2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın tatlı annişler :)

birkaç gündür okuyorum ama yazamıyorum. İşler çok yoğun, taşınma işi de canıma okudu. Hepimizin benzer sıkıntıları var. Dün kontrole gittim. Bebişim 790 gr olmuş, haftası ile uyumluymuş. Doktorum kilomu biraz fazla buldu, üzülmeyeyeim diye de pek üstüme gelmedi. Ben toplamda 8 kilo aldım, sizlerde durum nasıl?

Bir de size sormak istediğim başka bir şey var. Benim burnum normalde de biraz tıkalıdır. Ancak son 1-1,5 aydır uyurken özellikle çok tıkanıyorum ve bazı geceler nefessiz kalmışım gibi yataktan sıçrıyorum, kalbim küt küt atarak. Bu da beni normal doğum açısından çok korkutuyor. Aslında 4. ayda yogaya başlamak istiyordum ama tatile gittik, tez yazdım, ev taşıdık derken bir düzenim olmadı , doldu 6. ay. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?

bugün sabah itibarıyle 7.5 kilo aldım. haftamız da kilomuz da aynı seninle :)

hamileliğimi öğrenmeden önce burun tıkanıklıklarım başlamıştı. geceleri tıkanıyor, zor nefes alıyorum, ve ayağa kalktığımda hapşuruk krizine giriyorum. 6 aya yakındır bu durumdayım maalesef. gündüz herhaqngi bir sıkkıntım yok. hamilelikte bu tür alerjiler sık oluyormuş. arada sırada deniz suyu spreyi kullanıyorum. uyku düzenimi çok etkiliyor bu durum maalesef.

herkese merhabaaaaaaaaaa:16: :16::16:mide yanmasıyla güne başladık yine gaviskon bağımlısı oldum çoktan :9:

Tünaydın mı demek gerekir, bu gece memlekete geldim, işten ayrılışımız yaptım, şimdi arkadaşın yanına geldim öyle oturuyorum...

Git gel sürekli yoldayım zaten...bu bebek arabayı sever inşallah... Kızım hiç sevmezdi, çoğu bebek arabaya binince susarmış, benimki ağlardı, yol boyunca hiç susmazdı, müzik açardık, sinirlerimiz çok yıpranırdı...

Galiba artık rahatsızlıklarımız başlıyor kızlar, bende de kasılmalar var, ve inatla magnezyum yazmıyor Dr, ben de kendi başıma almak istemiyorum.... Belki bu yalancılar doğumu kolaylaştırır diye...

İki gündür de kasık ve bel ağrısı var... Son trimesterda yaklaştık ya...

Ama şunu söyleyeyim, ilk hamileliğimde çok daha hafiftim, bunda ilk üç ay kasık ağrıları hep yokladı üç ay rahattım, daha bitmeden başladı...

Aman güzel ağrılar bunlar, Rabbim hem bize hem bebişlere sağlık versin de....

Tunaydınlarr,
bugün ben de kasık ağrısıyla uyandım özellikle sağ tarafında daha yoğun hissediyorum. Sol tarafımda neredeyse hiç yok. Bazen endişelendiriyor bu durum beni ama olması gereken şeyler bunlar herhalde.
neyse Rabbim bebişlerimize de bize de sağlık verdin inşallah.

Tunaydınlarr,
bugün ben de kasık ağrısıyla uyandım özellikle sağ tarafında daha yoğun hissediyorum. Sol tarafımda neredeyse hiç yok. Bazen endişelendiriyor bu durum beni ama olması gereken şeyler bunlar herhalde.
neyse Rabbim bebişlerimize de bize de sağlık verdin inşallah.

Bu sağ taraf kasık ağrıları hepimizde var demekki arada yokluyor. Bende geçen hafta felakettim. Yatakta sağa sola bile dönemedim. robot gibi yattığım yerde kaldım.. Böbrek yada idrar yolu olabilir dediler ama bişi çıkmadı şükür.. Demekki bu dönemlerin ağrısıda bu.. Hepimiz sağ salim geçirip inşallah bebişleri alırız kucaklarımızada rahatlarız..

Günaydın tatlı annişler :)

birkaç gündür okuyorum ama yazamıyorum. İşler çok yoğun, taşınma işi de canıma okudu. Hepimizin benzer sıkıntıları var. Dün kontrole gittim. Bebişim 790 gr olmuş, haftası ile uyumluymuş. Doktorum kilomu biraz fazla buldu, üzülmeyeyeim diye de pek üstüme gelmedi. Ben toplamda 8 kilo aldım, sizlerde durum nasıl?

Bir de size sormak istediğim başka bir şey var. Benim burnum normalde de biraz tıkalıdır. Ancak son 1-1,5 aydır uyurken özellikle çok tıkanıyorum ve bazı geceler nefessiz kalmışım gibi yataktan sıçrıyorum, kalbim küt küt atarak. Bu da beni normal doğum açısından çok korkutuyor. Aslında 4. ayda yogaya başlamak istiyordum ama tatile gittik, tez yazdım, ev taşıdık derken bir düzenim olmadı , doldu 6. ay. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?

Bende aynı senin gibiyim canım
burnum çok tıkanıyor
gece nefes nefese uyanıyorum , zorlanıyorum nefes almakta
hamilelikten diyor doktor

Merhaba değerli anne adayları...
Minik bebeğinizin ismine özel küçük anılar bırakmak isterseniz.Seçkin tasarımlı rengarenk butik kurabiyelerden Renkli telaşlar adresinden veya forumun bloglar bölümünden 1TL den başlayan cazip fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.
Mutlu ve sağlıklı günler dileriz :)

RENKLİ TELAŞLAR
Eki Görüntüle 829144 Eki Görüntüle 829150 $563049_1378345212387835_886115042_n.webp Eki Görüntüle 829150 Eki Görüntüle 829154 Eki Görüntüle 829155

Son düzenleme:
canım nerdeyse 3 ay kanamam oldu
sonra kramplarım
sonra da su gelmesi
panik olmamayı başarabilsem keşke

Canım şimdi öğrenebildim, onlar Kızıltepe'de yaşıyorlarmış. Oradaki devlet hastanesinde Bülent bey varmış, ona gidiyorlarmış, çok iyi bir doktor dedi. Hatta Mardin merkezden bile çok hasta geliyormuş ona. Onlar doktorun nöbetçi olduğu akşamlarda muayene olmaya gidiyorlarmış:))
Bir defasında da Medical Park mı dedi, Mardin merkezde adında Park olan bir hastane, orada da Aslı Hanım'a gitmiş, çok ilgilendi dedi...Umarım işine yarar...

arkadaslar sıze bişi sormak istiyorum ben utanıyorum ama ben bu aralar çok fazla cınsel isteksızlık yasıyorum 15 günü gectı eşimden kacıyorum bişe demesın bana dıye hemen uyuyorum eskıden hiç böle degıldım mesela hamılelıgımın baslarında bıle istek çoktu doguma kadar boyle gıderse naparım bılmıyorum bu tarz bı şey yasayan var mı???

arkadaslar sıze bişi sormak istiyorum ben utanıyorum ama ben bu aralar çok fazla cınsel isteksızlık yasıyorum 15 günü gectı eşimden kacıyorum bişe demesın bana dıye hemen uyuyorum eskıden hiç böle degıldım mesela hamılelıgımın baslarında bıle istek çoktu doguma kadar boyle gıderse naparım bılmıyorum bu tarz bı şey yasayan var mı???

isteksizlik herpimizde vardır illaki ben hamileligimi ögrendim ögreneli sadece bir krere oldu aklıma bile gelmiyo açıkcası bukadar problem etme istemiyosan istemiyosundur zorla yapıpta kendini kasma derim

isteksizlik herpimizde vardır illaki ben hamileligimi ögrendim ögreneli sadece bir krere oldu aklıma bile gelmiyo açıkcası bukadar problem etme istemiyosan istemiyosundur zorla yapıpta kendini kasma derim

bence de isteksizlik çok normal bebeğime bişe olcak korkusu da dahil olunca işin içine kaçışa kadar varıyor olay. Benim de hamileliğini öğrendiğimden beri bir kere oldu. Kimse senden zorla bişi istemez zaten canım bunaltma kendini bence.

ayy evet şeker yüklemem vardı herşey yolundaymış çok şükür :16::16: Mehmet beye sordum normal 500, sezeryan 600 civarında ama kaç gün kalacağına göre falan fiyat farkediyormuş tabi. normal doğum istiyorum nasıl olur dedim o anki bebeğin durumuna bağlı senin durumuna bağlı dedi. konuşmasından sezeryan taraftarı doktorlardan galiba dedim kendi kendime :63: :63: bakalım artık 2,5 ay kaldı bir ay sonra tekrar gidicem o zamana kadar doktorlar da rengini belli etmeye başlar bir karar veririm diye düşünüyorum ( tabi inşallah veririm o kararı :60: )

herşeyin yolunda olduğuna sevindim. gözün aydın. darısı diğer kontrollerin başına. :) fiyatı uygun görünüyo. bende bayramdan sonraki pazartesi servergaziden semih mun a randevu aldım. bakalım konuşcam doğumu burada yapmak istiyorum diye. Sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah. herşeyin hayırlısı.

Canım şimdi öğrenebildim, onlar Kızıltepe'de yaşıyorlarmış. Oradaki devlet hastanesinde Bülent bey varmış, ona gidiyorlarmış, çok iyi bir doktor dedi. Hatta Mardin merkezden bile çok hasta geliyormuş ona. Onlar doktorun nöbetçi olduğu akşamlarda muayene olmaya gidiyorlarmış:))
Bir defasında da Medical Park mı dedi, Mardin merkezde adında Park olan bir hastane, orada da Aslı Hanım'a gitmiş, çok ilgilendi dedi...Umarım işine yarar...

Canım benim gittiğim hastane de MardinPark hastanesi
Aslı hanım yeni gelmiş, bende bi gidip onu deneyeyim bari

herşeyin yolunda olduğuna sevindim. gözün aydın. darısı diğer kontrollerin başına. :) fiyatı uygun görünüyo. bende bayramdan sonraki pazartesi servergaziden semih mun a randevu aldım. bakalım konuşcam doğumu burada yapmak istiyorum diye. Sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah. herşeyin hayırlısı.

amin canım sağol, fiyatı uygun evet, ben de bayramdan sonra bir ara servergazi ve devlet hastanesi hakkında araştıracağım bakalım hayırlısı artık

bu arada zahmet ettin tatlım çok teşekkür ederim

Çok iyi olur gerçekten canım
ben bi Nalan hanıma gittim orda, o kadın da şimdi doğum izninde
başka kime gideceğimi bilemiyorum da açıkcası
en azından bi isim olursa aklımda gidebilirim iç rahatlığıyla

canım yaparsan çok mutlu olurum
cumartesi gideceğim çünkü
canım buraya gelecek doktor bulamıyorlarmış, gelen ya istifa ediyor ya da göreve başlamıyormuş bile
bu kadın hazır başlamışken gitmesini istemiyo hastanedekiler

Canım benim gittiğim hastane de MardinPark hastanesi
Aslı hanım yeni gelmiş, bende bi gidip onu deneyeyim bari

görünce yazmak istedim canım ben mardin merkezdeyim. evet nalan hanım bayram sonrasına kadar doğum izninde ama dönse bile sen sen ol gitme, uzak dur ondan :). aslı hanım yeni geldi nasıl bir doktordur hiç bilmiyorum. mardin parkta gidebileceğin en iyi doktor ayşegül hanımdır. ayşegül kalın'ı tavsiye ederim. kendisi benim doktorum. işinin ehlidir. bu yüzden de hasta sayısı bayaa çok. ona güvenebilirsin. bir de kadın doğum hast.de serhat bey var ama onun randevuları doludur.
bu arada sen hangi şehirdesin ki?

Son düzenleme:
Back
X