Yaaa ne diyorsun? Allahım yardım etsin yavrusunaCok uzuldum. Tum kalbim & tum dualarım onunla.
Dayan Sevgi, DAyan biricik oglusu ! Yuce mevlam ol derse olur. Annemin arkadsı ikiz bebeklerini 500 gr doğurdu. Savaşçı ikizler karnelerini aldılar diye Google'da ararsanız simdiki fotolarını da gorursunuz.
PAŞAM , okuyorsan burayı, tum kalbimiz seninle, dua edicez hepimiz yavruna. Ne olur kendini kaybetme!
facedeki ocak annelerden öğrendim bende çok üzüldüm
Sagolasın bebe2014, bizimle gelişmeleri paylaşır mısın?
Arkadaşlar,
Dualarımızı esirmeyelim, Allahım yavrusunu Paşam'a bağışlasın inşallah!
Canlar biraz üzücü bir haberle Geldim sizlere sevgi (ömür torpum) dün aksam 29 haftalık 1 kg olarak dünyaya getirdi oğlunu bebek suanda yoğunbakumda. Sevginin durumu iyi grubumuzun ilk bebegi küçük kuzunun dualarimuza ihtiyacı var... Dualarinizdan eksik etmeyin nolur.
Canlar biraz üzücü bir haberle Geldim sizlere sevgi (ömür torpum) dün aksam 29 haftalık 1 kg olarak dünyaya getirdi oğlunu bebek suanda yoğunbakumda. Sevginin durumu iyi grubumuzun ilk bebegi küçük kuzunun dualarimuza ihtiyacı var... Dualarinizdan eksik etmeyin nolur.
Bebe2014,
Bir sey daha rica etmek isterim. Maddi olarak bir sıkıntıları varsa bizi de burdan bilgilendirir misin? Eminim vardır yardım etmek isteyen vs.
Sevgiler
maddi olarak sıkıntılıymış facedeki grup sahibiyle konuşuyorum
Haber et bizede bebe2014
Paşamdan haber alabilmek için rahim ağzı yetmezliği topiğini okudum biraz, Allah hepsinin ve paşamın yardımcısı olsun. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin (amin).Yaşadıkları çok zor, kendime kızdım yok perdenin rengi beşiğin bilmem nesi. Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda herşeyi tamamlanır, yada tamamlanmasada olur. Kötü oldum, dua edelim arkadaşlar 1 ay küvezde kalıcakmış 1095 gr 37 cm olmuş , paşam cinsiyetini öğrenmemişti ve erkekmiş, dayan muhammed emin..
grup sahibi arkadaşıymış tlfla konuşabiliyo ama paşam ist yaşıyomuş istersek tlf konuşup nerde oturduğunu sorar kızlar yardım etmek isteyen varsada ona derim daha öncede yapmışlar hoş baya sorunlar yaşamış grup sahibi dekontu hala daha sayfada yayınlıyorum diyo ama çok sıkıntılı olsuğunuda biliyom diyo durumum olsa kimseye demem ben gideririm sıkıntılarını diyo
Cok teşekkürler bebe2014, nasıl yapalım?
Grup sahibi ile direk temasa geçebilirim. 2 tane grup sahibi varmış, Arzu mu Yasemin mi?
Gebelik şekeri olanlar hurma yiyemez değil mi arkadaşlar. Daha önce de doğumu kolaylaştırdığını son haftalarda bol bol yemek gerektiğini duymuştum ama benim gebelik şekerim var of hiçbir şey yiyemiyorum
günaydın güzel anneler ve onların kuzucukları :)
dün kızım beni korkutup solugu hastanede aldırdı
karnımda oluşan sertleşme bildiğin taşlaşma şeklinde oldu inanılmaz korktum
hemen nst yapıldı şükür herhangi bir şey çıkmadı
bebeğim de 1800 olmuş boyuda haftasından 2 hafta öndeymiş maşallah kuzuma
gelelim benim karnımın sertleşmesine o tamamen benim kaslarımın güçlü ve sert olmasından kaynaklanıyomuş
sporcumusun sen bu kaslar ne öyle dedi ben şaşırdım kaslarım güçlü bebekte basınç yapınca oluşuyomuş yani
korktugum gibi erken dogum habercisi değilmiş şükür 3 hafta sonra kontrolum var ve alttan muayene var ve ben çok
korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?