2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sıcak bir şeyler iç, benimde hemen mideme vuruyor üşütmek. geçmiş olsun benim kilom fazla zaten, o yüzden dikkat etmem lazım. ne güzel zayıf olmak avantaj şimdi size.

ben de mustela almıştım doktorumun tavsiyesiyle ama hiç fark etmedi baya bi çatladım :105: eczacı bir arkadaşıma söylemiştim hiç gerek yoktu bisürü para vermene sabah akşam vazelin kullansan yeterdi dedi, vazelin çok yağlı ve hemen kurumuyor ya iyiymiş. o eski tipleri varya (şimdi aromalısı falan çıktı da) küçük kutuda pembe olanlar işte o bile yeterliymiş bilmedim çatır çatır çatladım

benim zaten kilom vardı, aslında bacaklarım kollarım aynı giydiğim kıyafetlerden biliyorum ama kocaman bir karnım var. ikiz mi diye çok soruyorlar. :) he birde popom yayıldı iyice :)

ya ben de hareketlerinden acı çekiyorum bazen taaa aşağılarda geziyor acıtıyor hele yemek ya da ev işi falan yapıyorsam bir tekmeliyor rahatsız oluyor beyefendi annesi hep yatsın ona bişeyler anlatsın okşasın ooohhh o zaman keyfi yerinde hiç eziyet etmiyor yaramaz

ben bugün eşimin arkadaşıyla konuşurken benim kız tam şeyime bastı tekmeyi, adamın karşısında ne yapacağımı şaşırdım acıdan kızardım baya. çok güçlendi bu bebeler maşallah :)

ayy şekerim sorma bende öle bi rüyalar gördüm dün gece :18: bu aralar zaten gecede kaç rüya görüyorum Allah bilir bir yazı okudum şöyle diyor;; "Rüyalarınızın değiştiğini farkettiniz mi? Anne adayları bu gebelik haftalarında garip rüyalar görebilirler. Kısa bir uykuya dalsanız bile hemen rüya görmeye başlayabilirsiniz. Belki de gebelik döneminiz yaşamınız boyunca en sık rüya gördüğünüz dönem olacak. Bunları eşinizle ve arkadaşlarınızla paylaşın.Bu kadar sık rüya görüyor olmanın muhtemel nedeni gebeliğin beyin biyokimyanız üzerinde yaptığı değişikliklerdir."

Doktorun tavsiyesiyle babe kremini aldım 90 tl di ama cildimi nemlendiremedi bile kullanmadım duruyor. Aktardan yağ karışımı aldım onu kullanıyorum

benim doktorum da o markayı vermişti ama almadım ben. bebak acıbadem sütü kullanıyorum. karnım kocaman ama çatlağım hiç yok daha. çok güzel nemlendiriyor.

Canım ben mustela kullanıyorum kullanmaya baslamadan önce catlaklarım oldu benım kullanmaya basladgmdan berı ekstradan catlamadım hıc..mustela normalde 80-90 cıwarındaa ama ben gıttıgıdıyrdan 50 tlye aldım we yanında 4 tane mınık canta ıcın wardı..byagı uyguna aldım yanı..bı gıttıgıdıyora bak derım

ben önce 7 kilo vermiştim sonra 3 kilo aldım hala hamilelikten önceki kilomdan 4 kilo aşağıdayım. Herkes hani senin karnında çocuk hiç belli değil diyor kilo almamışsın bebek gelişmez diyor dr gelişimini iyi olduğunu söylüyor ben de memnunum zaten kiloluydum inşallah son iki ayda da çok almam

bende 80e aldım kullanmadan önce 1 çizik vardı karnımda şimdi ooo harita gibi, galiba kişiden kişiye fark ediyor herkese herşey iyi gelmiyor olabilir

Ben aktardan 10TLye karışım bir yağ aldım 3. aydan beri kullanıyorum 34. haftadayım henüz çatlağım olmadı bence o kadar para vermene gerek yok

Slm cnm ben sadece bebe yağı kullanıyorum şuana kadar bi sorun olmadı bence o kadar para vermene gerek yok benim arkadaşımda doktororunun önerdiği kremi kullanıo ama çatlıo kesin çözüm için doğumdan sonra uğraşın diolar ama başka bebek düşünmüyosan :) :)

ya canım sana sormak istediğim bi konu var aşağıda geziniyo demişsin ya bende sırf bu yüzden doktora gittim rahim ağzı yetmeliğim var ondan dolayı korktum ama çok şükür bişe çıkmadı bende sürekli olmasada aşağıda hissediyorum tekmelerini bide böle top gibi oluyo bazen sanki içerde kasılıo gibi bu durum sık olmasada hergün bi kaç kez oluyo normal bi durum mu bu sende de oluyo mu ? yada olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirler mi ? çok endişelendiriyor bu durum beni

Son düzenleme:
slm anneler
biz bugün paşamla dr gittk 2 kg 40 cm olmuşuz :)
hersey yolunda hiç bi sıkıntı yok dedi dr :)
4 boyutlu resmine baktık her gelen bebek kaşı çatık ama sizin ki güler yüzlü dedi
daha doğum pozisyonu almamış yan duruyo paşamm

benim bazen tüm gün aşağıda hissediyorum ve ara sıra acıtıyor sanki aşağıda biyerleri yırtıyor gibi, beni tırnaklıyor mu diye düşünüyorum normalmiş bende de çok şükür bir sorun yok, bazen tam karnımın ortasında top gibi karnımı gerimgerim gerdiği de oluyor doktorum günde 5-6 kezden fazla ve uzun süren karın sertleşmen olursa haber ver demişti, ama normal gaz gerginliği gibi falan değil karnın tahta gibi semsert olursa erken doğum tehlikesi falan olabiliyormuş da doktorun kontrol ettiyse endişelenme canım rahmimiz büyümeye devam ediyor bu ağrılar ondan biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…