Günaydınnnnnn anneler, benimde son 20 gün izne ayrılmama.. Şafak sayıyorum :)
arkadaslar spınal anestezıyle ılgılı bılgınız var mı ilkım genel anestezıydı memnundum kötü geçmedi agrım çok oldu ama o da ılk gun ama spınalde yoğun bas agrısı ve sonrasında haftalar aylar süren bel agrısı oluyomus kımısı bnde olmadı dıyo ama bnm mıgrenım var ve dogum sonrası çok ıyı olmalıyım çunku bebek olacak evet ama bnm bı de bana çok düşkün küçük oğlum var onu kımseye bırakamam ıyı olmalıyım yenı dogacak olandan çok büyügümle ılgılenebılmelıyım spınal sezeryan olan varsa lütfen tecrubelerını paylassın:)
ARKADAŞLAR MERHABAABEBEK ODASI ALAN VAR MI??
BEN İLK BEBEGİM OLDUGU İÇİN COK HEYECANLIYIM VE DURMADAN M
OBİLYA BAKIORUZ EŞİMLE
ARAŞTIRAN VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ BİLGİLERİ
kızlar manuel süt pompası mı elektronik mi?
kızlar bir şey soracağım ben uzun zamandır bebeğimi rüyamda görüyorum emziriyorum altını değiştiriyorum
ayy uyandığımda resmen içimi hüzün kaplıyor nasıl özlüyorum iyice hamilelik psikolojisine mi girdim ne
yaşayan var mı böyle bir durum yoksa ben çok mu duygusalım
kızlar bir şey soracağım ben uzun zamandır bebeğimi rüyamda görüyorum emziriyorum altını değiştiriyorum
ayy uyandığımda resmen içimi hüzün kaplıyor nasıl özlüyorum iyice hamilelik psikolojisine mi girdim ne
yaşayan var mı böyle bir durum yoksa ben çok mu duygusalım
bende bir kere doğduğunu görmüştüm. geçen gün de göbeğimi tekmeliyormuş da bende ayakparmaklarını tutuyodum gerçek gibi :))
ben pek görmüyorum da benim eşim görüyor öyle rüyalar yaa,
ben cinsiyetini ögrenmeye gitmeden önce görmüştüm öyle el parmaklarını görmüştüm ayy prensesimin ellerine bak dedim
ve kız olduğunu ögrendik :)
şimdi de böyle boncuk gözlü bir kız görüyorum pamuk gibi allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.
doktora gitmeme 2 hafta var gün sayıyorum :)
ARKADAŞLAR MERHABAABEBEK ODASI ALAN VAR MI??
BEN İLK BEBEGİM OLDUGU İÇİN COK HEYECANLIYIM VE DURMADAN MOBİLYA BAKIORUZ EŞİMLE
ARAŞTIRAN VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ BİLGİLERİ
Gunaydin kizimin teyzeleri ve arkadaslariii :))
Biz sabah dra gittik esimle. Basimiz girneden totomuz cikti, dr teyze 5 dakkada sipsak bakiyor birsey anlamiyoruz. Esim de mahkemeden cikip gelmisti izin alip, yine birsey anlamadi garibim :))
1500 gram olmusuz, 29+5 teyiz. Kafamiz yine once gidiyor, 30+5te. İnsallah zeka kupu olur koca kafali kizim :))
Basi yukardaymis, suyu falan normalmis. Yuzunu goremedik yine, 2 hafta sonra 4 boyutluya gonderirim gorursunuz dedi.
Bir de kizlar benim gobegim disari atildikca gobek deligimden 2 kalin ip gibi birsey gorunmeye basladi. Ben de annemlerin basinin etini yiyorum gobek kordonumun ipi icinde kalmis, ne bicim ilgilendiniz gormediniz diye. Esim dra soyledi, dr dq guldu hic olur mu bu gobek tasi dedi. Benim gobusteki kirler tas olmus :)))) neyse aldi ilacladi falan. Gobeginizde birseyler goruyormusuz siz de? :))))
Biz sabah dra gittik esimle. Basimiz girneden totomuz cikti, dr teyze 5 dakkada sipsak bakiyor birsey anlamiyoruz. Esim de mahkemeden cikip gelmisti izin alip, yine birsey anlamadi garibim :))
1500 gram olmusuz, 29+5 teyiz. Kafamiz yine once gidiyor, 30+5te. İnsallah zeka kupu olur koca kafali kizim :))
Basi yukardaymis, suyu falan normalmis. Yuzunu goremedik yine, 2 hafta sonra 4 boyutluya gonderirim gorursunuz dedi.
Bir de kizlar benim gobegim disari atildikca gobek deligimden 2 kalin ip gibi birsey gorunmeye basladi. Ben de annemlerin basinin etini yiyorum gobek kordonumun ipi icinde kalmis, ne bicim ilgilendiniz gormediniz diye. Esim dra soyledi, dr dq guldu hic olur mu bu gobek tasi dedi. Benim gobusteki kirler tas olmus :)))) neyse aldi ilacladi falan. Gobeginizde birseyler goruyormusuz siz de? :))))
Bir de kizlar benim gobegim disari atildikca gobek deligimden 2 kalin ip gibi birsey gorunmeye basladi. Ben de annemlerin basinin etini yiyorum gobek kordonumun ipi icinde kalmis, ne bicim ilgilendiniz gormediniz diye. Esim dra soyledi, dr dq guldu hic olur mu bu gobek tasi dedi. Benim gobusteki kirler tas olmus :)))) neyse aldi ilacladi falan. Gobeginizde birseyler goruyormusuz siz de? :))))[/QU
ahh şu kızlar çok nazlılar dönüp arkadalarını oturuyorlar arkadaşımında hep öyle :) benim göbek değilim iyic dışarı fırladı şişik gibi duruyor ben hiç sevmezdim başıma geldi :) benim ki sokağa erken çıktı diyorum :))
bunun üzerineee salıyorum kendimi gitti.:)) bazen fikirsiz olmak lazım demek ki. sağlıklı sıhhatli olalım da hem biz hem bebeklermiz. gerisi hiç önemli değil.
Arkadaşlar bana izin konusunu biraz anlatır mısınız? 32+0-32+5 arası çalışabilir raporu alıyoruz dimi? o raporda ne yazıyor şu tarihe kadar çalışabilir mi yazıyor. ?
bir de sezeryan olacaksak o tarih sezeryan doğum tarihimize göre mi hesaplanıyor? yoksa en son adete göre hesaplanan beklenen doğum tarihine göre mi
bnmde yarın 31 doluyo önümüzdeki hafta cuma yanı 32 olunca işgöremez raporu alıp çıkcamtatıle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?