canım valla üstünde % 100 pamuk yazıyo,almadan önce de araştırmıştım
içi mi pamuk yoksa dış kumaşı mı pamuk diye,içi de dışı da pamukmuş bu markanın(cotton box)
ama tabi ki bilemiyoruz inşallah pamuktur
gece kaburgama o kadar tekme yedim ki uyuyamadım nefes alamadım bi de 3 defa tuvalete kalktım
bikaç defa da kalkıp su içtim
uykusuz geceler başlasıııııın
canım panik olmana gerek yok ama aktif genital siğil vaken normal doğum yapazsın bende çok takıyordum kafama artık rahatım doktoruma güveniyorum son haftalarda sürekli ntsye girince doğumün ne zaman olacağı belli oluyomuş sanırım o zaman karar verecek siğil alındıktan 3 gün sonra bulaşıcılığı geçiyormuş daha öncede alabilir ama dediğim gibi erken doğumu tetikleyebilir dedi yarın kontrolüm var bu konuyu ben de daha detaylı sorucam ne zaman yakalcağını sanada bilgi veririm. Bence senin başka bir kadın doğumcuya göstermende fayda var hem aklına takılan bütün sorularıda sor belkide genital siğil değildir. Cildiyenin alanı değil genital siğil
hey allahım yaa, bende tık yok resmen dua ediyorum aklına gelmesin diye
Off bu kv beni çıldırtıcak eşime kv annesi bebekliğinde bi nevresim takımı yapmış illa diyo onu sende kullan 30 yıllık eskimiş nevresim takımı rengide bi tuaf yeşil hangi silgi bezini çok kullanırsın süner ağzı gözü bi yana gider ya onun gibi olmuş.önce seslenmedim sonra yok dedim çok bozuldu tartışır gibi olduk.
Herkes seni çok merak etti şekerim
İyi olmana sevindim
Off bu kv beni çıldırtıcak eşime kv annesi bebekliğinde bi nevresim takımı yapmış illa diyo onu sende kullan 30 yıllık eskimiş nevresim takımı rengide bi tuaf yeşil hangi silgi bezini çok kullanırsın süner ağzı gözü bi yana gider ya onun gibi olmuş.önce seslenmedim sonra yok dedim çok bozuldu tartışır gibi olduk.
çok teşekkür ederim, öğrendiklerini bana da aktarırsan çok sevinirim. pazar günü taşınmam var ve ev tadilatı sürüyor.o telaş bitsin gideyim o zaman, hem iyi bi dr randevusu da anca alınır. bursadaysan senin dr gideyim diycem ama o kadar şanslı değilimdir dimi:)
kızlar bizde hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri hiç yapmadık.korkudan bişey olcak diye....şoktayım şuan nası yapıonuz kız korkmuyonuz mu
bu arada ben evde de dışarda da aynen şu kız gibiyim...
saçaklı pasaklı sadece yiyorum.
Herkes seni çok merak etti şekerim
İyi olmana sevindim
ay genelımız aynıymış bnm gıbı:) yalnız olmadıgıma sevındım kv kp aran nasıl canım ıyımısın bu aralar aklıma gelıyosun arada napıyo acaba dıyorum bızımkılerde gelır gıderler yakın dıye sık sık kalmasalarda dün aksam bizdelerdi bnde yoruluyorum bayagı....
canım ya bizde de aynı durum var.ben yün yorganda yatırmıcam.allerji yapabiliyomuş diyorum yok ille yatırcam ille yatırcam.onu o yorganla boğasım geliyor....rahat bırak kızanımı dicem de az kaldı ya sabır çekiyorum.ben gittim bebeğime en kaliteli yorganı aldım yok ille o en iyisini bilir
öyledeme yün yorgan çok ıyı oluyo yapsın sen yap yap anne de sonrakullanırsın ne allerjısı o kadar cıt kırıldım olmayın ılk bas zaten ne yorganı el kadar etcık bebek agırolur üstüne battanıyeler falan kullanılıyo kalın olan agır bişi örtemessın dogduktan sonra da senın o üstüne tıtreyen halıne bakıp bıraz alınıp bıraz anlayıp gülüp uzak kalıyolar cekınıyolar çok müdahıl olamıyolarbı de babaannesı ya heveslı öyledüşün canım kendınce benımsıyo bebegı bnde oğluma kımseyı yaklastırmamısım haberım bıleyok evet şimdi düşünüyorum da daha bnden baskakımse altını degıstırmemıştı oğlumun o zaman çok elleyemezler sen nasıl düzen koyarsan oleolur yokşoyleböyleyapderlerse böleıyı dersın ben ole derdım,,,,,,,,,,,,,,,,,
ah be canım hiç sorma.ev göçebe yükünü toplamışız gidiyoruz gibi.salona yer döşeği attılar okadar kanepe koltuğun arasında.banyo berbat benim tuvaletimi gizlice kullanıyor kadın.mutfak berbat tiksine tiksine bi kaldım.bugün kalktım evi süpürdüm sildim.ona bile hayretle bakıyo.sanki uzaydan gelmişim gibi.sinirden ölcem.kendimi çok kötü hissediyorum ama yapcak bişey yok.bi ara evimin o halini çekip koycam siteye anlayın ne halde olduğumu diye.iyiki burası ve sizler varsınız.yoksa saç baş yolcam delircem.
hayırlısı canımen fazla 2,5 ay falan kaldı hepimizin artık
ben hala makyaj yapıyorum hergün saçlar hep fönlü veya kıvırtıyorum
arkadaşlar sen gittikçe güzelleşiyosun diyo ama tabi evdeki halim böyle süslü sayılmaz
altta saten pijama üstte bol tişört
ya canım ne takıyorsun kafaya, tartışma ortamı da yaratıp kendini sinirlendirme. sen al, hee hee kullanırım de. sonra da kendi aldığını kullanırsın...hiç polemiğe girme boşver. bir-iki kullan ne çıkar ki...Off bu kv beni çıldırtıcak eşime kv annesi bebekliğinde bi nevresim takımı yapmış illa diyo onu sende kullan 30 yıllık eskimiş nevresim takımı rengide bi tuaf yeşil hangi silgi bezini çok kullanırsın süner ağzı gözü bi yana gider ya onun gibi olmuş.önce seslenmedim sonra yok dedim çok bozuldu tartışır gibi olduk.
aman canım çok takma yaaa aynı bnm kayınvalıdem gıbıymış senınkıde o da oğluma babasınıneskı bebeklık kıyafetlerını gıydırmeye calısırdı eşimin eskılerını saklamış nasıl saklıyolarsa bı de yaaa bnde hııı tamam derdım gıydırmedım bı kere dedesıyle babaannesıne yolladım arkadan ben gıttım evler yakın bı baktım eşimin bebeklık kıyafetlerı gıydırmış bu ne yaaa demode dedım eskı püskü
dedım eskı de degıldı de bnden habersız netoıcede gıydırmış su içerken ıslandı da falan dedı hiç aslı yok begenmezlıkten geldım üsteleyemedı duyan olsa güler valla.. sende de kı aman anne bu ne bunlar mı kaldı sımdı neler çıktı de bn süslü yenı şeyler alırım isterım oda hatıra olarak kalsın kullanmasamda de gec... ay ınsanlar ne tuhaf...
ayy canım bnm yaaa yıne de sıkmakendını stresolma olsun kalsın bakalım eşine bişi dedın mı sen şöylebı desen annen yardımetmeye mı geldı anlamadım dahaçok yoruluyorum onların önundekoşmaktan desen? sende dedıgımızı yapmıyosun yoruldugunu abartılı olarak bellı et küsmezlerse soyle ev de ne cok dagıldı göcüyo gıbı şuna bak de kadına((((
ayy canım bnm yaaa yıne de sıkmakendını stresolma olsun kalsın bakalım eşine bişi dedın mı sen şöylebı desen annen yardımetmeye mı geldı anlamadım dahaçok yoruluyorum onların önundekoşmaktan desen? sende dedıgımızı yapmıyosun yoruldugunu abartılı olarak bellı et küsmezlerse soyle ev de ne cok dagıldı göcüyo gıbı şuna bak de kadına((((
canım ben zaten demeden eşim diyo annesine anne sen kalk.aşkım sen dur.çayımı bile kayınpedere doldurtuyo.ama ev çok pis yani kendileri pisler bayağı.ben şimdi bu saatten sonra onlara temizlik öğretemem ki.dün tatlı yapıyorum mesela.elindeki suyu bi silkeledi tatlıya geldihep ben yiyemedim.akıntısı oluyo kv nin.peçete koyuyo çamaşırına.iki keredir.klozetin önünde ıslak katlanmış bi şekilde ayağıma yapışıyo.gece kalkınca benden gizli klozeti kullanıyor.bunu nasıl diyebilirim eşime.o bilir beni çok huyluyumdur.ama ben eşime böle dersem soğur benden kv ye demem lazım da bunu da demenin bi yolu yokki.klozete asma kilit takcam tek ben kullanayım diye nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?