2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım nasılsınn ben 15 tl badem kakao yagı vs. birleştigi bir marka var ondan aldım kullandım çok ta düzenli kullandıgım söyleemez benim zaten karnım deilde bacaklarım çatladı kakao yagının suda eritileni var ondan kullan çok iyi geliyomuş bu araba bebişin cinsiyetini ögrendinizmi öpüyorum seni

Merhaba annisler bende sezeryan olacagim icin ocak annesi olacagim normalde beklenen dogum tarihi subat :)) hem subat hem ocak :)) kizim olucak ama isim konusunda esimle anlasamiyoruz.ben MIRA istiyorum babasi esma yada cemre..kiz anneleri siz ne koyacaksiniz .borde 26 .hafyada bebis boy ve kilosu neydii..ayyy ne cok yazdimm.

Kilosu gayet normal,rahat ol

kızlar o kadar canım yanıyo ki son günlerde iki büklüm oluyorum nerdeyse
boş bulundum mu tekmesiyle basıyorum çığlığı
ama tüm bunlar hiçbişeymiş, bugün ağlatacak nerdeyse sıpacım beni
alttan da vuruyo göbeğimin çevresinden de
sanki doğuverecek aynen öyle vuruyo alttan
korkuyorum

,
canım ben lierac kullanıyorum. 2 paket satılan fiyatla 158 liraya aldım. kocaman bir göbeğim var ve çatlak henüz olmadı (gerçi bu aylarda olmaya başlar diyorlar) arkadaşım badem yağı kullandığını söyledi onunda çatlağı yok

ben bebe yağı kullandım çok şükür hala çatlaklarım yok ayy inş da oluşmaz...çatlakların başladı mı yoksa sen mi drdan krem yazmasını istedin?

kızlar, sizin kilolar ne alemde. ben normal gidiyordum 7. aya kadar 6 kilo almıştım ama son 15 günde 3 kilo birden almışım tansiyonuma baktı doktor, normal çıktı. şişliğinde yok dedi. yediklerine dikkat et biraz fazla almışsın çok iyi gidiyordun dedi. aslında evde dikkat ediyorum ama bu ara annemle çok gezmeye gittik, bilirsiniz sen 2 kişisin baskıları yüzünden yedim hamur işlerini aldım kiloları toplam 9 kilo oldu 7 ayda kaçla biter acaba

kızlar çatlaklarla ilgili konuşmuşsunuz, daha iki gün önce doğuma hazırlık kursundaydım, cilt doktoru girdi bir derse ve bu çatlaklarla ilgili konuştu.

o yüksek fiyatlara satılan çatlak kremlerinin hiç bir artı etkisi yokmuş.

bu çatlak olayı genellikle genetikmiş, ikizlere hamile olup karnı kocaman olan ama hiç çatlamayanıda varmış, 2 kg bebek doğurup karnı çok büyümemesine rağmen çatlak içinde kalanıda.

sadece zararlı olmayan cildinize uygun herhangi bir nemlendirici kremle nemlendirmeniz yeterliymiş.

banyoda lif yapmamanız gerekirmiş cildi kurutmamak için.

ben her duştan sonra daha ıslakken bebe yağı sürüyorum. çok şükür şimdiye kadar çatlağım olmadı ama belli olmaz tabi. .

bu arada o çok pahalı kremlerden doktora yazdırıp, düzenli ve başından beri kullanan bir arkadaşım olmuştu yinede çatlakları oluştu. gerçekten genetik.

canım, doktorum banada 16.hafta itibariyle liearac yazdı.o zaman dermoeczanem internet sitesinden 3 tüp aldım set olarak 140 TL civarına almıştım.hemen gelmişti ve yanında eşantiyon bebek bezi de göndermişlerdi.o zamandan beri kullanıyorum hala 2.tüpteyim çok abartmıyorum sürerken.sanırım 3.tüp ile doğuma kadar idare ederim.

bende iyiyim çok şükür benim oğlanda uyuyo galiba dün çok vurdu annesine :)

artık tekmeleri canımı acıtıyo.gece hareketlerinden dolayı uyuyamiyorum ama olsun sağ salim sağlıkla kucağımıza alalım da bunlar mühim değil...hareketleri yoksa da ödüm kopuyo hemen dualara sarılıyorum..uyuyor sonuçta ama yüreğim hop ediyo yine de...

ahh ahh 12 kilo aldım şimdiye kadar...small giyerken şimdi xxl giyiniyorum.ama dışardan bakınca sadece göbek var...ben karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyi seviyorum ne yapayım almam normal yani..kaç kiloyla doğuracam çok merak ediyorum...

Slm dostlar!
biz kızımla okuldan geldik. hava soğumuş. ayaklarım üşüdü bütün gün. midem yanmaya başladı hemen. Şu anda ısınmaya çalışıyorum. Sizler iyisinizdir umarım.

biz gökçe de karar verdik canım. cemre okunuş itibariyle güzel fakat ben anlamı dolayısıyla bi kez daha düşünün derim. esma güzel bence. Mira hakkında pek bi fikrim yok isim seçmesi zor, biz de ortak bi tane bulunca hemen karar verdik gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…