2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
öyledir Allah'ın izniyle. Keşke hep güzel haberler alsk versek birbirimize. Ama seninle aynı şeyleri yaşayan dertleşebileceğin birilerinin olduğunu bilmek bir yetiyor. Tüm hamişler sizleri seviyorum :) 😜

Umarım artık şu kötü haberler biter canım yaaa
mutlu haberler vermek istiyorum mesela bende artık

Çok mu yoruldun, biz yorulunca onlar da yoruluyormuş çünkü...bazen bebekler 24 saat boyunca uyuyabiliyorlarmış...kötü şeyler düşünme lütfen:))

hayır canım yorulmadım her zaman kı halım sadece dun cok ac kalmıstım dun cok oynadı. ama bugun sabahtan berı oynamadı endıselenıyorum ben de...

hayır canım yorulmadım her zaman kı halım sadece dun cok ac kalmıstım dun cok oynadı. ama bugun sabahtan berı oynamadı endıselenıyorum ben de...

canım zaten bı haftalarda zaten çok düzensiz oluyormuş doktorum öyle söylemişti okuduğum kitapta da aynısı yazıyor 28. Ve 32. Haftalar arası hareketlerinin en düzenli olduğu zamanlarmış. Hiç mi hissetmedin bugün?

canım zaten bı haftalarda zaten çok düzensiz oluyormuş doktorum öyle söylemişti okuduğum kitapta da aynısı yazıyor 28. Ve 32. Haftalar arası hareketlerinin en düzenli olduğu zamanlarmış. Hiç mi hissetmedin bugün?

evet sanırım hıc hıssetmedım belkı cok cok az varla yok arası sabah bır sey oldu ama anlamyamadım

evet sanırım hıc hıssetmedım belkı cok cok az varla yok arası sabah bır sey oldu ama anlamyamadım

kotu düşünmemeye çalışalım canım. Birbirimize dua edelim, bebişlerimize de kendimize de çok dikkat edelim gerisi Rabbimin bileceği iş. Rabbim bebişlerimizii sağ salim kucağımıza aldığımız günü de göstersin inşallah.

Hiç stres yapma tatlım banada dün öyle oldu çok endişelendim kitlendim oraya bu sefer hiç duymadım ana bugün normalden çok hissettim demekki düzenli değil sen yeterki bebişini ve kendini üzme hiç bişi yok Allah ın izniyle.

Allahım dertler hiç bitmez mi yaaa
havalar soğur pat grip olursun
grip olursun ardından boğaz şişer ve öksürük başlar
sonra da bebiş öksürüklerinden etkilenir ve kımıldamaz
Canım biraz daha olumlu düşünmeye çalış, stres ve yorgunluk da hareketlerini azaltıyor...

Daha önce de demiştim galiba taşınma sırasında ben de hareketleri hşssedemiyordum... Çok stresliydim çünkü...

Bak ne güzel hamilesin, Rabbim sana bir melek gönderiyor, bir çok kadının en büyük hayali....

Büyük bir mucizeyi içimizde taşıyoruz, evet yaşadın durum çok zor, bebeğinden haber alamamak, ama o Allah'a emanet, bebeklerimizi ve her şeyi hiçten yaratan dışında onu kimse koruyamaz...Dr gidiyoruz sadece haber alıyoruz, doktorların da yapabileceği şeyler o kadar sınırlı ki... O yüzden bolbol dua et... Bebeklerimiz Allah'a emanet...

Canım biraz daha olumlu düşünmeye çalış, stres ve yorgunluk da hareketlerini azaltıyor...

Daha önce de demiştim galiba taşınma sırasında ben de hareketleri hşssedemiyordum... Çok stresliydim çünkü...

Bak ne güzel hamilesin, Rabbim sana bir melek gönderiyor, bir çok kadının en büyük hayali....

Büyük bir mucizeyi içimizde taşıyoruz, evet yaşadın durum çok zor, bebeğinden haber alamamak, ama o Allah'a emanet, bebeklerimizi ve her şeyi hiçten yaratan dışında onu kimse koruyamaz...Dr gidiyoruz sadece haber alıyoruz, doktorların da yapabileceği şeyler o kadar sınırlı ki... O yüzden bolbol dua et... Bebeklerimiz Allah'a emanet...

Saol canım desteklerin için
Allahım bebeklerimizi korur umarım
karnımızdaki meleklerimize uzun ömürler versin Rabbim

Hayırlı geceler güzel annişlere ve minnak bebişlere 😊 cuma gecesi bu gece bol bol dua edelim birbirimize.

Merhaba kızlar. Nasılsınız görüşmeyeli? biz iyiyiz. Ama son günlerde karnımda kasılmaları hissediyorum. gece yatarken, gündüz.. taş gibi oluyo karnım. Magnezyum kullanıyorum. Sanırım herkeste irili ufaklı bikaç sorun var. Çok takmayalım ve bol bol dua edelim. Elden başka bişey gelmez çünkü

ah canım bende de aynı sorun var. ama şuna dikkat ettim. yürüdüken sonra uzandığımda 3-4 dakika sonra hissediyorum hafif kıpırtılar. tabi bu da herzaman olmuyo ama genelde oluyo. sanırım daha çok büyümedikleri içinen iyi yatarak hissedebiliyoruz onları.
bazı günler çok hareketli (ki bu çok az oluyo), bazı günler ise mink bir iki hareket oluyo sadece. kuzenim oğlunu 7 aylıktan sonra, o da çok nadiren hissetmiş. şimdi 7 yaşında oğlu :) demek herbebek aynı olmuyo.

Kızlar bugün apartmanda bi komşuyla karşılaştık iki kızı var. İkiside erken doğmuş biri 32.haftada diğeride 34.sanırım.. Bana ne olur ne olmaz 30. Haftaya kadar herşeyini hazırla dedi hatta hastane çantasınıda, bi an korktummm

Insallah hepimiz gununde zamaninda dogururuz, ama benzer seyler ben de cok duyuyorum etraftan. Kiyafetleri de yikayip utilemek istiyorum 30. Haftaya kadar. Ne olur ne olmaz, hazirlikli olmakta fayda var.

Gunaydin anneler ve tonnton bebisleriii!!! :))

Ben yine aksam tum sohbeti kacirmisim :))) yemekten sonra uyudum, 10:30 gobi uyanip biraz tv izledim. Artik is beni cok yoruyor. Kramplar da basladi. Evde ufak tefek tadilat isleri var. dun iki kez isten gelip ustalara kapiyi actim. Bugun yine devam. Boyle olunca cok yoruluyorum. Allahtan kucuk yerde yasiyoruz :)

Gunaydin anneler ve tonnton bebisleriii!!! :))

Ben yine aksam tum sohbeti kacirmisim :))) yemekten sonra uyudum, 10:30 gobi uyanip biraz tv izledim. Artik is beni cok yoruyor. Kramplar da basladi. Evde ufak tefek tadilat isleri var. dun iki kez isten gelip ustalara kapiyi actim. Bugun yine devam. Boyle olunca cok yoruluyorum. Allahtan kucuk yerde yasiyoruz :)

Günaydın canım :16: biz de küçük yerde yaşıyoruz. pek memnun olmasam da bazı avantajları da var, okuldan eve bi kaç dkda gidebiliyorum mesela :)

canım salı günü kontrolün vardı. haber verecektin merak ettim. inşallah gğzel haberler verirsin:))

ayy evet şeker yüklemem vardı herşey yolundaymış çok şükür :16::16: Mehmet beye sordum normal 500, sezeryan 600 civarında ama kaç gün kalacağına göre falan fiyat farkediyormuş tabi. normal doğum istiyorum nasıl olur dedim o anki bebeğin durumuna bağlı senin durumuna bağlı dedi. konuşmasından sezeryan taraftarı doktorlardan galiba dedim kendi kendime :63: :63: bakalım artık 2,5 ay kaldı bir ay sonra tekrar gidicem o zamana kadar doktorlar da rengini belli etmeye başlar bir karar veririm diye düşünüyorum ( tabi inşallah veririm o kararı :60: )

Günaydın tatlı annişler :)

birkaç gündür okuyorum ama yazamıyorum. İşler çok yoğun, taşınma işi de canıma okudu. Hepimizin benzer sıkıntıları var. Dün kontrole gittim. Bebişim 790 gr olmuş, haftası ile uyumluymuş. Doktorum kilomu biraz fazla buldu, üzülmeyeyeim diye de pek üstüme gelmedi. Ben toplamda 8 kilo aldım, sizlerde durum nasıl?

Bir de size sormak istediğim başka bir şey var. Benim burnum normalde de biraz tıkalıdır. Ancak son 1-1,5 aydır uyurken özellikle çok tıkanıyorum ve bazı geceler nefessiz kalmışım gibi yataktan sıçrıyorum, kalbim küt küt atarak. Bu da beni normal doğum açısından çok korkutuyor. Aslında 4. ayda yogaya başlamak istiyordum ama tatile gittik, tez yazdım, ev taşıdık derken bir düzenim olmadı , doldu 6. ay. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?

günaydın kızlar cumaız mübarek olsun nasılsınız bakalım

biz iyiyizde gece farkında olmada sırt üstü yatıyorum karnım gerildigindenmidir nedir sabah kalktıgımda agrı oluyo nne yapcam bilmiyorum

birde gece sürayamda çerkez mantısı yiyodum yedigim en lezzetli seydi heralde yapmasınıda bilmem sevmemde ama nasıl oldu anlamadım :)

en olarak geniş olanlar kapıdan zor geçiyormuş bu yatağı ben bazen yatak odasında bazen oturma odasında kullanmayı düşünüyorum o yüzden bakarken kapı geçişlerinde rahat olmasına dikkat ediyorum

onu hiç düşünmemiştim ben yaaa , haklısın gerçekten

ben de onu hiç hesaba katmamıştım. kapıyı bir ölçmek lazım o halde önce. hatta 76x110 luklar da varmış ama onların yatakları da mecburen 70x110 oluyormuş o halde neden büyük olsunki.

Back
X