aminnn..inşş..canım çok duygulandım okuyunca gözlerim doldu
RABBİM herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
yaş hurma derken ?? medine hurması mı yoksa Trabzon hurması mı ? 2 ay var doğumuma aklımda olsun ???
canım çok duygulandım okuyunca gözlerim doldu
RABBİM herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
yaş hurma derken ?? medine hurması mı yoksa Trabzon hurması mı ? 2 ay var doğumuma aklımda olsun ???
Haha ahseninur, zirsizdeli sizinkiler de mi oyle? Nerden anliyorlar keratalar dokununca duruyorlar? :)
senin şikayetin yoksa alttan bakmıyor ki doktorlar ne bilim bi akıntın falan yoksa yada ne bilim su gelmesinden süpheleniyosan (ki Allah korusun)o zaman bakar yani altan bakacak bi durumun yoksa bakmıyolar ben okadar gittim geldim bi defa baktı oda serviks uzunluğunu ölçmek ve açıklık varmı bakmak için
sanmam alttan muayene etmez, benim dr alttan muayeneyi 37.haftada yapacakmış çatı kontrolü için..ama drdan dra değişiyo.36.haftamda randevum var o zaman yapabilir..
canım erken doğum riski olmadıkca 36dan önce alttan muayene etmiyorlar normal şartlarda
sen daha 30+0 da gideceğin için bakmaz alttan, merak etme
kızlar ilk sütünüz geldi mi bu arada..benim geldi çok güzel bir duygu..Allahım emzireceğim günleri de görürüm inş...
kızlar ilk sütünüz geldi mi bu arada..benim geldi çok güzel bir duygu..Allahım emzireceğim günleri de görürüm inş...
yani popo daha büyüyo sen öyle yazınca kız herhalde dedim.benim bebiş erkek..karnım o kadar sivri ki.göbeğim önden gidiyo:))
ondan soruyor demek kadınlar kız mı diye, yayıldı benim popoyla göbek tepsi gibi :)
peki kızlar bu medine hurmasını ne zaman yemeğe başlamak lazım? aktarlarda vardır dimi? mesela şöyle 38den sonra yesek. önce yersek ne bilim erken falan gelirse.
bir de son ay doğumdan önce genital bölgeye agda yaptırmanın sakıncası var mı bazı kuaforler yapmıyor kasılma olur dogumu baslatır dıye......ama ben zaten yaptırısam beklenen dogum tarıhıden 5 6 gun once yaptırırım
ya canım sana sormak istediğim bi konu var aşağıda geziniyo demişsin ya bende sırf bu yüzden doktora gittim rahim ağzı yetmeliğim var ondan dolayı korktum ama çok şükür bişe çıkmadı bende sürekli olmasada aşağıda hissediyorum tekmelerini bide böle top gibi oluyo bazen sanki içerde kasılıo gibi bu durum sık olmasada hergün bi kaç kez oluyo normal bi durum mu bu sende de oluyo mu ? yada olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirler mi ? çok endişelendiriyor bu durum beni
peki kızlar bu medine hurmasını ne zaman yemeğe başlamak lazım? aktarlarda vardır dimi? mesela şöyle 38den sonra yesek. önce yersek ne bilim erken falan gelirse.
ayy şekerim sorma bende öle bi rüyalar gördüm dün gece :18: bu aralar zaten gecede kaç rüya görüyorum Allah bilirbir yazı okudum şöyle diyor;; "Rüyalarınızın değiştiğini farkettiniz mi? Anne adayları bu gebelik haftalarında garip rüyalar görebilirler. Kısa bir uykuya dalsanız bile hemen rüya görmeye başlayabilirsiniz. Belki de gebelik döneminiz yaşamınız boyunca en sık rüya gördüğünüz dönem olacak. Bunları eşinizle ve arkadaşlarınızla paylaşın.Bu kadar sık rüya görüyor olmanın muhtemel nedeni gebeliğin beyin biyokimyanız üzerinde yaptığı değişikliklerdir."
ya canım sana sormak istediğim bi konu var aşağıda geziniyo demişsin ya bende sırf bu yüzden doktora gittim rahim ağzı yetmeliğim var ondan dolayı korktum ama çok şükür bişe çıkmadı bende sürekli olmasada aşağıda hissediyorum tekmelerini bide böle top gibi oluyo bazen sanki içerde kasılıo gibi bu durum sık olmasada hergün bi kaç kez oluyo normal bi durum mu bu sende de oluyo mu ? yada olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirler mi ? çok endişelendiriyor bu durum beni
Sizin bebişler maşallah tekme tokat girişiyo :) benim bebek çok fazla tekmelemiyo artık. Daha çok karnımda kayıyo sonra bi yerde toplanıyo ve itiyo orası şişiyo bi kaç saniye bırakıyo sonra. Kasılma dediğiniz bumu kötü bişeymi bu yoksa yerimi dar geliyo acaba ? Normalmi
slm :) bu yaşadığınız gayet normal.içerde bebek el ve ayaklarıyla gerinme hareketi yapıyor.bu bende de oluyor ki,bu benim 2.hamileliğim yani korkucak bişey yok.doğum kasılmaları ve sertleşmeleri o kadar farklı ki...
öyle hemen panik yapmayın yani.hele ilerleyen zamanlarda içinizi biri kazıyor gibi hissediceksiniz.buda ufaklığın yeni çıkan tırnakları sağ olsun kazı çalışmaları yapıcak :)
Canlar benim kizim ya dansoz ya jimnastikci olacak galiba. Bir calkaliyor bir calkaliyor ki sormayin, karnomin bir sag bir sol tarafi sisiyor. Yalniz esim veya annem elini koyuncs gobek atmasi duruyor, benden baska daha kimse hissedemedi :)))
kızda popo yayılıyomuş
erkekte ise karın sivri çıkıyomuş
benim karın deve gibi çıktı maşallah
buarada dün ablamla konuştum, 8 aylık yeğenim var, doğum çantanı artık hazırla, her ihtimali de düşün ona göre hazırla dedi. ben biraz rahat takılıyorum gibi. ama hazırlasak fena olmaz sanki, sizce? dursun kenarda. hatta ablam ayakkabılığın üstüne koy dedi. yok artık dedim, onu gördükçe heyecanlanırım ben
benim bugün kasılmalar da başlayınca erken doğum riskim daha da arttı maalesef
evet canım doktoruna sorman en iyisi. gerçi ben vitamini kendim kestim10 gün sonra kontrolde doktora söyledim iyi yapmışsın seni çok şişirmiş dedi. annemler zaten içme diyordu bana, bir rahatsızlığın yokken hamilelikte mecbur kalmadıkça bişeyler içme der çok da haklı aslında
aminnn..inşş..
bana daha önce söylenmişti hurma ve zemzem..kesinlikle doğum çantama koyacam..ama hurma medine hurmasıdır herhal..
Benim doktorumda multivitamini dogumdan sonra 6 ay daha kullanacaksin dedi.Dikkat ediyorum da bir cok dr Turkiyede hep bu sekilde tavsiye ediyor. Ilactan mi acaba? Dr dan mi ? Kisiden mi kaynaklaniyor bu yaklasim?
Medıne hurması canım :)
32 geçmişsin cnm korkma Allahın izniyle bişey olmaz
benim 2 gün önce geldi canım
hayatımda hiç öyle hissetmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?