- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
tamam canım birdaha habersiz gitmem bir yerlere
çok şükür canım herşey yolunda
karnım epey şişti, oturmakta kalkmakta zorluk çekiyorum tek sıkıntım o
Allah başka dert vermesin
sen nasılsın, bebişin nasıl?
Selam kızlar,
Öncelikle Zırsızdeli geri döndüğüne sevindim aklımız sende kaldı valla :)
Sonra da gece yaşadıklarımı anlatayım kızlar. Gece saat 4 de rutin tuvalete kalktığımda kanamam olduğunu gördüm. Hemen doktorumum aradım. Bugün gittik. önce alltan muayene yaptı elle, onun da tadına vardım yani.Öyle abarttıkları kadar çok acımıyo ama acıyo :) Açıklık var mı diye baktı doktorum. Daha sonra değişik bişi soktu oraya daha sonra vajinanada yara oluştuğunu ve onun kanama yaptığını söyledi.sonra nst ye girdim kasılma sancı var mı diye bakıldı çok şükür bir şey çıkmadı.Sonra bebişime baktı bebekte de sende de doğumla ilgili hiç bir sorun yok dedi. bebişim 1300 grm olmuş boyu da 40 cm. Yara için fitil verdi ve hamilelikte böyle yaraların oluşabileceğini fitille geçeceğini söyledi. Çok şükür Rabbime korktuk ama atlattık bugünü de böyle.
İşte böyle kızlar. Sizler neler yaptınız bakim? sizi de bebişlerinizi de öptük :)
Bugün baktılar cuma günü bıyutacaklarmış.bende karar verdim mıbtunu giyip balkonda oturucammaonyaa boya işi bitti mi nerdesın evdemısın....
Ben pzrts renkli ulturosona gşrdim cnm ilk kez bu kadar net gördüm.alnı bana benzio geri kalan bi yerini kimseye benzetenedim.fotosunu baş ucuna koydum gelip gidip seviyorum çirkin kızım die:)İyi akşamşar kızlar,nasılsınız? ya şu nts nedir ve ne zaman gireceğiz ona bir bilginiz var mı? Bu arada 30. haftamda 4 boyutlu ultrasona gıdıp bebısımı gorecegım ama 2 hafta var ve zaman gecmıyor yaaa onu cok merak edıyorum. aranızda 4 boyutluy gıren var mı nasıl kıme benzettınız?
üşütüyo olabilirsin canım kafayı yicem artık ağrı kasılma olduğun da
kızlar merhaba
uzun bir süredir giremiyordum nete
umarım iyisinizdir
biz iyiyiz çok şükür, annem menopoza girdi başladı herifiyle kavga etmeye
boşancam diye tutturdu geçen durduk yere, hormonları tavan yaptı maalesef
doktor bu günler geçici birinin onu sakinleştirmesi, aklını dağıtması lazım dedi
bi süre yanındaydım çok şükür geçti hey heyleri
babam da diyoki annanne olacağını duyunca yaşlandım sandın ondan bu tripler dimi
Allammm yaaa biri işin gırgırında diğeri ise isyanlarda, resmen barut küpü
çok güldüm onların bu didişen hallerine ama gitmesem annem diye demiyim diyorum ama kesin boşardı
Off bu kv beni çıldırtıcak eşime kv annesi bebekliğinde bi nevresim takımı yapmış illa diyo onu sende kullan 30 yıllık eskimiş nevresim takımı rengide bi tuaf yeşil hangi silgi bezini çok kullanırsın süner ağzı gözü bi yana gider ya onun gibi olmuş.önce seslenmedim sonra yok dedim çok bozuldu tartışır gibi olduk.[/QUOTE
Of ya yaşlandıkça garipleşiyorlar ne diyeyim daha demiyoki ben torunuma en yenilerini en iyilerini alayım ... Böyle diyemesende eskisi için tutturma bari be teyzem.
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
Selam kızlar,
Sonra da gece yaşadıklarımı anlatayım kızlar. Gece saat 4 de rutin tuvalete kalktığımda kanamam olduğunu gördüm. Hemen doktorumum aradım. Bugün gittik. önce alltan muayene yaptı elle, onun da tadına vardım yani.Öyle abarttıkları kadar çok acımıyo ama acıyo :) Açıklık var mı diye baktı doktorum. Daha sonra değişik bişi soktu oraya daha sonra vajinanada yara oluştuğunu ve onun kanama yaptığını söyledi.sonra nst ye girdim kasılma sancı var mı diye bakıldı çok şükür bir şey çıkmadı.Sonra bebişime baktı bebekte de sende de doğumla ilgili hiç bir sorun yok dedi. bebişim 1300 grm olmuş boyu da 40 cm. Yara için fitil verdi ve hamilelikte böyle yaraların oluşabileceğini fitille geçeceğini söyledi. Çok şükür Rabbime korktuk ama atlattık bugünü de böyle.
İşte böyle kızlar. Sizler neler yaptınız bakim? sizi de bebişlerinizi de öptük :)
ARKADAŞLAR MERHABAABEBEK ODASI ALAN VAR MI??
BEN İLK BEBEGİM OLDUGU İÇİN COK HEYECANLIYIM VE DURMADAN MOBİLYA BAKIORUZ EŞİMLE
ARAŞTIRAN VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ BİLGİLERİ
Çok geçmiş olsun canım yazman iyi oldu ben yaşasam kesin gece acilliktim noluyo diye demek yarada oluşabiliyomuş!Selam kızlar,
Çok geçmiş olsun canım yazman iyi oldu ben yaşasam kesin gece acilliktim noluyo diye demek yarada oluşabiliyomuş!
Annemin yanıma gelmesiyle ben de hazırlıklara başladım. hacı şakirin granürlü sabun tozu ile kıyafetleri, nevresimleri yıkandı, ütülendi. oda takımı arap sabunu ile silip duru bezle durulandı. yakın bir arkadaşımdan aldığım beşik, park yatak, ana kucağı vs. temizlenip kuruldu. tüm bunları yapmak çok keyifli. eksikler belirlendi ve hafta sonu bunları almak için sabırsızlanıyorum. oda için halı perde bakacağım. sonrasında odayı da tamamlamış olacağım inşallah.
her şeyden önemlisi bebekleri sağlıkla kucaklarımıza almak elbette. bundan büyük mutluluk olamaz. son zamanlarda gittikçe ağırlaştığımı hissediyorum. birde göbek deliğinin stünde bir noktada içten bir acı yoruldukça kendini belli ediyor. gerilme ile mi ilgili bilemiyorum. neyse ki yarın ki dr randevumda 1 aydan fazladır görmediğim Can'ımı görücem. ben bu gece heyecandan uyuyamam.
kızlat benmi yanlış anlafım yoksa doğrumu.bebek ilk doğduğunda hastanedeyken hebatit b aşısımı yapılıyor
Selam kızlar,
Gecmis olsun Fatiha, bende de 4 aydır et beni var rahimde ve kanıyor.. O kadar sinir edici bir sey ki. Boyle fitille falan da geçmiyor, doğumdan sonra alınacak. İnsallah o zamana kadar kendi düşer diyorumç
iyi akşamlar kızlar bugün okul yoktu ama ev işlerinden şimdi pompişim yer gördü keyif yapıyorum
Oh maşallah büyücen tabi artık annesi kuzularımız büyüyo, dün gittim ben de doktora 1100 gr olmuş kuzum tekme tokat girişmesinden, gücünden belliydi zatenbir sıkıntımız yok çok şükür her şey yolunda. Senin iyi olmana da çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?