2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
omeserma ne kadar ciciler yaa cok güzel hepsi sağ salim iyi günlerde giydirirsin inşallah misler gibi

ay canım benim çok sağol.hepimiz sağ salim kucağımıza alır büyütürüz inşallah.1 ay öncesine kadar hiçbişeyimiz yoktu bi anda oluverdi.kısmetiyle geldiği doğruymuş.evimizi melek kokuları kaplıycak.Rabbim isteyen hasretini çeken herkese versin.seninkini de hepimizinkini de bizlere bağışlasın.cuma vaazı gibi oldu dimi:) napıyim.hamile kaldığımdan beri hep olmayanlara dua ediyorum.olanlara sağlık diliyorum.

Günaydınnnnnn anneler, benimde son 20 gün izne ayrılmama.. Şafak sayıyorum :)

Gözün aydın canım ne kadar az kalmış benim de 54 günüm kaldı, ben de bir bir sayıyorum

günaydınlar benim sıpa beni yine pek uyutmadı gece uykusuzluktan ölüyorum ne kadar çok hareket ediyor yahu sanki içimde bir futbol maçı var

Günaydınlarr biz oğlumla geldik çalışıyoruz kızlar annesi müşterilerle boğuşurken oğlumda annesini kum torbası olarak kullanıyor :))
bir de bugün neden bilmem çok mutlu olasım var :))

Bizim bebiklere bişeyler oldu heralde topluca benim kız da sabah 5.30 da uyandırdı beni tekmeleriyle, 1 saat sonra da kalkıyorum zaten, dalıp uyuyamadım devamında. Okulda da hiç durmadı parmaklarıyla tırmalıyo sanki beni. Öğrenciler bile gördü bugün sabit otururken, hocam tekmeliyo mu biz burdan görüyoruz diyolar

Canım ben 2 gün önce sordum 32+0'da gitcem doktor çalışabilir raporumu yazcak. Bu 32 ve 37'deki raporları yazarken son adet tarihin kullanılır, yani hamileliğinin haftasına bakılır, sezeryan olup olmaman kimseyi bağlamaz, sormazlar da zaten nasıl doğum yapacaksın diye.

Gözün aydın canım, maşallah kuzuna benim de daha başı yukarda, bakalım dönecek mi :44: benim de göbeğim çirkin, kirli gibi kara kara ama ip falan yok gördüğüm

Gözünüz aydın kızlar, ne güzel dönmüş doğum pozisyonu almış bebişleriniz, benimki hala kafa yukarda, ayaklar aşağıda :44: doktorum acele etme sorun yok, döner daha dedi de ben korkuyorum, dönmez de sezeryana mecbur kalırsam diye :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

slm fenlifecim gittim geldim semih beye çok kibar biriymiş ama biraz aceleci tamam canım tamam tamam deyip gönderiyor :) bana da tahlil yaptı herşey güzel çok şükür 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi

canım benim hoş geldin. herşeyin yolunda olmasına sevindim. benide aceleci olması tedirgin etti. ama yine de ona gitcem ben inşallah. bana da kasım başında gel dedi ama ben buradaki doktoruma gittim. 2 hafta sonra iznime ayrılıyorum inşallah. bir aya kalmaz damlarım denizliye Allah ın izniyle :) bi de beraber doğururmuşuz:) çok güzel olur:)

Bugün ki kontrolde Can'ın yaklaşık 1200gr ve 36cm olduğunu öğrendim. 3 -3,5 arası bi kgdde doğar dedi doktorum. Şuanda ters duruyormuş. bu ay içinde artık dönmesini bekleriz dedi. bunu kolaylıştırmak için bol su içmeliymişim. ayrıca sol tarafta ki böbreğim de (yani benim böbreğimde) 1cmlik bir büyüme varmış. gebelikte bu büyüme olabilir cünkü bebek baskı yapar dedi. 3cmye kadar normal dedi. bunun için sürekli sola yatmalısın dedi ve sırt üstü yatmamı kesinlikle önermedi. bebeğim gözüme çok güzel görünse de bu ters durma ve böbrek işi canımı sıktı.

aminnn benimkinin de daha pek bişeyi yok yakında almayı düşünüyorum toptan hepsini olur olur gider ya anne olunca anlarsın derler ya hep hani valla kendim için hiçbir şeye heves etmez oldum hep bebek kıyafetlerine oyuncaklara bebek eşyalarına falan takılıyor gözlerim kendinden çok evladını düşünmek neymiş anladım yani İnşallah isteyen herkes bu heyecanı yaşar

canbadecim, geçen hafta böbrek taşı düşürdüm bende. muhtemelen sol böbreğimden düştü. sol böbreğim 2.5 cm genişlemişti sağ böbreğimde 2 cm genişlemişti. sağ böbreğin genişlemesini normal karşılıyolar, çoğu hamilede oluyomuş. ağrın olmadığı sürece sorun yok. şu anda iki şiş böbrekle geçinip gidiyorum çok şükür:)maşallah. ters durma işine gelince. benim kızımda ters duruyomuş. burada yazanlarda genelde ters durduğunu söylüyolar. sanırım bu ay içinde dönecek. benim doktorum döner daha dedi.

hoş bulduk canım evet doğumda da böyle aceleciyse düşünemiyorum kapıda herkesle konuştum hepsi çok memnun. ben özel doktorda uzun uzun sohbete alıştım önümde büyük ekranda bebişimi görüyordum burda o imkanlar yok tabi. neyse hayırlısı olsun beraber doğurabiliriz belli olmaz hayırlısı canım

kızlar ben az önce nescafe içtim. canım çok istedi. şu an vicdan azabı çekiyorum.

bence vicdan azabı yapma yaa, birşey olmaz. Her gün 2-3 fincan içmediğin sürece hiçbirşey olmaz. ben bazen akşamları 3ü bir arada filan içiyorum. Gün içinde türk kahvesi içiyorum bazen. o kadarcıktan birşey olmaz.

benim bebeğim de ters dönmüş

canım haklısın sol yazmışım yanlışlıkla. benim de sağ böbrekte şişme var dedi. ama böyle bi durum olabileceğini bilmiyordum o yüzden tedirgin oldum. doktor ne kadar olağan desede bi kafa karışıklığı yaratmıyor değil. Sana da bebeğine de sağlık diliyorum canım. sağol

hayırlı olsun:) bişey olmaz dimi. ben öğrendiğimden beri 4 kez ancak içmişimdir zaten.

hayırlı olsun:) bişey olmaz dimi. ben öğrendiğimden beri 4 kez ancak içmişimdir zaten.

sağol canım, darısı sana
valla başlarda ben de içemiyordum, çok sevdiğim halde çok tiksindim ilk başta, 4-5 aydan sonra ara ara içiyorum. doktor da abartmamak kaydıyla içebilirsin demişti. olmaz olmaz

benim bebeğim de ters dönmüş

Gözün aydın canım, inşallah bizimkiler de döner yakında

kızlar ben az önce nescafe içtim. canım çok istedi. şu an vicdan azabı çekiyorum.

Canım vicdan falan yapma ya, günlük bir kafein hakkımız var. Ben de arada nescafe, arada da Türk kahvesi içiyorum. Ama haftada 1-2 fincanı geçmiyo. Doktorum hiç kasmıyo beni hiçbirşeye yasak demedi, sadece abartma diyo. Kahve de onlardan biri. İçini ferah tut

bnm göbegımden bişi çıkmadı kızlar nası bişi cıkıyo anlamadım taş mı cıkıyo içinizden? bnm delık pörtledi dısarda duruyo ama normalduruyo yanıiçi boş?

HAhaha :)) normali seninki zaten canim. Benim gobek deligimden iki siyah kalin ip ucu sarkiyordu, megersrm gobek tasiymis bubyani bildigin pisim pis :))) ama eskiden hic gorunmuyordu gobegim portleyince cikti

rüyamda sürekli erken doğum yaptığımı görüyorum. çantamın hazır olmadığı aceleyle hazırlamaya çalıştığımı sürekli koşturduğumu görüyordum. bunlara ek bide ters durduğunu falan görüyorum. kafama mı takıyorum acaba. halbuki şu an için her şey normal demişti doktorumuz

Hepsi cok guzel, hele orgulere bayildim. Ne iyi komsulariniz var :) saglikli mutlu guzel gunlerde giysin insallah :))

çok güzellermiş bayıldım. bende bizimkileri sıkıştırıp duruyorum, siz benim çocuğuma hiç birşey örmücenizmi diye ama daha sallayan yok, daha çok vakit var ne var ona örmekte ufacık bi günde biter diye..
kışın ortasın dondurcaklar bebişimi anneanneyle babaanne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…