2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar. kahvaltımı yaptım, ocağa yemeğimi koydum oturdum şimdi.
topidik kitabın neresindesin? ben de okuyorum şu anda. ama ileriki yaşlarda beslenme kısmına gelince ara verdim. başa dönücem sanırım. bazı şeyler tam otursun kafamda istiyorum. bebişler doğunca konuşuruz uygulayabiliyor muyuz yöntemleri diye
kitaba göre belli bir beslenme rutini var ya, çevremde herkes ilk 1-2 ay bebek ne zaman isterse emmesine izin verilmeli diyor:44: kafamdan bu düşünceyi de atamıyorum. sen ne düşünüyorsun bu konuda? daha bi çok soru işareti var uygulamalara dair.

doğuda gündüz de kolay kolay çıkılmıyo ki dışarı maalesef
valla yarım saat ve hızlı tempoda yürüdün mü cidden fark ediyor vücudun

Peki bısy sorabılırmıyım canım ? koşu bandında kac hızında yuruyosun.ben yawas basladım sankı gobek delıgımın etrfaı kasılır gıbı oldu ama yurudukcede rahatladgımı fark ettım..hangı tempo daha ıyı bızım ıcın ?

canım herkesin bünyesi farklı
bende ilk kasıldığımı hissettim ama yürüdükce bedenim alıştı , hatta gevşedi bile
ben 2-2.1 e ayarlıyorum hızımı
başlarda yarım saatti şimdi 45 dakikaya çıkardım
45 dakika sonunda ölü gibi yoruluyorum ama duş alınca canlanmış gibi hissediyorum
sen kaçta yürüyosun?

Günaydın kızlar, Ata'mızı andık geldik kızımla..
Dışarı çıkıcaz biraz gezmeye, güneşli son günlerin tadını çıkarmak lazım, haftaya bulamayabiliriz bu havayı :)

Sorma canım, yazmadım ama bakarsın ilerde yazarım, çocuk büyütmek insanı, kitap yazmak dahil herşeyi yapacak duruma getirebilir

Canim ben de kati gidalarla beslenme kismini bitirmek uzereyim. Uyku duzeni ile ilgili kisma gecmek istiyorum. İlk aylardaki beslenme ile ilgili bolumlerde bazi yerlerin altini cizdim, dedigin gibi geri donecegim ben de. Beslenme ile ilgili kisimlari saati saatine uygulayamayabiliriz, ama ana hatlariyla cok faydali buldum. Mesela aksam ogunlerinde mide doldurma, memedeyken uyumasini mumkun oldugunca engelleme, aktivite zamani gibi. Bize en cok uyan kisimlari uygulamaya calisiriz, her bebek farkli olur diye dusunuyorum ben de :) bebisler dogunca da konusalim canim :)

mobilyanız hayırlı olsun sağ sağlim içinde uyuduğu günlei görürüz inş. :)
ana kucağında en iyisi maxi cosi

canım hayırlı olsun tehlikeli dönemi atlatmışssın ve gördüğüm kadarıyla sonuçlar da güzel sağlıkla kucağımıza alırız inş.:)

bir de kuzumu sürekli hıçkırık tutuyor. günde en az 3-4 kez hık hık hıçkırıp duruyor

benim kızımda günde iki kere hıçkırıyor çok komik ama :)
bir yerde okumuştum öbür çocuklar anne karnında çok hıçkırırmış :)
günde 5 kere ye kadar normalmiş hıçkırması

slm topidikcim bir kaç gün yoktum yazdıklarınızdan anladığıma göre o arada kitaba başlamışsınız, ne okuyorsunuz yazarını alabilirmiyim, benimde tecrübesiz bir anne olarak ek derse ihtiyacım var

slm topidikcim bir kaç gün yoktum yazdıklarınızdan anladığıma göre o arada kitaba başlamışsınız, ne okuyorsunuz yazarını alabilirmiyim, benimde tecrübesiz bir anne olarak ek derse ihtiyacım var
Tracy hogg ve Melindq blau'nin bebek bakim sorunlarina mucize cozumler kitabini okuyoruz Canancim :)

Bebislerinize biseyler örüyormusunuz.ben daha yeni basliyacam ins.fikir aliyim sizlerden

canım patikleri ben ördüm diğerleri kayınvalidemin komşularından hediye örüldü....favorim sarı olan.çok şeker..yakadan başlama sanırım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum beğendiğin olursa sayarım kaçla başlandığını

arkadaşlar kasılmalarınız ne durumda...benim biraz erken başladı kasılmalar neredeyse 5. aydan beri var bu aralar biraz daha arttı..benim gibi olan var mı içinizde..biraz tedirginim inş vaktinde gelir bebeğim

beyazda güzel, lila da....hepsi çok güzelmiş güzel günlerde giysin inşallah,sağlıkla.Benim de annem, teyzem ördü yelek,hırka,lif ... çok şirin hepsi de

güle güle sağlıklı günlerde giysin bebeğin inşallah. patiklere bayıldım. bu konuda hiç becerim yok, keşke olsaydı bende örseydim o patiklerden. çok tatlılar.

Kızlar benim bebiş günde 3 öğün hıckırıyo çok komik ya
Bi de doktor bana geçen hafta başı yukarda, ayakları aşağıda demişti ama ben hıçkırıklarını aşağıda, kafası burda dediği yerin tam tersinde hissediyorum. Tabi benim velet ayaklarıyla hıçkırıyosa o başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…