çok teşekkür ederim, öğrendiklerini bana da aktarırsan çok sevinirim. pazar günü taşınmam var ve ev tadilatı sürüyor.o telaş bitsin gideyim o zaman, hem iyi bi dr randevusu da anca alınır. bursadaysan senin dr gideyim diycem ama o kadar şanslı değilimdir dimi:)
Kaşıntı da varsa şöyle rahatlayabilirsin...pazartesi randevum canım enfeksiyon olabilir koku yoktu koku da var beyaz şekil de geliyor evim soğuk kaloriferler yanmıyor üst üste giyiniyorum taytıma geçince biraz fazla gelmiş. arkadaşına fitil mi vermiş pazartesiye kadar ben ne yapsam geçer
canım hoşgeldin tekrarbende bakayım tatlım o yorgana o zaman
ne kadara almıştın
Anaaam kız sen ne kokoşmuşsun öle yaa. Ben artık işe gelirken direk saçları temizlikçi topuzu yapıyorumEşim son samuray diyor bana Ve mümkün olsa eşofmanla gelicem işe. Allahtan yasak Geçmiş olsun dileklerini aldım kuzum. Sağolasın. Oğluşunu da seni de öptük :))
Kaşıntı da varsa şöyle rahatlayabilirsin...
İç çamaşır kullanmamak
Tuvaletten sonra iyice kurulanmak... Hatta arada kurutma makinesi kullanmak... Bana dört sene önce Dr tavsiye etmişti...
Ve asla günlük ped kullanma...
Benimde geçen hafta akıntım çoktu bazen yeşil baEn su gibiydi... kültür filan yapmadan direkt bir fitil verdi Dr... Dün bitti... Ilkinden sonra rahatlamıştım zaten...
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
artık hamılekıyafetı almıyorum ben canım aynı senın dedıgın gıbı bazen esımın esofman altlarını gıyıyorum ben artık dogumsonrası için alışverış yapıyorum 3 tane elbise aldım çok güzeller ablam bi badı almış dar çok özledım kotla dar badıyı kotlar aldım hamılelıgım basında ayakkabılar almıştım hıç birini giyemedım öncelerı şimdi de ayagım topukluda şişiyo hiç giyemem onları gıycem ben inş dogum yapınca şu gunlerı geciştiriyorum:)))
ben okurum canım hatta okuyorum yorum yazar yazmaz..
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
kızlar merhaba
uzun bir süredir giremiyordum nete
umarım iyisinizdir
biz iyiyiz çok şükür, annem menopoza girdi başladı herifiyle kavga etmeye
boşancam diye tutturdu geçen durduk yere, hormonları tavan yaptı maalesef
doktor bu günler geçici birinin onu sakinleştirmesi, aklını dağıtması lazım dedi
bi süre yanındaydım çok şükür geçti hey heyleri
babam da diyoki annanne olacağını duyunca yaşlandım sandın ondan bu tripler dimi
Allammm yaaa biri işin gırgırında diğeri ise isyanlarda, resmen barut küpü
çok güldüm onların bu didişen hallerine ama gitmesem annem diye demiyim diyorum ama kesin boşardı
kızlar bizde hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri hiç yapmadık.korkudan bişey olcak diye....şoktayım şuan nası yapıonuz kız korkmuyonuz mu
bu arada ben evde de dışarda da aynen şu kız gibiyim...
saçaklı pasaklı sadece yiyorum.
İyi akşamşar kızlar,nasılsınız? ya şu nts nedir ve ne zaman gireceğiz ona bir bilginiz var mı? Bu arada 30. haftamda 4 boyutlu ultrasona gıdıp bebısımı gorecegım ama 2 hafta var ve zaman gecmıyor yaaa onu cok merak edıyorum. aranızda 4 boyutluy gıren var mı nasıl kıme benzettınız?
canım hoşgeldin tekrarallah annenin yardımcısı olsun hayırlısı olsun erkeklerle uğraşmak zor tabi ki
yorganı 75 e almıştım tatlım ben
İyi akşamşar kızlar,nasılsınız? ya şu nts nedir ve ne zaman gireceğiz ona bir bilginiz var mı? Bu arada 30. haftamda 4 boyutlu ultrasona gıdıp bebısımı gorecegım ama 2 hafta var ve zaman gecmıyor yaaa onu cok merak edıyorum. aranızda 4 boyutluy gıren var mı nasıl kıme benzettınız?
Çok merak ettik seni bişey oldu sandık, habersiz gitme bidaha
Hoşgeldin, herşey yolunda mı bebişin iyi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?