2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

günaydın..ben varım cuma günü ayrıldım izne..ama ben yeni taşındığım için ha bire evle uğraşıyorum yani yine de yoruluyorum..

bence izne ayrılmakla iyi yaparsın sadece fiziksel değil ruhsal yönden de dinlenmek lazım çalışmak son zamanlarda beni çok yoruyordu ve strese sokuyordu.şimdi kafam rahat...

..kendimizi her yönden bebiş için hazırlamalıyız artık diye düşünüyorum.

ben bebe yağı kullandım çok şükür hala çatlaklarım yok ayy inş da oluşmaz...çatlakların başladı mı yoksa sen mi drdan krem yazmasını istedin?

Ben istemedim canım. Reçetende bulunsun dedi yazdı. 16. haftadan sonra kullanmaya başla dedi. Bende daha vakit var diye araştırıyorum işte.

Daha vaktim var zaten. Doktorum 16. haftadan sonra başlarsın dedi. Cumartesi kontrolümüz vardı. %80 kız dedi. Ama birdahaki gidişimde kesinleşecek.

günaydın bende hazırladım...

bebek için:
-2 zıbın takımı
-2 battaniye.(biri örgü malum kışın doğacaklar)
-örgü yelek
-hastaneden çıkışta giydireceğim kıyafet
-patik
-biberon,emzik
-bebek bezi 10 tane,alt açma örtüsü(kullan at olanlardan )
-bebek şampuanı,pişik kremi

kendim için:
-2 adet lohusa pijaması
-hasta bezi
-kırmızı saç bandı,kişisel temizlik ve bakım ürünleri,göğüs ucu yaraları için krem
-göğüs pedi
-2 adet çorap,terlik
bu kadardı galiba.bide hurma ve zemzem suyu koyacam bunların yanına...

Ben istemedim canım. Reçetende bulunsun dedi yazdı. 16. haftadan sonra kullanmaya başla dedi. Bende daha vakit var diye araştırıyorum işte.

sen bilirsin ama bence o kadar para vermeye gerek yok.şimdiden yağ kullanmaya başla tabi.ben düzenli kullanıyorum .zaten alınca bir kutu da yetmeyecek..inş çatlakların oluşmaz...ben acaba son ayda oluşur mu diye çok korkuyorum...

Kesinlikle al.ben raporluyum.inan o kadar rahatladim ki stres yok.kosturmaca yok

Birazdan oğlumu görmeye gidicem arkadaşlar, coook heyecanlıyım. Hic bu kadar heyecan yapmamıştım simdiye kadar. Annecigi coook sevecek paşasını . Saglıklıdır inşallah.

daha 32 hafta raporunu almadım ama normal raporluyum evde olmak gibisi yok işyerleri insanı strese sokuyo Allah çalışmak zorunda olanlara yardım etsin zaten bebeğine sen bakacakmışsın bencede kesinlikle ayrıl maddi açıdan sıkıntı olmıcaksa tadını çıkar sölediğin gibi

Canım büyüyen beşik aldım ben oda için

selam ocak anneleri,

şubat annesi olacağım inşallah. sizi de takip ediyorum zaman zaman. aranızda gebelik diyabeti çıkan ve diyet yapan var mı, varsa bebeğinin gelişimi nasıl? bende ne yazık ki gebelik diyabeti çıktı ve bir kaç gündür diyete başladım. her gün 6 kez kan alıp cihazla kan şeker ölçümü yapıyorum.umarım insüline gerek kalmadan diyetle halledilecek. ama yine de bebeğin beslenmesi içimde bir şüphe. aranızda bana yardımcı olacak benzer şeyler yaşayan varsa, deneyimlerinden faydalanmak isterim,

hepinize sağlıklı doğumlar dilerim,

Sezeryan olacak arkadaşlar doktorunuz kaçıncı haftada doğuma alınacağınızı söyledi ??
canım benim doktorum 39dan 40a geçtiğimiz hafta alıyorum ben genelde sezeryana senin de o zaman görünüyo ama yine de son zamanlarında bakıcaz tekrar dedi..
günaydın arkadaslar 25 yaşında oldum bugün ben:)))
ne güzell.. mutlu yıllar minik bebişinle sevdiklerinle nice yıllara

Eğer böyle bir imkanın varsa hiç durma canım... Maalesef benim imkanım yok, olsa bir dakika durmam... Gün sayıyorum, ama daha çok var... Aralığı bitirmem lazım, dün yine saçma sapan ağladım, sonra bütün gün ağrım vardı... Hem bu stres bebekleri de olumsuz etkiliyor, stresli anneler, huysuz bebişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…