2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım çocuğumun sağlıksal olarak bi problemi olmasın da ben zayıflarım bir şekilde
yediklerimden de keserim
valla benimkine 3 hafta ileri dedi, hem koca kafalı hem de kilolu dedi
işte bu diyete devam edecez de normal haftasına döndürecez mümkünse tabi
kadın çok ilgilendi ama Allah razı olsun
o kadar ilgisiz doktordan sonra ilaç gibi geldi oğluşuma da bana da

canım biberonlar boyut olarak büyük olunca bebek büyüyünce başlığını değiştirip kullanabiliyorsun
eğer ayrı ayrı biberon almak istemiyosan büyük biberon alıp farklı aylarda ki biberon başlıklarıyla kullanabilirsin

ay bu bıberonlar benım kafamı cok karıstırdı sonucta bazı ınsanlar ne gelırse alıyor elıne marka su bu bakmıyor acaba bız cok mu arastırıyorz:) dr browns 33 mu 37 mı neydı sonra joker magazasında gordum ama fıyatını unuttum ama pahalı... acaba chıcco nasıl netten baktıgım kadarıyla anne memesıne sankı daha cok benzıyor... bır de avent var kararsız kaldm...cam mı pp mı.....emzık tamam karar verdım nuk hem sılıkon hem kaucuk alacam ıkısı de dursun....zaten emzıkler ucuz 5 6 mılyon ıkı tane alırız da bıberon pahalı... bır de hastanede emmezse bıberona alıstırmayın yazmıslar bır cok yerse..kasık ıle verın demısler bır de o kasıklardan almak lazım aslında...ben netten almayı dusunuyorum

cnm sız nerde oturuyorsunuz bız karadenızde:) (tam neresı yazmadım bu sıtede tanıdıklar var bazı bılgılerım var hamılelıkte tedavı gordum bılsınler ıstemıyorum o yuzdden yazmıyorum)

kararlı ve azimli olduktan sonra bebişin normal kilosuna döner Allah'ın izniyle canım.
Ayşegül hanımdan memnun kalmana çok sevindim, ilgilenmeseydi mahçup olurdum açıkçası

Reflüdür tatlım gayet normal organlar yer değiştiriyo malum.Gaviskon kullanan gebeleri okudum bu şikayet için iiyi gelir sanki bi eczaneye danış istersen!

Benim avent ve chicconun anne gogsune benzeyen biberonlarini kullanan atkadaslarim var. hem emziriyorlar hem biberondan mama veriyorlar. Masallah o bebisler yadirgamiyormus, meme/biberon ikisini de emiyorlar. Ben chicco aldim cok tatli sekli :) avent de alabilirsin. Bence cok bir fark yok aralarinda, tercihe bagli.
ben cok gazli bir bebekmisim, esim de oyle. Bakalim bebis bize cekerse yandik.
Kasikla sut vermek bana zor gibi geldi. Kasiklari da her yerde bulabilirsin.
Emzik bir tane nuk aldim, onun bile on tane cesidi var. silikon kaucuk yuvarlak uc basik uc ikisinin ortasi uc :)

Ben zaten çok hareketliyim cnm.hiç öyle riskli gebeliğim die uzanıp yatmıyrm.galiba dediğin gibi biraz ayaklatımı uzatmalıyım.
Merak ettim cnm neyle upraşıcaz??

Off hemde ne biçim.bana diyolar bebek saçlanıo ondan die ama bebeğin saçı midememi değioki anlamıyrm tabi bu halk arasında denen şey.hergün olmuyor ana tuttuğu zaman aynen düğüm gibi oluyor su içince bile sanki boğazımda kalıo

kızlar benim ilk haftadan göğüslerim yara olmuştu emzirememiştim göğüsü unutmasın diye kaşıkla vermeye çalışmıştık çok zor oluyor o kadar dikkat etmemize rağmen yarısı dökülmüştü bebek bilmiyor çünkü bence hemen kaşık almayın

Kızlar park yatak tercih etmenizin sebebi ney??? Yatak odasınamı park yatak iyi oluo.bide bebek odası alacakmısınız?

Merhaba kizlarr.
Bugun Arefe! Bol dua edelim, bugun dualar kabul olurmus İnsallah.
24-28. Haftalar arasi bebegin encok hareket edip, bizimde hissettigimiz donemmis. Doya doya hissedelim minik tekmeleri.
Gerci bizimki bazen ayni anda hem tekme hem yumruk atiyo sanki, bazen de ucan tekmee
Ya kizlar siz biberona emzige kadar almissiniz veya karar asamasindasiniz.. Bense daha bikac citcitli badi ve 2 tulumdan baska bisey almadim:18: baska islerle ugrasmaktan hic firsat kalmadi. Bari burayi okusaymisim azcik fikrim olurmus

Kızlar bide ben kuvet almıcaö banyom çok küçük küçük leğenim var kovamda var.ayrı yeten bebek için almama gerek yok die düşünüyırum.sizce???

Göğüs ucu yara oluşu çok zor.bazı emzirwnler derdide bu kadar berbat bişi oldunu bilmiodum 1ay önce benimki yara oldu sütyen takamadım elimi bile vuramadım.duş alınca deyen su bile canımı yaktı.
Bunun için geçen bi teyze ayva çekirdeğini kaynat göğüs yçlarına sür dedi.dopum dan sonrada hemen bunu yap yara olmaz dedi.ayva çekirdeğini bi gece suda bekletincede jole gibi kuvamı oluyor.mantıklı geldi

canım ben çok çektim üstüste 10 kere sezeryan olurum ama göğüs yarası olmasın benim parça parça olmuştu kanardı hep kullanmadığım krem karışım kalmadı 1 ay hiç emziremedim sonra sonra emzirebildim korkutmayayım herkeste olmuyor inşallah bu sefer olmaz diyorum

Allah yardımcın olsun burda meme kadının can evi derler doğruymuş.çok zor.senin 2.bebeğinmi? İlki sezeryan galiba

göğüs ucu yarası için benim de duydugum bir şey var ama ne kadar doğru bilmiyorum. bir çay bardağı gül suyune 4 5 ayva çekirdeği atıyoruz buzdolabında sanırım bekliyor ve jel oluyor ertesi gün jel gibi olunca sürüyoruz çok iyi geliyormuş.

ama bazı kişilerde şu kaşık olayını onaylıyor ne yapacaz şaşırdım valla bebek emmezse... geçen sağlık ocagındakı hemşire anne sütü olmayan bir anne yoktur doğru emzirememekten oluyor bebeklerin emmemesi dedi. o kahverengi ucu nasıl vereceğimizi anlattı sanırım ucunu veip kahverengi halka olan yere bastırmıcaz komple vermeye calışcaz dışardan bastırcaz anlatabildim mi bilmiyorum:) eğer ben doğru anladıysam tabi:)

bu arada ben kadife battaniye almadım almalı mıyım? bir de fermuarlı battaniye? ben sadece 2 penye 2 pazen 1 peluş bir de yün battaniye aldım. yeter mi? bir de alt üst takım almamısım ya da zıbın takımı onu farkettım ama acaba kac aylık almalıyız onu???

Ben de okudum birtane. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin. İcini ferah tut olur İnsallah. Bende cok ugrasmistim

Kızlar daha önce de demiştim ama tam cvp alamadım. benim evim soğuk ve klimalı sadece salonda klima var soba yeri yok zaten soba kesinlikle kurulmuyor baca yok. neyse ben şimdi yatak odasına mobilya beşik var elimde bir tanıdık verdi onu kursam içine yatak alıcam ve diyelim ki sadece geceleri yatacak. ben gündüz erkenden hemen kalkığ bebekle klimalı odaya gececem orda da park yatak alayım dedim. ama şimdi düşününce bana mantıksız gelmeye başladı. iki yere taşınmak zaten soğuk bir yatak odası bir salon nasıl olcak yatak odasında ısıtıcı acacaktım. direk salonda ben de yatamam koltuk musaıt degıl ne yapacam ben ya???? ya da tekerlekli minik beşik mi alsam 6 aya kadar binebilir mi onlara gece yatak odasına gündüz salona getirsem???? belki seneye taşınırım kaloriferli eve eger sorun olcaksa bebek ıcın offfff kafam karıstı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…