Günaydın kızlar ve şirin bebişleri ,
21 kasımda 32. haftamıza giriyoruz inş.çok kararsız kaldım ama sonunda izne çıkmaya karar verdim.Biraz evde kalıp hamileliğimin son günlerinin tadını çıkarmak istiyorum.Zaten bebeğime ben bakacağım için işe dönemiycem uzun bir süreboşuna kendimi yormayayım dedim,umarım doğru karar vermişimdir.
Aranızda 32. raporunu alıp izne ayrılan var mı ?
günaydın arkadaslar 25 yaşında oldum bugün ben:)))
ben bebe yağı kullandım çok şükür hala çatlaklarım yok ayy inş da oluşmaz...çatlakların başladı mı yoksa sen mi drdan krem yazmasını istedin?
canım nasılsınn ben 15 tl badem kakao yagı vs. birleştigi bir marka var ondan aldım kullandım çok ta düzenli kullandıgım söyleemez benim zaten karnım deilde bacaklarım çatladı kakao yagının suda eritileni var ondan kullan çok iyi geliyomuş bu araba bebişin cinsiyetini ögrendinizmi öpüyorum seni
günaydın annişler...doğum çantalarını hazırlayanlar varsa nereden alısverıs yaptıklarını neler gerektığı konusunda bızede yardımcı olabılırlermı?...ben cok kararsızlastım bu hamılelıkte hıcbırseyı beğenemez alamaz oldum sınır oluyorum kendıme daha oğlumun ısmını bıle bulamadık
Ben istemedim canım. Reçetende bulunsun dedi yazdı. 16. haftadan sonra kullanmaya başla dedi. Bende daha vakit var diye araştırıyorum işte.
21 kasımda 32. haftamıza giriyoruz inş.çok kararsız kaldım ama sonunda izne çıkmaya karar verdim.Biraz evde kalıp hamileliğimin son günlerinin tadını çıkarmak istiyorum.Zaten bebeğime ben bakacağım için işe dönemiycem uzun bir süreboşuna kendimi yormayayım dedim,umarım doğru karar vermişimdir.
Birazdan oğlumu görmeye gidicem arkadaşlar, coook heyecanlıyım. Hic bu kadar heyecan yapmamıştım simdiye kadar. Annecigi coook sevecek paşasını . Saglıklıdır inşallah.
Bizde kurmadik, park yatak araba anakucagi kutularinda duruyor :)) benim kocis biraz zor kurar o yatagi, elinde kalir bebisim kullanmadan. Aldigim yerden gelip kuracaklar :))) erken bence daha, tozlanmasin, aralikta kurariz. En sagliklisi bence de yari ortopedik. Ama ben duser diye koktugumdan visco alacagim, zaten park yatakta ilk zamanlar yatacak sonra kendi evimize gecince normal besikte yatacak. Sen oda alacaktin canim, bormal besik mi alacaksin park yataktq mi yatacak bebis?
Kızlar haftasonu hazırladığımız sabunları paylaşmak istedim sizinle şeker yerine bunlardan vermeyi düşünüyorum misafirlereEki Görüntüle 858315 Eki Görüntüle 858316 Eki Görüntüle 858317 Eki Görüntüle 858318 Eki Görüntüle 858319 Eki Görüntüle 858320 Eki Görüntüle 858321 Eki Görüntüle 858322 Eki Görüntüle 858323
canım benim doktorum 39dan 40a geçtiğimiz hafta alıyorum ben genelde sezeryana senin de o zaman görünüyo ama yine de son zamanlarında bakıcaz tekrar dedi..Sezeryan olacak arkadaşlar doktorunuz kaçıncı haftada doğuma alınacağınızı söyledi ??
ne güzell.. mutlu yıllar minik bebişinle sevdiklerinle nice yıllaragünaydın arkadaslar 25 yaşında oldum bugün ben:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?