Günaydın tatlı annişler :)
birkaç gündür okuyorum ama yazamıyorum. İşler çok yoğun, taşınma işi de canıma okudu. Hepimizin benzer sıkıntıları var. Dün kontrole gittim. Bebişim 790 gr olmuş, haftası ile uyumluymuş. Doktorum kilomu biraz fazla buldu, üzülmeyeyeim diye de pek üstüme gelmedi. Ben toplamda 8 kilo aldım, sizlerde durum nasıl?
Bir de size sormak istediğim başka bir şey var. Benim burnum normalde de biraz tıkalıdır. Ancak son 1-1,5 aydır uyurken özellikle çok tıkanıyorum ve bazı geceler nefessiz kalmışım gibi yataktan sıçrıyorum, kalbim küt küt atarak. Bu da beni normal doğum açısından çok korkutuyor. Aslında 4. ayda yogaya başlamak istiyordum ama tatile gittik, tez yazdım, ev taşıdık derken bir düzenim olmadı , doldu 6. ay. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
bugün sabah itibarıyle 7.5 kilo aldım. haftamız da kilomuz da aynı seninle :)
hamileliğimi öğrenmeden önce burun tıkanıklıklarım başlamıştı. geceleri tıkanıyor, zor nefes alıyorum, ve ayağa kalktığımda hapşuruk krizine giriyorum. 6 aya yakındır bu durumdayım maalesef. gündüz herhaqngi bir sıkkıntım yok. hamilelikte bu tür alerjiler sık oluyormuş. arada sırada deniz suyu spreyi kullanıyorum. uyku düzenimi çok etkiliyor bu durum maalesef.