şimdiki çocuklar daha doğmadan çok akıllılar yaaa , naz yapmayı bile biliyolar
Haha ahseninur, zirsizdeli sizinkiler de mi oyle? Nerden anliyorlar keratalar dokununca duruyorlar? :)
günaydın annişler...doğum çantalarını hazırlayanlar varsa nereden alısverıs yaptıklarını neler gerektığı konusunda bızede yardımcı olabılırlermı?...ben cok kararsızlastım bu hamılelıkte hıcbırseyı beğenemez alamaz oldum sınır oluyorum kendıme daha oğlumun ısmını bıle bulamadık
günaydın canım ben hazırladım inş. bizim burada minimoda ve domino die magzalar var oradan alışveriş yaptım
bebek çantası için
2 hastane seti birde ekstra içlı dışlı zıbın koydum
bebek bezi 10 tane sonra pişik önleyici krem bebek yagı
biberon sütüm gelmezse die
emzik
agız mendili koydum
ıslah havlu
kendm içinde
lohusa pijaması
terlik
emzirme atleti
iç çamaşırı
lohusa tacı :)
hasta bezi
normal ped
gögüs pedi
gögüs ucu kremi
tarak
toka
fotograf makinası
şeker koydum
ruj koydum bilmem sürebilirmiyim
çorap
koltuk altı rolon
bu keadar canım artık eksik bişe olursada tamamlasın babası
günaydın güzel anneler
bugun sol kasıgımda bişe var agrı desem bilmiyorum adamımı zor atıyorum aynı zamanda makata dogru baskı hissediyorum gaz sancısımıdır acaba
Canim benim park yatagim kraft degil. Bizim yatagin ust kisminin derinligi 40 cmden az. 18 cm silte ve carsaf falan dusununce 20 cmlik bir yer kaliyor ki o da bana cok az geldi.Kızlar kraft park yatak aldım içinede visko sünger ( doğru yazdım herhalde). Ama bi süre bu viskoyu kullanmıycam en azından dönmeye başlayınca geçerim. E bebekten yarı ortopedik yatak alıcam ve 18 cm bu yatağın yüksekliği. Biz henüz park yatağı kurmadık. Kuranlar varsa park yatağın üst kademesinin derinliği kaç cm ? Yani 18 cm yatağı koyunca ne kadar boşluk kalır ?? Lütfennnn cevaplarınızı bekliyorummm
Canim benim park yatagim kraft degil. Bizim yatagin ust kisminin derinligi 40 cmden az. 18 cm silte ve carsaf falan dusununce 20 cmlik bir yer kaliyor ki o da bana cok az geldi.
Günaydın canım hastane seti 10lu mu? birde bebek bezi kaç numara aldın?
Günaydın canım ,Pelvik ağrı olabilir bendede 1 haftadır sağ tarafımda var.Sabahları uyandığımda zorlanıyorum yürüdükçe ağrı geçiyor.
günaydın arkadaslar 25 yaşında oldum bugün ben:)))
günaydın arkadaslar 25 yaşında oldum bugün ben:)))
Bizde kurmadik, park yatak araba anakucagi kutularinda duruyor :)) benim kocis biraz zor kurar o yatagi, elinde kalir bebisim kullanmadan. Aldigim yerden gelip kuracaklar :))) erken bence daha, tozlanmasin, aralikta kurariz. En sagliklisi bence de yari ortopedik. Ama ben duser diye koktugumdan visco alacagim, zaten park yatakta ilk zamanlar yatacak sonra kendi evimize gecince normal besikte yatacak. Sen oda alacaktin canim, bormal besik mi alacaksin park yataktq mi yatacak bebis?Canım teşekkürler cevabın için.. Bayağı araştırdım doktora sormadım ama ilk 6 ay yarı ortopedik daha iyi diyolar. Ben üst kat için bebek dönmelere başlayana kadar ortopediği kullanıyım sonra viskoyu kullanırım, daha sonrada alt kata geçince zaten derinlik sorunu yok tekrar yarı ortopediğe geçerim dedim. Çünkü en alt kata geçince zaten yeni yatak alıcaz visko çok zayıf kalır.. 20 cm kalıyosa ii gibi.. Benim kociş tembel şimdi kurmayalım sonra kurarız diyo, neyi bekliyosak artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?