2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
biz de düşünüyoruz park yatak ama boyut konusunda kararsızız :) hep kraft baktık biz en çok kraftları beğendik mağazada.. stadium modelini de çok kullanan varmış dokusundan dolayı

bana doktorum en başından beri balık yağı içiriyor sen de denesen? tadı yok onun zaten. sana dokunacağını sanmam. bebeklerimiz her halde besleniyordur bence. annem bana hamileyken sarılık olmuş, bırak beslenmeyi canını zor kurtarmış nerdeyse. biraz nazlı olsam da sağlıklıyım Allaha şükür

biz de düşünüyoruz park yatak ama boyut konusunda kararsızız :) hep kraft baktık biz en çok kraftları beğendik mağazada.. stadium modelini de çok kullanan varmış dokusundan dolayı

Biz de kraft stadium aldık. baya araştırmıştım, dokusu en iyi olan kraft-stadium. kraftın tüm ürünleri aynı kalitede değil, internetten alırsanız dikkat edin. bazılarının kumaşları naylon gibi. mağazadan beğenmek en iyisi.

Açıkcası alıp kullanmadığım için iyi ya da kötü diyemem canım
ama mağazada baktığımda çok hoşuma gitti
özellikle bi modeli var ki çok beğendim
boyutlarını unuttum bende ama internette aradaki fark belli olmuyor cidden
bir boyu diğerinden kullanışlıydı

Canım alerjik astım olduğum için cesaret edemedik balık yağına
bir çok maddeye alerjim var, balık yağına var mı yok mu belli değil
hamilelikte deneyip kendimizi riske atmayalım dedi
bol bol ceviz ye karşılar dedi ama benim canım hiçbir şey yemek istemiyor
çok şükür anneciğin atlatmış da seni de dünyaya getirmiş canım
kraftın beğendiğim modelinin adını hatırlayamıyorum balık hafızalı mı oldum nee yaaa
mağazadan alcam kısmet olursa

Kızlar bugün ne kadar yıprandıysam sesim gitti, boğazım şişti
bunun dışında üşütmüşüm boğazımın şişi dışında öksürük, hapşırık ve burun akıntısı var
bebişim 3. gününü dolduruyor hala oynamadı ağlayacam yaaa

Canım hiçmi oynamadı bişeyler yiyip uzansan , bide benim diyabet çıktığı gün biraz moralim bozuktu ağladım filan hiç suda içmemiştim ve 1 gün boyunca hissedemedim. Sonra burda kızlar su iç deyince oturup 2 litre su içtim, hareketlendi. Sende zorla kendini kapat burnunu tat alma hissin gider o şekilde ardarda üç dört bardak su iç.

Burnumu kapattım ve boğazım şiş olmasına rağmen su da içtim canım yaaa
ama oynamadı nedendir bilemiyorum
öksürürken kramp girmişti, ondan olabilir mi acaba

zirsizdeli canım kesinlikle su iç ve tatlı birşeyler ye ayrıntılı da benimki oynamıyordı dr su içirdi direk oynamaya başladı bir de sağlık ocaklarında dopler oluyor sadece kalp atışını dinleyebiliyorsun var mıdır oralarda bir sor bakalım

İyi akşamlar kızlar,
Bugün tetanoz aşımın birinci dozunu vuruldum saat 4 gibi....Henüz bir ağrı ya da şişlik olmadı inşallah olmaz da.....bol bol ceviz ye dedi hemşire balık ye falan dedi ve sıvıyı mutlaka al dedi......

Canım su içtim bugün sırf oynasın diye
benim alttan suyum gitmeye devam ediyor ayrıca
o yüzden daha çok korkuyorum
cumartesi ne kadar mesafe olursa olsun gidecem artık bi doktor bulup
sağlık ocağında yok canım, sormuştum da yok dediler

Canım ikinci dozu 24. haftada vuruyorlar normalde
normal dedi mi hemşire haftana?

benimde dün kasıklaım çok ağrıdı bebeğimin hareketleri azdı hayırlısıyla bir doğursaydık valla yaa

arkadaşlar benim de ocak sonunda olacak inşallah doğumum.
park yatak almak istiyorum. netten araştırıyorum da bir de sizlere soruyum dedim. almış olan, almak isteyen var mı? ne marka almak istiyorsunuz fikir verirmisiniz?

ben ilk kızıma chicco lullaby almıştım şimdi de onu kullanacağım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…