arkadaşlar mrb, epeydir buraya bakamamıştım dönemimize uygun yeni sorunlar başlamış, bende de benzer şeyler var ama bi başka derdim daha var. bacağımda, kasıktan bikaç parmak aşağıda siğille çıkmış, 4-5 tane et beni gibi bişeyler. dr.um çok bişey demedi sadece hamileyken tedavi edilmez dedi. eşime geçer mi dedim olabilir dedi ama sormasam demiyodu bile. sinir oldum gereken önemi vermedi galiba. nette araştırdım genital bölgede olanları doğumda bebeğin sestellerine zararlı ve kanser yapıcı etki yapaçağından sezeryan gerekiyomuş ama bu kasıkta-bacaktaya bilemedim. dr.da aydınlatmadı. diğer randevum 21kasımda. bu konuda bilginiz var mı?
laftan anlamıyo yeni cenerasyon şekerim:) beninki anlamıyo ayakta dursam otursam yatsamda okadar dil döküyorum tık yok
hayırlısı canımay evet bnm dogumuma da 56 gün var burda 65 yazıyoda 9 gün önce alıcak dr yada 8gün:)
evet zorla üstüme gelse zaten banada zulüm olurda işte kadın hallerımı özledımDD saçımın yarıya kadarı sarı dipler yarıya kadar kahve makyaj yapasım yok hep hamılekıyafetlerı bıktım hamılekıyafetlerınden evde badı tişort gıyıyorum o daha beter bı de bnm belım simit kadardı şimdi koca karnımla 10 kılo kadar kılo aldım artık son demler ya bıkıyorum heralde.. sevımlı takılıyorumbnde çaresız:)
Canım kimse derdin ne bu demez öyle şey olur mu bu konu eşlerimiz için olduğu kadar bizim için de önemli, her ne kadar onlar kadar istekli görünmesek de, durum iki taraf için de mühim
Bence de doğum sonrası kesinlikle normale dönecektir. Eşin seni sıkıştırıp zora sokmak istemiyodur, miniiikkelebek'in dediği gibi zorlaması daha kötü. Biz haftada 2-3 kere devam ediyoruz hala çok şükür bir sıkıntı yok çünkü bebişle ilgili ama doktor uzak durun dese eminim eşim de hiç yaklaşmaz, çocuğunun sağlığı için bu kadar ay ilişkiden uzak durabilecek iradeye sahip eşlerimiz olduğu için bence şükretmeliyiz
Miniiikkelebek gözün aydın ne kadar az kalmış ayrılmana, benim de 55 gün kaldı bugün izne çıkmama, ben izne ayrılcam sen doğum yapacaksın inşallah hiç beklemeden
çok yorma kendini şekerim en çok dinlenmemiz gereken zamanlar bundan sonra zor dinlenirizBen temizliğe başlıyorum kızlar, sonra görüşürüz öptük hepinizi
bende sol kaburgadan hatta böbrekten muzdarip olacağım sanırım
ayy ne kadar az kalmış yaa............
evet canım az kaldı çok şükür kurtuluyorum valla yaagünaydın güzel anneler... güzel kızım geceleri uyumuyor sanırım,,her dk. tekmeleriyle uyandırdı beni... doğunca da gece-gündüzü ayırt etmek de zorlanmayız umarımm
canım ben bebeğin odasını eşimle beraber boyadım ama kötü oldum,imkanın varsa durma çıkkızlar acil cvp verin lütfen
Bugün evimin tavanlarını boyanacak sadece tavanlar çok korkuyorum boyanın kokusu bi zarar verir die
Sizce napmalıyım evden gitmelimiyim
mrh anniş adayları nasılsınız ?
bişi sormak storum benim bugün akıntım çoğaldı birde kokuyo sizde de var mı ? normal mi ? cumartesi gününe randevu alcakttım ama doluymuş pazartesiye kaldık ? akıntı çoğalınca korktum doğrusu yardımcı olursanız mus mutlu oluruz
arkadaşlar mrb, epeydir buraya bakamamıştım dönemimize uygun yeni sorunlar başlamış, bende de benzer şeyler var ama bi başka derdim daha var. bacağımda, kasıktan bikaç parmak aşağıda siğille çıkmış, 4-5 tane et beni gibi bişeyler. dr.um çok bişey demedi sadece hamileyken tedavi edilmez dedi. eşime geçer mi dedim olabilir dedi ama sormasam demiyodu bile. sinir oldum gereken önemi vermedi galiba. nette araştırdım genital bölgede olanları doğumda bebeğin sestellerine zararlı ve kanser yapıcı etki yapaçağından sezeryan gerekiyomuş ama bu kasıkta-bacaktaya bilemedim. dr.da aydınlatmadı. diğer randevum 21kasımda. bu konuda bilginiz var mı?
benimki de ya KARPUZ ya da ARMUT :))))))))))eşim bana bacanak diyo kızdırmak için :)
selam canım bende de bugün foşurt diye akıntı geldi koyu kıvamlı sarı
akıntı normal ama kokuluysa enfeksiyon olabilir ve tedavi olması gerekir mutlaka
doktoruna mutlaka bi danış derim ben
evet canım fitil vermiş ama tahlil sonucuna göre verdi fitili.. önce enfeksiyonun türüne bakıyo yani
kızlar şu kasılmalarla ilgili birşey sormak istiyorum ben de.
dün gece biraz rahatsız oldum, biraz da korktum. kasılma olunca karnım taş gibi oluyor, sıkılıyor ve çok rahatsız oluyorum. aynı zamanda da o olurken midem bulanıyor ve sanırım korkudan başım dönüyor. sizde nasıl oluyor bu doğuma hazırlık kasılmaları???
aynı sıkıntı bende de var caım dün gece dedim ben doğurcam karnım kasıldı bebeb kasıldı kaslklarıma ağrı girdi midem bulanmaya başladı birde tuvalete gidince aha dedim doğum var
üşütüne bende sertleşme ve kasılma çok oluyo ufoyu yaktım ısınınca kendime geldim..
Doğru söylüyorsunnn, belki ben de üşütmüşümdür,
ama eğer doğum kasılması böyle birşeyse, üstüne bir de sancı varsa bayılmam inşallah diyorum kendi kendime
üşütüyo olabilirsin canım kafayı yicem artık ağrı kasılma olduğun da
hayırlısıyla bi doğursaydık. ben de çok merak ediyorum nasıl olacak diye...
bir yandan da üstümde bir salaklık var, sanki hep hamile kalıcam, bu bebek doğmayacak da ben sanki hiç ona bakmayacağım gibi bir rahatlıkhiçbir şeyi dert etmiyorum sanki "amaaan nasıl olsa bakarım" diyorum. sanki 10 tane doğurdum içgüdülerime güveniyorum galiba.
Canım bende genital siğil var 2010 yılında aldırmıştım gebelikte tekrarladı doktorum doğumdan önce alıcaz diyor ben normal doğum yapmak istiyorum normal doğumda da siğil varsa bebeğin sestellerinde kitle oluşmasına sebep olabiliyormuş eğer seninki de genital siğilse önemsenmesi gerekir ben 2010da öğrendiğimde doktorum hemen parça alıp patolojiye gönderdi çünkü siğiller hpv virüsünden oluşuyor ve çok çeşidi var bazı çeşitleri kansere sebep olabiliyormuş ama benimki zararsızmış yinede alınması lazım dedi doktorum ve yaktılar şimdi tekrarladı gebelikde tekrarlama oluyomuş doktorum son zamana kadar bekleyelim doğumdan 3gün önce alırız diyor yakma işleminde kullanılan ilaç erken doğuma sebep oluyormuş o yüzden son zamanı bekliyoruz
eşim bana bacanak diyo kızdırmak için :)
kızlar şu kasılmalarla ilgili birşey sormak istiyorum ben de.
dün gece biraz rahatsız oldum, biraz da korktum. kasılma olunca karnım taş gibi oluyor, sıkılıyor ve çok rahatsız oluyorum. aynı zamanda da o olurken midem bulanıyor ve sanırım korkudan başım dönüyor. sizde nasıl oluyor bu doğuma hazırlık kasılmaları???
canım bahsettiğin bartolin kisti mi acaba?
öyle ise arkadaşımda vardı epiduralle doktor operasyon yapptı hamileyken aldı
yanlış bilgi vermeyim tabi o mu bilmiyorum
benimki hiç umursamadı gibi bişey. sivilce gibi bişey var kasığımda dedim baktı örnek falan almadı, direkt sivilce değil siğil dedi gayet umursamaz şekilde. bebeğe etkisi, kanser riski vs vs hiiiç anlatmadı. tedavisi ne dedim doğumdan sonra olcak şimdilik yapcak bişey yok dedi... internette araştırınca normal doğumun riskini falan öğrendim panik oldum. doğuma 3 gün kala tedavin olcakmışya mesela, ya daha erken başlarsa doğum mesela 1 hafta? o zaman direk sezeryan mı yapıyolar.
sence ne yapmalıyım başka bi kadındoğumcuya mı gideyim cildiyeye falan mı
kızlar merhaba
uzun bir süredir giremiyordum nete
umarım iyisinizdir
biz iyiyiz çok şükür, annem menopoza girdi başladı herifiyle kavga etmeye
boşancam diye tutturdu geçen durduk yere, hormonları tavan yaptı maalesef
doktor bu günler geçici birinin onu sakinleştirmesi, aklını dağıtması lazım dedi
bi süre yanındaydım çok şükür geçti hey heyleri
babam da diyoki annanne olacağını duyunca yaşlandım sandın ondan bu tripler dimi
Allammm yaaa biri işin gırgırında diğeri ise isyanlarda, resmen barut küpü
çok güldüm onların bu didişen hallerine ama gitmesem annem diye demiyim diyorum ama kesin boşardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?