2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben de varım canım.ben günde 6 kez ölçüyorum.her ana öğün öncesi açlık ve öğün bitimi sonrası da tokluk şekerleri olmak üzere 6 kere.Tokluklar yemek bitiminden 1 saat sonra.açlıklar 95'in altında çıkmalı,tokluklar da 140ın altında olmalı diye biliyorum ben.haftaya gidicem bakalım tekrar endokrinolojiye.doktor sonuçları beğenirse diyete devam beğenmezse insülin..şimdilik sınırları aşmadım.açlıklarda sorun yok,tokluklarda da 1-2 kez 127 falan oldu ne diyecek onlara merak içindeyim.

Bence sonuçların iyi benimde 130 lar vardı yine diyete devam sorun yok dedi doktorum. İşyeri şu sıralar çok yoğun ara öğünleri atladım bi kaç kez ve ara öğün yapmadan normal öğünümü yediğimde şekerim çok yüksek çıkıyor. Yediklerimiz kadar aç kalmamakta önemli

Ben de görüyorum canım bazen rüyamda, emziriyorum falan, çok güzel duygularla uyanıyorum sonra Allah hepimize dünya gözüyle de görüp kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza

Canım geçmiş olsun, o kadar ciddi ve uzun olmasa da arada bana da giriyo bazı ağrılar, kasılmalar, inşallah sadece alıştırmadır bunlar da kuzucuklarımız karnımızda büyürler mutlu huzurlu

Benim de kızım olcak, Zeynep koycaz Allah kavuşturursa

canım ben de almak istiyorum. nereden aldınız Ankara'da toptancı olarak?

Canım ben daha gitmedim ama Ankara'da Kızılay'da, sümer 1 sokak'ta 'Çankaya Toptan' isimli bir mağaza varmış, çok övdüler. Ucuzmuş ve herşey varmış. 15 Kasım'da tetanozumun 2. dozu için gitcem Kızılay'a, o zaman uğramayı düşünüyorum.

evet canım asıl önemli olanın ara öğün olduğunu düşünüyorum ben de.aynı şekilde ben de ara öğünleri diyete uygun yapamadığımda en yüksek değerler çıktı zaten..diyet uygulamak da zor oluyor gerçekten.şimdiye kadar canım hiç tatlı istemiyordu ama bu aralar akşamları canım çok çekiyor yaa..bebişler sağlıklı doğsun da dayanıcaz tabi çare yok.kaç kilo aldın peki sen?ben 5 kilo aldım doktor iyi gittiğimi söylüyor.kızım da 1700 grdı en son.

75 lık yukleme yapıldı zaten ekım 14 ten beri diyet yapıyorum,diyetısyenın verdiği lısteye gore

canım bu sıralar göremiyorum alıntıları
ben tek tek ararsam bana cevap verilip verilmediğini anlayabiliyorum
benimki de 5 hafta sonraya çağırdı 31+6 da gidecem kısmetse
çalışabilir raporu alacam

Şuan 30. haftamdayım, Bende 24. Haftaya kadar 9 kilo almıştım şeker çıkıp diyete başlayınca son 6 haftada 1 kilo aldım. Oğluşım 28. Haftada 1486 gr dı doktor 2 hafta önde dedi. Sürekli takip edicekmiş 3,4 hafta önde giderse sorun olur dedi. Senin kızın kaçıncı haftada 1700 grdı

Tesekkur ederim:) ilac kullanmasam iyiydi ama daha da ilerler diye korktum guzel isimler .Allah omurlerini guzel yapsin insallah.Biz de Elif Serra dusunuyoruz bir degisiklik olmazsa senin haftasi ne acaba?

32. haftadayım canım.amin.32 haftayı devirdik ama bu 8 hafta geçmiycek gibi.çok sıkıntılı geçti gebeliğim.4 ay yemedim içmedim kustum.sonra böbrek taşı düşürdüm.şimdi mide yanmalarım çok ağır.gece genzime kadar geliyor.nefesimi tıkıyor acı su.hiç uyuyamıyorum.ailevi sorunlar da yaşıyorum.ama yine de bu güne şükür..

benim kızım 31+1 haftalıkken 1700 grdı..27.haftada 895 grdı.birden o kadar kilo almış görünce hemen doktora şekerden mi diye sordum panikle.ama doktor gayet normal dedi.gelişimi 4 gün ileri gitmiş.normal doğuma engel bir durum olur mu dedim.şimdilik hiçbir engel olmadığını söyledi.senin oğluşun da çok kilolu değil bence 2 hafta önde olması biraz abartı sanki o kilodayken.tabi doktorlar bilir doğrusunu.takma kafana diyetine dikkat et,bebişini kaliteli besle hiçbir şey olmaz inşallah..

canım bu sıralar göremiyorum alıntıları
ben tek tek ararsam bana cevap verilip verilmediğini anlayabiliyorum
benimki de 5 hafta sonraya çağırdı 31+6 da gidecem kısmetse
çalışabilir raporu alacam

Olsun canım sen arada gel iyi olduğunu söyle yeter
Bu arada bizim doktorlar aynı kafadan heralde :)

Benim bebis 27 de dondu 31+6 da gittim hala asagidaydi çalışıyorum cok yurudugumden dolayi bi sure sonra kasiklarda sanki su war feci bir durum yani anlatilamaz zaten calismaya dwm toplu tasima kullaniyorum rabbim saglik verir inşallah bu arada bebisim 1860 gr nasil

Gunaydın kızlar geçen hafta bebek görmeye gitmiştik. Ayy minicik korktum ya:)insan kıyamaz tutmaya.. ben baktım da park yataktan tut kıyafetlerıne ya da ne bılım bakım kremlerıne biberonlarına gayet sıradan şeylerdi. yani bizim gibi burda yok dr browns mu yok chicco mu yok mothercare kıyafetler mi yok efendim kraft park yatak mı gibi şeylere takılmamışlar hiç.....bence biz fazla abartıyoruz.. durumları iyi olmasına rağmen. gerçekten fazla incelediğimizi düşündüm. bu arada ilk göğüsleri çok acımış hala da acıyor çok kötü bir şey diyor.ve hiç göğüs ucu yok .

Anladım canım, bilgi niye vermiyolarki ciddi bi konu bu. İnşallah sonuçların düşük çıkar

aysbozz cum senın anlatımlarına göre bugun olçmeye başladım
sabah açlık sekeri 16,kahvaltıdan 1 saat sonra 43 cıktı
normal mı bu değerler bana cok dusuk gibi geldi,sen ne dersın,1 aydır diyette olmamdan olabılır mı acaba

Selam ciciklerin anneleri benim gibi olan var mi normal dogum istiyorum ama bir yandan doktor kiytirik bir bahane soylese sezeryana girsem diyorum

Gunaydin tatli anneler ve kocamann olan bebisler :))

Dun kilo konusunu konusmustuk ya kizlar. Dun 3 ay once dogum yapan bir arkadasimi gordum. Bahsettim iste bebek 1.5 kilo olmus, bu gidisle 4u bulacak galiba diye. Onun bu haftalarda ger iki haftada bir bebisi 500 gram aliyormus. Doktoru da 4u bulur demis. Ama son 6 hafta falan haftada 200-300 gram almis oglu ve 3200 kilo dogmus. Bizim de bu kilo alma hizi yavaslayabilir belki, Aysboz uzulme canim.

:))) canim herkes ayni olmaz ki. Benim de is arkadaslarim bazi sorular sordugumda uzaydan gelmisim gibi bakiyorlardi yuzume. Cocuklari 5-6 yaslarinda. Ama biz bilincli anneleriz, illa en pahaliyi almak degil en iyi en dogal bebislerimize en cok yarayacak seyleri secmek istiyoruz.

Dun de arkadasim diyor bizim ilk cocuk oldugu icin bu kadar ince eleyip sik dokuyoruz galiba. İkinci cocugu olan arkadaslarima baktim da nerdeyse stretil etneden verecekler biberonu diyor :))) napalim ilk goz agrilarimiz onlar bizim

tabi ki canım ilk göz ağrılarımız ama bazen de çok eşeliyoruz yaa:)) yok biberonu şöyle mi olsun yorganı böyle mi olsun . mesela onun yorgan ve yastığı sanırım elyaftı. elyaf alacam deyince vay efendim elyaf mı olur silikon mu olur pamuk çok sert olur kaz tüyü olmaz bir sürü her kafadan bir ses çıkıyor sonuçta her bebek büyüyor bir şekilde. durumu hiç olmayan biri ise ne bulursa örtüyor bir şey oluyor mu hayır bunu demek istiyorum yani.. ben de mesela her şeyin en iyisinden alacağım diye uğrşıyorum etrafımdakilere anlatınca da ayyyyy bu kadar para mı verdin ayyyy ne farkeder biz pazardan giydiriyorduk gibi yorumlar da geliyor. tabi ki özeniyoruz biz de.... ama çok da abartıp ince elememek lazım diye düşünüyorum çünkü bir müddet sonra bebek de bizler gibi olacak

Canım mümkün değil bu değerler acaba makinenmi bozuk imkansız yani. Makineyi aldığın eczaneye git hemen

İçimi rahatlattın topidiğim çok saol, inşallah benimkide kontrollü alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…