2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
İnsalah indirime girer de alirsin canim. Kampanyalari takipte ol. Zaten senin oldugun yer soguk, kisin kullanmazsin buyuki İhtimal. İhtiyacin olana kadar da indirimde yakalarsin umarim :)

İnşallah sen de bu haftaları görüp sağ salim bebişine kavuşursun

canım bende fiyatını fazla bulduğumdan daha alamadım
indirime girsin diye beklemekteyim
4 tane kredi ödüyoruz şu an, bu kadar pahalı bişeye cesaret edemiyorum
ama bayıldım portbebesine
evet 6 aylık olana kadar kullanılıyo
ama oto koltugu olarak kullanılan ana kucaklarının bi çoğunu yakından incelersen bebek poposunun üzerine oturmak zorunda kalıyo kullanman için
etrafında götüreceğin çok fazla yer olmasa da hastaneye gidip gelmen gerek
eeee kış bebeğini sadece battaniyeye sarıp götüremiyosun, ya da ben en azından o halde çıkaramam evden
portbebe bebeğin ilk ayları için korunaklı ve kullanışlı geldi bana inceleyince
bu arada o uyanıklığı denedim ben tutmuyo şekerim
doktora dedim günlük 7 saat derse giriyorum, sürekli merdiven iniyorum çıkıyorum ve ayakta ders anlatıyorum
yürüyüşe gerek yoktur dedim
doktorcum da o zaman sen hızlı tempoda günlük yarım saat yürü yeter dedi
yürümesem olmaz mı dedim, en az 1 saat yürümen gerekirken madem çalışıyosun yarım saat yeter dedim zorlama istersen dedi

kuzum kitabi sen yazmis gibi konusuyorsun, bence senin okumana gerek yok :)
saka yapiyorum ama tamamen dusuncelerine katiliyorum. Bir egitimci olarak cok dogru dusunuyorsun bence.
Tutarli olmak zor, cunku bazen sussun veya bizi cok ugrastirmasin diye kolayi seciyoruz.
Artik saglikla dogsunlar artik insallah. Bir cocugun kisiligine davranislarina yon vermek cok guzel birsey. Sabirsizlaniyorum :)

Gunaydin kizlar sizi suan o kadar iyi anliyorumki cunku gecen sene bu zamanlar brnde hamileydim tahmini dogum tarihimiz 3 ocakti ama suyum geldigi icin 4 aralikta sezaryene alindim kizim suan yanimda yurumek uzere ve erken fogmasina ragmen kuvaze fln hic girmedi 35+3 de dogum yaptim bu arada umarim sizde sag saglik kuzularinizi kucaginza alirsiniz :)

Bende buraya gelmeden once portbebe almistim hemde termal mi neydi sicagi tutuyordu ama öylece kaldi ( Çünkü burda arabada bebegi kucaga almak kesinlikle yasak!!! Bebek aglarsa arabayi kenara cekip susturup tekrar pusetine koyuyorlar!!! Gicik oluyorum sana ne benim bebegim diyesim var ama iste kurallara uymak zorundayiz. Hele hastane cikisi hemsire arabaya yerlestiriyormus arabada puset yoksa sana vermeme gibi bi hakki da var.Sokak ta cocucguna bagiramazsin kesinlikle polis gelip uyariyor seni!!! Hiiiiic alisilmadik uygulamalar :// konuyu dagittim ama turkiyede olsam puset zaten belli bir kiloya kadar kullaniliyor.Zaten kis bebesi ne kadar cikacaksin ki bence portbebe alsan sadece yeter :)

Canım bide pierre cardin twist ps 805 travel sisteme bi bak. Fiyatıda 1000 tl civarı.

Canim benim hayirli olsun kizin olursa talibim benim yakisikli bir oglum olucak insallah ense kalinligi 3 mm altinda olmasi gerek senin iyi cikmis istersen doktorlar sitesi diye bir site var oraya uye ol sonuclarini kadin dogumcuya msj olarak gonder yorumlasinlar ben oyle yapmistim

Sevgili hanımlar ve biricik yavruları.

Bugun 10 Kasım, Atamızı kaybedeli 75 yıl olmuş Kendisi için bir fatihayı cok görmeyin. Evlatlarınız Atatürk'ü bilsin, Atatürk'ü sevsin.

Sevgiyle kalın,iyi pazarlar.

Bende koşu bandında yuruyorum malum doguda olunca aksam uzerı cıkamyrz dısarı ama yarım saat bile cok faydası oluyormus yurudukce farkına warıyor ınsan :)

Doktorum herşey güzel, sonuçlar normal dedi ama işte yinede evham yapıyorum.

Bu arada %80 kız diye bir tahminde bulundu ama. Değişirmi bilmem.

canım yaaa o nasıl bir sistemmiş öyle
tabiki de olumlu tarafları vardır ama açıkcası bana mantıklı gelmedi
ben de portbebe istiyorum ama iskeleti ayrı satmıyolar
her yere de kucağıma alıp götüremem , elim kolum dolu olursa iskelete yerleştirmem gerekir
portbebe ve iskelette tek satılmıyo
mecbur pusetli falan olacak da yanında portbebesi olacak
termal olan da çok güzel yaaa, ben açıkcası portbebeyi görünce 6 aya kadar diğerleri kullanışsız geldi

Bende koşu bandında yuruyorum malum doguda olunca aksam uzerı cıkamyrz dısarı ama yarım saat bile cok faydası oluyormus yurudukce farkına warıyor ınsan :)

doğuda gündüz de kolay kolay çıkılmıyo ki dışarı maalesef
valla yarım saat ve hızlı tempoda yürüdün mü cidden fark ediyor vücudun

canım öncelikle kızını bol bol öpüyor, o yanacıklarını kollarını bacaklarını ısırıyorum
küveze girmemesi iyi olmuş, çok şükür sağlıklı bi bebek doğurmuşsun
bende çok korkuyorum erken doğurmaktan
suyum gelecek ya da bi sıkıntı olacak erken doğuracam diye korkuyorum

Gunaydin anneler.
Kizim babasi ben saygi durusunda bulunduk bu sabah. Kizima Ataturk'u anlatacagim tabii.
İyi pazarlar hepinize, minik kuzulariniza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…