Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim ki de erkek canim :)) Allah hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin.Biz kagan koymayi dusunuyoruz.Alternatif Eren ve Kerem isimleri olabilir :) bu isimleri de seviyorum :))bnmde hemen herseyım hazır erken hazırladım ama ıyıkı öle yapmışım şimdi hiç halim yok valla.... bı kapı süsü yapıcam hazırımız var ama nette keceden çok güzel bi kapısüsü gördüm ondan yapıcamda bana acıl bı erkek ısmı bulmassanız eşimin istediği ismi koyacaz yaptıgım süse ad da yazıcam eşim mehmet dıyo ben aralarda kaldım lütfen güzel şöyle tuhaf uzaylı isimlerine benzemeyen hoş bı erkek adı bulun bana....
keçe aldım yapacagım süs buEki Görüntüle 835430
Bende emzirme yastigi almayi dusunuyorum abartiyormuyum acaba :))ama sonra bu yastigi bebegi oturturken kullaniyorsun alinmali dimi ¿¿¿Sağlıkla kullanın canım. İnsan herşeyden almak istiyo cidden çok cici şeyler var kızlara göre özellikle. Yine bayaa bileyi aradan çıkarmışsın. Geriye yatağı kalmış sanırım. Bide kundaklık büyük bez gerekiyomuş sanırım. İlk zamanlar bebeği emzirirken filan tutması kolay oluyomuş bebeği o şekilde sarınca
Dimi yaa bir yemek yapsa yada cocucgu yarim saat oyalasa bize ne kadar fayda...Allah kolaylik versin canim.Benimde cok sukur kv gelecek.Kadincagiz ilk defa ucaga binecek ve 3 aktarma ile gelecek.Toplam 17 saat suruyo ne diyeyim Allah razi olsun.Fazla kalamayacak sadece 3 ay cunku eltimin cocugu var ona bakiyordu.Ama olsun acemiligim gidecek sagolsun...Geçmişi okudumda biraz.. Annelerinizin doğuma gelweceğinden bahsetmişsiniz. Bazılarının kayınvalidesi gelecekmiş bazılarının ise hem annesi hem kayınvalidesi gelîyormuş..
Kızlar gerçekten çok şanslısınız. Yanınıza gelip, hîç bi iş yapmasa bile varlığıyla size destek olacak bi büyüğünüz var. Çok şükretmelisiniz bu bulunmaz nimet için. Anne içinde kayınvalide içinde torun heyecanı aynıdır. Tamam belki anneler kızları için ekstra özenli davranıyor olabilirler. Ama kayınvalidede sizi önemseyip bu mutluluğunuzda yanınızda olmayı tercih etmiş. Gelen gidenle 2 muhabbet etmeleri bile size yeterli zamanı kazandıracak ve rahatlatacaktır ki daha fazlasını yapacaklarını düşünüyorum.
Çok şükür eşim yanımda olacak inşallah. Ama başka kimsemiz olmayacak. İlk bebek, tecrübesizlik..Allah yardım eder İnşallah
Sadece bu açıdan düşünüp mutlu olmanızı istedim :)
Ben evde oldugum icin farketmiyormusum meger hareket etmek ne kadar zorlasmaya baslamis dun bebek alisverisine cikinca anladim... Birden oldu sanki surekli asagiya bir basinc disarda surekli lavoba aramerhaba kızlar geceleri çok ağırlaşıyorum ben sürekli wc ye git gel yatarken zorlan otururken zorlan o moddayım bebişlerimiz hayırlısıyala gelseydi tek mutlu hissettiğim anlar bebeğimin hareketleri diğer yönleriyle hamileliğin bu ayları çok zorluymuş bunu anladım
Nasil yaaa saka gibi tam psikolojik vakaa :) Allah kolaylik versin canim...Tek kv olsa ona razıyım bide eşimin anneannesi var.yılbaşında gece12 de tanga kırmızı kilot giyer o derece çatlak.geçen sene dedemiz öldü kadın bana ne dese beğenirsiniz maonyacım gene senin kavalyem var dedi kendi torununu kıskandı heralde.
Bundan önce 2.5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda.bu gebeliğimde geldi sende tabe varmış muska yazdırmazsan doğramazmışın falan die çıldırttı beni, şimdide senin sancın var heran doğrabilrgin diooo nenem kafayı bana taktı
Çıldırtacak benibebek irimi ufakmı sağlında bi problem varmımış daha nice saçma sorular kv yetmio bide deli anasıyla uğraşıyrm
evet bnde vıtamın daha hıç kullanmadım elevıtten 3 4 tane aldım o 3 4 gun bas agrısından kurtulamadım elevıt yapmış bıraktım daha da ilaç kullanmıyorum bı tek ıdrar yolu enf gecırdım onun için ilaç kullandım ama kanıma falan bu ay tekrar bakılacak düşükse artık çaresı yok kullanıcam.. bı de bnm bacagımda varıs oldu yaaa artarak devam edıyo ve artık sancı yapıyo solbacagımın arkası tam dız kapagımın arkadan baslıyo kalcaya dogru gıdıyo..aslında bnde zayıf bi hamıleyım 59 60 kılo ancak gelıyorum daha 7 8 kılo aldım sadece 15 kılodan fazla almaminşallah o yüzden bnde daha öyle çok agırlasmadım hissedıyorum tabı bı ekstra yorgunluk oluyo amajher işe koşturuyorum öyle bı bayramtemızlıgı yaptım kı evde doguma kadar gıder bana mesela.. 14 kılo oğlum kucagımda geziyorum hala...
Sağlıkla kullanın canım. İnsan herşeyden almak istiyo cidden çok cici şeyler var kızlara göre özellikle. Yine bayaa bileyi aradan çıkarmışsın. Geriye yatağı kalmış sanırım. Bide kundaklık büyük bez gerekiyomuş sanırım. İlk zamanlar bebeği emzirirken filan tutması kolay oluyomuş bebeği o şekilde sarınca
kızlar bugün kasıklarım çok ağrıyor yaa hastalanacak gibi bir de size söyleyeyim benim ilk kızımda kv ve kp ile 4 sene aynı evde kaldım kızıma bakıcı tutturmadılar az daha akli dengemi kaybedecektim yaz tatillerim de dahil hep beraberdik[/QUOTE
iğrençmiş Allah korusun hep duam Allah hiçbir şey için kimseyi kimseye muhtaç etmesin, insanlar kendi anneleriyle bile zor anlaşırken aynı evde eşinin ailesiyle çok zor iyi dayanmışsın canım, Allah tekrarını göstermesinne diyim
![]()
yapamam zaten canım mecbur idare edicez de ben çok sessizim,onun lafı çok ben de uğraşmak istemediğimden cevap bile vermiyorumzaten direk saldırmıyor çok uyanık, kaynanayla nasıl baş edilir bilmiyorum kiiii :44::44:
bu arada ben de bugun okulda bırden ayaga kalktım bıcak gıbı bır sey saplandı kasıgıma. hatta bırden ayyy demısım:)) ee buyyuyor bebısler...
kızlar bu arada bende temızlık takıntısı var yaaa bebısımın altını nasıl alıcam ya da baskası alıyorsa o bezı saga sola koymalarına karısıyım yok efendım hemen el yıkancak falan nasıl yapacam sımdıden kafama takıyorum evde annem ve kayınvaldem olacak ben deneyımsız oldugumdan cok mu bır sey derler acaba ama ben sınırlı bırıyım lafa gelemem.. bır de temızlık ıste offf
Ben bu işi süper yapıyorum canım, söyleyeceğim şeyi gülerek, şaka eder gibi söylüyorum, darılmıyor da, küsmüyor da, ama laf yerine gidiyor. Sorun çıkarsa hemen üste çıkarım, "aman anne, şaka yapıyorum, sen de herşeyi ciddiye alıyorsun" :))
oy oy yerim ben onun karateci ruhunu
valla odayı da almışsınız tatlım bişey kalmamış sayılır
bende arabasını kararlaştırdım gibi kredi kartında bakiye açacam ve alacam kısmetse
beşiğini de teyzoşu alacak
saol canım Rabbim hiçbirimize çocuklarımızla ilgili bi olumsuzluk yaşatmasın
Hoşgeldinnnn bende nerde bizim teacher diyodum bayramda bitti. En büyük şeyi halletmişsin oda kısmını, hayırlı olsun.. Resmi varsa patlaşabilirmisin fikir olur bende 2 hafta içinde bakıcam inşallah
bnmde hemen herseyım hazır erken hazırladım ama ıyıkı öle yapmışım şimdi hiç halim yok valla.... bı kapı süsü yapıcam hazırımız var ama nette keceden çok güzel bi kapısüsü gördüm ondan yapıcamda bana acıl bı erkek ısmı bulmassanız eşimin istediği ismi koyacaz yaptıgım süse ad da yazıcam eşim mehmet dıyo ben aralarda kaldım lütfen güzel şöyle tuhaf uzaylı isimlerine benzemeyen hoş bı erkek adı bulun bana....
keçe aldım yapacagım süs buEki Görüntüle 835430