Kızlar benim bebiş günde 3 öğün hıckırıyo çok komik ya
Bi de doktor bana geçen hafta başı yukarda, ayakları aşağıda demişti ama ben hıçkırıklarını aşağıda, kafası burda dediği yerin tam tersinde hissediyorum. Tabi benim velet ayaklarıyla hıçkırıyosa o başka
canım herkesin bünyesi farklı
bende ilk kasıldığımı hissettim ama yürüdükce bedenim alıştı , hatta gevşedi bile
ben 2-2.1 e ayarlıyorum hızımı
başlarda yarım saatti şimdi 45 dakikaya çıkardım
45 dakika sonunda ölü gibi yoruluyorum ama duş alınca canlanmış gibi hissediyorum
sen kaçta yürüyosun?
[/
Yürüyüs bandı garıp bı sekılde kenarda duruyordu aylardıryenı başladım 3.0 da bıraz kasılır gıbı oldum ama yurudukce acıldıgımı hıssettım..3 ü gecersem zorlanırım gıbı duruyor :)
ben hiç hıçkırık hissetmiyorum. sorun yoktur inşallah.
arkadaşlar kasılmalarınız ne durumda...benim biraz erken başladı kasılmalar neredeyse 5. aydan beri var bu aralar biraz daha arttı..benim gibi olan var mı içinizde..biraz tedirginim inş vaktinde gelir bebeğim
Yok canım neden sorun olsun, her çocuk bir olmuyo, hareketleri varsa sorun yok. Tuhaflık benimkinde, bugün kendine çıkacak yer arıyo sanki, sabahtan beri, hatta 2 gündür hiç uyumuyo, bütün gün kıpırdar mı bir bebek yahu :44:
Kızlar benim bebiş günde 3 öğün hıckırıyo çok komik ya
Bi de doktor bana geçen hafta başı yukarda, ayakları aşağıda demişti ama ben hıçkırıklarını aşağıda, kafası burda dediği yerin tam tersinde hissediyorum. Tabi benim velet ayaklarıyla hıçkırıyosa o başka
Hepsi cok guzel cnm gule gule saglikla giysin bebisin.converse patige bayildim.tiglami yaptin sislemi anlatirsan cok sevinirimEki Görüntüle 856547 Eki Görüntüle 856548 Eki Görüntüle 856549 Eki Görüntüle 856550 Eki Görüntüle 856551 Eki Görüntüle 856552
canım patikleri ben ördüm diğerleri kayınvalidemin komşularından hediye örüldü....favorim sarı olan.çok şeker..yakadan başlama sanırım ama nasıl yapıldığını bilmiyorumbeğendiğin olursa sayarım kaçla başlandığını
ben hiç hıçkırık hissetmiyorum. sorun yoktur inşallah.
kızlar bebek arabası alan var mı? ben evim netten Kraft capri bebek arabası setini almıştım. 15 gün oldu hala kargolamadılar.bide annemin yaptığı bi alışverişten dolayı güvensizlik oluştu.iptal etmek zorunda kaldım.bi de oto koltuğu yerine portbebe mi alsam diyorum.bu sefer de bebek arabasını ayrı almak zorundayım.yardım pls
arkadaşlar kasılmalarınız ne durumda...benim biraz erken başladı kasılmalar neredeyse 5. aydan beri var bu aralar biraz daha arttı..benim gibi olan var mı içinizde..biraz tedirginim inş vaktinde gelir bebeğim
sorun yoktur canım kafana takma illa olacak diye bişey yok. belki hıçkırık tuttuğu zamanlarda yoğun ya da hareketli bi anına geliyordur ondan hissedemiyorsundur.:106: bide mesela benim kız babasına da çekmiş olabilir çünkü babasını bi hıçkırık tuttuğu zaman 1buçuk gün sürdüğü oluyor, uyuyunca geçiyor sabah tekrardan başlıyor eşimin hıçkırığı:90:
Hepsi cok guzel cnm gule gule saglikla giysin bebisin.converse patige bayildim.tiglami yaptin sislemi anlatirsan cok sevinirim
merhaba;yaklaşık 10 gün önce bende evim.netten bebek için bir kaç sipariş geçtim ama halaa kargoya vermediler Sipariş ettiğim ürünlerin birinde stok sıkıntısı varmış eee o zaman neden var gibi gösteriyorsun Ayrıca ben mail attım ürünlerim ne durumda die de ancak öyle açıklama yaptılar Kendileri geri dönmedi yani Çok sinirlendim ürünü değiştirdim eğer 2 gün içinde kargolamazsa bende iptal edeceğim Kesinlikle bu siteden alışveriş yapmayın arkadaşlar.
güle güle sağlıklı günlerde giysin bebeğin inşallah. patiklere bayıldım. bu konuda hiç becerim yok, keşke olsaydı bende örseydim o patiklerden. çok tatlılar.
canım sağol.zaten minnacık olunca herşey yakışır yavrularımıza...beyazda güzel, lila da....hepsi çok güzelmiş güzel günlerde giysin inşallah,sağlıkla.Benim de annem, teyzem ördü yelek,hırka,lif ... çok şirin hepsi de
kızlar bebek arabası alan var mı? ben evim netten Kraft capri bebek arabası setini almıştım. 15 gün oldu hala kargolamadılar.bide annemin yaptığı bi alışverişten dolayı güvensizlik oluştu.iptal etmek zorunda kaldım.bi de oto koltuğu yerine portbebe mi alsam diyorum.bu sefer de bebek arabasını ayrı almak zorundayım.yardım pls
Merhaba canım bende chicconun üçlü takımını aldım 2 gün sonra hemen geldi eve portbebesi , oto koltuğu ve bebek arabası var. Ayrıca port bebe ve oto koltuğu hem yalnız kullanılabiliyor hemde arabaya monte edilebiliyor Port bebe için çok sağlıklı diyorlar araban varsa oto koltuğuda gerekecek bebek arabasıda rahat oluyor diyorlar büyüdüğünde. :)Henüz kullanmama var ama ben çok beğendim e bebek ten aldım istersen bak bi. Chicco Trio Enjoy travel sistem yazdığında çıkıyor.
sağol canım. sanırım şu an hıçkırıyo:))) ritimli ve zayıf hep aynı yerde bişeyler hissediyorum :) hıçkırık dimi bu:)
hareketleri var ama bazen 2-3 saat kıpırdamıyor. korkutuyo beni ama uyuyo bu aralar heralde. Bu aralar şekerli şeyler yediysen ondan hareketli olabilir mi? hareketlerini hissetmek filan çok güzel onların:) Rabbim sağ salim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi. Olmayanlara da nasip etsin.
hani hıçkırırken tüm vücudu da zıplıyor gibime geliyor. o esnada ayakları fln vuruyordur karnına belkide. benim kız da sürekli hıçkırıyor. hık hık dedikçe içim gidiyor acaba rahatsız oluyor mudur diyehemen su içiyorum sanki geçecekmiş gibi tabi pek faydası olmuyor
Normalde benimki de 2-3 saat hareketsiz kalırdı ara ara, o da normalmiş zaten uyuma periyotları olurmuş bebişin anne karnında, ama benimki birkaç zamandır böyle, gece bile uyandırıyo uykumdan, bütün gün de tatlı yemiyorum ki her zaman nasıl besleniyorsam öyle:44: aman neyse canım kıpırdasın dursun, arada canımı yakıyo ama olsun o kadarbenimki hala doğum pozisyonuna giremedi, yerini bulmaya çalışıyo heralde
Ben de ilk başta öyle düşünmüştüm ama sadece alt tarafta hissediyorum, kafası gibi geliyo bana ama doktor geçen hafta kafası yukarda demişti, 3 hafta sonra bidaha gitcez o zaman görcez bakalım nerde kafası:44:
Eşim de bana öyle diyo dün, su iç diyo çok güldüm çocuğa nasıl gitcek o su dedim de
Cancon teşekkür ederim arkadaşına da sana daben de normal doğum istiyorum psikolojik olarak da kendimi hazırlamaya çalışıyorum, inşallah son anda cayıp alın beni sezeryana diye ağlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?