2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydınnnnnn anneler, benimde son 20 gün izne ayrılmama.. Şafak sayıyorum :)

Arkadaşlar bana izin konusunu biraz anlatır mısınız? 32+0-32+5 arası çalışabilir raporu alıyoruz dimi? o raporda ne yazıyor şu tarihe kadar çalışabilir mi yazıyor. ?
bir de sezeryan olacaksak o tarih sezeryan doğum tarihimize göre mi hesaplanıyor? yoksa en son adete göre hesaplanan beklenen doğum tarihine göre mi

canım iki tane arkadaşım spinal oldu biri bir hafta baş agrısından başını yastıktan zor kaldırdı
diğeri doğumdan çıktıgında doğum yapan o değilmiş gibiydi7
bir arkadaşımda epidural yaptı o da çok memnun kalmış
burda ki durum tamamen anestezi hekimin iyi olmasına baglıyorum ben

ARKADAŞLAR MERHABAA BEBEK ODASI ALAN VAR MI??
BEN İLK BEBEGİM OLDUGU İÇİN COK HEYECANLIYIM VE DURMADAN M
OBİLYA BAKIORUZ EŞİMLE
ARAŞTIRAN VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ BİLGİLERİ

baya bir araştırma yaptıktan sonra modokodan sipariş verdik canım
3 kapılı dolap şifonyer ve day bed yatak şeklinde aldık
toplam tutarı sıkı pazarlık sonucu 3500 tuttu ama uzun süre kullanabileceği bir şey

kızlar manuel süt pompası mı elektronik mi?

kesinlikle elektronik ben şuan aventle mamajo arasındayım mamajo çok sessizçalışıyor ve çekim gücünü
hafızasına kaydedip ondan sonra ki kullanımında da o hızla çekiyor ne kadar süt sağdıgını gösteriyor dakika olarak

kızlar bir şey soracağım ben uzun zamandır bebeğimi rüyamda görüyorum emziriyorum altını değiştiriyorum
ayy uyandığımda resmen içimi hüzün kaplıyor nasıl özlüyorum iyice hamilelik psikolojisine mi girdim ne
yaşayan var mı böyle bir durum yoksa ben çok mu duygusalım

bende bir kere doğduğunu görmüştüm. geçen gün de göbeğimi tekmeliyormuş da bende ayakparmaklarını tutuyodum gerçek gibi :))

ben pek görmüyorum da benim eşim görüyor öyle rüyalar yaa,

bende bir kere doğduğunu görmüştüm. geçen gün de göbeğimi tekmeliyormuş da bende ayakparmaklarını tutuyodum gerçek gibi :))

ben pek görmüyorum da benim eşim görüyor öyle rüyalar yaa,

ben cinsiyetini ögrenmeye gitmeden önce görmüştüm öyle el parmaklarını görmüştüm ayy prensesimin ellerine bak dedim
ve kız olduğunu ögrendik :)
şimdi de böyle boncuk gözlü bir kız görüyorum pamuk gibi allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.
doktora gitmeme 2 hafta var gün sayıyorum :)

Gunaydin kizimin teyzeleri ve arkadaslariii :))

Biz sabah dra gittik esimle. Basimiz girneden totomuz cikti, dr teyze 5 dakkada sipsak bakiyor birsey anlamiyoruz. Esim de mahkemeden cikip gelmisti izin alip, yine birsey anlamadi garibim :))
1500 gram olmusuz, 29+5 teyiz. Kafamiz yine once gidiyor, 30+5te. İnsallah zeka kupu olur koca kafali kizim :))
Basi yukardaymis, suyu falan normalmis. Yuzunu goremedik yine, 2 hafta sonra 4 boyutluya gonderirim gorursunuz dedi.

Bir de kizlar benim gobegim disari atildikca gobek deligimden 2 kalin ip gibi birsey gorunmeye basladi. Ben de annemlerin basinin etini yiyorum gobek kordonumun ipi icinde kalmis, ne bicim ilgilendiniz gormediniz diye. Esim dra soyledi, dr dq guldu hic olur mu bu gobek tasi dedi. Benim gobusteki kirler tas olmus :)))) neyse aldi ilacladi falan. Gobeginizde birseyler goruyormusuz siz de? :))))

amin canım hepimize inşallah.
önceden ayda bir kontrole giderdik, uzun gelirdi. şimdi 15 günde bir kontrole düştü, o bile çok geldi. eminim son haftalar, günler geçmek bilmeyecek... bir de etraftan "doğdu mu, doğacak mı" soruları olmasa...

ARKADAŞLAR MERHABAA BEBEK ODASI ALAN VAR MI??
BEN İLK BEBEGİM OLDUGU İÇİN COK HEYECANLIYIM VE DURMADAN MOBİLYA BAKIORUZ EŞİMLE
ARAŞTIRAN VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ BİLGİLERİ

Biz Aldık canım 28 Ekimde geldi mobilyalarımız ama hala cam açık havalanıyor koku çıkmadı İzmir'de Baby city'den aldık netten benzer fotosunu gönderiyorum

Ayyyyyvsen beni cok guldurdunn bayilcam gulmekten bu ne igrenclik gobegim kapkaraydi bendevesmerim ondan saniyodum meyerse kaysak baglamis:) gecti simdi....

Bu arada hekeze slmlar calistgmdn beri giremiyorum özledim muhabbetleri bebem 32+0 da1860 kg maşallah ama yuzunu goremiyorum kafasida asagi
Da yawrumun artik bayaa baya hazirlaniyoruz

maşallah güzel kızına... o göbek deliğindeki çirkin görüntü bende de var malesef gerildikçe büyüdükçe dışa çıkıyor sonra düzeliyr ama şimdi görüntü çirkinn bu defa kızımın yüzünü bende net göremedim parazitler filan var dedi dr. önünde çok az gördük.. benim kız döndü baş aşağı o yüzden alt kısımda fazla baskı var.. ayaklarda kaburgalarda resmen

bnm göbegımden bişi çıkmadı kızlar nası bişi cıkıyo anlamadım taş mı cıkıyo içinizden? bnm delık pörtledi dısarda duruyo ama normalduruyo yanıiçi boş?

kızlaarr dün kızıma yeni ciciler aldık.bi tane 10lu bi tane 5li set nohut battaniye.bi de 10lu setin ayrı satılan penye yeleği varmış onu aldık.kvmin komşuları bir doluuu örgü yapmışlar saolsunlar ne annemde ne kvde de iş yok bu konuda ikiside beceiksiz:)

işte fotoları:

bu fotoda göbişim de eşlik etmiş
bu aşağıdakiler 2li zıbın hariç 100 tl tuttu:)))hemde pazardan aldık...

slm kızlarr ve bebişleriii 3 gün aradan sonra yine geldim, çok şeyler yazmışsınız hepsini okuyamadım ama herkes iyi görünüyor maşallah

bunun üzerineee salıyorum kendimi gitti.:)) bazen fikirsiz olmak lazım demek ki. sağlıklı sıhhatli olalım da hem biz hem bebeklermiz. gerisi hiç önemli değil.

slm fenlifecim gittim geldim semih beye çok kibar biriymiş ama biraz aceleci tamam canım tamam tamam deyip gönderiyor :) bana da tahlil yaptı herşey güzel çok şükür 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi

Canım bu izin konusu burda bayağı konuşuldu ama ben pek anlamıyorum. Şirketin Muhasebecisi 32+0 doktordan raporunu alıp izne çıkabilirsiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…