2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar ilk sütünüz geldi mi bu arada..benim geldi çok güzel bir duygu..Allahım emzireceğim günleri de görürüm inş...

aminnn..inşş..
bana daha önce söylenmişti hurma ve zemzem..kesinlikle doğum çantama koyacam..ama hurma medine hurmasıdır herhal..

sanmam alttan muayene etmez, benim dr alttan muayeneyi 37.haftada yapacakmış çatı kontrolü için..ama drdan dra değişiyo.36.haftamda randevum var o zaman yapabilir..

canım erken doğum riski olmadıkca 36dan önce alttan muayene etmiyorlar normal şartlarda
sen daha 30+0 da gideceğin için bakmaz alttan, merak etme

çok teşekkürler kızlar cevap için:)

kızlar ilk sütünüz geldi mi bu arada..benim geldi çok güzel bir duygu..Allahım emzireceğim günleri de görürüm inş...

ayy ne güzel canım Allah emzirmeyi de nasip eder inşallah. kendi kendine mi aktı peki? benim daha hiç gelmedi. bir de geldi mi gelmedi mi diye sıkılmazmış hiç kasılmaya sebep olurmuş....

peki kızlar bu medine hurmasını ne zaman yemeğe başlamak lazım? aktarlarda vardır dimi? mesela şöyle 38den sonra yesek. önce yersek ne bilim erken falan gelirse.

bir de son ay doğumdan önce genital bölgeye agda yaptırmanın sakıncası var mı bazı kuaforler yapmıyor kasılma olur dogumu baslatır dıye......ama ben zaten yaptırısam beklenen dogum tarıhıden 5 6 gun once yaptırırım

canım her kuaför almıyo orayı maalesef
bi sıkıntı olur diye

slm kızlar, neler yapıyosunuz bakalım. ben bacaklarımı uzattım o ses türkiye izliyorum. keyfimiz yerinde çok şükür.

buarada dün ablamla konuştum, 8 aylık yeğenim var, doğum çantanı artık hazırla, her ihtimali de düşün ona göre hazırla dedi. ben biraz rahat takılıyorum gibi. ama hazırlasak fena olmaz sanki, sizce? dursun kenarda. hatta ablam ayakkabılığın üstüne koy dedi. yok artık dedim, onu gördükçe heyecanlanırım ben

bu tarif ettiğin bana da oluyor canım. böyle toplanma ve sertleşme şeklinde, 5-10 sn içinde geçiyor. bu yorulduğum günlerde olduğu için beni de biraz endişelendiriyor açıkçası. sıklığı artarsa bacaklarımı uzatıp dinlenmeye çalışıyorum.

ayy ne güzel ben de daha yok bişi, Allah sağlıkla emzirmeyi nasip etsin hepimize.

peki kızlar bu medine hurmasını ne zaman yemeğe başlamak lazım? aktarlarda vardır dimi? mesela şöyle 38den sonra yesek. önce yersek ne bilim erken falan gelirse.

ben erken yemeyi düşünmüyorum canım, son 2 hafta dediğin gibi, çünkü erken doğuma sebep olabilir diye biliyorum. bir de 2.-3. ayda ben bi oturuşta bi kase hurma yemiştim, sanırım ondan sonra sebepsiz bi kanamam oldu. korkuyorum yani artık. belki ondan değilmiştir bilmiyorum ama işte tedbirli davranmak gerek .

Ben normalde de çok rüya görürüm ama böyle korkutucu rüyalar bol görülüyomuş hamilelik ve lohusalıkta bugün öyle dedi daha önce doğum yapanlar:44:

Bende de aynı şeyler oluyo, ama kasılma olduğunu sanmam çünkü bi taraf top gibi olurken tam çaprazında tepiklerini hissediyorum. Doğum kasılmaları da bu kadar basit olmaz heralde :44:

Benim kız kazma tırnaklı doğacak kesin, sabahtan akşama kadar kazıyo içimi

Canlar benim kizim ya dansoz ya jimnastikci olacak galiba. Bir calkaliyor bir calkaliyor ki sormayin, karnomin bir sag bir sol tarafi sisiyor. Yalniz esim veya annem elini koyuncs gobek atmasi duruyor, benden baska daha kimse hissedemedi :)))

Benimki de ilk başlarda babasına öyle yapıyodu, zavallım aylarca bekledi hareketlerini hissetmek için. Ama artık barıştılar, gece uyku arasında uyandığımda eşimin elini koyuyorum karnıma, kıpır kıpır babasını bile uyandırıyo

Benim geldi canım baya oldu hatta, sarı sarı böyle bi değişik, mat renkte. Sarı inek sütü gibi sütyenlerimin içi hep kuru kuru süt izi. Şimdiden göğüs pedi kullanmak da istemiyorum. hem havasız kalmasın, hem de göğüs uçlarım içeri kaçar diye korkuyorum.

kızda popo yayılıyomuş
erkekte ise karın sivri çıkıyomuş
benim karın deve gibi çıktı maşallah

Çok tuhaftır ki bana hala bilmeyenler erkek mi diye soruyo:44: popom çıkmadı, göbeğim top gibi öne çıktı, kenarları çukur böyle bi tuhaf, basket topu yutmuşum gibi

Ben bu hafta sonu hazırlamayı düşünüyorum artık, belli olmaz ne olacağı. Ama ayakkabılığın üstüne de koymam, heyecan basar öyle

Benim doktorumda multivitamini dogumdan sonra 6 ay daha kullanacaksin dedi.Dikkat ediyorum da bir cok dr Turkiyede hep bu sekilde tavsiye ediyor. Ilactan mi acaba? Dr dan mi ? Kisiden mi kaynaklaniyor bu yaklasim?

aminnn..inşş..
bana daha önce söylenmişti hurma ve zemzem..kesinlikle doğum çantama koyacam..ama hurma medine hurmasıdır herhal..

medine hurmasını duydum canım da doğuma yakın yenir die biliyodum o yüzden yaş hurma deyince acaba dedim Trabzon hurması mı onu çok tüketiyorum hamilelik de bi çok faydası var :) doğuma yakın çantama bende koycam hurma ve zemzemi

Benim doktorumda multivitamini dogumdan sonra 6 ay daha kullanacaksin dedi.Dikkat ediyorum da bir cok dr Turkiyede hep bu sekilde tavsiye ediyor. Ilactan mi acaba? Dr dan mi ? Kisiden mi kaynaklaniyor bu yaklasim?

benim de aklıma takılmıyor değil malum ilaç mümessilleri doktorların kapısında ciğerci kedisi gibi bekleşiyor, kötü mü düşünüyorum bilmem de :118: multivitamin gereksiz dengeli besleniyorsan dedi 2 doktorum da bıraktım bir sorunum da yok çok şükür bana kalırsa iyi niyetli düşünürsem diyorum; türkiye şartlarında malum her hamile dengeli beslenemeyebiliyor durumu olan var olmayan var, ya da çok yemek seçen insanlar var bu sebeple doktorlar riske atmamak için tedbir alıyor olabilir :44::44: bu tamamen iyi niyetli düşüncem başka aklıma gelmeyen sebepler de olabilir:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…