iyi akşamlar kızlar
elevite domuz jelatini olduğunu ilk bu topikte okudum şimdi sağlık bakanlığı bu konuda açıklama yaptı mı sizlerin bi bilgisi var mı bu konuda ben araştırdım ama bir şey bulamadım
birde kendi doktoruma söyledim o da yok böyle bir şey demedi başka bir ilaç yazmasını istedim başka vitamin yok dedi
decavit diye başka bir vitamin markası var acaba onda da olabilirmi domuz jelatiniden
kızlar size doktorunuz vitamin verdimi verdiyse ilacın ismini söylermisiniz
bende elevit kullanıyordum çok kilo alınca bıraktım bu seferde hem benim kilo almam yavaşladı hemde bebeğimin
dopplerde bebeğim 2 hafta geriden geldiği çıktı
şimdi tekrar vitamin kullansam belki bebeğim kilo almaya devam eder diye düşünüyorum doktorumun bir faydası olmaz demesine rağmen denemek istiyorum
Masallah Kaganciga :))
benim drum da hic biy soylemiyor canim, dogru rakam verilemeyecegini soyledi bana. Ama kendi kemik boylarini falan olcuyor, sadece boyunu bilmiyoruz.
Rezene, ihkamur ve anason gonul rahatligiyla icebiliriz. Siyah cay acik olmak kaydi ile 1 tane gunde icilebilir. Adacayi ve karisik bitki caylarindan sakinmaliyiz. Bizay kendi doktorum soyledi kizlar. Ben sadece 1-2 bardak rezene iciyorum. Rahat rahat icebilirsiniz :)
Kızlar ya benim bebeğim çok iri ve şekerden büyk ihtimalle napıcam ben28+0 da 1486 grdı. Sizinkilere göre çok iri ve 32. Haftada 2500 oluyo hesaplamalarıma göre. Yani 5 kilomu olucak çok üzülüyorum inşallah bi problem çıkmaz. Doktor solunum problemi olur böyle giderse dedi. Bu kiloyla giderse erken almamız lazım ve erken alırsakta solunumu sıkıntı olur dedi Varmı benimki gibi kilolu bebek
Dün kuzenim şöyle dedi.32. haftadaki bebeğin kilosu doğum kilosunun yarısı oluyormuş .Bu bir tahmin ama genelde erken doğum olmazsa tutuyormuş :)
kızlar bi şey sormak istiyorum
bu gögüs uçlar,ı çatlamasın yara olmasın diye kullanılan kremleri 8 aydan itibaren mi kullanmamız gerek
hiç doktoruna soran yada konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Kızlar ya benim bebeğim çok iri ve şekerden büyk ihtimalle napıcam ben28+0 da 1486 grdı. Sizinkilere göre çok iri ve 32. Haftada 2500 oluyo hesaplamalarıma göre. Yani 5 kilomu olucak çok üzülüyorum inşallah bi problem çıkmaz. Doktor solunum problemi olur böyle giderse dedi. Bu kiloyla giderse erken almamız lazım ve erken alırsakta solunumu sıkıntı olur dedi Varmı benimki gibi kilolu bebek
günaydınn vede hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım
benim gibi ayak bilekleri şişen varmı arkadaşlar bilek oyuntularım kayboldu resmen
canım bana asmdeki hemşire şimdiden kullanmaya başlayabilirsin dedi.. ki zaten çatlamaya değil de kurumaya başladılar biraz.. bana hemşire e vitamini kullanabilirsin demişti ama ben lanolinli krem almıştım onu sürüyorum arasıra
o zaman bnde başlayım yavaştan teşekkür ederim canım bir de benim gögüs ucum çok yok bu durum da beni korkutuyor gögüs ucu çıkartıcı aletler var onları araştırıyorum şuan
Benim bayadır bileğimdeki çıkık yuvarlak kemik kayıp :)))
ah ah eve gidince iş bitiyor mu sanki koca yardım etmiyor ki herşey bana bakıyor :113: öğleden sonra kontrolüm var doppler ultrasona girecem inşallah güzel sonuçlar çıkar
Ben de çok kötüyüm bir haftadır((
yalnız olmadıgıma sevidim evet uzatayım bakalım iyi gelcekmi butun gün sandalye tepesinde oturuyoruz birde ben ayaklarımı arkaya dogru veriyorum ondan belkide
var canım.bende çarşamba gittim kontrole. 31 + 2 haftadayız ve 2250 kilo olmuş bebişim.ve doktor 3 hafta önde kilosu gelişimi felan dedi.böyle giderse normal doğum olmaz dedi 4 kiloyu geçer az ye dedi ama.ben zaten çok yemiyorum.3 haftada ben 1 kilo almışım bunun 800 gr ını bebişim almış dedim.şeker de yok o zaman vücudun yarıyor dedi.ben sezeryan olmak istemiyorummm
var canım.bende çarşamba gittim kontrole. 31 + 2 haftadayız ve 2250 kilo olmuş bebişim.ve doktor 3 hafta önde kilosu gelişimi felan dedi.böyle giderse normal doğum olmaz dedi 4 kiloyu geçer az ye dedi ama.ben zaten çok yemiyorum.3 haftada ben 1 kilo almışım bunun 800 gr ını bebişim almış dedim.şeker de yok o zaman vücudun yarıyor dedi.ben sezeryan olmak istemiyorummm
Canım benim doktorum da benim kilom ile bebeğin kilosunun ilgisinin olmadığını söyledi. Az kilo almak istiyorsan az ye dedi :) Aslında ben de hamilelik öncesinden pek farklı yemiyorum. Canım daha çok tatlı çekiyor, bir iki parça çikolata yiyorum ya da arada bir dilim kek :)
Gerçekten ilginç, benim kızıma bir kızkardeş geliyor, sizin bebeğiniz cinsiyeti belli mi"
Kutudakı hastane cıkısını kaca aldın canım ? bende emınonunden almıstım 44 tl ye :)
Ben de çok kötüyüm bir haftadır((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?