2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
peluş dediğim cok guzel kaygan bir sey ben bıle bayıldım sıcacık... ya cnım zaten bızım burası soguk ben hastane dısında bır yere cıkmıyayı dusunmuyorum 2 ay falan hatta uc ay..... o da cıksam zaten ev ıcı gezmeye cıkarım onu da battanıyeye alırım... olmadı alırım kadıfe bır battanıye daha ya da fermuarlı. 2 penye 2 pazen 1 pelus 1 yun toplam 6 battanıye var zaten..pekı bu ana kucagı dedıgın hangı tarz bana resım ya da lınk atar mısın onda rahat eder mı pekı ya da koltuga yatırsam olmaz mı gunduzlerı???

o zaman tekerleklı almak mantıksız 3 ay ıcın.

ayy ınsallah emzırebılırz ama ben oyle herkesın yanında emzıremem yaa utanırım sızde de var mı bu?

ccanı yaglı radyatorum var o da cok yakıyor ama ne yapalım. cnım tekerleklıden vazgectm.

arkadaşlar ben bu bebek arabaları ve oto koltuklarının içine geçirilen havlu kılıflardan almayı düşünüyorum. ya da oto koltuğu için bel desteği minderi. alan ya da almayı düşünüp araştıran var mı?

Canim seni cooook anliyorum bende 28+1 deyim bu zamana kadar ara ara yasadim ve devam ediyor.Dr burda bana süt ve gaviscon onerdi.Ben genelde sut iciyorum faydalansin bebisimizde ama biraz soguk olsun.Bazen yetiyor bazen yetmiyor.Yetmeyince ilac aliyorum ozellikle gece ise uyutmuyor cunku

bende soda duymuştum soda ve sakız iyi geliyor mş...benimde parmak uçlarım fena uyuşmalar olmaya başladı

Canım banada eczacı kadın mustela krem verdi göğüs ucu çatlamaması için doğumdan bir hafta önce kullamaya başlıcakmışım doğal bir ürünmüş.
Her ihtimale karsi mi onerdi bende cekiniyorum cok fena bir durum sut var ama veremiyorsun canin yaniyor ( ayva maaalesef buraya gelmiyor

canım yeni doğuranların çoğu sürekli oturamıyor
hele kan sorunu olanlar yatman gerekiyor
salon da misafir karşılayacaksan oraya da bi nevresim ayarlasan iyi olur

bizde de öyle hemen gelirler canım
çocuğu çıkarmasan da seni görmek isterler

canım mağazada çalışan kadın alma bence bundan dedi
bak bu ürünü de ben satıyorum ama 3 ay için yazık parana diyo
bebek çabuk büyüyo ve içine sığamıyomuş
geçen gün eşime dedim ki ben insanların ortasında mememi çıkarıp emziremem napıcam diye
annem bizden de mi utanacan diyo ama maalesef çekinirim
nasıl çözecem bu sorunu bilmiyorum
bu arada peluşların tüyü elimde kaldı yaaa, dokundum elim tüy doldu
alamadım korkumdan
ben birde başka birşeyi çok merak ediyorum
bu çift taraflı battaniyeleri falan normal kıyafetlerle makineye atabilir miyiz

bin yıl gelenlerin dilinden de düşmezsin işte
kızlar park yatak alırken neye dikkat etmeliyim..bende yavaş yavaş alışverişe başladım ama nereden başlıyacağıma kaar vermedim sizler neler aldınız bakimm,çoğu kişi abartma diyor her gün çock büyür falan filan

canım ben sana ilk olarak onu söyleyenleri dinleme diyorum
sonraki adımları bi doğsun alırsın oluyo
öncelikle temel ihtiyaçlardan 3er tane al derim ben
mesela patikli alt, üst zıbın, battaniye, tulum, çıtçıtlı badi, ağız mendili, çorap, eldivenle başlayabilirsin
hastane çıkışı 2 tane olursa iyi olur diyorlar
kendine gecelik ve sütyen atlet gibi iç çamaşırlarını son haftalarına bırakabilirsin
çünkü ne kadar kilo alırız belli değil ya henüz
havlusunu alıp şampuan gibi bakım eşyalarını doğuma yakın alabilirsin
göğüs pedi, göğüs kremi, lohusa külotu da acil alınacaklar arasında değil
hastaneye götüreceklerini hazırladıktan sonra yavaş yavaş doğuma kadar tamamlarsın bence
mesela ben su geçirmez alezini, uyku setini, nevresim takımını, beşik desteğini aldım

canım yeni doğuranların çoğu sürekli oturamıyor
hele kan sorunu olanlar yatman gerekiyor
salon da misafir karşılayacaksan oraya da bi nevresim ayarlasan iyi olur
Canim benim annem esim evde olacak. Onlar ilgilenir misafirlerle. Ben kotuysem uykusuzsam zaten bebegin her uyudugu an uyumak isteyecegim. Baskasinin onunde yatamam, emziremem zaten. Biri gelince biraz otururum, sonra cikar odamda uzanirim. Ilk gunler gelecek kadar yakin olan insanlar yeni sezeryan yapmis birinin halinden de anlar diye dusunuyorum :) ben ameliyat oldugumda 4-5 gunden sonra oturuyordum, artik ilk gunler de uzun uzun misafirlerle ilgilenmemizi beklemesinler. Sanirim turkiyede durum biraz daha farkli, sizin icin daha zor olabilir misafir konusu.

Benimkinin icinde var, sonradan cikiyor. Ama bu minderlerin magazalarda ayri satildigini da gotdum. Yenidoganin bel ve basini destekliyor.

Canim ben tekefondan giriyorum bu yuzden link gonderemiyorum. Kucuk yatacik gibi, sallaniyor da anakucaklari. Koltukta dusmez rahat ederse olur tabii.

herkese hayırlı bayramlar diliyorum sağ salim bebişleri kucağımıza alalım hemen de zayıflayalım inşallaaahhh

hangi siteden aldın misaa? ben de almak istiyorum ama emin olamıyorum internet için. madem memnun kaldın sen, alırım ben de.

İndirimlibebe.comdan aldım canım valla aldıklarım güzel kaliteli çıktı civillim bide annelütfen var onlarda iyi gibi kışlıkları ordan alim diom

ahh ahh misafir severim ama bitmek bilmez o zamanlarda gelenler
görsen varyaaaaaaaaaaaa gelen giden gelen giden
ben annemde olacağım gelen en az 2-3 saat oturur başımda
bende hep oturamam o yüzden yatarım , ya da en kötü uzanırım
napalım bu dönem böyle çok gelen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…