2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar
Sizin bebişinizde karnınızda hareket ederken gurul gurul sesler geliyomu? Su sesi gibi , bağırsak hareketlerinin çıkardığı sesler gibi ne bileyim internetten bakındım ama bişi bulamadım

Geçmiş olsun canım kendini yormamaya çalış madem devam ediceksin .

Maşallah bebişine, evet rahat olmalıyım inşallah iyi haberlerle gelirim. Doktorun sana kaç kilo doğar gibi bi tahminde bulundumu

hiç bişi demedi canım sağlıcakla olsun da nasıl doğduğu kaç kilo olduğuna takılmıyorum paşam benim yaa

Selam kızlar
Sizin bebişinizde karnınızda hareket ederken gurul gurul sesler geliyomu? Su sesi gibi , bağırsak hareketlerinin çıkardığı sesler gibi ne bileyim internetten bakındım ama bişi bulamadım

her zaman değil de bazen bende de oluyo canım
hatta benim paşam şarkı söylüyor faln diyorumm

slm tşk ederim yeniyim burda yeni yeni öğreniyorum bu siteyi çok işe yarıyo .sezaryan mı bana daha öle bilgi vermedi sana sen mi sordun söledi yoksa sormadan mı söledi?hayırlı olur inş

Son düzenleme:
Winebir sendrn haber aldigima cok sevindim :) tezini bitirmek uzere olmana da cok sevindim, gozun aydin :) artik tum vaktin ve enerjini oglusuna ayirabilirsin :) gecmis olsun, insallah cabucak toparlarsin. Hadi bitir tezini ve gl aramiza, son gunlerin heyecanini birlikte paylasalim :) sevgiler..

Gunaydin annisler bugun itibariyle 8.ayimiz bitti artik 9. Aydayim ne guzel bir duygu oglumun mobilyalari geldi kocis geceleri onlari yapiyor de monte almistik sifonyerimiz kitapligimiz birde 3 kapili dolabimiz oldu bu gece yorgun olmazsa besigini kurucak canim benim nasil ugrasti

günaydı kızlar sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş bizimde grdrp ve şifonyerimiz geldi hafta sonu bu hafta sonuda annemler gelip yerleştiricekler saglıkla gelsinler inş.

Ne güzel ya benimkinin daha bişey umrunda değil . Tamamlayalım artık ne olur ne olmaz diyorum erken erken diyor ne erkeni artık bilmiyorum. Nevrim döndü tek başıma koşturmaktan tabi annem sağolsun o bari yardımcı oluyor

Çocuk konusunda pek de ahkam kesmek istemiyorum ama ben de kurallı bir çocuk yetiştirmek istiyorum. Kurallı olmak demek bağırmak çağırmak demek değil sadece biraz dirayetli ve kararlı olmak demek. Çevremdeki birçok kişinin çocuğunun ,bir kaç arkadaşım dışında, ne uyku düzeni var ne de bir yemek kuralı. Eşimin 3 yaşında yeğenleri- ki çok tatlılar- gece oniki, bire kadar büyük insan gibi ayakta. Sonra çocuklar uyumuyor diyorlar ama asıl sorun çok küçükten itibaren aslında hiçbir uyku eğitimi vermediler. Türk anneleri çocuklarının beslenmesi kadar uykusuna önem vermiyor. Oysa ki uyku da en az beslenme kadar önemli, çocuklar uykuda büyüyor. İki tane arkadaşım var bebeklikten itibaren 8-8.30 da bebeklerini uyumaya alıştırdılar. Umarım ben de yapabilirim. Hem çocuk sakin oluyor hem de karı koca iki çift laf edebiliyorlar. Bir tanesi bu arada okulunu bile bitirdi.

Aynı ben topidik aferin sana:)

Canım ben de sana ve topidike katılıyorum. Bence çocuk yetiştirmekte şu doğru bu değil diye bir şey söylenemez, herkes çocuğuna nasıl eğitim vermek istiyorsa verir. Ancak nasıl davranırsan çocuk da ona göre şekillenir. Eğer çocuğa 6. aydan sonra uyku eğitimi vermezsen ya da bir süre sonra odasını ayırmazsan çocuklar yalnız uyumak istemiyor ve uyku problemleri başlıyor, sonra adı benim çocuğum uyumuyor oluyor. 3 yaşına kadar ağzına besleyip, beslenme konusunda tutarsız davranırsan o çocuk bebeklikten çıkmıyor. 3-4 yaşına kadar durmadan kucağında taşırsan çocuk kucaktan inmiyor. Sonra bunlar çocukların suçu oluyor, uykusuz çocuk, kucakçı çocuk, yemeyor, nazlı vs. Benim iki tane kuzenimin var bu işleri çok güzel becerdi. İkisinin de ikişer tane kızı var.Herşeyleri pek düzenli.Geçen sene 10 gün birisinde kaldım. Bebeği 18 aylıktı diğer kızı ise 3 yaşındaydı. Çocuklarını asla beslemiyordu. Her ikisi de kendisini besleyebiliyordu. 9 olunca da ikisi de yatakta. Bir kez bile çocuklarına bağırmadı.

Güle güle kulanın canım, ben de aynı takımın 3 kapaklı dolabını ve beşiğini aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…