Slm dostlar!
biz kızımla okuldan geldik. hava soğumuş. ayaklarım üşüdü bütün gün. midem yanmaya başladı hemen. Şu anda ısınmaya çalışıyorum. Sizler iyisinizdir umarım.
son aylarımız artık kilo alımı biraz hızlanır diyor zaten herkes. ben de 9-9,5 kilo aldım toplamda. ama ben zayıftım baya. doktorum hiç karışmaz bana. sormaz bile kaç kilosun diye. ama ben normal olduğumu düşünüyorum. kendimi şişman hissetmiyorum. hatta eşime diyorum ya ben çok mu zayıftım eskiden, 9 kilo aldım hala zayıf hissediyorum diyorumbenim gibisi de yoktur herhalde.
kızlar çatlaklarla ilgili konuşmuşsunuz, daha iki gün önce doğuma hazırlık kursundaydım, cilt doktoru girdi bir derse ve bu çatlaklarla ilgili konuştu.
o yüksek fiyatlara satılan çatlak kremlerinin hiç bir artı etkisi yokmuş.
bu çatlak olayı genellikle genetikmiş, ikizlere hamile olup karnı kocaman olan ama hiç çatlamayanıda varmış, 2 kg bebek doğurup karnı çok büyümemesine rağmen çatlak içinde kalanıda.
sadece zararlı olmayan cildinize uygun herhangi bir nemlendirici kremle nemlendirmeniz yeterliymiş.
banyoda lif yapmamanız gerekirmiş cildi kurutmamak için.
ben her duştan sonra daha ıslakken bebe yağı sürüyorum. çok şükür şimdiye kadar çatlağım olmadı ama belli olmaz tabi. .
bu arada o çok pahalı kremlerden doktora yazdırıp, düzenli ve başından beri kullanan bir arkadaşım olmuştu yinede çatlakları oluştu. gerçekten genetik.
ahh ahh 12 kilo aldım şimdiye kadar...small giyerken şimdi xxl giyiniyorum.ama dışardan bakınca sadece göbek var...ben karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyi seviyorum ne yapayım almam normal yani..kaç kiloyla doğuracam çok merak ediyorum...
kızlar o kadar canım yanıyo ki son günlerde iki büklüm oluyorum nerdeyse
boş bulundum mu tekmesiyle basıyorum çığlığı
ama tüm bunlar hiçbişeymiş, bugün ağlatacak nerdeyse sıpacım beni
alttan da vuruyo göbeğimin çevresinden de
sanki doğuverecek aynen öyle vuruyo alttan
korkuyorum
kızlar o kadar canım yanıyo ki son günlerde iki büklüm oluyorum nerdeyse
boş bulundum mu tekmesiyle basıyorum çığlığı
ama tüm bunlar hiçbişeymiş, bugün ağlatacak nerdeyse sıpacım beni
alttan da vuruyo göbeğimin çevresinden de
sanki doğuverecek aynen öyle vuruyo alttan
korkuyorum
Hadi gözün aydın canımzaten hıçkırık dediğin normal hareketleri kadar güçlü hissedilmiyo, ritmik olarak aynı yer atıyo komik komik hareket halindeyken hissetmeyebileceğin kadar az farkediliyo.
Sorma canım, evdeyken ben de çığlığı basıyorum valla, Okuldayken tutuyorum kendimi ama bazen öyle canımı yakıyo ki suratım buruşuveriyo aniden, çocuklar da alıştı 'öğretmenim tekmeliyo mu bebiş' diyolarhatta geçen gün bi tanesi gördü karşıdan
Teşekkür ederiz deneyimlerini paylaştığın için
İçgüdüsel olarak herşeyi yapabilirmişim gibi geliyo ama tabi her şey hayal ettiğimiz kadar kolay olmaz eminimönerilerini dikkate alacağım.
Biz de öyle aldık, o çekmeceleri indirip kenara koycaz, 1.80'lik yatak oluyo büyüyünce, baya uzun süre kullanır diye düşünüyoruz.
Kızlar ben dün gece çok kötü bi rüya gördüm böyle cinli perilisabah 5'te öyle korkuyla uyandım ki anlatamam, hemen eşimi uyandırdım sarıl bana korkuyorum diye sonra tuvalete gitmek için bütün ışıkları açtırdım falan deli gibi. Fatiha ve ayetel kürsi okuya okuya dalmışım sonra. Dua okumadan da uyumam niye böyle oldu anlamadım, rüyamda da hamileydim, bişey olmasın nolur diyodum. çok korktum ama Allah kimseye vermesin.
Doktorun tavsiyesiyle babe kremini aldım 90 tl di ama cildimi nemlendiremedi bile kullanmadım duruyor. Aktardan yağ karışımı aldım onu kullanıyorum
Kızlar biz daha yolun başındayız. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var. Bugün 13+1 olduk inşAllah. Doktorum 16. haftadan sonra kullanmam için çatlak kremi yazdı reçeteme. Ama fiyatı 90 TL. Sizler ne kullandınız. Hangi marka daha iyidir yada fiyatı uygundur. İndirimli olarak aldığınız bir yer varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar, sizin kilolar ne alemde. ben normal gidiyordum 7. aya kadar 6 kilo almıştım ama son 15 günde 3 kilo birden almışımtansiyonuma baktı doktor, normal çıktı. şişliğinde yok dedi. yediklerine dikkat et biraz fazla almışsın çok iyi gidiyordun dedi. aslında evde dikkat ediyorum ama bu ara annemle çok gezmeye gittik, bilirsiniz sen 2 kişisin baskıları yüzünden yedim hamur işlerini aldım kiloları toplam 9 kilo oldu 7 ayda kaçla biter acaba
Canım ben mustela kullanıyorum kullanmaya baslamadan önce catlaklarım oldu benım kullanmaya basladgmdan berı ekstradan catlamadım hıc..mustela normalde 80-90 cıwarındaa ama ben gıttıgıdıyrdan 50 tlye aldım we yanında 4 tane mınık canta ıcın wardı..byagı uyguna aldım yanı..bı gıttıgıdıyora bak derım
Kızlar biz daha yolun başındayız. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var. Bugün 13+1 olduk inşAllah. Doktorum 16. haftadan sonra kullanmam için çatlak kremi yazdı reçeteme. Ama fiyatı 90 TL. Sizler ne kullandınız. Hangi marka daha iyidir yada fiyatı uygundur. İndirimli olarak aldığınız bir yer varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.
benim zaten kilom vardı, aslında bacaklarım kollarım aynı giydiğim kıyafetlerden biliyorum ama kocaman bir karnım var. ikiz mi diye çok soruyorlar. :) he birde popom yayıldı iyice :)
canım bişey sorucam.bebek arabası çift yönlü kullanılabiliyomu.yani yola da anneye de bakabiliyomu
bebişin kız mıı? merak ettim:)
ya ben de hareketlerinden acı çekiyorum bazen taaa aşağılarda geziyor acıtıyorhele yemek ya da ev işi falan yapıyorsam bir tekmeliyor rahatsız oluyor beyefendi annesi hep yatsın ona bişeyler anlatsın okşasın ooohhh o zaman keyfi yerinde hiç eziyet etmiyor yaramaz
canım portbebe ve oto koltuğunu monteleyince anneye bakıyo, bebek arabası parçalarını eklediğinde yola bakıyo
ya canım sana sormak istediğim bi konu var aşağıda geziniyo demişsin ya bende sırf bu yüzden doktora gittim rahim ağzı yetmeliğim var ondan dolayı korktum ama çok şükür bişe çıkmadı bende sürekli olmasada aşağıda hissediyorum tekmelerini bide böle top gibi oluyo bazen sanki içerde kasılıo gibi bu durum sık olmasada hergün bi kaç kez oluyo normal bi durum mu bu sende de oluyo mu ? yada olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirler mi ? çok endişelendiriyor bu durum beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?