2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım doktorun ne dedi peki 1100 gram için?
benimki çok şişko demişti de üzülmüştüm
artık çok güçlendi bu bebişler , maşallah onlara
analarına tekme tokat girişiyolar resmen

Canım doktora dün gittik, bugün 28+0 olduk, sordum ben boyu ve ağırlığında bir gerilik ya da fazlalık, haftasıyla uyumsuzluk var mu diye, hiç bir sıkıntı yok gayet güzel dedi. Normalde bu haftadan sonra 2 haftada bir çağırırmış doktorlar ama benimki 4 hafta sonra çağırdı, 32+0 'da gitcem çalışabilir raporumu da yazacak o zaman. 4 hafta var daha kuzumu görmeye çok geliyo şimdiden özledim

Ben yatıyorum herkese iyi geceler kızlar yarın yine iş var bebişlerinize iyi bakın öperiz herkesi

kızlarrr 2 gündür kabızlık var bende bugün karnım sertleşti yine taş gibi oldu ne yapsam geçer ???

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

Mevlam tez zamanda istegini nasip etsin lütfunun esirgemesin...Bende bir tane okudum.

Ugurbocugum ben spinal anastezi ile myom aneliyati oldum. Simdi kismetse dogumumu da oyle istiyorum. Iyi bir anastezi uzmani yaparsa bas agrisi veya baska riskler olmuyor. 10 bardak nescafe icince bas agrisi olmuyormus, kafein sart demislerdi hastanede. Ben bir bardak bile icemedim ve hic agrim olmadi. Yine ayni anasteziciyi istiyorum. Tavsiye ederim spinali :)

günaydınlar benim sıpa beni yine pek uyutmadı gece uykusuzluktan ölüyorum ne kadar çok hareket ediyor yahu sanki içimde bir futbol maçı var

Günaydınlarr biz oğlumla geldik çalışıyoruz kızlar annesi müşterilerle boğuşurken oğlumda annesini kum torbası olarak kullanıyor :))
bir de bugün neden bilmem çok mutlu olasım var :))

Günaydın herkese, bebişlere ve annelere...

Benim kızım bu gece ve bu gün oldukça sakin... Bir iki vurup uyuyor herhalde.... Aşağı tekmeleri çok yoruyor beni... Sıkışık olduğum zamana gelirse zor atıyorum kendimi...baş zaten sürekli sağ üstte, sanki ordan çıkacakmış gibi dayıyor... Bir dönseydi hayırlısıyla... Neyse tek problem o olsun...

Ablam da 35 haftalık hamile, sancı çıkmış nst de doğumu durdurmaya çalışıyorlar.... Peş peşe doğuracaktık sözde... Ama onun bebişi aceleci çıkacak herhalde....

Son düzenleme:
Günaydınlarr biz oğlumla geldik çalışıyoruz kızlar annesi müşterilerle boğuşurken oğlumda annesini kum torbası olarak kullanıyor :))
bir de bugün neden bilmem çok mutlu olasım var :))

ne güzel mutluluk olsun da neden olursa olsun ya ben her zamanki gibi mutsuzlukla üzüntüyle güne başladım değişeceğini de sanmıyorum

ne güzel mutluluk olsun da neden olursa olsun ya ben her zamanki gibi mutsuzlukla üzüntüyle güne başladım değişeceğini de sanmıyorum

neden mutsuz ve üzgün başladın canım yaa bak içinde kıpır kıpır bir yaramaz var hava da hoş bir yağmur bugün herşeyden bi mutluluk çıkaralım olmaz mı :)))

zübeyde hanıma bir kez gittim ama çok yoğundu içerde aynı anda bisürü hasta falan... çok teşekkür ederim valla doktor arayışındayım. ona da randevu alayım o zaman inşallah faydası olur.

neden mutsuz ve üzgün başladın canım yaa bak içinde kıpır kıpır bir yaramaz var hava da hoş bir yağmur bugün herşeyden bi mutluluk çıkaralım olmaz mı :)))

Ben mutluluk çıkarmayı bilirim de birileri zorla bulduğum ufacık mutlulukları bile söndürüyor işte benim elimde değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…