2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Oo masallah gidim gidim giderken simdi birden büyüyorlar yaa :)) biliyormusun dun de ruyamda gordum emziriyordum ayyy Allahiiiimmmm olmayan herkese nasip etsin olanlarinda saglikla kucaklarini almayi nasip etsin... O kadar duygulandim ki aklima geldikce gozlerim doluyooo (

olmuyo canım yapamıyorum işte olmayan şeyler varmış gibi hissediyorum sanki dışarı çıksam bişi olacakmış gibi içime bişey oluyo psikolojim bozuldu benim:84: :84: :84: :84:

Cok sinir oluyorum musluman bir ulkede nasil izin veriliyor.Su an yurtdisindayim ve kullandigim vitaminde yahudiler icin domuz olmadigini belirten ve biz muslumanlarinda gonul rahatligiyla kullandigi pregvit diye bir hap var.Ustelik bu hap demir ve kalsiyumu ayirmis.Sabah aksam ayri olarak aliyorsun vitaminleri bir bak istersen Turkiyede varsa gonul rahatligiyla kullanabilirsin canim.

Kutudakı hastane cıkısını kaca aldın canım ? bende emınonunden almıstım 44 tl ye :)

Benim 4 tane boyle takimim var hepsi bebitoff dan almistik ama farkli yerlerden Ankaradan.En ucuz toptancida 35 e almistik ama merkezdekiler 69 falan demisti... Benim eltim kullandi urunlerini cok memnundu :)

dün gece sancıyla uyandım. tam ne olduğunu anlayamadığım için bir süre bekledim. elime aldım saati acaba kaç dakkada oluyor diye ama sancı girince kıvrandırıyordu rahat bi 30-40 dakika sürdü. şu Braxton Hicks dedikleri şeydi halde. çünkü düzenli değildi, kasılma fln da yoktu ve pozisyon değiştirince geçiyordu. daha pimpirikli biri olsa ya doktorunu arar ya da hemen acile fln giderdi heralde :) sadece dua etmek geldi elimden.' Allahım acıya sancıya katlanırım sesimi çıkarmam ama nolur bebeğim şimdi doğmasın daha çok küçücük minicik büyüsün nolur' diye dua ettim durdum. çok şükür sabaha geçti de gittim okula işime gücüme baktım :)

Kizlar merhaba birkac kez yazdim burdan ama cvp veren olmadi ben 29+5 teyim kizim olacak insallah isim olayini ne yaptiniz? Kiz anneleri hangi isimleri dusunuyorsunuz? Bir de ben gecen hafta fena hasta oldum bebk odasi tavan boyasi derken oksurugum gecmedi suan antibiyotik kullaniyorum zinnat.antibiyotik kullanan var mi aranizda?

canım geçmiş olsun.kızım olacak Allah nasib ederse.melisa yada melis düşünüyoruz...

Geçniş olsun canım dikkat et kendine de bebişe de.Benim de kızım olacak Allah'ın izniyle. İsmi Hüma olacak inşallah :)

Benim 4 tane boyle takimim var hepsi bebitoff dan almistik ama farkli yerlerden Ankaradan.En ucuz toptancida 35 e almistik ama merkezdekiler 69 falan demisti... Benim eltim kullandi urunlerini cok memnundu :)

canım ben de almak istiyorum. nereden aldınız Ankara'da toptancı olarak?

arkadaslar,aranızda sekerı yuksek cıkıp da olçme cihazı ile olcen var mı,nasıl yapıyorsunuz olcumleri,sabah ac karnına olçuyor musunuz,yemek yedikten kac saat sonra olcuyorsunuz ve değerler ne olmalı,lutfen acele cevap yazın,benım dahılıye dr um benı aydınlatmadı bu konuda,cevaplarınız beklıyorum

Herkese iyi akşamlar, yoğun bir iş gününden sonra ancak eve gelebildim. Tüm gün aklımdaydı bu durum yazdıklarınızı okudum, çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız. Benim mecburen sezeryan olucaktı zaten, Allahım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi. Doktorum şekerden dolayı ciğerler tam gelişmez 39 a kadar beklemek lazım ama çok beklersekte irileşebilir dedi. Dediğiniz gibi bi sorun olmadan 36,37 de doğum yapanlar var. Benim çevremde de kilolu bebek doğurup hava atanlar var sanki neyi yarıştırıyolar. Bu hafta içi kontrolüm var 30+1 de bakalım kaç olmuş minik kuşum.

canım geçmiş olsun.bayram akşamı ben de öyle olmuştum ama senin kadar metanetli davranamadım.gece doğumevine acile gittik.çok korktum.doktor plesenta previa dedi hastaneye yat dedi ama sancı falan çıkmadı nst de.dinlemedim.1 hafta sonra kendi drum korkulcak bişey yok yLANCI KASILMADIR DEDİ.ciddi birşeyin yok dedi.okula devam ettim.bayram tatilimi panikle geçirdim ama

Canım ben ölçüm yapıyorum günde 4 kere. Sabah aç karnına, kahvaltıdan öğle yemeği ve akşam yemeğinden sonraki 1. Saat toklukları ölçüyorum. Yalnız 1. Saat toklukları ölçerken yemeği bitirdikten sonra değilde ilk lokmayı aldıktan sonra saate bakıp tam 1 saat sonra ölçüyorsun.
Değerlere gelince, bazı arkadaslarlada konusu geçmişti ama onların söylediği değerler şeker yüklemesi yapıldıktan sonra ki referans değerleriydi. Benim vericeklerim normal öğün sonrası olması gerekenler bunu karıştırmamak lazım. Açlık 90-95 i geçmemeli, tokluk 1. Saat 135-140 ı geçmemeli. Ama şeker yüklemesinde 1. Saat 180 altı olmalı yazar dediğim gibi bu şeker yüklemesi için.

Fazla detaylı oldu uzattım biraz :)

Ben suan kullaniyorum.Aslinda 75lik yukleme yaptirdim sekerim normal cikti.gecen hafta kendi doktorumu degistirdim kendisinin cok yogun olmasi ve normal doguma mesai saati disinda gelememesi sebebiyle.neyse senin sorunun cevabina geleyim:) yeni doktorum da cok detayci suyun biraz fazla dedi seker takibi yapalim. Oysaki 9 kg aldim su zamana kadar :) diabet hemsiresinden egitim aldim. Sabah oglen ve aksam yemeklerinden once ac ve ilk lokmayi aldiktan 1 saat sonra tok olarak olcum yapip yaziyorum ben 5 gun sonra sonuclara bakilacak sali gunu bakacagiz o zaman olmasi gereken degerleri ogrenecegim sonuclara gore takibe devam edecegiz yada birakacagiz:) umarim yardimci olabilmisimdir

Biliyorumm çokk çokk erken ama bizim babamız elinde hedıyesı ıle geldı bu aksam prensesımız içinmişş

Eklentiler

• $20131108_194812.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 36

,dahılıyecım 100 luk yukleme istedi,kadın doğum doktorum 100luk yukleme gereksız olcum cihazı ıle olç bana gel dedi,cok yardımcı olsun iyi kı varsınız

,dahılıyecım 100 luk yukleme istedi,kadın doğum doktorum 100luk yukleme gereksız olcum cihazı ıle olç bana gel dedi,cok yardımcı olsun iyi kı varsınız

Peki ölçümlerini yaparken diyet uygulamı dedi yoksa rutin günlük ne yiyosan onu ye o şekildemi ölçüm yap dedi. Eğer normal yediklerinle ölçüm yaparsan düşük çıkarsa sorun yok ama yüksek çıkarsa diyet yap diycektir ve tekrar diyet yaparak ölçüceksin, diyetle düşüp düşülmediğine bakılıcak düşüyosa insüline gerek ypk doğuma kadar diyete devam. sana 50 likmi yapıldı 75 likmi daha önce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…