Mandolin müthiş olmuş, nasıl yaptınız bunları ?
Ellerinize saglık
günaydın arkadaslar 25 yaşında oldum bugün ben:)))
harika olmuşlar canımKızlar haftasonu hazırladığımız sabunları paylaşmak istedim sizinle şeker yerine bunlardan vermeyi düşünüyorum misafirlereEki Görüntüle 858315 Eki Görüntüle 858316 Eki Görüntüle 858317 Eki Görüntüle 858318 Eki Görüntüle 858319 Eki Görüntüle 858320 Eki Görüntüle 858321 Eki Görüntüle 858322 Eki Görüntüle 858323
sabunları arkadaşım yaptı kalıpları var sabun bazı falan kullandı içine lavanta kokusu koydu çok güzel kokuyorlar :)
harika olmuşlar canım
şeker yerine sabun çok iyi bir fikir. ben de hemen araştırdım internette de yapan çok var.
muhtemelen fikrini çalacağım
canım istersen arkadaşıma yönlendirebilirim o sipariş alıyor istediğin koku ve model varsa ona göre yapıyor ben kovalara koyacağım için küçük kalıplar seçtim elinde çokca kalıp var
valla süper olur özelden bi mesaj atsan mail adresini veya telefonunu, melek kanadında bebek sabunu var ondan istiyorum ben
Selam Dilzar & Diger arkadaşlarım,
Bugun itibariyle kilomuz 2 hafta onde 1800 , boyumuz uzun 42 cm kadar. Allah'a cok sukur hersey normal. Bizimle aynı olan bir arkadaş daha vardı, o da dun gitmişti, bebeği 2 kg cıkmıstı. Onunkinden daha zayıf benimki.Muhtemelen böyle giderse 3500 civarında doğum yaparsın dedi.
Hepinize coook cook sevgiler
Gözün aydın maşallah bebeğine, aramızda 3 gün var sen 3 gün öndesin takvime göre. Bende perşembe doktora gidicem bakalım kaç kilo oldu sağlıklımı bende çok heyecanlıyım. 2 kg çıkan arkadasına doktoru normal bi durummu dedi acaba ? Benimkide kilolu biraz korkuyorum
ya benim kızımda aynı anlattığın gibi uyutmuyo sabaha karşı artık uykuya dalıyorum bütün günüm sersem gibi geçiyor
işi bıraktığım için sorun teşkil eetmiyor ama gereksiz yere uyumaktan kilo almaya başladım
Valla ben hala çalışıyorum, 49 günüm kaldı izne, gün sayıyorum bir bir
Okulda çok zor oluyo, ders anlatırken başlayıveriyo tekmelere, zor anlar yaşıyorum yani
canım çıt çıtlı badi koymanı tavsiye ederim ben de senin gibi biliyodum yeni doğum yaptı arkadaşım giydirirken hemşireye verdik kıyafetleri zıbın değil çıt çıtlı verin onu giydiriyoruz dedi hemşire ve zıbını geri verdi bize
ben de senin gibi biliyodum göbek düşmeden zıbın giydirilir diye ama giydirmediler
Arkadaşlar bısy sorabılırmıyım aklıma takılıyor ?
malum göbişler buyudu wc ye oturma işini nasıl yapıyrsunuz zorlanmıyormusunuz ? yada o sekılde egılmenn bebege bı zararı olurmu sıkısıyor bebiş ?
arkadaşlar kaynım ameliyat olacak bu nedenle bulunduğum şehire gelecekler eltimle. eltimde fesatın teki, ve ben asla evde ağırlamak istemiyorum,2 hafta biz onların kahırlarını çekeriz kesin. 30 haftalıkta hamileyim, istemiyorum, şimdi bize gelirlerse ben stresten erken doğum yaparım, eşime de söylüyorum istemiyorum diye, o da tamam diyo ama gelecekleri zaman öyle olmaz gibi geliyor, nasıl söylesem acaba gelmelerini istemiyorum diye, kaynanamla konuşsam bu konuyu, ne desem uygun düşer. lütfen akılll
Arkadaşlar bısy sorabılırmıyım aklıma takılıyor ?
malum göbişler buyudu wc ye oturma işini nasıl yapıyrsunuz zorlanmıyormusunuz ? yada o sekılde egılmenn bebege bı zararı olurmu sıkısıyor bebiş ?
arkadaşlar kaynım ameliyat olacak bu nedenle bulunduğum şehire gelecekler eltimle. eltimde fesatın teki, ve ben asla evde ağırlamak istemiyorum,2 hafta biz onların kahırlarını çekeriz kesin. 30 haftalıkta hamileyim, istemiyorum, şimdi bize gelirlerse ben stresten erken doğum yaparım, eşime de söylüyorum istemiyorum diye, o da tamam diyo ama gelecekleri zaman öyle olmaz gibi geliyor, nasıl söylesem acaba gelmelerini istemiyorum diye, kaynanamla konuşsam bu konuyu, ne desem uygun düşer. lütfen akılll
Kızlar haftasonu hazırladığımız sabunları paylaşmak istedim sizinle şeker yerine bunlardan vermeyi düşünüyorum misafirlereEki Görüntüle 858315 Eki Görüntüle 858316 Eki Görüntüle 858317 Eki Görüntüle 858318 Eki Görüntüle 858319 Eki Görüntüle 858320 Eki Görüntüle 858321 Eki Görüntüle 858322 Eki Görüntüle 858323
canım benim bebeğim 2 kilo ve 2 hafta önden gidiyomus dr hiç bi sorun yok gayet güzel dedi rahat olabilirsin
Güzel anneler,
Muhabbetinizi özledim, nasılsınız, bebişler nasıl, zaman giderek daralıyor ve heyecanlı sona yaklaşıyoruz. Beni tahmin ettiğiniz gibi, tez yazmakla meşgulüm, sonunda Tartşma ve Sonuç Bölümlerine geldim. Buraya kadar olsan kısmı hocaya teslim ettim. Bundan sonrası düzeltme olur artık:))
Bu arada, çok fena hastalandım, antibiyotik kullanıyorum ama malasef işe yaramadı. Öksürük bir yandan, geceleri kedi gibi hırlıyorum, o bir yandan, bir de dışarı atamadığım mide bulandırıcı kitle bir yandan(
Bu gidişle izne erken çıkacağım sanırım. Bebeğim ile ilgili herşey de yolunda:)) Alışverişi de bitirdik sayılır. Çok az şey kaldı:))
Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum, bebşlerin ilk tekmesi de bana gelsin:))
İyi bakın kendinize:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?