2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Haha ahseninur, zirsizdeli sizinkiler de mi oyle? Nerden anliyorlar keratalar dokununca duruyorlar? :)

ilk başlarda değil dokununca, bakması için çağırınca bile keserdi hemen hareketleri. nerden anlıyordu acaba.:44: ama şimdi alıştılar birbirlerine bazen ben seslenince tepki vermiyor ama babasına her türlü şımarıklığı yapıyor tepiniyor hopluyor zıplıyor

günaydın güzel anneler
bugun sol kasıgımda bişe var agrı desem bilmiyorum adamımı zor atıyorum aynı zamanda makata dogru baskı hissediyorum gaz sancısımıdır acaba

günaydın annişler...doğum çantalarını hazırlayanlar varsa nereden alısverıs yaptıklarını neler gerektığı konusunda bızede yardımcı olabılırlermı?...ben cok kararsızlastım bu hamılelıkte hıcbırseyı beğenemez alamaz oldum sınır oluyorum kendıme daha oğlumun ısmını bıle bulamadık

günaydın canım ben hazırladım inş. bizim burada minimoda ve domino die magzalar var oradan alışveriş yaptım
bebek çantası için
2 hastane seti birde ekstra içlı dışlı zıbın koydum
bebek bezi 10 tane sonra pişik önleyici krem bebek yagı
biberon sütüm gelmezse die
emzik
agız mendili koydum
ıslah havlu
kendm içinde
lohusa pijaması
terlik
emzirme atleti
iç çamaşırı
lohusa tacı :)
hasta bezi
normal ped
gögüs pedi
gögüs ucu kremi
tarak
toka
fotograf makinası
şeker koydum
ruj koydum bilmem sürebilirmiyim
çorap
koltuk altı rolon
bu keadar canım artık eksik bişe olursada tamamlasın babası

Günaydın canım hastane seti 10lu mu? birde bebek bezi kaç numara aldın?

Kızlar kraft park yatak aldım içinede visko sünger ( doğru yazdım herhalde). Ama bi süre bu viskoyu kullanmıycam en azından dönmeye başlayınca geçerim. E bebekten yarı ortopedik yatak alıcam ve 18 cm bu yatağın yüksekliği. Biz henüz park yatağı kurmadık. Kuranlar varsa park yatağın üst kademesinin derinliği kaç cm ? Yani 18 cm yatağı koyunca ne kadar boşluk kalır ?? Lütfennnn cevaplarınızı bekliyorummm

günaydın güzel anneler
bugun sol kasıgımda bişe var agrı desem bilmiyorum adamımı zor atıyorum aynı zamanda makata dogru baskı hissediyorum gaz sancısımıdır acaba

Günaydın canım ,Pelvik ağrı olabilir bendede 1 haftadır sağ tarafımda var.Sabahları uyandığımda zorlanıyorum yürüdükçe ağrı geçiyor.

Canim benim park yatagim kraft degil. Bizim yatagin ust kisminin derinligi 40 cmden az. 18 cm silte ve carsaf falan dusununce 20 cmlik bir yer kaliyor ki o da bana cok az geldi.

Günaydın kızlar ve şirin bebişleri ,
21 kasımda 32. haftamıza giriyoruz inş.çok kararsız kaldım ama sonunda izne çıkmaya karar verdim.Biraz evde kalıp hamileliğimin son günlerinin tadını çıkarmak istiyorum.Zaten bebeğime ben bakacağım için işe dönemiycem uzun bir süre boşuna kendimi yormayayım dedim,umarım doğru karar vermişimdir.
Aranızda 32. raporunu alıp izne ayrılan var mı ?

Canim benim park yatagim kraft degil. Bizim yatagin ust kisminin derinligi 40 cmden az. 18 cm silte ve carsaf falan dusununce 20 cmlik bir yer kaliyor ki o da bana cok az geldi.

Canım teşekkürler cevabın için.. Bayağı araştırdım doktora sormadım ama ilk 6 ay yarı ortopedik daha iyi diyolar. Ben üst kat için bebek dönmelere başlayana kadar ortopediği kullanıyım sonra viskoyu kullanırım, daha sonrada alt kata geçince zaten derinlik sorunu yok tekrar yarı ortopediğe geçerim dedim. Çünkü en alt kata geçince zaten yeni yatak alıcaz visko çok zayıf kalır.. 20 cm kalıyosa ii gibi.. Benim kociş tembel şimdi kurmayalım sonra kurarız diyo, neyi bekliyosak artık :)

Günaydın canım hastane seti 10lu mu? birde bebek bezi kaç numara aldın?

Evet olu ama önlük falan gerekmez diye onları koymadım çıtçıtlı badiyide koymadım göbek düşmeden evvel giydirilmiyormuş
bebek bezinide yeni dogan 2.5 - 5 kg arası aldım minnacık görünce bayılıcaksınız

Günaydın canım ,Pelvik ağrı olabilir bendede 1 haftadır sağ tarafımda var.Sabahları uyandığımda zorlanıyorum yürüdükçe ağrı geçiyor.

evet yürüyünce birde çok özür dilerim tuvalet ihtiyacını giderince biraz bugun kabızlık var ondan belkide bilemiyorum

Bizde kurmadik, park yatak araba anakucagi kutularinda duruyor :)) benim kocis biraz zor kurar o yatagi, elinde kalir bebisim kullanmadan. Aldigim yerden gelip kuracaklar :))) erken bence daha, tozlanmasin, aralikta kurariz. En sagliklisi bence de yari ortopedik. Ama ben duser diye koktugumdan visco alacagim, zaten park yatakta ilk zamanlar yatacak sonra kendi evimize gecince normal besikte yatacak. Sen oda alacaktin canim, bormal besik mi alacaksin park yataktq mi yatacak bebis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…