Canım hoşgeldin nerelerdesin sen ya hep seni sorduk birbirimize ! Anneninde problemine üzülldüm oluyo ama böyle şeyler bizimkilerde hep aynı...
canım doktorun ne dedi peki 1100 gram için?
benimki çok şişko demişti de üzülmüştüm
artık çok güçlendi bu bebişler , maşallah onlara
analarına tekme tokat girişiyolar resmen
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
kızlarrr 2 gündür kabızlık var bende bugün karnım sertleşti yine taş gibi oldu ne yapsam geçer ???
Ugurbocugum ben spinal anastezi ile myom aneliyati oldum. Simdi kismetse dogumumu da oyle istiyorum. Iyi bir anastezi uzmani yaparsa bas agrisi veya baska riskler olmuyor. 10 bardak nescafe icince bas agrisi olmuyormus, kafein sart demislerdi hastanede. Ben bir bardak bile icemedim ve hic agrim olmadi. Yine ayni anasteziciyi istiyorum. Tavsiye ederim spinali :)arkadaslar spınal anestezıyle ılgılı bılgınız var mı ilkım genel anestezıydı memnundum kötü geçmedi agrım çok oldu ama o da ılk gun ama spınalde yoğun bas agrısı ve sonrasında haftalar aylar süren bel agrısı oluyomus kımısı bnde olmadı dıyo ama bnm mıgrenım var ve dogum sonrası çok ıyı olmalıyım çunku bebek olacak evet ama bnm bı de bana çok düşkün küçük oğlum var onu kımseye bırakamam ıyı olmalıyım yenı dogacak olandan çok büyügümle ılgılenebılmelıyım spınal sezeryan olan varsa lütfen tecrubelerını paylassın:)
Gunaydin hamisler biz uyandik
Bir günaydın da bizden
İşe gidiyorum ama evde kalıp kuzumla ilgilenmeyi çok isterdim, çok hareketli bugün maşallah
Gunaydin hamisler biz uyandik
Günaydınlarr biz oğlumla geldik çalışıyoruz kızlar annesi müşterilerle boğuşurken oğlumda annesini kum torbası olarak kullanıyor :))
bir de bugün neden bilmem çok mutlu olasım var :))
ne güzelmutluluk olsun da neden olursa olsun ya ben her zamanki gibi mutsuzlukla üzüntüyle güne başladım değişeceğini de sanmıyorum
arkadaşım tesadüfen sIKINtını okudum .Zübeyde hanım doğumevinde filiz akaltun var süper bir doktordur çok memnun kakacağından eminim.rahatlıkla sIkıntılarını paylaşabilirsin ve seni aydınlatan içini ferahlatan bir doktor kendisi.
neden mutsuz ve üzgün başladın canım yaa bak içinde kıpır kıpır bir yaramaz var hava da hoş bir yağmur bugün herşeyden bi mutluluk çıkaralım olmaz mı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?