinde 1 saat sonra ölç zaten şekerinin fırlamış olduğunu görüyorsun. Senin yükleme sonuçların kaç çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…