2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Oh maşallah büyücen tabi artık annesi kuzularımız büyüyo, dün gittim ben de doktora 1100 gr olmuş kuzum tekme tokat girişmesinden, gücünden belliydi zaten bir sıkıntımız yok çok şükür her şey yolunda. Senin iyi olmana da çok sevindim

Selam kızlar,
Öncelikle Zırsızdeli geri döndüğüne sevindim aklımız sende kaldı valla :)
Sonra da gece yaşadıklarımı anlatayım kızlar. Gece saat 4 de rutin tuvalete kalktığımda kanamam olduğunu gördüm. Hemen doktorumum aradım. Bugün gittik. önce alltan muayene yaptı elle, onun da tadına vardım yani.Öyle abarttıkları kadar çok acımıyo ama acıyo :) Açıklık var mı diye baktı doktorum. Daha sonra değişik bişi soktu oraya daha sonra vajinanada yara oluştuğunu ve onun kanama yaptığını söyledi.sonra nst ye girdim kasılma sancı var mı diye bakıldı çok şükür bir şey çıkmadı.Sonra bebişime baktı bebekte de sende de doğumla ilgili hiç bir sorun yok dedi. bebişim 1300 grm olmuş boyu da 40 cm. Yara için fitil verdi ve hamilelikte böyle yaraların oluşabileceğini fitille geçeceğini söyledi. Çok şükür Rabbime korktuk ama atlattık bugünü de böyle.
İşte böyle kızlar. Sizler neler yaptınız bakim? sizi de bebişlerinizi de öptük :)

çok çok geçmiş olsun canım

maonyaa boya işi bitti mi nerdesın evdemısın....
Bugün baktılar cuma günü bıyutacaklarmış.bende karar verdim mıbtunu giyip balkonda oturucamannemin evi çok uzak başkada gidecek yerim yok
Ben pzrts renkli ulturosona gşrdim cnm ilk kez bu kadar net gördüm.alnı bana benzio geri kalan bi yerini kimseye benzetenedim.fotosunu baş ucuna koydum gelip gidip seviyorum çirkin kızım die:)

üşütüyo olabilirsin canım kafayı yicem artık ağrı kasılma olduğun da

Canım hoşgeldin nerelerdesin sen ya hep seni sorduk birbirimize ! Anneninde problemine üzülldüm oluyo ama böyle şeyler bizimkilerde hep aynı...

Canım geçmiş olsun. Bebişinle ilgili bir sorun olmamasına sevindim.

ARKADAŞLAR MERHABAA BEBEK ODASI ALAN VAR MI??
BEN İLK BEBEGİM OLDUGU İÇİN COK HEYECANLIYIM VE DURMADAN MOBİLYA BAKIORUZ EŞİMLE
ARAŞTIRAN VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ BİLGİLERİ

Biz aldık tatlım çilek mobilyadan baby flowers serisinin üç kapılı dolabı ve büyümeyen sallanan beşiğini aldık .

Çok geçmiş olsun canım yazman iyi oldu ben yaşasam kesin gece acilliktim noluyo diye demek yarada oluşabiliyomuş!

merhaba kızlar bugün kasıklarım fena ağrıdı şimdi de sardım battaniyeyi yatıyorum fatiha geçmiş olsun zırsızdeli hoşgeldin akimel ben de okudum canım Allah hayırlısını versin kankalık konusunda öğrendiğimden beri kankayız yanii:) kv konusuna girmiyorum bile kızımda 4 sene kaldılar 4 sene ki fotoları kimseye göstermiyorum evin halinden ben de aşırı titiz neler çektim oyy oyy Allahtan şimdi görümcem de hamile benden 3 hafta sonra doğuracak ona gidecekler

Çok geçmiş olsun canım yazman iyi oldu ben yaşasam kesin gece acilliktim noluyo diye demek yarada oluşabiliyomuş!

Çok sağolun kızlar. Ben de acile gidecektim ama doktorum o kadar sakinleştirdi ki beni sağolsun, sabahı bekledim ama ne ben de ne de eşim deuyku yoktu tabi. Doktordan gelince baygın gibi yatakta sızmışız.Bu arada biz de öğrendiğimzden beri kankayız :)

Annemin yanıma gelmesiyle ben de hazırlıklara başladım. hacı şakirin granürlü sabun tozu ile kıyafetleri, nevresimleri yıkandı, ütülendi. oda takımı arap sabunu ile silip duru bezle durulandı. yakın bir arkadaşımdan aldığım beşik, park yatak, ana kucağı vs. temizlenip kuruldu. tüm bunları yapmak çok keyifli. eksikler belirlendi ve hafta sonu bunları almak için sabırsızlanıyorum. oda için halı perde bakacağım. sonrasında odayı da tamamlamış olacağım inşallah.
her şeyden önemlisi bebekleri sağlıkla kucaklarımıza almak elbette. bundan büyük mutluluk olamaz. son zamanlarda gittikçe ağırlaştığımı hissediyorum. birde göbek deliğinin stünde bir noktada içten bir acı yoruldukça kendini belli ediyor. gerilme ile mi ilgili bilemiyorum. neyse ki yarın ki dr randevumda 1 aydan fazladır görmediğim Can'ımı görücem. ben bu gece heyecandan uyuyamam.

kızlat benmi yanlış anlafım yoksa doğrumu.bebek ilk doğduğunda hastanedeyken hebatit b aşısımı yapılıyor

Kolay gelsin canım, insanın en heyecanlı hazırlıkları bunlar heralde, ben de bebişim için yaptığım hiçbir şeyde yorulmuyorum
Göbek deliği ağrısı bende de var. Malum kendi kıyafetlerime sığamadığım için eşimin eşofmanlarımı giyiyorum evde, temizlik yaparken bugün eşofmanı çekmişim kaburgamın altına kadar, hareket ederken kaymış, belindeki ipin düğümü tam göbek deliğimin üstüne denk gelmiş, bir ara çarptım oraya da çok canım yandı, çok hassas orası neden bilmiyorum :44:

kızlat benmi yanlış anlafım yoksa doğrumu.bebek ilk doğduğunda hastanedeyken hebatit b aşısımı yapılıyor

Canım ne zaman yapıldığını tam bilemiyorum ama 6 haftalık hamileyken yapılan ilk kan testini yorumlarken doktorum Hepatit bağışıklığın yok, doğumdan sonra hem kendine hem bebişe yaptır demişti. Demek ki hastanede yapılıyo :44:

Gecmis olsun Fatiha, bende de 4 aydır et beni var rahimde ve kanıyor.. O kadar sinir edici bir sey ki. Boyle fitille falan da geçmiyor, doğumdan sonra alınacak. İnsallah o zamana kadar kendi düşer diyorumç

Gecmis olsun Fatiha, bende de 4 aydır et beni var rahimde ve kanıyor.. O kadar sinir edici bir sey ki. Boyle fitille falan da geçmiyor, doğumdan sonra alınacak. İnsallah o zamana kadar kendi düşer diyorumç

Sağol canım. Kanı görünce insan hem korkuyor hem de sinirleniyor benim ikinci kere başıma geliyor. Ama doktorum fitille geçeceğini söyledi çok şükür nedenini bilmek, bebişlerimizle alakalı bi sorun olmadığını bilmek bile yetiyor canım. onlar yeter ki sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil di mi ama

canım doktorun ne dedi peki 1100 gram için?
benimki çok şişko demişti de üzülmüştüm
artık çok güçlendi bu bebişler , maşallah onlara
analarına tekme tokat girişiyolar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…