2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

maşallah bebişine sürekli psikolojini bozup kendini üzmene gerek yokmuş bak maşallah tombiş turp gibi Allah selamet versin

maşallah bebişine sürekli psikolojini bozup kendini üzmene gerek yokmuş bak maşallah tombiş turp gibi Allah selamet versin

aynen canım bütün sıkıntılarımı söyledim karnımın kasılmalarını falan hepsi normalmiş
calsiyum verdi ve magnezyumu bırakma dedi ve kan ilacı kesinlikle kullanılması gerekiyomuşş

aynı sölediğin gibi oluyor tırmalıyor gibi içim rahatladı gerçekten teşekkür ederim Allahın izniyle şu haftalarıda atlatsak sonra gelsin bebişler sevinsin annişler :):):)

Sizin bebişler maşallah tekme tokat girişiyo :) benim bebek çok fazla tekmelemiyo artık. Daha çok karnımda kayıyo sonra bi yerde toplanıyo ve itiyo orası şişiyo bi kaç saniye bırakıyo sonra. Kasılma dediğiniz bumu kötü bişeymi bu yoksa yerimi dar geliyo acaba ? Normalmi

aynen canım bütün sıkıntılarımı söyledim karnımın kasılmalarını falan hepsi normalmiş
calsiyum verdi ve magnezyumu bırakma dedi ve kan ilacı kesinlikle kullanılması gerekiyomuşş

ayy çok sevindim az şöyle canlan artık canım evet canım magnezyum kasılmalar için önemli benim kanım çok iyi çıkıyor maşallah bana da aynen artık kullan dedi son aylar şartmış ne yapalım içecez artıkın tombikler için

işte canım bende onu sormuştum normal mi diye ama kasılma daha farklı oluyomuş karnın tahta gibi sem sert olursa erken doğum belirtisi olabiliyor dedi arkadaş. benimde öleydi canım ordan oraya kayıyo gibi sonra aşağıda hissetmeye başladım ara sıra da top gibi oluyo böle şişio karnım sonra başlıo tekmeye... :) maşallah bebişlerimize :)

aynı sölediğin gibi oluyor tırmalıyor gibi içim rahatladı gerçekten teşekkür ederim Allahın izniyle şu haftalarıda atlatsak sonra gelsin bebişler sevinsin annişler :):):)

amin canım korkma Allah koruyor minik meleklerimizi inşallah :109: Allah korusun zaten ciddi bir sorun olsa hissedermişsin tecrübesiziz ama hissediliyormuş bir terslik olduğunda şimdilik bizimkiler kuruntu sadece, kuruntu olarak da kalsın zaten herşey yolunda gitsin inşallah

bu magnezyumu ne zmandır kullanıyorsunuz ? ben sadece vitamin alıyorum da decavit demir ilacını da kesti doktorum :44:

saol canım benim
yemek yiyememe rağmen maşallah cok cok iyiymiş paşam. karnım da yok benim canım aşağı da duruyo soracaktım unuttum vitamini kullanmadığımı söyledim gelişimi gayet iyi gerek yok dedi
kan ilacını kullanın kızlar onu kullanmak zorunluymuş

Amin canım inşallah :)

bu magnezyumu ne zmandır kullanıyorsunuz ? ben sadece vitamin alıyorum da decavit demir ilacını da kesti doktorum :44:

magnezyumu 1 aydır kullanıyorum canım bir de kalsiyum içiyorum, biz de vitamini kestik beni çok şişirdi elevit 1,5 ayda 7 kilo aldırdı ve elim yüzüm ayaklarım şişiyordu çok kötü. şimdiye kadar demir kullanmadım ben ama artık şart diyor doktorum, vitamin dengeli beslenen biri için gereksizmiş. ama her doktor farklı söylüyor canım. kimi demir vermez kimi vitamin kimi de magnezyum vermiyor artık neye göre karar veriyorlarsa :44:

Evet süper anlatmışsın, aynısı oluyo.. İi o zaman kasılma bu değilse. Belkide sığamoyolar artık yerlerine. Doktora perşembe gidicem bide ona sorayım bakalım ne dicek. Bide kasılma olunca sertleşme oluyo dedin ya canım peki ağrı oluyomu beraberinde acaba, ağrı olmasada sadece sertleşmede kasılmamıki ? 20. Haftalarda bebek tekmesimi diye ayırt etmeye çalışırdık şimdide şu kasılmayı bi ayırtedebilseydik :)

ben bide iki doktora birden gidiorum ikiside önermeyince ondan sordum. bende çok kilo aldım aslında yarın doktorumu arayip bi sorayım magnezyumu ve vitamini. çünkü kontrole var 15 gün. yemem içmemde yerinde çok şükür yani kaç aydır içiyorum

yok ağrı olmuyo böle nasıl desem sanki içerde ayağı kalkıp tekrar oturuo gibi bi yerini dayıo karnıma 3-5 saniye sonra yavaş yavaş kayboluo :)

Son düzenleme:

evet canım doktoruna sorman en iyisi. gerçi ben vitamini kendim kestim 10 gün sonra kontrolde doktora söyledim iyi yapmışsın seni çok şişirmiş dedi. annemler zaten içme diyordu bana, bir rahatsızlığın yokken hamilelikte mecbur kalmadıkça bişeyler içme der çok da haklı aslında

itiraf etmek gerekirse bende içmiyorum bi haftadır kutu bitince gidip almadım yarın alım diyordum sorar öle alırım :)

yok ağrı olmuyo böle nasıl desem sanki içerde ayağı kalkıp tekrar oturuo gibi bi yerini dayıo karnıma 3-5 saniye sonra yavaş yavaş kayboluo :)

slm :) bu yaşadığınız gayet normal.içerde bebek el ve ayaklarıyla gerinme hareketi yapıyor.bu bende de oluyor ki,bu benim 2.hamileliğim yani korkucak bişey yok.doğum kasılmaları ve sertleşmeleri o kadar farklı ki...
öyle hemen panik yapmayın yani.hele ilerleyen zamanlarda içinizi biri kazıyor gibi hissediceksiniz.buda ufaklığın yeni çıkan tırnakları sağ olsun kazı çalışmaları yapıcak :)

benim son kontrolde 4 boyutlu foto çektirmeye izin vermedi paşam.kordonu yüzünün önüne getirmiş bi dudakları görünüyordu orda da büzmüş dudakları..babamız annesi gibi asık suratlı bu dedi:)bana benzesinde asık suratlı olsun dedim çok şükür bebeğim doğum pozisyonuna gelmiş.ama sürekli hareket halinde değişebilir yani..

Sezeryan olacak arkadaşlar doktorunuz kaçıncı haftada doğuma alınacağınızı söyledi ??
Tatlim son 6 haftadir tarih vermiyor doktorum, fakat 6 hafta once 38. Haftada yani gunumdrn 14-16 gun onceye tarih vermisti fakat kesin degil yine bebegin durumuna gore konusuruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…