Günaydın güzel anne adayları ve bebişleri
günaydınn vede hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım
benim gibi ayak bilekleri şişen varmı arkadaşlar bilek oyuntularım kayboldu resmen
canım herkes magnezyum kullandığını söylemiş ama benim doktor hiç öyle bir şey vermedi. ağrıları bir nebze de olsa hafifletiyor mu?
kızlarrr 2 gündür kabızlık var bende bugün karnım sertleşti yine taş gibi oldu ne yapsam geçer ???
ah ah eve gidince iş bitiyor mu sanki koca yardım etmiyor ki herşey bana bakıyor :113: öğleden sonra kontrolüm var doppler ultrasona girecem inşallah güzel sonuçlar çıkar[
inşallah herşey yolundadır :))
bizim evde de beni bekliyor ama olsun evde olmak istiyorum canım yaa :))
ben varım burdayım :)) kocaman ayak bileklerim var parmağımı bastırınca çukur kalıyor tuzu kes dediler canım azalttım ama bütün gün sandalyede oturmaktan olur doktorum. Gün içinde şansın varsa ayaklarını uzat daha iyi gelirmiş :))
Arkadaşlar bana izin konusunu biraz anlatır mısınız? 32+0-32+5 arası çalışabilir raporu alıyoruz dimi? o raporda ne yazıyor şu tarihe kadar çalışabilir mi yazıyor. ?
bir de sezeryan olacaksak o tarih sezeryan doğum tarihimize göre mi hesaplanıyor? yoksa en son adete göre hesaplanan beklenen doğum tarihine göre mi
Gunaydin kizimin teyzeleri ve arkadaslariii :))
Biz sabah dra gittik esimle. Basimiz girneden totomuz cikti, dr teyze 5 dakkada sipsak bakiyor birsey anlamiyoruz. Esim de mahkemeden cikip gelmisti izin alip, yine birsey anlamadi garibim :))
1500 gram olmusuz, 29+5 teyiz. Kafamiz yine once gidiyor, 30+5te. İnsallah zeka kupu olur koca kafali kizim :))
Basi yukardaymis, suyu falan normalmis. Yuzunu goremedik yine, 2 hafta sonra 4 boyutluya gonderirim gorursunuz dedi.
Bir de kizlar benim gobegim disari atildikca gobek deligimden 2 kalin ip gibi birsey gorunmeye basladi. Ben de annemlerin basinin etini yiyorum gobek kordonumun ipi icinde kalmis, ne bicim ilgilendiniz gormediniz diye. Esim dra soyledi, dr dq guldu hic olur mu bu gobek tasi dedi. Benim gobusteki kirler tas olmus :)))) neyse aldi ilacladi falan. Gobeginizde birseyler goruyormusuz siz de? :))))
kızlar ben az önce nescafe içtim.canım çok istedi. şu an vicdan azabı çekiyorum.
kızlar doktora gittim oğlum 2 kiloymuş boyu da uzunmuş maşalllah 32 hafta gebeliği vardır 5 hafta iznii doğum sonrasına erteleyebilir şeklinde bir rapor da aldım sanırım 12 aralık tarihine kadar çalışabiliyorum allahın izniyle
ah ah eve gidince iş bitiyor mu sanki koca yardım etmiyor ki herşey bana bakıyor :113: öğleden sonra kontrolüm var doppler ultrasona girecem inşallah güzel sonuçlar çıkar
Masallah Kaganciga :))Slm hamisler ve kuzucuklaribizde 9 haftadan sonra dün Kaganimizi gorduk gorusmeyeli baya büyümüs ve ozlemisiz... Basi asagidaymis kilomuz 1900 geldi ama boyunu soylemedi sadece buyudugu icin tam olcum yapamazmis!!! Suyunu falan sormak aklima gelmedi ama haftaya cuma dr sorarim.Burda ultrason veya tahlil sonuclarini vermiyorlar ( Baska sormam gereken bisi var mi akliniza gelen???
Birde dogumdan once cocuk gazli olmasin diye rezene iciliyormus? Boyle yada benzer birsey duyan var yada deneyimli anneler bilirler???
Aynen hiç yardım etmiyor benim kocamda benden önce evde oluyor hazır yemekleri bile ısıtmaz Allahım bu kadarmı vijdansız olur insan diyorum bazen her akşam kızıyorum ne olur yapsan diye ertesi gün gene aynıı
Masallah kuzucuga :))Günaydın anneler
dün doktora gittik çalışabilir raporumuzu aldık.aklınızda olsun bazı hastaneler sistemden kuruma raporunuzu girdik falan deyip yazılı bişey vermiyor.
ama mutlaka yazılı rapor alın.mesela benim çalıştığım yer kabul etmiyor sistemden raporu,mutlaka yazılı lazım.
bebecik iyi 2000 gr olmuş maşallah deyin
bu arada artık kontrollerim 2 haftada 1 olacak
bebek dönmemiş ama 3 gün kala bile döneer dedi doktor.yani normal doğuma sıcak bakıyoruz
3 cm lik bir myom oluşmuş ama önemli değil dedi doktorum
bu ay 3,5 kilo almışım doktorum yavaşşşş dedi
bizden haberler böyle
amin canım inşallah çok sağolAllah kabul etsin inş çok teşekkürler hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş
ben 34. haftamda girmeye balıcam ve doğuma kadar her hafta gireceğim doktorumun dediğine göre canımİyi akşamşar kızlar,nasılsınız? ya şu nts nedir ve ne zaman gireceğiz ona bir bilginiz var mı? Bu arada 30. haftamda 4 boyutlu ultrasona gıdıp bebısımı gorecegım ama 2 hafta var ve zaman gecmıyor yaaa onu cok merak edıyorum. aranızda 4 boyutluy gıren var mı nasıl kıme benzettınız?
biz aldık canım haftaya gelip kuracaklar uzun araştırmalar gezinmeler sonucu çilek mobilyada karar kıldık.. bütün güvenlik sertifikaları tam ve hiç boya kullanmıyorlar mobilyalarında.. odası da şu kızımınARKADAŞLAR MERHABAABEBEK ODASI ALAN VAR MI??
BEN İLK BEBEGİM OLDUGU İÇİN COK HEYECANLIYIM VE DURMADAN MOBİLYA BAKIORUZ EŞİMLE
ARAŞTIRAN VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ BİLGİLERİ
ben çalıştığım için elektronik aldım canımkızlar manuel süt pompası mı elektronik mi?
çok güzeller güle güle giysin bebişkızlaarr dün kızıma yeni ciciler aldık.bi tane 10lu bi tane 5li set nohut battaniye.bi de 10lu setin ayrı satılan penye yeleği varmış onu aldık.kvmin komşuları bir doluuu örgü yapmışlar saolsunlar ne annemde ne kvde de iş yok bu konuda ikiside beceiksiz:)
işte fotoları:
Eki Görüntüle 852949 Eki Görüntüle 852948 Eki Görüntüle 852947 Eki Görüntüle 852950
bu fotoda göbişim de eşlik etmiş
Eki Görüntüle 852946 bu aşağıdakiler 2li zıbın hariç 100 tl tuttu:)))hemde pazardan aldık...
Eki Görüntüle 852944 Eki Görüntüle 852943 Eki Görüntüle 852942 Eki Görüntüle 852941 Eki Görüntüle 852939 Eki Görüntüle 852940
hiç bişi olmaz canım içini rahat tut.. bazı doktorlar günde 2 bardağa kadar bile izin veriyolarmışkızlar ben az önce nescafe içtim.canım çok istedi. şu an vicdan azabı çekiyorum.
ben de yıkamadım henüz canım.. çünkü mobilyaların gelmesini bekliyorum yıkayınca ütüleyip yerleştireyim diye.. daha hastane çantam da hazır değil henüzKızlar ben daha bebısımın camasırlarını yıkamadım yaa gec kalmadım ınsallah. ya gelen gıden bakıyor ellenmesın dıye bıraz daha beklıyorum sımdı yıkadıktan sonra hanı bakalım derlerse ne dıyecem yok yıkadım bakamazsınız mı dıyecem:)Dun gece ruyamda gordum elımı karnımı goturdugumde oyy oglusumu hıssedıyordum boyle etı elıme gelıyordu yaa cok ozledım sımdıden heyecanla beklıyorum Allahım hepımıze vaktınde ve saglıklı bebısler nasıp eder ınsallah....ve olmayanlara da bebek nasıp eder ınsallah
Dün kuzenim şöyle dedi.32. haftadaki bebeğin kilosu doğum kilosunun yarısı oluyormuş .Bu bir tahmin ama genelde erken doğum olmazsa tutuyormuş :)
Tombik bebekler klubüne hoş geldin canım :) Ben de dün 29+3 teyken kontrole gittim bebeiş 1430 gram olmuş. Kuzenim biraz iri dedi, oysa geçen ay gayet normaldi. Neyse artık sağlıklı olsunlar da...
Canım benim göbek deliğim mutasyon geçirdiKarardı ve gerildi acayiip bir şey oldu :)
Anam anam bizim bebekler hakkaten tombik olacak gibi bu hesaplamayla :)) iyi ettim de sadece 1 hastane cikisi aldim demek ki :)) 3-4 kg arasi dogmalari idealmis sanirim. Fazla zayif olmasinkar ki korkmadan isirabilelim :)))Dün kuzenim şöyle dedi.32. haftadaki bebeğin kilosu doğum kilosunun yarısı oluyormuş .Bu bir tahmin ama genelde erken doğum olmazsa tutuyormuş :)
Kızlar ya benim bebeğim çok iri ve şekerden büyk ihtimalle napıcam ben28+0 da 1486 grdı. Sizinkilere göre çok iri ve 32. Haftada 2500 oluyo hesaplamalarıma göre. Yani 5 kilomu olucak çok üzülüyorum inşallah bi problem çıkmaz. Doktor solunum problemi olur böyle giderse dedi. Bu kiloyla giderse erken almamız lazım ve erken alırsakta solunumu sıkıntı olur dedi Varmı benimki gibi kilolu bebek
Kızlar ya benim bebeğim çok iri ve şekerden büyk ihtimalle napıcam ben28+0 da 1486 grdı. Sizinkilere göre çok iri ve 32. Haftada 2500 oluyo hesaplamalarıma göre. Yani 5 kilomu olucak çok üzülüyorum inşallah bi problem çıkmaz. Doktor solunum problemi olur böyle giderse dedi. Bu kiloyla giderse erken almamız lazım ve erken alırsakta solunumu sıkıntı olur dedi Varmı benimki gibi kilolu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?