Birazdan oğlumu görmeye gidicem arkadaşlar, coook heyecanlıyım. Hic bu kadar heyecan yapmamıştım simdiye kadar. Annecigi coook sevecek paşasını . Saglıklıdır inşallah.
kendiniz mi yaptınız çok tatlı :)
Yok canım neden sorun olsun, her çocuk bir olmuyo, hareketleri varsa sorun yok. Tuhaflık benimkinde, bugün kendine çıkacak yer arıyo sanki, sabahtan beri, hatta 2 gündür hiç uyumuyo, bütün gün kıpırdar mı bir bebek yahu :44:
bende aynı dertten muzdaribim canım ALLAH nasip ederse yarın kontrolüm var. yatınca bişi yok ayağa kalkınca sertleşiyor kasılıyo bebek korkuyorum bende
ben internetten Avent Niplete aldım normal fiyatı 80-90 tl ama indirimde 59tlye aldım ama doğumdan sonra kullanabileceğim gebeliğin son haftalarında kullanılması erken doğuma neden olabiliyormuş canım
Gunaydin kizlar benimkinin hareketleri artik sarsiyor annesini bos bulunup ciglik attigim oluyor
Kızlar biz daha yolun başındayız. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var. Bugün 13+1 olduk inşAllah. Doktorum 16. haftadan sonra kullanmam için çatlak kremi yazdı reçeteme. Ama fiyatı 90 TL. Sizler ne kullandınız. Hangi marka daha iyidir yada fiyatı uygundur. İndirimli olarak aldığınız bir yer varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet olu ama önlük falan gerekmez diye onları koymadım çıtçıtlı badiyide koymadım göbek düşmeden evvel giydirilmiyormuş
bebek bezinide yeni dogan 2.5 - 5 kg arası aldım minnacık görünce bayılıcaksınız
İkili Test Sonuçlarım çıkmış... Yorumlayabilecek olan varmı ?
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Nuchal Translucency (NT)'' : 2.20 mm[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]PAPP-A'' : 5.47 mIU/ml[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PAPP-A, MoM : 1.45[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Free beta hCG'' : 25.6 ng/ml[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Free beta hCG, MoM : 0.61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Biochem.risk + NT
<1:10000
below cut off[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Double test
below cut off[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Age risk
1:985[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Trisomy 13116 + NT
below cut off[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
o sertleşme yeni modamız bu hafta geçen akşam korkudan ağlıycaktım semsert kasıldı kaldı
bakıyorum regl agrısı gbi agrı var mı belim ağrıyo mu erken doğum mu
korkumdan öldüm öldüm dirildim bir kaç tecrübeli anneye sordum
bu haftalarda olur bebeğin hareketlerini kontrol et dedi haftaya kontrolum var sabretmeye çalışıyorum doktora gitmemek için
Bizim oglan da ayni yaaa babasi dokununca duruyor. Diyorum oglum bütün nazin bana mi biraz da babana vur :)))
canım çıt çıtlı badi koymanı tavsiye ederim ben de senin gibi biliyodum yeni doğum yaptı arkadaşım giydirirken hemşireye verdik kıyafetleri zıbın değil çıt çıtlı verin onu giydiriyoruz dedi hemşire ve zıbını geri verdi bize
ben de senin gibi biliyodum göbek düşmeden zıbın giydirilir diye ama giydirmediler
Kızlar haftasonu hazırladığımız sabunları paylaşmak istedim sizinle şeker yerine bunlardan vermeyi düşünüyorum misafirlereEki Görüntüle 858315 Eki Görüntüle 858316 Eki Görüntüle 858317 Eki Görüntüle 858318 Eki Görüntüle 858319 Eki Görüntüle 858320 Eki Görüntüle 858321 Eki Görüntüle 858322 Eki Görüntüle 858323
arkadaşlar kaynım ameliyat olacak bu nedenle bulunduğum şehire gelecekler eltimle. eltimde fesatın teki, ve ben asla evde ağırlamak istemiyorum,2 hafta biz onların kahırlarını çekeriz kesin. 30 haftalıkta hamileyim, istemiyorum, şimdi bize gelirlerse ben stresten erken doğum yaparım, eşime de söylüyorum istemiyorum diye, o da tamam diyo ama gelecekleri zaman öyle olmaz gibi geliyor, nasıl söylesem acaba gelmelerini istemiyorum diye, kaynanamla konuşsam bu konuyu, ne desem uygun düşer. lütfen akılll
selam ocak anneleri,
şubat annesi olacağım inşallah. sizi de takip ediyorum zaman zaman. aranızda gebelik diyabeti çıkan ve diyet yapan var mı, varsa bebeğinin gelişimi nasıl? bende ne yazık ki gebelik diyabeti çıktı ve bir kaç gündür diyete başladım. her gün 6 kez kan alıp cihazla kan şeker ölçümü yapıyorum.umarım insüline gerek kalmadan diyetle halledilecek. ama yine de bebeğin beslenmesi içimde bir şüphe. aranızda bana yardımcı olacak benzer şeyler yaşayan varsa, deneyimlerinden faydalanmak isterim,
hepinize sağlıklı doğumlar dilerim,
Kızlar haftasonu hazırladığımız sabunları paylaşmak istedim sizinle şeker yerine bunlardan vermeyi düşünüyorum misafirlereEki Görüntüle 858315 Eki Görüntüle 858316 Eki Görüntüle 858317 Eki Görüntüle 858318 Eki Görüntüle 858319 Eki Görüntüle 858320 Eki Görüntüle 858321 Eki Görüntüle 858322 Eki Görüntüle 858323
selam ocak anneleri,
şubat annesi olacağım inşallah. sizi de takip ediyorum zaman zaman. aranızda gebelik diyabeti çıkan ve diyet yapan var mı, varsa bebeğinin gelişimi nasıl? bende ne yazık ki gebelik diyabeti çıktı ve bir kaç gündür diyete başladım. her gün 6 kez kan alıp cihazla kan şeker ölçümü yapıyorum.umarım insüline gerek kalmadan diyetle halledilecek. ama yine de bebeğin beslenmesi içimde bir şüphe. aranızda bana yardımcı olacak benzer şeyler yaşayan varsa, deneyimlerinden faydalanmak isterim,
hepinize sağlıklı doğumlar dilerim,
Hadi bakalım, mutlu mutlu git, mutlu mutlu gel... Hem bana da haberlerini ver, malum haftalarımız aynı... Benim daha iki haftam var nerdeyse....25 Kasım...
İkili Test Sonuçlarım çıkmış... Yorumlayabilecek olan varmı ?
[TR]
[TD]Nuchal Translucency (NT)'' : 2.20 mm[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]PAPP-A'' : 5.47 mIU/ml[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PAPP-A, MoM : 1.45[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Free beta hCG'' : 25.6 ng/ml[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Free beta hCG, MoM : 0.61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Biochem.risk + NT
below cut off[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Double test
below cut off[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Age risk
1:985[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Trisomy 13116 + NT
below cut off[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben dr numarasını aldım sonunda :1. normalmiş canım kasılmalar ağrılar hatta dr benle dalga bile geçti bebek daha doğum pozisyonu almamış die
ben sabah kalkınca hareketlerini gün için de sayıyorum hareket edince rahatım ama etmeyince hemen ağlıyorum bana kıyamıyo galiba az da olsa dönüyo paşam
kasılmalar için magnezyum bırakma ona devam dedi canım dr gidince bende rahatım çok şükürrr
öylemi valla canım iyiki söyledin koymucaktım yoksa eve gidince unutmayayım ozaman saol canım benim
günaydın arkadaslar 25 yaşında oldum bugün ben:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?