2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

arkadaşım tesadüfen sIKINtını okudum .Zübeyde hanım doğumevinde filiz akaltun var süper bir doktordur çok memnun kakacağından eminim.rahatlıkla sIkıntılarını paylaşabilirsin ve seni aydınlatan içini ferahlatan bir doktor kendisi.

Kaşıntı da varsa şöyle rahatlayabilirsin...

İç çamaşır kullanmamak

Tuvaletten sonra iyice kurulanmak... Hatta arada kurutma makinesi kullanmak... Bana dört sene önce Dr tavsiye etmişti...

Ve asla günlük ped kullanma...

Benimde geçen hafta akıntım çoktu bazen yeşil baEn su gibiydi... kültür filan yapmadan direkt bir fitil verdi Dr... Dün bitti... Ilkinden sonra rahatlamıştım zaten...

bende bakayım tatlım o yorgana o zaman
ne kadara almıştın
canım hoşgeldin tekrar allah annenin yardımcısı olsun hayırlısı olsun erkeklerle uğraşmak zor tabi ki
yorganı 75 e almıştım tatlım ben

ehehehehe huyum kurusun şekerim
evde bazen tayt falan giyorum aaa bacakların roberto karlos gibi olmuş diyo
eee akşama kadar otur otur şişiyo napim
ama gündüz gayet bakımlıyız
ben de sizi öpüyorum kısss cimcimeee

kaşıntım yok canım tuvaletimi yaparken hafif ağrı ve yanma oluyo..
bazen cok gelıyo bazen az ne sıkıntılı bı donemmıs hamılelık ozellıkle benım kı

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

ben okurum canım hatta okuyorum yorum yazar yazmaz..

Haklısın canım fazla da bişey almamak lazım çünkü sonra giyemicez. 1 tane pantolon, 3-4 tane de badi aldım hamileliğimin başından beri, bir tane hamile pantolonu da ablam verdi onlarla idare ediyorum. Eşofmanı da çok severim alışverişe, gezmeye giderken falan çok giyeyim ama normalleri olmuyo diye bi tane hamile eşofmanı aldım başka da bişey almam artık.

Çok merak ettik seni bişey oldu sandık, habersiz gitme bidaha
Hoşgeldin, herşey yolunda mı bebişin iyi mi ?

Valla canım korku bir kere yaşadık, onda da soluğu acilde aldık pek aktif olmassan sorun olmuyo

Ben de okudum, Allah kabul etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

okudum canım ALLAH kabuletsin inşallah..

İyi akşamşar kızlar,nasılsınız? ya şu nts nedir ve ne zaman gireceğiz ona bir bilginiz var mı? Bu arada 30. haftamda 4 boyutlu ultrasona gıdıp bebısımı gorecegım ama 2 hafta var ve zaman gecmıyor yaaa onu cok merak edıyorum. aranızda 4 boyutluy gıren var mı nasıl kıme benzettınız?

Arkadaslar 1.5 aydir yatiyorum.yemegi bazen annem yapiyo bazen esim yapiyo ya da disardsn soyluyoruz.temizligi ya esim yapiyo ya da temizlikci cagiriyorum.birde ana sinifina giden kizim var.yetmiyormus gibi gecen hafta esim ayagini catlatmisti tek syakla ziplayarak hareket ediyordu.peki kayinvslidem ne yapti.1.5 ayda sadece 2 kez geldi.yemek yapti.2 saat icinde gitti.ve 2. Gelmesinde esimin ayagi yeni sakatlanmisti hic basamiyordu.ama oglumun adina gelince kp rin adi olsun istiyorlar.kizimin bakimini falan hep esim yapiyo.banyosu okula hazitlanmasi.benimde icimde kalmasin dedim.ohh rahatladim

iyi akşamlar canım :) bana dr 25. hafta da gösterdi yüzü tam oluşmamıştı 27. haftada rahatsızlandım tekrar gittiğim de tekrar gösterdi :) fındık burunlu küçük dudaklı paşam kaşları çatık 2 resimde de albüm yapcam gece yatmadan önce seviyorum öpüyorum öyle yatıyorum paşamı

ARKADAŞLAR MERHABAA BEBEK ODASI ALAN VAR MI??
BEN İLK BEBEGİM OLDUGU İÇİN COK HEYECANLIYIM VE DURMADAN MOBİLYA BAKIORUZ EŞİMLE
ARAŞTIRAN VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ BİLGİLERİ

canım nst denen karına bağlanan kutu gibi bi alet
sancı ölçümü ve bebeğin kalp atışını ölçüyo yanlış hatırlamıyorsam
ben bir kere girdim kramplarım olduğu için, ağrıların büyüklüğünü kalp grafisi gibi kağıda çiziyo
genelde 35 den sonra her doktor kontrolünde nst ye alıyolarmış

Çok merak ettik seni bişey oldu sandık, habersiz gitme bidaha
Hoşgeldin, herşey yolunda mı bebişin iyi mi ?

tamam canım birdaha habersiz gitmem bir yerlere
çok şükür canım herşey yolunda
karnım epey şişti, oturmakta kalkmakta zorluk çekiyorum tek sıkıntım o
Allah başka dert vermesin
sen nasılsın, bebişin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…