2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Birazdan oğlumu görmeye gidicem arkadaşlar, coook heyecanlıyım. Hic bu kadar heyecan yapmamıştım simdiye kadar. Annecigi coook sevecek paşasını . Saglıklıdır inşallah.

Hadi bakalım, mutlu mutlu git, mutlu mutlu gel... Hem bana da haberlerini ver, malum haftalarımız aynı... Benim daha iki haftam var nerdeyse....25 Kasım...

ya benim kızımda aynı anlattığın gibi uyutmuyo sabaha karşı artık uykuya dalıyorum bütün günüm sersem gibi geçiyor
işi bıraktığım için sorun teşkil eetmiyor ama gereksiz yere uyumaktan kilo almaya başladım

bende aynı dertten muzdaribim canım ALLAH nasip ederse yarın kontrolüm var. yatınca bişi yok ayağa kalkınca sertleşiyor kasılıyo bebek korkuyorum bende

o sertleşme yeni modamız bu hafta geçen akşam korkudan ağlıycaktım semsert kasıldı kaldı
bakıyorum regl agrısı gbi agrı var mı belim ağrıyo mu erken doğum mu
korkumdan öldüm öldüm dirildim bir kaç tecrübeli anneye sordum
bu haftalarda olur bebeğin hareketlerini kontrol et dedi haftaya kontrolum var sabretmeye çalışıyorum doktora gitmemek için

ben internetten Avent Niplete aldım normal fiyatı 80-90 tl ama indirimde 59tlye aldım ama doğumdan sonra kullanabileceğim gebeliğin son haftalarında kullanılması erken doğuma neden olabiliyormuş canım

bende onu araştrıyorum evet fiyatlar o şekilde haftaya doktora gittiğimde konuşcam okeyletse araştırıp netten alırım bende canım çok sağol

Gunaydin kizlar benimkinin hareketleri artik sarsiyor annesini bos bulunup ciglik attigim oluyor

:) geçen gün yattığım yerden sarsıldım okadar minik bir şey beni nasıl sarstı annem karşımdaydı o neydi öyle dedi
içimde bir canavar var diyorum

canım ben 16 haftadan beri mustela kullanıyorum 70 tlye alıyorum eczden 2 kutum tahmini bu kutuyla bitiririm yada 1 kutu daha alırım çünkü doğumdan sonrada sürmek gerekiyormuş
ben çok memnumum çatlağım olmadı ama bu biraz genetik bir şey

canım çıt çıtlı badi koymanı tavsiye ederim ben de senin gibi biliyodum yeni doğum yaptı arkadaşım giydirirken hemşireye verdik kıyafetleri zıbın değil çıt çıtlı verin onu giydiriyoruz dedi hemşire ve zıbını geri verdi bize
ben de senin gibi biliyodum göbek düşmeden zıbın giydirilir diye ama giydirmediler

İkili Test Sonuçlarım çıkmış... Yorumlayabilecek olan varmı ?

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Nuchal Translucency (NT)'' : 2.20 mm[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]PAPP-A'' : 5.47 mIU/ml[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PAPP-A, MoM : 1.45[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Free beta hCG'' : 25.6 ng/ml[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Free beta hCG, MoM : 0.61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Biochem.risk + NT
<1:10000
below cut off
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Double test
below cut off
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Age risk
1:985
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Trisomy 13116 + NT
below cut off
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok iyi 10. 000 kişide bir ihtimal var,

ben dr numarasını aldım sonunda :1. normalmiş canım kasılmalar ağrılar hatta dr benle dalga bile geçti bebek daha doğum pozisyonu almamış die
ben sabah kalkınca hareketlerini gün için de sayıyorum hareket edince rahatım ama etmeyince hemen ağlıyorum bana kıyamıyo galiba az da olsa dönüyo paşam
kasılmalar için magnezyum bırakma ona devam dedi canım dr gidince bende rahatım çok şükürrr

arkadaşlar kaynım ameliyat olacak bu nedenle bulunduğum şehire gelecekler eltimle. eltimde fesatın teki, ve ben asla evde ağırlamak istemiyorum,2 hafta biz onların kahırlarını çekeriz kesin. 30 haftalıkta hamileyim, istemiyorum, şimdi bize gelirlerse ben stresten erken doğum yaparım, eşime de söylüyorum istemiyorum diye, o da tamam diyo ama gelecekleri zaman öyle olmaz gibi geliyor, nasıl söylesem acaba gelmelerini istemiyorum diye, kaynanamla konuşsam bu konuyu, ne desem uygun düşer. lütfen akılll

öylemi valla canım iyiki söyledin koymucaktım yoksa eve gidince unutmayayım ozaman saol canım benim

yalandan hastalık çıkar dicem de ben de denedim olmuyo.biz sana yardım etmiş oluruz diyip yüzsüz yüzsüz gelip konuyolar.ayrıca da her işi ben yapıyorum.ona rağmen evi b.k götürüyo afedersin.toplama kampı gibi heryer yatak ve koktu evim resmen.önce mis gibi yumuşatıcı kokardı.şimdi çok kötü...yani engel olamiyosun bu duruma.ama sen yine de farklı fikirler bulmayı dene.Allah yardımcın olsun.

Ocak annelerinde 3,4 kişide diyabet çıktı canım biride benim sorunu es geçemedim çünkü kaygılarını çok iyi anlıyorum. Şuan 30. Haftamdayım ve 24. Haftada çıktı. Diyetteyim ilk hafta zorlandım sonra alıştım. Benim diyetim 1800 kalorilik günde 6 öğün ve 4 kere parmaktan ölçüm yapıyorum. Diyeti bozunca şekerin fırlıyor sürekli dikkat etmen lazım. Bi süre sonra düştü diyeti bırakma sakın. Bide ara öğünleri atlama atlayınca da çok yükseliyo şeker. Bebişe gelince kilosu biraz fazla 2 hafta önden gidiyor. Bi sorun yok hatta daha ii besleniyomuş şuan. Ama doktorum biraz kilolu bebek daha fazla alırsa erken almak zorunda kalabiliriz dedi. Varsa soracağın canım crvaplayabilirim akşam, şuan işyerindeyğm çok rahat yazamıyorum

Lip ,

Benim 50'lik seker yüksek cıktı, 100'luk ise sınırın biraz ustu cıktı. Doktor cok kafana takma, tatlıdan ve ekmekten uzak dur dedi. Bebegin beslenmesi ile ilgili bir sıkıntı yok , biraz fazla beslenmiş benimki bu ay,2 hafta onden gidiyor. Dikkat ediyorum işte ama yapcak bir sey yok. Takma kafana cok fazşla. 1-2 arkadaşımız diyet yapuyor. Döneceklerdir sana muhakkak.

Hadi bakalım, mutlu mutlu git, mutlu mutlu gel... Hem bana da haberlerini ver, malum haftalarımız aynı... Benim daha iki haftam var nerdeyse....25 Kasım...

Selam Dilzar & Diger arkadaşlarım,

Bugun itibariyle kilomuz 2 hafta onde 1800 , boyumuz uzun 42 cm kadar. Allah'a cok sukur hersey normal. Bizimle aynı olan bir arkadaş daha vardı, o da dun gitmişti, bebeği 2 kg cıkmıstı. Onunkinden daha zayıf benimki.Muhtemelen böyle giderse 3500 civarında doğum yaparsın dedi.

Hepinize coook cook sevgiler

canım çok iyi çıkmış sonucun:)
allahım tüm testlerinde yüzünü güldürsün :)
sonrada sağlıkla bebişini kucagına al :)

panik anneler olarak zaten doktorları halimize sürekli güldürmeyi başarıyoruz :)

öylemi valla canım iyiki söyledin koymucaktım yoksa eve gidince unutmayayım ozaman saol canım benim

cnm bn her ikisini de koyucam hastaneden hastaneye değişir durum artık hangisini giydirirse nasılsa
ben sonra üstünü değiştirirken zıbın giydiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…