herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
32 olunca çıkacakmısın hemen bende çıkmak istiyorum ama biraz daha geç çıksam geç dönsem diyorum karışığım çok
HAhaha :)) normali seninki zaten canim. Benim gobek deligimden iki siyah kalin ip ucu sarkiyordu, megersrm gobek tasiymis bubyani bildigin pisim pis :))) ama eskiden hic gorunmuyordu gobegim portleyince cikti
bnmde yarın 31 doluyo önümüzdeki hafta cuma yanı 32 olunca işgöremez raporu alıp çıkcamtatıle:)))
evet ben zaten düzenlı çalışmıyorum sıgortam düzenlı yatıyo eşimin çalıştıgı şirketten dogumsonrası hiç çalışmıycam sadece paramı almak ıstıyorum 4 aylık maasımı:) sonra kpss ye hazırlanıcam atancam ınş...........
rüyamda sürekli erken doğum yaptığımı görüyorum. çantamın hazır olmadığı aceleyle hazırlamaya çalıştığımı sürekli koşturduğumu görüyordum. bunlara ek bide ters durduğunu falan görüyorum. kafama mı takıyorum acaba. halbuki şu an için her şey normal demişti doktorumuz
arkadaslar 2 ve 3. çocuguna hamıle olanlara sormak ıstıyorum dığer cocukları kaç yasında acaba???
Kızlar ben daha bebısımın camasırlarını yıkamadım yaa gec kalmadım ınsallah. ya gelen gıden bakıyor ellenmesın dıye bıraz daha beklıyorum sımdı yıkadıktan sonra hanı bakalım derlerse ne dıyecem yok yıkadım bakamazsınız mı dıyecem:)Dun gece ruyamda gordum elımı karnımı goturdugumde oyy oglusumu hıssedıyordum boyle etı elıme gelıyordu yaa cok ozledım sımdıden heyecanla beklıyorum Allahım hepımıze vaktınde ve saglıklı bebısler nasıp eder ınsallah....ve olmayanlara da bebek nasıp eder ınsallah
rüyamda sürekli erken doğum yaptığımı görüyorum. çantamın hazır olmadığı aceleyle hazırlamaya çalıştığımı sürekli koşturduğumu görüyordum. bunlara ek bide ters durduğunu falan görüyorum. kafama mı takıyorum acaba. halbuki şu an için her şey normal demişti doktorumuz
Ben herseyin fotografini cektim onlari gosteriyorum. İstersen sen de oyle yap :) kis geliyor, yikama kurutma zor olmasin sana sonra.Kızlar ben daha bebısımın camasırlarını yıkamadım yaa gec kalmadım ınsallah. ya gelen gıden bakıyor ellenmesın dıye bıraz daha beklıyorum sımdı yıkadıktan sonra hanı bakalım derlerse ne dıyecem yok yıkadım bakamazsınız mı dıyecem:)Dun gece ruyamda gordum elımı karnımı goturdugumde oyy oglusumu hıssedıyordum boyle etı elıme gelıyordu yaa cok ozledım sımdıden heyecanla beklıyorum Allahım hepımıze vaktınde ve saglıklı bebısler nasıp eder ınsallah....ve olmayanlara da bebek nasıp eder ınsallah
32 olunca çıkacakmısın hemen bende çıkmak istiyorum ama biraz daha geç çıksam geç dönsem diyorum karışığım çok
kızlar doktora gittim oğlum 2 kiloymuş boyu da uzunmuş maşalllah 32 hafta gebeliği vardır 5 hafta iznii doğum sonrasına erteleyebilir şeklinde bir rapor da aldım sanırım 12 aralık tarihine kadar çalışabiliyorum allahın izniyle
arkadaslar 2 ve 3. çocuguna hamıle olanlara sormak ıstıyorum dığer cocukları kaç yasında acaba???
Kızlar ben daha bebısımın camasırlarını yıkamadım yaa gec kalmadım ınsallah. ya gelen gıden bakıyor ellenmesın dıye bıraz daha beklıyorum sımdı yıkadıktan sonra hanı bakalım derlerse ne dıyecem yok yıkadım bakamazsınız mı dıyecem:)Dun gece ruyamda gordum elımı karnımı goturdugumde oyy oglusumu hıssedıyordum boyle etı elıme gelıyordu yaa cok ozledım sımdıden heyecanla beklıyorum Allahım hepımıze vaktınde ve saglıklı bebısler nasıp eder ınsallah....ve olmayanlara da bebek nasıp eder ınsallah
Sorma sekerim hamsiden supheleniyorum gecen hafta iki gun yedimOh maşallah oğluşuna, annesi neyle besledin sen onu :)
canım benimde ilk kızım mart ta 7 olacak 2007 liarkadaslar 2 ve 3. çocuguna hamıle olanlara sormak ıstıyorum dığer cocukları kaç yasında acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?