2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın anneler
dün doktora gittik çalışabilir raporumuzu aldık.aklınızda olsun bazı hastaneler sistemden kuruma raporunuzu girdik falan deyip yazılı bişey vermiyor.
ama mutlaka yazılı rapor alın.mesela benim çalıştığım yer kabul etmiyor sistemden raporu,mutlaka yazılı lazım.
bebecik iyi 2000 gr olmuş maşallah deyin
bu arada artık kontrollerim 2 haftada 1 olacak
bebek dönmemiş ama 3 gün kala bile döneer dedi doktor.yani normal doğuma sıcak bakıyoruz
3 cm lik bir myom oluşmuş ama önemli değil dedi doktorum
bu ay 3,5 kilo almışım doktorum yavaşşşş dedi
bizden haberler böyle

Günaydın güzel anne adayları ve bebişleri

günaydınn vede hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım

benim gibi ayak bilekleri şişen varmı arkadaşlar bilek oyuntularım kayboldu resmen

ben varım burdayım :)) kocaman ayak bileklerim var parmağımı bastırınca çukur kalıyor tuzu kes dediler canım azalttım ama bütün gün sandalyede oturmaktan olur doktorum. Gün içinde şansın varsa ayaklarını uzat daha iyi gelirmiş :))

canım herkes magnezyum kullandığını söylemiş ama benim doktor hiç öyle bir şey vermedi. ağrıları bir nebze de olsa hafifletiyor mu?

Selam canım, benim doktorum da vermedi. Magnezyum ağrıları hafifletmez, krampları azaltır dedi.

yalnız olmadıgıma sevidim evet uzatayım bakalım iyi gelcekmi butun gün sandalye tepesinde oturuyoruz birde ben ayaklarımı arkaya dogru veriyorum ondan belkide

Canım bir haftadır bu iş üzerindeyim

-Ben 32+0 da raporu açtırmak için gideceğim 37. haftaya kadar çalışabilir diye. Bu rapor ya devlet hastanesinden ya da SGK anlaşmalı özel bir hastaneden alınmalıymış.Bir nüshasını insan kaynaklarına bırakacağım.
- 37. haftada tekrar gidip izne ayrıldığımızı gösteren bir rapor alacakmışız. Sanırım o raporda şu tarihe kadar izinli yazacak.
-doğum raporu

Bu üç raporla iznimiz bitince SGK'ya gidiyormuşuz işgörememezlik ödeneğininin ödenmesi için.

Tombik bebekler klubüne hoş geldin canım :) Ben de dün 29+3 teyken kontrole gittim bebeiş 1430 gram olmuş. Kuzenim biraz iri dedi, oysa geçen ay gayet normaldi. Neyse artık sağlıklı olsunlar da...

Canım benim göbek deliğim mutasyon geçirdi Karardı ve gerildi acayiip bir şey oldu :)

herkese günaydın kızlar.... 5. ayda yaşadığım duygusallık hali yine geri döndü.... hem kolay kızıyorum hem de kolay ağlıyorum bu aralar

Dün kuzenim şöyle dedi.32. haftadaki bebeğin kilosu doğum kilosunun yarısı oluyormuş .Bu bir tahmin ama genelde erken doğum olmazsa tutuyormuş :)

ah ah eve gidince iş bitiyor mu sanki koca yardım etmiyor ki herşey bana bakıyor :113: öğleden sonra kontrolüm var doppler ultrasona girecem inşallah güzel sonuçlar çıkar

Aynen hiç yardım etmiyor benim kocamda benden önce evde oluyor hazır yemekleri bile ısıtmaz Allahım bu kadarmı vijdansız olur insan diyorum bazen her akşam kızıyorum ne olur yapsan diye ertesi gün gene aynıı

Masallah Kaganciga :))
benim drum da hic biy soylemiyor canim, dogru rakam verilemeyecegini soyledi bana. Ama kendi kemik boylarini falan olcuyor, sadece boyunu bilmiyoruz.
Rezene, ihkamur ve anason gonul rahatligiyla icebiliriz. Siyah cay acik olmak kaydi ile 1 tane gunde icilebilir. Adacayi ve karisik bitki caylarindan sakinmaliyiz. Bizay kendi doktorum soyledi kizlar. Ben sadece 1-2 bardak rezene iciyorum. Rahat rahat icebilirsiniz :)

Masallah kuzucuga :))
myom da cok kadinda cikiyor canim, boyu da kucuk, endiselenme.
Optuk sizi kizimlaa :)))

Allah kabul etsin inş çok teşekkürler hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş
amin canım inşallah çok sağol
ben 34. haftamda girmeye balıcam ve doğuma kadar her hafta gireceğim doktorumun dediğine göre canım
ARKADAŞLAR MERHABAA BEBEK ODASI ALAN VAR MI??
BEN İLK BEBEGİM OLDUGU İÇİN COK HEYECANLIYIM VE DURMADAN MOBİLYA BAKIORUZ EŞİMLE
ARAŞTIRAN VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ BİLGİLERİ
biz aldık canım haftaya gelip kuracaklar uzun araştırmalar gezinmeler sonucu çilek mobilyada karar kıldık.. bütün güvenlik sertifikaları tam ve hiç boya kullanmıyorlar mobilyalarında.. odası da şu kızımın
kızlar manuel süt pompası mı elektronik mi?
ben çalıştığım için elektronik aldım canım
çok güzeller güle güle giysin bebiş
kızlar ben az önce nescafe içtim. canım çok istedi. şu an vicdan azabı çekiyorum.
hiç bişi olmaz canım içini rahat tut.. bazı doktorlar günde 2 bardağa kadar bile izin veriyolarmış
ben de yıkamadım henüz canım.. çünkü mobilyaların gelmesini bekliyorum yıkayınca ütüleyip yerleştireyim diye.. daha hastane çantam da hazır değil henüz

Dün kuzenim şöyle dedi.32. haftadaki bebeğin kilosu doğum kilosunun yarısı oluyormuş .Bu bir tahmin ama genelde erken doğum olmazsa tutuyormuş :)

Kızlar ya benim bebeğim çok iri ve şekerden büyk ihtimalle napıcam ben 28+0 da 1486 grdı. Sizinkilere göre çok iri ve 32. Haftada 2500 oluyo hesaplamalarıma göre. Yani 5 kilomu olucak çok üzülüyorum inşallah bi problem çıkmaz. Doktor solunum problemi olur böyle giderse dedi. Bu kiloyla giderse erken almamız lazım ve erken alırsakta solunumu sıkıntı olur dedi Varmı benimki gibi kilolu bebek

Anam anam bizim bebekler hakkaten tombik olacak gibi bu hesaplamayla :)) iyi ettim de sadece 1 hastane cikisi aldim demek ki :)) 3-4 kg arasi dogmalari idealmis sanirim. Fazla zayif olmasinkar ki korkmadan isirabilelim :)))

Canım bebişkon çok irileşirse 40. haftayı beklemeden 37 veya 38 de alırlar, hiç de solunum sıkıntısı olmaz moralini bozma. Zaten sezeryanlar 38 haftada yapılıyor. Ayrıca eltim 35. haftada minicik bebeler doğurdu solunum sıkıntıları olmadı, yine bir arkadaşım 8. ayda doğurdu onunda solunum sıkıntısı olmadı.

canim uzulme, doktorun mutlaka kontrol eder, 5 kilo olmasina izin vermez. Pek bilgimy
ok bu konuda ama 6 hafta once kuzenimin esi 1 ay erken dogum yapti, tosuncuk 4.5 kg okdugu icin erken alindi. Su an 6 haftalik ve 6 kiloymus. Sadece anne sutuyle beskenip uyuyormus. Cok sukur bir sorunu yok. İnsallah senin de hicbir sorun cikmayacak canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…