2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

facedeki ocak annelerden öğrendim bende çok üzüldüm

Pasam ve bebegine saglik versin allah kac gundur hep aklindaydi insallah bebek kalir annesiyle allahim yardimcisi olsun

Allah yardımcısı olsun oğlunun da kendisinin de.. Dua edicem onlar için, hamilelerin duası kabul olurmuş, hepimiz dua edelim..

Paşamdan haber alabilmek için rahim ağzı yetmezliği topiğini okudum biraz, Allah hepsinin ve paşamın yardımcısı olsun. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin (amin).Yaşadıkları çok zor, kendime kızdım yok perdenin rengi beşiğin bilmem nesi. Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda herşeyi tamamlanır, yada tamamlanmasada olur. Kötü oldum, dua edelim arkadaşlar 1 ay küvezde kalıcakmış 1095 gr 37 cm olmuş , paşam cinsiyetini öğrenmemişti ve erkekmiş, dayan muhammed emin..

Bebe2014,

Bir sey daha rica etmek isterim. Maddi olarak bir sıkıntıları varsa bizi de burdan bilgilendirir misin? Eminim vardır yardım etmek isteyen vs.

Sevgiler

Allahım yardımcısı olsun, çok üzüldüm
İnşallah sağlıkla büyür bebişi... Dualarımızı eksik etmeyelim.

Canım benim, Rabbim tekrar evlat acısı yaşatmasın sevgiye... Rabbim sağlık sıhhatle kavuştursun bebeğine...

Ne kadar üzüldüm, ama inşallah sonu güzel olur...

ya çok üzüldüm.annesine babasına bağışlasın kuzucuğu.Allahım sağ salim kavuştursun inş...

Emiriremve,

Şeker ile ilgili ne yaptın canım, ölçümler yanlıştı en son.. Makinen doğru ölçüm veriyomu luan, değerlerin nasıl

Haber et bizede bebe2014

grup sahibi arkadaşıymış tlfla konuşabiliyo ama paşam ist yaşıyomuş istersek tlf konuşup nerde oturduğunu sorar kızlar yardım etmek isteyen varsada ona derim daha öncede yapmışlar hoş baya sorunlar yaşamış grup sahibi dekontu hala daha sayfada yayınlıyorum diyo ama çok sıkıntılı olsuğunuda biliyom diyo durumum olsa kimseye demem ben gideririm sıkıntılarını diyo

Allah yardımcısı olsun, bebeğine de kendine de acil şifalar versin inşallah. Allah hepimize ve minik bebişlerimize sağlık versin, hayırlısıyla vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Cok teşekkürler bebe2014, nasıl yapalım?

Grup sahibi ile direk temasa geçebilirim. 2 tane grup sahibi varmış, Arzu mu Yasemin mi?

Ewet canım yiyemez yoğun şeker içeriyo bildiğim kadarıyla kuru kayısı kuru erik incir bunlarda yasak

Çok geçmiş olsun paniğini okurken yaşamış kadar oldum bebişinin ve senin iyi olmana sevindim.(maşallah bu arada:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…