Geçmiş olsun canım kendini yormamaya çalış madem devam ediceksin .slm kızlar nasılsınız epeydir yazamadım koşuşturmacadır gidiyor okul ev ilk kızım 1.sınıf umarım herkes iyidir benim acayip bel ağrılarım var ve sağ bacağım kalçamla birleşen eklemin ön tarafı tamamen uyuşuyor biraz garip bir anlatım oldu ama:)sanırım fıtık var doğumum sezeryan olacağından 10 gün önce alırız dedi dr um ona göre de çalışabilir raporumu ayarladık pazartesi aktardım iznimi inşallah sonuna kadar çalışabilirim
Maşallah bebişine, evet rahat olmalıyım inşallah iyi haberlerle gelirim. Doktorun sana kaç kilo doğar gibi bi tahminde bulundumu
Selam kızlar
Sizin bebişinizde karnınızda hareket ederken gurul gurul sesler geliyomu? Su sesi gibi , bağırsak hareketlerinin çıkardığı sesler gibi ne bileyim internetten bakındım ama bişi bulamadım
merhaba nasılsın nasıl gidiyor bebişinle kıpırdanıyo mu? benim nasipse kızım olucak 14 ocak muhtemel doğum tarihi,
Winebir sendrn haber aldigima cok sevindim :) tezini bitirmek uzere olmana da cok sevindim, gozun aydin :) artik tum vaktin ve enerjini oglusuna ayirabilirsin :) gecmis olsun, insallah cabucak toparlarsin. Hadi bitir tezini ve gl aramiza, son gunlerin heyecanini birlikte paylasalim :) sevgiler..Güzel anneler,
Muhabbetinizi özledim, nasılsınız, bebişler nasıl, zaman giderek daralıyor ve heyecanlı sona yaklaşıyoruz. Beni tahmin ettiğiniz gibi, tez yazmakla meşgulüm, sonunda Tartşma ve Sonuç Bölümlerine geldim. Buraya kadar olsan kısmı hocaya teslim ettim. Bundan sonrası düzeltme olur artık:))
Bu arada, çok fena hastalandım, antibiyotik kullanıyorum ama malasef işe yaramadı. Öksürük bir yandan, geceleri kedi gibi hırlıyorum, o bir yandan, bir de dışarı atamadığım mide bulandırıcı kitle bir yandan(
Bu gidişle izne erken çıkacağım sanırım. Bebeğim ile ilgili herşey de yolunda:)) Alışverişi de bitirdik sayılır. Çok az şey kaldı:))
Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum, bebşlerin ilk tekmesi de bana gelsin:))
İyi bakın kendinize:))
Gunaydin annisler bugun itibariyle 8.ayimiz bitti artik 9. Aydayim ne guzel bir duygu oglumun mobilyalari geldi kocis geceleri onlari yapiyor de monte almistik sifonyerimiz kitapligimiz birde 3 kapili dolabimiz oldu bu gece yorgun olmazsa besigini kurucak canim benim nasil ugrasti
slm tşk ederim yeniyim burda yeni yeni öğreniyorum bu siteyi çok işe yarıyo .sezaryan mı bana daha öle bilgi vermedi sana sen mi sordun söledi yoksa sormadan mı söledi?hayırlı olur inş
:)))) aynen o etraftakilerden bende de var. Ama bu yil dogum yapan arkadaslarim hep bizim gibi. Biz yeni jenerasyon anneler boyleyiz demek ki :) ama isyerindekiler ne bulursa kullanmis, cocuklarini kac yasina kadar yanlarinda yatirmis, cocuklar yemek seciyor bunlar aksam gidip 4 cesit yemek yapiyor belki birini begenir de iki lokma yer diye. Ben gangi tur yayaga yatirayim deyince de bana tuhaf tuhaf bakiyorlar haliyle. Tabii simdi olmadigi icin bana soylemesi kolay, ama ben dikkatli ve disiplinli bir anne olmak istiyorum. Umarim basarabilirim :)
Ama mesela bebekler ilk basta cok hassas oluyormus, o zanan dikkat ederiz kullandiklarimiza ve yedirdiklerimize. 6 aydan sonra sampuanini deterjanini bu kadar didiklemeyiz herhalde :)
Sen de haklisin arkadasim. Annem de baba hep diyor sakinan goze cop batar diye. İlla cok para vermek degilk
astim zaten, ama mesela benzer fiyatli pek cok urun var, ben onlari arastirip bana en uygununu en sogru buldugumu alnayi seviyorum. Yarim 32, ilk bebegim olacak kismetse, biraz da bu yuzden belki bu kadan ozenmem. :) Ama ben yapi olarak da bir sey kullanmadan cok arastiran biriyim, biraz da bunu etkisi var.
Kesinlikle sana katılıyorum ve ben de özellikle yemek konusunda katı olabilmeyi umuyorum. Bir öğün, bir gün yemesin gerekirse ama 'yemezsem nasıl olsa annem yediğim şeyi pişirecek' ya da 'yemek yemesem de çekmecedeki abur cuburları yerim' diye düşünmesin. Ben de çocukken başka bişey pişmeyeceğini bildiğim için ve evde de çekmece dolusu atıştırmalık olmadığı için istemesem de ne yemekler yedim, annemin yanında da hiç yatmadım çünkü hep çalışıyodu. İyi ki de böyle olmuş, hiç şikayetçi değilim. Görümcemin çocuğu 3 yaşını bitirecek nerdeyse, hala annesiyle yatıyo, baba başka odada. Hem çocuğun hem de evliliğin sağlığı için çok tuhaf geliyo bana. Eminim aranızda söylemesi kolay görürüm çocuk olunca diyen vardır, özellikle daha önce çocuk sahibi olanlar. Arkadaşların da dediği gibi yanlış-doğru diye bişey yok, herkes çocuğunu dilediği gibi yetiştirmekte özgür. Ama benim dileğim ve amacım bu yönde, eşim de destekliyo bu düşüncelerimi, bakalım aynı tavrı sergileyip başarılı olabilecek miyiz, zaman gösterecek
kizlar bizz mobilyamizi aldik.fotolarini yukleyemedim ama caploonbaa nin little king modeli.tam oglusuma gore hayirlisiyla hepimizinki saglikla dogsunda..buarada ana kucagi sart.ben tiny love 3u birarada olan var jokerden onu almayi düşünüyorum sizce hangi anakucagi iyi kizlar alan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?