2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar ben daha bebısımın camasırlarını yıkamadım yaa gec kalmadım ınsallah. ya gelen gıden bakıyor ellenmesın dıye bıraz daha beklıyorum sımdı yıkadıktan sonra hanı bakalım derlerse ne dıyecem yok yıkadım bakamazsınız mı dıyecem:)Dun gece ruyamda gordum elımı karnımı goturdugumde oyy oglusumu hıssedıyordum boyle etı elıme gelıyordu yaa cok ozledım sımdıden heyecanla beklıyorum Allahım hepımıze vaktınde ve saglıklı bebısler nasıp eder ınsallah....ve olmayanlara da bebek nasıp eder ınsallah

32 olunca çıkacakmısın hemen bende çıkmak istiyorum ama biraz daha geç çıksam geç dönsem diyorum karışığım çok

evet ben zaten düzenlı çalışmıyorum sıgortam düzenlı yatıyo eşimin çalıştıgı şirketten dogumsonrası hiç çalışmıycam sadece paramı almak ıstıyorum 4 aylık maasımı:) sonra kpss ye hazırlanıcam atancam ınş...........

HAhaha :)) normali seninki zaten canim. Benim gobek deligimden iki siyah kalin ip ucu sarkiyordu, megersrm gobek tasiymis bubyani bildigin pisim pis :))) ama eskiden hic gorunmuyordu gobegim portleyince cikti

:) estagfrllah canımbnm pis olmakla ne ılgısı varvücutla ilgili demekki:)

bnmde yarın 31 doluyo önümüzdeki hafta cuma yanı 32 olunca işgöremez raporu alıp çıkcamtatıle:)))

hımm güzelmiş hadi hayırlısı o zaman inşallah atanırsın :)))

aynı psikoloji bende de var canım nedense sürekli erken doğum yapacakmışım gibi gece uyku tutmuyo sankı suyum gelıyomus gıbı bacaklarım da ıslaklık hissediyorumm

arkadaslar 2 ve 3. çocuguna hamıle olanlara sormak ıstıyorum dığer cocukları kaç yasında acaba???

Benim kızım 24 Kasım'da dört yaşını dolduracak...:))) canım benim, nasıl geçti dört yıl, bir de şimdi abla olacak minnoşum...

Ben de yıkamadım canım, gelen gidenim yok ama izne çıkmadan yıkayabileceğimi sanmıyorum... Hafta sonları ancak ev işlerine yetişebiliyorum... Hafta içi zaten pilim bitmiş oluyor...

37 den sonra da bir şekilde ütülerim yahut eşime ütületirim...

Cok takıyorsun groz, hepimiz cok takıyoruz ve benzer rüyalar goruyoruz.cantana 3-5 sey at ,dursun kenarda . seni bir nebze olsun rahatlatacak.

Ben herseyin fotografini cektim onlari gosteriyorum. İstersen sen de oyle yap :) kis geliyor, yikama kurutma zor olmasin sana sonra.

kızlar doktora gittim oğlum 2 kiloymuş boyu da uzunmuş maşalllah 32 hafta gebeliği vardır 5 hafta iznii doğum sonrasına erteleyebilir şeklinde bir rapor da aldım sanırım 12 aralık tarihine kadar çalışabiliyorum allahın izniyle

Oh maşallah oğluşuna, annesi neyle besledin sen onu :)

Bende yikamadim henuz ama kendime yarim yamalak bi canta haxirladim.hastalanirim neolur neolmaz diye.sende ac bi valiz koy icine bi kactane bisey aklinda durmasin hep

Kızlar ben hastaneye kocaman bır valızle gıtmeyı dusunmuyorum kucuk bır canta alacam onla gıdıcem hanı var ya çakma adıdas nıke cantaları kucuk ondan alacam:))) bebısımın cantasını su nıke da var cok guzel ondan alacam ama o gercegı:)) onu hastaneye goturmucem kırlenmesın dıye.. ay kızlar ben takıntılıyım o konularda

Slm hamisler ve kuzucuklari bizde 9 haftadan sonra dün Kaganimizi gorduk gorusmeyeli baya büyümüs ve ozlemisiz... Basi asagidaymis kilomuz 1900 geldi ama boyunu soylemedi sadece buyudugu icin tam olcum yapamazmis!!! Suyunu falan sormak aklima gelmedi ama haftaya cuma dr sorarim.Burda ultrason veya tahlil sonuclarini vermiyorlar ( Baska sormam gereken bisi var mi akliniza gelen???
Birde dogumdan once cocuk gazli olmasin diye rezene iciliyormus? Boyle yada benzer birsey duyan var yada deneyimli anneler bilirler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…