2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

inanmıyorum yaa aylardır çocuklarımızı domuzla mı besliyoruz yani şoktayım hemen doktoruma sorucam bu konuyu
ben elevit içemedim aşırı kabızlık yaptı ama decavit içiyorum

benim bu bitki çaylarında kafam karıştı cidden her doktor her site farklı bir ey söylüyorum benim doktorumda sadece ıhlamur ve kuşburnu içebilirisn dedi ama ben hamileliğim boyunca sadece ıhlamur içtim riske giremedim

canım korkma sezeryan olmak durumda kalabilirsin ama 37 de dogum yaptı arkdaşım ve hiç bir sorun olmadı
neden öyle korkuttu ki seni doktorun anlamam zaten sezeryanda genelde 38 de alıyorlar yani
bebişinde kilolu olması dışında bir sorun olcağını snamıyorum hem daha iyi sarılık olmaz hemen toparlar ve dış dünyaya alışır
canını sıkıp bebişini de üzme bence

kızlar bi şey sormak istiyorum
bu gögüs uçlar,ı çatlamasın yara olmasın diye kullanılan kremleri 8 aydan itibaren mi kullanmamız gerek
hiç doktoruna soran yada konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

kızlar bi şey sormak istiyorum
bu gögüs uçlar,ı çatlamasın yara olmasın diye kullanılan kremleri 8 aydan itibaren mi kullanmamız gerek
hiç doktoruna soran yada konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

canım bana asmdeki hemşire şimdiden kullanmaya başlayabilirsin dedi.. ki zaten çatlamaya değil de kurumaya başladılar biraz.. bana hemşire e vitamini kullanabilirsin demişti ama ben lanolinli krem almıştım onu sürüyorum arasıra

bende 29+1 de gıttım 1.530 gr dı.iri bebek dedi kılosu we kemık yapısı olarakda önde gıdıo dedı doktr..benmde kafama cok takılıyor bu konu cokmu tombık olcak dıe ama etrafımdan we ablamdan duydugum kadarı ıle genelde yanılıyor dktrlar.mesela yegınıme 3.5 kılo derken 2 900 dogdu..300-400 gr fark edıomus ultarsonda fazla cıkıomus :/

o zaman bnde başlayım yavaştan teşekkür ederim canım bir de benim gögüs ucum çok yok bu durum da beni korkutuyor gögüs ucu çıkartıcı aletler var onları araştırıyorum şuan

o zaman bnde başlayım yavaştan teşekkür ederim canım bir de benim gögüs ucum çok yok bu durum da beni korkutuyor gögüs ucu çıkartıcı aletler var onları araştırıyorum şuan

rica ederim..evet canım aventin filan var hatta baya faydalı.. bi arkadaşım yeni doğum yaptı onun da senin gibiydi öyle rahat etti..

ah ah eve gidince iş bitiyor mu sanki koca yardım etmiyor ki herşey bana bakıyor :113: öğleden sonra kontrolüm var doppler ultrasona girecem inşallah güzel sonuçlar çıkar

Ben de çok kötüyüm bir haftadır ((

yalnız olmadıgıma sevidim evet uzatayım bakalım iyi gelcekmi butun gün sandalye tepesinde oturuyoruz birde ben ayaklarımı arkaya dogru veriyorum ondan belkide

canım benim oğlum da 27+4 ken 1245 gr dı. doktorum biraz önden gidiyor dedi yalnız şekerden değilmiş. eşim 4 kilo doğmuş doktor ırsi olabileceğini söyledi. sadece doğumda zorlanırız iri olursa akşamları tatlıyı kes dedi.

var canım.bende çarşamba gittim kontrole. 31 + 2 haftadayız ve 2250 kilo olmuş bebişim.ve doktor 3 hafta önde kilosu gelişimi felan dedi.böyle giderse normal doğum olmaz dedi 4 kiloyu geçer az ye dedi ama.ben zaten çok yemiyorum.3 haftada ben 1 kilo almışım bunun 800 gr ını bebişim almış dedim.şeker de yok o zaman vücudun yarıyor dedi.ben sezeryan olmak istemiyorummm

Canım benim doktorum da benim kilom ile bebeğin kilosunun ilgisinin olmadığını söyledi. Az kilo almak istiyorsan az ye dedi :) Aslında ben de hamilelik öncesinden pek farklı yemiyorum. Canım daha çok tatlı çekiyor, bir iki parça çikolata yiyorum ya da arada bir dilim kek :)

Ben de sezeryan olmak istemiyorum ama bebiş çok irileşirse zor bir doğum olur, onu da istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı...

aynen canım bende çok yemiyorum.hatta çok yeyince rahatsız oluyorum yarıda kesiyorum yemeği.ama sütümü yoğurdumu pekmezimi ihmal etmiyorum.ilk bebeğim 3800 kilo doğdu . bende 4 kilonun üstünde doğmuşum bana çekmiştir belki de

maşallah :)) bana da sana nasıl doğum yaptırıcaz demişti galiba sezeryan yolu görünüyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…