2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

inş şu kazı çalışmalarını da görürüz çok zevkli ya...:)

Aman onlar iyi olsunda biz anne adayları olarak dayanıyoruz :) nese artık takıldığım bişe olursa önce sana danışırım malum tecrübe :)

Kızlar ben bırdahaki kontolume 30+o da gıdecegım. alttan falan muayene eder mi ? ne zaman baslıyor alttan muayene etmeye? cunku henuz agda gunum gelmedı de o zamana da aldıraamıyorum hazırlıklı mı olmalıyım ondan sordum. bu gıttıgımde 4 boyutluya da gırecegım cok heyecanlıyım yaaa... ve sonra acaba kacıncıkaftalardda cagırır bır bılgınız var mı?

bu arada kızlar doğum için tarih planlayan varmı doktoruyla biz daha konuşmadık hiç gerçi benim erken doğum riskim var bi 32 yi geçimde hayırlısıyla

Canlar benim kizim ya dansoz ya jimnastikci olacak galiba. Bir calkaliyor bir calkaliyor ki sormayin, karnomin bir sag bir sol tarafi sisiyor. Yalniz esim veya annem elini koyuncs gobek atmasi duruyor, benden baska daha kimse hissedemedi :)))

senin şikayetin yoksa alttan bakmıyor ki doktorlar ne bilim bi akıntın falan yoksa yada ne bilim su gelmesinden süpheleniyosan (ki Allah korusun)o zaman bakar yani altan bakacak bi durumun yoksa bakmıyolar ben okadar gittim geldim bi defa baktı oda serviks uzunluğunu ölçmek ve açıklık varmı bakmak için

sanmam alttan muayene etmez, benim dr alttan muayeneyi 37.haftada yapacakmış çatı kontrolü için..ama drdan dra değişiyo.36.haftamda randevum var o zaman yapabilir..

Canlar benim kizim ya dansoz ya jimnastikci olacak galiba. Bir calkaliyor bir calkaliyor ki sormayin, karnomin bir sag bir sol tarafi sisiyor. Yalniz esim veya annem elini koyuncs gobek atmasi duruyor, benden baska daha kimse hissedemedi :)))

haha süpermiş...benimde oğlan babası dokununca hareketlerini bir anda kesiyo..annelerine özel yapıyorlar.çok fenalar yaaa.:))

valla benimde şeyime okulda bi geçirdi
altıma bırakmaktan korktum
güçlendiler maşallah, erkenden doğacak diye korktum ilk kez yaaa
hiç böyle vurmamıştı

haha süpermiş...benimde oğlan babası dokununca hareketlerini bir anda kesiyo..annelerine özel yapıyorlar.çok fenalar yaaa.:))

babası elini koyuyo oğlan içine kapanıyo resmen
ama ben göbüşümü açıyorum oğlum sen korktun mu babadan falan diye konuşuyorum
eşimde vuruşlarını izliyo dışardan, çok komik

valla bu bebişler keyiflerine pek bi düşkün
evde uzanırken tık yok, okulda çalışırken burnumdan getiriyo hayatı

bugün farkettim ki üşütünce daha da azıyo bebiş
ayaklarımı üşüttüm ve bana hep eziyet etti gün boyu
daha da ince giyinmem, dışarının güneşli görüntüsüne aldanmam

benimki de müzisyen olacak sanırsam
enstümental müziklere, hele içinde elktro davul varsa çıldırıyo vuracam diye

benim bu 3. canım :) her gittiğim de değişiyo
öncekilerde eli yüzündeydi ama bügün gösterdi kendini büyük dayısına benzettim paşamı.
benim ki daha dönmemiş çok var daha döner inşallah hayırlısıı

canım erken doğum riski olmadıkca 36dan önce alttan muayene etmiyorlar normal şartlarda
sen daha 30+0 da gideceğin için bakmaz alttan, merak etme

canım çok duygulandım okuyunca gözlerim doldu
RABBİM herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
yaş hurma derken ?? medine hurması mı yoksa Trabzon hurması mı ? 2 ay var doğumuma aklımda olsun ???

babası elini koyuyo oğlan içine kapanıyo resmen
ama ben göbüşümü açıyorum oğlum sen korktun mu babadan falan diye konuşuyorum
eşimde vuruşlarını izliyo dışardan, çok komik
Haha ahseninur, zirsizdeli sizinkiler de mi oyle? Nerden anliyorlar keratalar dokununca duruyorlar? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…