canım kilo problemi dışında her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. neyse ki su gelme olayı da çok ciddi bir şey değilmiş. kilo olayını da çok dert etme, sonuçta tamamen senin elinde olan bir şey. bebişin için bazı yiyeceklerden kısacaksın o kadar. Allah başka dert vermesin.
ben de çok kilo aldım ama bebişim kilo olarak 1 hafta gerideymiş, uzun ince bir bebek olacak seninki demişti doktor hatta :)
Ben bu biberon olayını hiç anlamadım kızlar ne için yani çocuk doğar doğmaz mama vermicez dimi olurda sütümüz gelmezse diye bana bir tek 30 ml al dediler onuda ilk günler süt gelene kadar kullanırız belki diye!Ama siz 250 lik 125 lik ölçülerden bahsediyosunuz onlar niçin peki ?
Yok yok onu demek istemedim son günler ya dayanamıyolar herhal zor geçiyo yani demekki onu demek istedim:)
günaydın annelerrr!!!! ben bugün çalışıyorum maalesef :)
canım 125 ml al, 240 ml çok büyük olur bizim için. cam olmayanlar da sağlıklı bir malzemedenmiş, çok detay bilmiyorum.
dr browns kaça buldun sen? ben plastik olanını 27 tlye aldım, cam da sanırım 37 tl idi. nuk'un cam biberonunu yine 26-27 tl gibi birşeye aldım. ama ben küçük aldım, bazısı 120 ml, 125 veya chicconun sanırım 150 ml.
emzik bir tane aldım nuk'un ortodentik damak yapısına uygun olanından, yani ucu yuvarlak değil, değişik bir şekli var. bana önce silikon al, buna alışırsa kauçuğa tercih et demişlerdi. bilmiyorum neden. eğer emzik emecekse bir tane daha alıcam sonradan. chicco ve avent'in de böyle ortodentik şekillileri var.
cnm sız nerde oturuyorsunuz bız karadenızde:) (tam neresı yazmadım bu sıtede tanıdıklar var bazı bılgılerım var hamılelıkte tedavı gordum bılsınler ıstemıyorum o yuzdden yazmıyorum)Canım güle güle giydir aldıklarını:)) Biz de dün çıktık, hiçbirşey almadan döndük eve( Biz halı aradık sadece, istediğimiz gibi bir şey bulamadık ( sen hangi semtte buldun bu mağazların hepsini?
canım çocuğumun sağlıksal olarak bi problemi olmasın da ben zayıflarım bir şekilde
yediklerimden de keserim
valla benimkine 3 hafta ileri dedi, hem koca kafalı hem de kilolu dedi
işte bu diyete devam edecez de normal haftasına döndürecez mümkünse tabi
kadın çok ilgilendi ama Allah razı olsun
o kadar ilgisiz doktordan sonra ilaç gibi geldi oğluşuma da bana da
İnşallah canım inşallah sağlıkla sıhatle cümlemize inşallah...anladım canım
valla ben bile şimdiden heyecanlıyım
doğsa da sevsem paşamı diyorum
Reflüdür tatlım gayet normal organlar yer değiştiriyo malum.Gaviskon kullanan gebeleri okudum bu şikayet için iiyi gelir sanki bi eczaneye danış istersen!mrh anneler size biey sorcam sizde de yanma başladı mı oğlumda yemek yedikten sonra başlamıştı ama şimdi bişey yerken ve içerken yemek borum deli gibi yanıyor üstelik boğazımda bir düğüm sanki oraya bişey takılmış gibi şimdi tatil hemde biyere de gidemem ne yapcam bilmiyorum
Hım şimdi anladım teşekkür ederim canımcanım biberonlar boyut olarak büyük olunca bebek büyüyünce başlığını değiştirip kullanabiliyorsun
eğer ayrı ayrı biberon almak istemiyosan büyük biberon alıp farklı aylarda ki biberon başlıklarıyla kullanabilirsin
Benim avent ve chicconun anne gogsune benzeyen biberonlarini kullanan atkadaslarim var. hem emziriyorlar hem biberondan mama veriyorlar. Masallah o bebisler yadirgamiyormus, meme/biberon ikisini de emiyorlar. Ben chicco aldim cok tatli sekli :) avent de alabilirsin. Bence cok bir fark yok aralarinda, tercihe bagli.ay bu bıberonlar benım kafamı cok karıstırdı sonucta bazı ınsanlar ne gelırse alıyor elıne marka su bu bakmıyor acaba bız cok mu arastırıyorz:) dr browns 33 mu 37 mı neydı sonra joker magazasında gordum ama fıyatını unuttum ama pahalı... acaba chıcco nasıl netten baktıgım kadarıyla anne memesıne sankı daha cok benzıyor... bır de avent var kararsız kaldm...cam mı pp mı.....emzık tamam karar verdım nuk hem sılıkon hem kaucuk alacam ıkısı de dursun....zaten emzıkler ucuz 5 6 mılyon ıkı tane alırız da bıberon pahalı... bır de hastanede emmezse bıberona alıstırmayın yazmıslar bır cok yerse..kasık ıle verın demısler bır de o kasıklardan almak lazım aslında...ben netten almayı dusunuyorum
cnm sız nerde oturuyorsunuz bız karadenızde:) (tam neresı yazmadım bu sıtede tanıdıklar var bazı bılgılerım var hamılelıkte tedavı gordum bılsınler ıstemıyorum o yuzdden yazmıyorum)
Ben zaten çok hareketliyim cnm.hiç öyle riskli gebeliğim die uzanıp yatmıyrm.galiba dediğin gibi biraz ayaklatımı uzatmalıyım.benim ödemimin inmesinin 2 sebebi var canım
1. tuzu çoook azalttım
2. çalışırken en az 7 saat ayaktayım
hareket ödemin bir numaralı düşmanı dedi doktor
günlük en az yarım saatte yürümeliymişiz
Merak ettim cnm neyle upraşıcaz??Kızlar demin ekim annelerine bi gireyim dedim nası hazırlıklar yapmışlar bi danışam diye Allah biri yazmış neyse yazmıyam şimdi burda :) son günler baya uğraşcaz sanırım Rabbim kolaylıklar versin herbirimize inşallah !
mrh anneler size biey sorcam sizde de yanma başladı mı oğlumda yemek yedikten sonra başlamıştı ama şimdi bişey yerken ve içerken yemek borum deli gibi yanıyor üstelik boğazımda bir düğüm sanki oraya bişey takılmış gibi şimdi tatil hemde biyere de gidemem ne yapcam bilmiyorum
Göğüs ucu yara oluşu çok zor.bazı emzirwnler derdide bu kadar berbat bişi oldunu bilmiodum 1ay önce benimki yara oldu sütyen takamadım elimi bile vuramadım.duş alınca deyen su bile canımı yaktı.
Bunun için geçen bi teyze ayva çekirdeğini kaynat göğüs yçlarına sür dedi.dopum dan sonrada hemen bunu yap yara olmaz dedi.ayva çekirdeğini bi gece suda bekletincede jole gibi kuvamı oluyor.mantıklı geldi
canım ben çok çektim üstüste 10 kere sezeryan olurum ama göğüs yarası olmasın benim parça parça olmuştu kanardı hep kullanmadığım krem karışım kalmadı 1 ay hiç emziremedim sonra sonra emzirebildim korkutmayayım herkeste olmuyor inşallah bu sefer olmaz diyorum
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 14 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?