az önce bende hissettim hıçkırığını :) azhissettim güçlü değildi ama sevindirdi kuzum annesini:)
hangi markayı kullanıyosun canım bir de doktor mu söyledi yoksa tecrübelerden mi yola çıkarak kullanıyosun?
ayy evet canım zaten orda izledikten sonra araştırdım ben de ne güzel anlatıyordu bir an eğitim almak istedim gidip ne güzel şeyler anlattı program bitmesin istedim
aventin ürünü işte o 80-90 tl birşey ama işe yarasın önemli değil alırım yeter ki kuzumu rahat emdiriyim
kıyamam ben de senin g,b, oluyorum emzirdiğimi gördüm altını değiştirdim uyuttum üstünü değiştirdim rüyam rüya gibiydi
zaman ilerledikçe daha çok özlem duymaya başladım
bir de hazırlıklar da hızlanınca daha da heycanlanıyorum sağlıkla gelsinler artık
inş. rüyandaki kadar kolay olur emzirmek benim de korkum o 2 gün var ya o emmeyi bilmiyor sen emzirmeyi işte o günleri atlattık mı
sonra ikimizde alışırız diye kendimi teselli ediyorum
vitamini doktor mu kestirdi?
ben eleviti içemedim h,iç kabızlıktan ağlıycak seviyeye geldim decavit içiyorum 2 günde bir çıkıyorum
o da normal 3 gün çıkmazsan fitil kullan dedi benim de demir hapım 2 ye çıktı ve kabızlık hat safada hemoroid de var
sıkıntım büyük ama ilaçları da kafama göre kesemem
o zaman bnde başlayım yavaştan teşekkür ederim canım bir de benim gögüs ucum çok yok bu durum da beni korkutuyor gögüs ucu çıkartıcı aletler var onları araştırıyorum şuan
arkadaşlar merhaba;
hepimizde çok heyecanlıyız ve sabırsızlıla miniklerimizi bekliyoruz ... sizlere naçizane bir kaç tavsiyem var. kısmetse 2. anneliğim olacak ilkinde herşeyden o kadar tedirgin oluyorsunuz ki ben nasıl emzirecem nasıl bakacam v.s. emzirme zaten kendiliğinden oluyor inanın nasıl alıştığınızı bilmiyorsunuz bile aradan bir hafta gibi kısa b,ir zaman geçiyor bir de bakıyorsunuz ki siz o çok korktuğunuz bakamam dediğiniz bebeğinizi korkmadan doyuruyor giydiriyor çıkarıyorsunuz. hiç anlamıyorsunuz ben bunları ne zaman öğrendim diyorsunuz. anneyiz kadınız herşeyin en iyisi yavrularımızın olsun istiyoruz ben okadar korjkuyordum kiallahım yardım et psikopata bağlamayayım diyordum herşeyine çok özenecem bunu yapmıyacağım şunu yapmayacağım diyordum hep ama bir doğdu hayatımın merkezine bir oturdu sadece organik olsun biz nasıl büyüdük ise o da öyle büyüsün diyorsunuz sadece benim mi bebeğim var herkesinki nasıl büyüyorsa bu da öyle büyüsün diyorsunuz. 1 ayda öğrendiklerimin tazeliği ve yeni doğan bebekle yaşamanın yeniliğiyle en az annem kadar tecrübeliydim diyebilirim. çok takmayın kafaya ve kasmayın kendinizi. kızımda 3 yatak değiştim şuan 4,5 yaşında baza aldım 4. yatak olarak ama bu bebeğim için sadece park yatak aldım ve bazaya kadar onda yatacak. puset heveslenip kızımda da aldım onu bir ihtiyaç sahibine verdim bu çocuğumda yenisini aldım . biberon kızım hiç almadı o yüzden şimdi sadece bir tane aldım çok para harcamayın çocuk kreşe başladığında istemesenizde harcayacaksınız zaten... biraz uzun oldu kusura bakmayın allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etisin inşallah
ya ben de bayılıyodum o sete ama biraz pahalı gelmişti.bi de eşim dedi ki oto koltuğu ve portbebe aynı işi yapıcak çantalı olan kraftsa onu alalım dedi.bende e tamam dedim.ama şimdi alabilirim.bide bu aralar harcamalar arttı.bütçeyi artırabilirsem hiç düşünmicem alcam onuuuuuu.istiyoruuummmm.sağol bu arada cvp için senin ne kadarlık bebiş?
ben indirimdeyken yakalamıştım onu evet ya bütçe çok artıyo insan herşeyi ve en güzelini istiyo ama bütçeye göre hareket etmek zorundayız sağlıklı sıhhatli doğsunlarda Allahın izniyle herşeyleri olur :) bu arada 28 hafta 6 günlük bebeğim :)
Canim benim sekerim normal. 29+5 te bebegim 1500 gramdi. Seninki de normal bence.arkadaşlar birşey sorabilir miyim cuma günü doppler ultrason yapıldı bana 31 haftalığım kilosu 1780 gr çıktı dr kilosuyla ilgili birşey demedi. Bende gebelik şekeri var bebek iri olacak diye endişeleniyorum sizce kilosu normal mi şu anda
Ben de oyle bir besik aldim. Kenarindaki cekmece cikip komodin oluyor, korkuluklari da cikariyorsun normal yatak oluyor canim.arkadaşlar bebeğin odası için büyüye bilen beşik almayı düşünüyoruz hani şu yanlarda çekmeceler var ,onları kaldırınca normal yatak oluyor???
az önce bende hissettim hıçkırığını :) azhissettim güçlü değildi ama sevindirdi kuzum annesini:)
Gunaydin kizlar benimkinin hareketleri artik sarsiyor annesini bos bulunup ciglik attigim oluyor
arkadaşlar merhaba;
hepimizde çok heyecanlıyız ve sabırsızlıla miniklerimizi bekliyoruz ... sizlere naçizane bir kaç tavsiyem var. kısmetse 2. anneliğim olacak ilkinde herşeyden o kadar tedirgin oluyorsunuz ki ben nasıl emzirecem nasıl bakacam v.s. emzirme zaten kendiliğinden oluyor inanın nasıl alıştığınızı bilmiyorsunuz bile aradan bir hafta gibi kısa b,ir zaman geçiyor bir de bakıyorsunuz ki siz o çok korktuğunuz bakamam dediğiniz bebeğinizi korkmadan doyuruyor giydiriyor çıkarıyorsunuz. hiç anlamıyorsunuz ben bunları ne zaman öğrendim diyorsunuz. anneyiz kadınız herşeyin en iyisi yavrularımızın olsun istiyoruz ben okadar korjkuyordum kiallahım yardım et psikopata bağlamayayım diyordum herşeyine çok özenecem bunu yapmıyacağım şunu yapmayacağım diyordum hep ama bir doğdu hayatımın merkezine bir oturdu sadece organik olsun biz nasıl büyüdük ise o da öyle büyüsün diyorsunuz sadece benim mi bebeğim var herkesinki nasıl büyüyorsa bu da öyle büyüsün diyorsunuz. 1 ayda öğrendiklerimin tazeliği ve yeni doğan bebekle yaşamanın yeniliğiyle en az annem kadar tecrübeliydim diyebilirim. çok takmayın kafaya ve kasmayın kendinizi. kızımda 3 yatak değiştim şuan 4,5 yaşında baza aldım 4. yatak olarak ama bu bebeğim için sadece park yatak aldım ve bazaya kadar onda yatacak. puset heveslenip kızımda da aldım onu bir ihtiyaç sahibine verdim bu çocuğumda yenisini aldım . biberon kızım hiç almadı o yüzden şimdi sadece bir tane aldım çok para harcamayın çocuk kreşe başladığında istemesenizde harcayacaksınız zaten... biraz uzun oldu kusura bakmayın allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etisin inşallah
arkadaşlar bebeğin odası için büyüye bilen beşik almayı düşünüyoruz hani şu yanlarda çekmeceler var ,onları kaldırınca normal yatak oluyor???
Kızlar biz daha yolun başındayız. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var. Bugün 13+1 olduk inşAllah. Doktorum 16. haftadan sonra kullanmam için çatlak kremi yazdı reçeteme. Ama fiyatı 90 TL. Sizler ne kullandınız. Hangi marka daha iyidir yada fiyatı uygundur. İndirimli olarak aldığınız bir yer varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kizlar merhaba birkac kez yazdim burdan ama cvp veren olmadiben 29+5 teyim kizim olacak insallah isim olayini ne yaptiniz? Kiz anneleri hangi isimleri dusunuyorsunuz? Bir de ben gecen hafta fena hasta oldum bebk odasi tavan boyasi derken oksurugum gecmedi suan antibiyotik kullaniyorum zinnat.antibiyotik kullanan var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?