Gunaydin anneler.
Kizim babasi ben saygi durusunda bulunduk bu sabah. Kizima Ataturk'u anlatacagim tabii.
İyi pazarlar hepinize, minik kuzulariniza :)
Hepinizi alintilayip yazmaya calistim ama telefondan girdigim icin tum yazilar birbirine girdi ;( engteacher, tomurcuk, azurem, ben de ayni sekilde dusunuyorum.
canim mutlaka ki oyledir, benim annem benim en yakin arkadasim, her animda bana en buyuk destek. Disiplin aramizi acmadi yani, aksine. Annem de 32 yasinda dogurmus, babam 41 yasindaydi. Diger 2 bebeklerini kaybetmisler, ben tekim. Cok da simarik olabilirdim yani.
Tracy hogg'un burda konustugumuz kitabini okuyorum simdi, benim dusuncelerime benzer seylerden bahsediyor.
4 csit yemek yaptirip sonunda cikolata yiyen, marketin ortasinda istedigi alinmayinca yaygara koparan, annesine vuran, 4 yasinda annesiyle yatan cocuklar var cevremde, ben bunlari gorup yorum yaptim zatn. Bu davranislar bizim birazcik dikkat etmemizle onlenebilir. Eminimki Hicbirimiz hoslanmiyoruz bu bahsettigim seylerden.
Ben de senin aksine eminimki tam da bu bahsettigim gibi davranabilecegim :) esim de benim gibi dusunuyor.
doğuda gündüz de kolay kolay çıkılmıyo ki dışarı maalesef
valla yarım saat ve hızlı tempoda yürüdün mü cidden fark ediyor vücudun
Peki bısy sorabılırmıyım canım ? koşu bandında kac hızında yuruyosun.ben yawas basladım sankı gobek delıgımın etrfaı kasılır gıbı oldu ama yurudukcede rahatladgımı fark ettım..hangı tempo daha ıyı bızım ıcın ?
kuzum kitabi sen yazmis gibi konusuyorsun, bence senin okumana gerek yok :)
saka yapiyorum ama tamamen dusuncelerine katiliyorum. Bir egitimci olarak cok dogru dusunuyorsun bence.
Tutarli olmak zor, cunku bazen sussun veya bizi cok ugrastirmasin diye kolayi seciyoruz.
Artik saglikla dogsunlar artik insallah. Bir cocugun kisiligine davranislarina yon vermek cok guzel birsey. Sabirsizlaniyorum :)
Canim ben de kati gidalarla beslenme kismini bitirmek uzereyim. Uyku duzeni ile ilgili kisma gecmek istiyorum. İlk aylardaki beslenme ile ilgili bolumlerde bazi yerlerin altini cizdim, dedigin gibi geri donecegim ben de. Beslenme ile ilgili kisimlari saati saatine uygulayamayabiliriz, ama ana hatlariyla cok faydali buldum. Mesela aksam ogunlerinde mide doldurma, memedeyken uyumasini mumkun oldugunca engelleme, aktivite zamani gibi. Bize en cok uyan kisimlari uygulamaya calisiriz, her bebek farkli olur diye dusunuyorum ben de :) bebisler dogunca da konusalim canim :)Günaydın kızlar. kahvaltımı yaptım, ocağa yemeğimi koydum oturdum şimdi.
topidik kitabın neresindesin? ben de okuyorum şu anda. ama ileriki yaşlarda beslenme kısmına gelince ara verdim. başa dönücem sanırım. bazı şeyler tam otursun kafamda istiyorum. bebişler doğunca konuşuruz uygulayabiliyor muyuz yöntemleri diye
kitaba göre belli bir beslenme rutini var ya, çevremde herkes ilk 1-2 ay bebek ne zaman isterse emmesine izin verilmeli diyor:44: kafamdan bu düşünceyi de atamıyorum. sen ne düşünüyorsun bu konuda? daha bi çok soru işareti var uygulamalara dair.
kizlar bizz mobilyamizi aldik.fotolarini yukleyemedim ama caploonbaa nin little king modeli.tam oglusuma gore hayirlisiyla hepimizinki saglikla dogsunda..buarada ana kucagi sart.ben tiny love 3u birarada olan var jokerden onu almayi düşünüyorum sizce hangi anakucagi iyi kizlar alan varmi
Merhaba Canlar...
Ocak annesi olamayıp sizlerden ayrılmak zorunda kalmıştım. Şimdi çok şükür mayıs annesi olarak peşinizdeyim inşAllah.
Bugün kontrolümüz vardı. İkili test için ultrasona girdik. Kan verdim ancak onun sonucu haftaiçi çıkacak.
Haftamız : 12+6
CRL : 65 mm
Ense Kalınlığı NT : 2.2 mm
Duktus + Mide + Mesane + Karın Ön Duvarı + Ekstemiteler Normal
Ultrason sonuçlarımız böyle çıktı. Tecrübeli annecikler yorumlayabilirmisiniz acaba ???
bir de kuzumu sürekli hıçkırık tutuyor. günde en az 3-4 kez hık hık hıçkırıp duruyor
Canim ben de kati gidalarla beslenme kismini bitirmek uzereyim. Uyku duzeni ile ilgili kisma gecmek istiyorum. İlk aylardaki beslenme ile ilgili bolumlerde bazi yerlerin altini cizdim, dedigin gibi geri donecegim ben de. Beslenme ile ilgili kisimlari saati saatine uygulayamayabiliriz, ama ana hatlariyla cok faydali buldum. Mesela aksam ogunlerinde mide doldurma, memedeyken uyumasini mumkun oldugunca engelleme, aktivite zamani gibi. Bize en cok uyan kisimlari uygulamaya calisiriz, her bebek farkli olur diye dusunuyorum ben de :) bebisler dogunca da konusalim canim :)
Tracy hogg ve Melindq blau'nin bebek bakim sorunlarina mucize cozumler kitabini okuyoruz Canancim :)slm topidikcim bir kaç gün yoktum yazdıklarınızdan anladığıma göre o arada kitaba başlamışsınız, ne okuyorsunuz yazarını alabilirmiyim, benimde tecrübesiz bir anne olarak ek derse ihtiyacım var
Tracy hogg ve Melindq blau'nin bebek bakim sorunlarina mucize cozumler kitabini okuyoruz Canancim :)
Bebislerinize biseyler örüyormusunuz.ben daha yeni basliyacam ins.fikir aliyim sizlerden
Bebislerinize biseyler örüyormusunuz.ben daha yeni basliyacam ins.fikir aliyim sizlerden
Eki Görüntüle 856547 Eki Görüntüle 856548 Eki Görüntüle 856549 Eki Görüntüle 856550 Eki Görüntüle 856551 Eki Görüntüle 856552
canım patikleri ben ördüm diğerleri kayınvalidemin komşularından hediye örüldü....favorim sarı olan.çok şeker..yakadan başlama sanırım ama nasıl yapıldığını bilmiyorumbeğendiğin olursa sayarım kaçla başlandığını
Eki Görüntüle 856547 Eki Görüntüle 856548 Eki Görüntüle 856549 Eki Görüntüle 856550 Eki Görüntüle 856551 Eki Görüntüle 856552
canım patikleri ben ördüm diğerleri kayınvalidemin komşularından hediye örüldü....favorim sarı olan.çok şeker..yakadan başlama sanırım ama nasıl yapıldığını bilmiyorumbeğendiğin olursa sayarım kaçla başlandığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?