Kızlar biz daha yolun başındayız. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var. Bugün 13+1 olduk inşAllah. Doktorum 16. haftadan sonra kullanmam için çatlak kremi yazdı reçeteme. Ama fiyatı 90 TL. Sizler ne kullandınız. Hangi marka daha iyidir yada fiyatı uygundur. İndirimli olarak aldığınız bir yer varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar birşey sorabilir miyim cuma günü doppler ultrason yapıldı bana 31 haftalığım kilosu 1780 gr çıktı dr kilosuyla ilgili birşey demedi. Bende gebelik şekeri var bebek iri olacak diye endişeleniyorum sizce kilosu normal mi şu anda
Canim benim sekerim normal. 29+5 te bebegim 1500 gramdi. Seninki de normal bence.
Ben de oyle bir besik aldim. Kenarindaki cekmece cikip komodin oluyor, korkuluklari da cikariyorsun normal yatak oluyor canim.
Kilosu gayet normal,rahat ol
canım herkesin bünyesi farklı
bende ilk kasıldığımı hissettim ama yürüdükce bedenim alıştı , hatta gevşedi bile
ben 2-2.1 e ayarlıyorum hızımı
başlarda yarım saatti şimdi 45 dakikaya çıkardım
45 dakika sonunda ölü gibi yoruluyorum ama duş alınca canlanmış gibi hissediyorum
sen kaçta yürüyosun?
[/
Yürüyüs bandı garıp bı sekılde kenarda duruyordu aylardıryenı başladım 3.0 da bıraz kasılır gıbı oldum ama yurudukce acıldıgımı hıssettım..3 ü gecersem zorlanırım gıbı duruyor :)
ben 3le yürüyemiyorum açıkcası
vajinam kasılıyo sanki
o yüzden 2-2,1 ile yürüyorum
ben 3le yürüyemiyorum açıkcası
vajinam kasılıyo sanki
o yüzden 2-2,1 ile yürüyorum
Kizlar oda bisemi ben gunde rahat bi 6 saat yuruyorum 32+3deyim rabbin saglik werr insallah istende cikamiyorum daha araliga kadar burdayim sanirim
slm herkese nasılsınız
,Kızlar biz daha yolun başındayız. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var. Bugün 13+1 olduk inşAllah. Doktorum 16. haftadan sonra kullanmam için çatlak kremi yazdı reçeteme. Ama fiyatı 90 TL. Sizler ne kullandınız. Hangi marka daha iyidir yada fiyatı uygundur. İndirimli olarak aldığınız bir yer varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kızlar biz daha yolun başındayız. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var. Bugün 13+1 olduk inşAllah. Doktorum 16. haftadan sonra kullanmam için çatlak kremi yazdı reçeteme. Ama fiyatı 90 TL. Sizler ne kullandınız. Hangi marka daha iyidir yada fiyatı uygundur. İndirimli olarak aldığınız bir yer varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.
slm herkese nasılsınız
bende iyiyim çok şükür benim oğlanda uyuyo galiba dün çok vurdu annesine :)slm:)
bende oğluşumda iyiyiz çok şükür...
sen nasılsın?
bende iyiyim çok şükür benim oğlanda uyuyo galiba dün çok vurdu annesine :)
kızlar, sizin kilolar ne alemde. ben normal gidiyordum 7. aya kadar 6 kilo almıştım ama son 15 günde 3 kilo birden almışımtansiyonuma baktı doktor, normal çıktı. şişliğinde yok dedi. yediklerine dikkat et biraz fazla almışsın çok iyi gidiyordun dedi. aslında evde dikkat ediyorum ama bu ara annemle çok gezmeye gittik, bilirsiniz sen 2 kişisin baskıları yüzünden yedim hamur işlerini aldım kiloları toplam 9 kilo oldu 7 ayda kaçla biter acaba
Merhaba annisler bende sezeryan olacagim icin ocak annesi olacagim normalde beklenen dogum tarihi subat :)) hem subat hem ocak :)) kizim olucak ama isim konusunda esimle anlasamiyoruz.ben MIRA istiyorum babasi esma yada cemre..kiz anneleri siz ne koyacaksiniz .borde 26 .hafyada bebis boy ve kilosu neydii..ayyy ne cok yazdimm.
Kizlar oda bisemi ben gunde rahat bi 6 saat yuruyorum 32+3deyim rabbin saglik werr insallah istende cikamiyorum daha araliga kadar burdayim sanirim
nasıl ya 6 saat mi yürüyorsun? yanlış yazmış olmayasın canım benim? ben hiç yürümüyorum kızlar ya, bizim okul tek katlı zaten. küçücük, orda bile yürümüyorum. zaten okula da arabayla gidiyorum. ama genel olarak hareketliyim. yani evde falan ev işilerini yapıyorum hep. bunun faydasını görmez miyim acaba, yani normal doğum açısından?
kızlar, sizin kilolar ne alemde. ben normal gidiyordum 7. aya kadar 6 kilo almıştım ama son 15 günde 3 kilo birden almışımtansiyonuma baktı doktor, normal çıktı. şişliğinde yok dedi. yediklerine dikkat et biraz fazla almışsın çok iyi gidiyordun dedi. aslında evde dikkat ediyorum ama bu ara annemle çok gezmeye gittik, bilirsiniz sen 2 kişisin baskıları yüzünden yedim hamur işlerini aldım kiloları toplam 9 kilo oldu 7 ayda kaçla biter acaba
son aylarımız artık kilo alımı biraz hızlanır diyor zaten herkes. ben de 9-9,5 kilo aldım toplamda. ama ben zayıftım baya. doktorum hiç karışmaz bana. sormaz bile kaç kilosun diye. ama ben normal olduğumu düşünüyorum. kendimi şişman hissetmiyorum. hatta eşime diyorum ya ben çok mu zayıftım eskiden, 9 kilo aldım hala zayıf hissediyorum diyorumbenim gibisi de yoktur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?