2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
harika olmuşlar canım
şeker yerine sabun çok iyi bir fikir. ben de hemen araştırdım internette de yapan çok var.
muhtemelen fikrini çalacağım

Arkadaşlar bısy sorabılırmıyım aklıma takılıyor ?

malum göbişler buyudu wc ye oturma işini nasıl yapıyrsunuz zorlanmıyormusunuz ? yada o sekılde egılmenn bebege bı zararı olurmu sıkısıyor bebiş ?

harika olmuşlar canım
şeker yerine sabun çok iyi bir fikir. ben de hemen araştırdım internette de yapan çok var.
muhtemelen fikrini çalacağım

canım istersen arkadaşıma yönlendirebilirim o sipariş alıyor istediğin koku ve model varsa ona göre yapıyor ben kovalara koyacağım için küçük kalıplar seçtim elinde çokca kalıp var

Son düzenleme:
canım istersen arkadaşıma yönlendirebilirim o sipariş alıyor istediğin koku ve model varsa ona göre yapıyor ben kovalara koyacağım için küçük kalıplar seçtim elinde çokca kalıp var

valla süper olur özelden bi mesaj atsan mail adresini veya telefonunu, melek kanadında bebek sabunu var ondan istiyorum ben

Gözün aydın maşallah bebeğine, aramızda 3 gün var sen 3 gün öndesin takvime göre. Bende perşembe doktora gidicem bakalım kaç kilo oldu sağlıklımı bende çok heyecanlıyım. 2 kg çıkan arkadasına doktoru normal bi durummu dedi acaba ? Benimkide kilolu biraz korkuyorum

Aysbozz,

Korkma bu kadar canım,coook sağlıklı olacak cocugun.

günaydın arkadaslar 25 yaşında oldum bugün ben:)))

Doğumgünün kutlu olsun canım, Allah bebişinle ve ailenle uzun mutlu bir ömür versin inşallah

Söylediğin iyi oldu canım, sağol. ben de ikisini birden koyayım bari bulunsun hangisini isterse onu giydirsinler.

Ben bazen sıkışınca okuldaki alaturka tuvalete yarı oturup hemen yapıp kalkıyorum, yoksa çok sıkışıyo çünkü bebiş, evde zaten hep klozet kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar kızlar, bugün 32hf çalışabilir raporumu aldım. bakalım kaç hafta devam edebilcem. kendime şart koşmadım, ne zaman dayanamazsam bırakıcam. ama bugün öğrencilerim beni çileden çıkardılar resmen, bir de bi öğretmenin kolundaki laptop çantası karnıma çarptı yanlışlıkla korktum biraz, bebişim de rahatsız olmuştur içerde herhalde. bu arada dün gece rüyamda ben de emziriyordum, sonra yatağına koymuşum, uyuyordu tatlı tatlı ayy çok güzeldi ya. artık onunla yatar onula kalkar oldum, gece uyanınca bile bir an için panik oluyorum, hareket etmeden kıpırdamasını bekliyorum. o da çok bekletmiyor sağolsun. pıt pıt yapıyor annesine pıtırcığım benim

tatlım çok zor bir durum, ben söyleyemezdim herhalde. ama sen hasta bakacak durumda değilsin, misafirde ağırlayamazsn, bana en uygunu eşinin söylemesi gibi geldi, sonuçta kendi ailesi. en azından annesine söylesin, o da eltine söyler yani sonuçta karnı burnunda bir insansın sen. stres yapmamaya çalış.

klozet kullanıyorum canım, diğer türlü mecbur kalırsam çok çabuk çıkmaya çalışıyorum. normalde hiç klozet kullnamazdım ama çok rahatmış

Güzel anneler,
Muhabbetinizi özledim, nasılsınız, bebişler nasıl, zaman giderek daralıyor ve heyecanlı sona yaklaşıyoruz. Beni tahmin ettiğiniz gibi, tez yazmakla meşgulüm, sonunda Tartşma ve Sonuç Bölümlerine geldim. Buraya kadar olsan kısmı hocaya teslim ettim. Bundan sonrası düzeltme olur artık:))
Bu arada, çok fena hastalandım, antibiyotik kullanıyorum ama malasef işe yaramadı. Öksürük bir yandan, geceleri kedi gibi hırlıyorum, o bir yandan, bir de dışarı atamadığım mide bulandırıcı kitle bir yandan(
Bu gidişle izne erken çıkacağım sanırım. Bebeğim ile ilgili herşey de yolunda:)) Alışverişi de bitirdik sayılır. Çok az şey kaldı:))

Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum, bebşlerin ilk tekmesi de bana gelsin:))

İyi bakın kendinize:))

canım gerçekten Allah yardımcın olsun bencede eşinle konuş bu durumu o sölesin en doğrusu öyle gibi geliyor bu halinle nasıl ağırlıycan onları. hepsini geçtim zaten haftalar ilerledikçe ağırlaşıyoruz oturup kalkmakta bile zorlanıyorum şahsen ben insan uzanamaz yatamaz kalkamaz bence bunları onlarında düşünmesi lazım ama tabi zor durumdularsa bişede diyemiyor insan... umarım sen zarar görmeden çıkarsın işin içinden

canım benim bebeğim 2 kilo ve 2 hafta önden gidiyomus dr hiç bi sorun yok gayet güzel dedi rahat olabilirsin

Çok harika olmuş yaaa :) Ben de kendim yapmayı düşünüyorum ama daha malzemeleri almaya bile çıkamadım popişimi kaldırıp :)
Ellerine sağlık canım benim :)

slm kızlar nasılsınız epeydir yazamadım koşuşturmacadır gidiyor okul ev ilk kızım 1.sınıf umarım herkes iyidir benim acayip bel ağrılarım var ve sağ bacağım kalçamla birleşen eklemin ön tarafı tamamen uyuşuyor biraz garip bir anlatım oldu ama:)sanırım fıtık var doğumum sezeryan olacağından 10 gün önce alırız dedi dr um ona göre de çalışabilir raporumu ayarladık pazartesi aktardım iznimi inşallah sonuna kadar çalışabilirim

Canım nerelerdesin ne zamandır, merak ettim seni
Tahmin ettik gerçi tez yazdığını ama işte arada gelip yaz, iyi olduğunu bilelim. Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine bol bol mandalina ve kivi ye, hastalığa bire bir. Bebişinin iyi olmasına sevindim, sana da kolay gelsin, bebişinin hatırına tezin hemencik kabul edilir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…