maşallah :)) bana da sana nasıl doğum yaptırıcaz demişti galiba sezeryan yolu görünüyor canım
evet canım.bende dedim önce normal deneyelim olmazsa sezeryana alın diye.bakalım son haftaları bekleyelim kesin bişey söylemeyelim dedi.
kızlar bi şey sormak istiyorum
bu gögüs uçlar,ı çatlamasın yara olmasın diye kullanılan kremleri 8 aydan itibaren mi kullanmamız gerek
hiç doktoruna soran yada konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Masallah kuzucuga :))
myom da cok kadinda cikiyor canim, boyu da kucuk, endiselenme.
Optuk sizi kizimlaa :)))
o zaman bnde başlayım yavaştan teşekkür ederim canım bir de benim gögüs ucum çok yok bu durum da beni korkutuyor gögüs ucu çıkartıcı aletler var onları araştırıyorum şuan
aynen canım bende çok yemiyorum.hatta çok yeyince rahatsız oluyorum yarıda kesiyorum yemeği.ama sütümü yoğurdumu pekmezimi ihmal etmiyorum.ilk bebeğim 3800 kilo doğdu . bende 4 kilonun üstünde doğmuşum bana çekmiştir belki de
Peki 3.800 olan bebegınızı normal dogumlamı dunyaya getrdınız ?
Kızlar ya benim bebeğim çok iri ve şekerden büyk ihtimalle napıcam ben28+0 da 1486 grdı. Sizinkilere göre çok iri ve 32. Haftada 2500 oluyo hesaplamalarıma göre. Yani 5 kilomu olucak çok üzülüyorum inşallah bi problem çıkmaz. Doktor solunum problemi olur böyle giderse dedi. Bu kiloyla giderse erken almamız lazım ve erken alırsakta solunumu sıkıntı olur dedi Varmı benimki gibi kilolu bebek
Kızlar ya benim bebeğim çok iri ve şekerden büyk ihtimalle napıcam ben28+0 da 1486 grdı. Sizinkilere göre çok iri ve 32. Haftada 2500 oluyo hesaplamalarıma göre. Yani 5 kilomu olucak çok üzülüyorum inşallah bi problem çıkmaz. Doktor solunum problemi olur böyle giderse dedi. Bu kiloyla giderse erken almamız lazım ve erken alırsakta solunumu sıkıntı olur dedi Varmı benimki gibi kilolu bebek
Aysboz,
Eltim 4750 doğurdu, çokta sağlıklı su anda oglu. Resmen insnalar bunu hava atmak için kullanıyor artık ,bana da skalayı yüksek tuttum, geçebilirsen gec falan diyor.. Oglanı doğurduktan sonra kilo veremediği için bir kac test yaptırdı ve gizli seker hastası cıktı.oglan muhtemelen sekerden dolayı 4750 dogdu. senle bende burada kafayi yiyoruz sekerimiz yüksek , çocuklarımız iri diye.. Hic canını sıkma arkadaşım, çocuklarımız gayet sağlıklı olacak,gerekirse rejim yaparız doktor kontrolünde.
Kabızlıktan çok çekmiş biri olarak uyguladıklarımı anlatayım.
(Demir hapından dolayı mahvolmuştum en son kontrolde depoda bulunan demir düşük çıktığı için hapımı 2'ye çıkarttı doktorum)
Her sabah aç karnına uyanır uyanmaz;
1 büyük bardak su
hemen peşinden
ballı-limonlu ılık su.
çalıştığım için anca bunlara vakit buldum ama evdeyseniz yada vaktiniz varsa bunlardan sonra kahvaltı yapmadan önce kuru kayısı veya günkurusu dedikleri kayısı var ondan yiyin 4-5 tane üzerine yine su.
Gün içinde bolca su için.
Yoğurt mutlaka bolca yiyin.ben bazen sabah kahvaltı yapmadan önce yoğurt yiyorum.
bazı akşamlarda yatmadan önce bir kase yoğurt yiyorum(hatta içine biraz kuru kayısı falan doğruyorum)
öğlen ve akşam yemeklerindede yoğuret eksik etmeyin.
İşyerinde öğlen yemeğine kadar mandalina yada yeşil elma falan yiyorum.Öğlen yemeğinden akşam 6 ya kadarda 1 tane elma yada mandalina yiyorum.
Mutlaka sebze yemeği yiyin arkadaşlar.Mesela bana et hiç yaramıyo mahvoluyorum.
Bİrde şunun faydasını gördüm onuda yazayım.Akşam yatmadan büyük bir su bardağına 2 kuru kayısı,2 günkurusu kayısı,1tanede kuru incir koyup üzerine içme suyu koyun.bardağın üzerini bir çay bardağıyla falan kapatın.SAbah uyanınca aç karnına önce bardaktaki suyu sonrada kayısıları ve incirleri yiyin.
valla ben sürekli bunlardan yiyip içiyorum.15-20 gündür çoook şükür bir sıkıntım yok demir hapını 2 tane almaya başladığım halde.Umarım sizlerde faydasını görürsünüz.
kızlar bebişlerinizin hareketleri nasıl ??? benim ki sabahdan beri az hareket etti dün akşam çok hareketliydi bugün hareketleri azaldı bişey mi oldu olacak mı die düşünmekten kafayı yicem az kaldı
canım çok kafana takıyorsun bence bi sorun yok Allahın izniylehareketleri bazen çoğalıyor bazen de çokça az oluyor benim de doktorumla konuşmuştuk bu konuyu normalmiş. ama tamamen 2-3 saat hiç hareket etmezse o zaman bi görüşürsün doktorunla. az hareket ediyor ya da çok az hissediliyor diye dert etme dinlensin bebişler arada yaaa
psikolojim bozuldu resmen ya çok hareket eder nie çok hareket ediyo bi sorun mu var az hareket eder bişey mi var düşün düşün kafayı yicem valla pazartesi bi gelse de dr bi gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?