2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Süper olmuş süpersin (sevgiler kısmı yapay durmuş sanki bu kadar yazıdan sonra:))

üzüldüm kızlar ya, kaç gündür aklımdaydı zaten hiç yazmıyor ne zamandır, iyi mi acaba die. Allah yardımcısı olsun, bebeğine de ömür versin. dua edelim biz de. çok zor günler geçiriyor olmalı.

biz de işte heyecandan bazen gereksiz ayrıntılara takılabiliyoruz. önemli olan tek şey bebeklerimizin sağlığı, eşya vs bunlar şu anda ne kadar da gereksiz duruyor. Allah onu bağışlasın anne babasına.

Rabbim bebişinde sevginin de yardımcısı olsun bir an evvel yoğun bakımdan çıksın inşallah .

Amin canım inşallah ya bende çok üzüldüm şimdi ya. Neden olmuşki acaba bu kadar erken!!!

Amin canım inşallah ya bende çok üzüldüm şimdi ya. Neden olmuşki acaba bu kadar erken!!!

Sevgide rahim ağzı yetmezliği vardı, 3 bebeğini 20. Haftalarda kaybetmişti. 29. Haftaları gördü çok şükür.. Şimdi duaya ihtiyacı var gerçekten. İnşallah bebeği yoğun bakımdan sağ salim çıkar.. Dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden, çok etkilendim

Gunaydin kizlar ruyamda kanamam olmustu gece boyunca hep korktummm pasadan ve aralik annelerinden doguranlardan etkilendim galiba benim dogum oncesi suyum gelse nisan denilen kan gelmese keske ilk dusugum kanamali olunca kandan korkuyorum simdi

Cok gecmis olsun. İnşaallah sag salim kavusurlar birbirlerine

allah ikisine de güç kuvvet versin, sağlıkla hastaneden ayrıldıkları haberini de alırız inşallah

Allah anneciğine bağışlasın acil şifalar dilerim

Günaydın kızlar...

Dün gece de yazmıştım ama tez zamanda annemiz de bebişi de iyi olur inşallah...Umarım hepimiz zamanında doğum yaparız ve bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelir. Sanırım bundan daha öenemli hiçbir şey yok...

Bu gece yine güzel uyuyamadım...Sabahları kalktığımda karnım taş gibi oluyor ve canım yanıyor bir süre sonra geçiyor. Bu normal mi?

çok üzüldüm ya Allahım evladını bağışlasın kendisine.. dualarımızı eksik etmeyelim..

Allah paşamın ve yavrucuğunun yardımcısı olsun inş. buradan sağlıkla evine gittiklerinin haberlerini alırız ..... Allahım hiçbirimizizn yavrusunu da kendini de darda koymasın

26. haftada 860 gr doğan ikizlerin hikayesini okumuştum doğum hikayelerinde. Onlar hayata tutundular. İnşallah paşamın hikayeside böyle mutlu biter. Allah ikisinin de yardımcısı olsun.

Kod:

Allahım inşallah dualarımızı kabul edecek ve sağlıkla, mutlulukla yaşamlarına devam ederler. Çok geçmiş olsun çok.

bugün itibariyle 29+1 deyiz.. 2 hafta önce kontrolde bebeğimin kilosu 1200 gr çıktı , doktor iri oldugunu normal doğumun zor olabileceğini söyledi.. benzer durumda olan varmı.??? ayrıca çatlak, kaşıntı problemi için ne önlem aldınız? bu arada oğluşuma arda rüzgar ismini düşünüyoruz.. herkese sağlıklı doğumlar :)

29+1 için 1200 hiç de iri değil canım 29+3 te benim bebişim 1436 idi. 1200-1250 normalmiş. Doktorum 3500'e kadar normal doğum olur, 3500-4000 arası riskli ama yine de olur, 4000 üzeri zor bir doğum olabilir dedi. Dikkat et doktorun seni normal doğumdan caydırmaya çalışıyor olmasın. Israrcı olmanı tavsiye ederim eğer ki normal doğum istiyorsan.

sevgi ve paşam umarım en kısa sürede kavuşurlar yavrularına..dua etmekten başka çare yok..bu mücadeleyi kazanan çok güçlü bebeklerden olacaklar umarım onlar da..allahım hepimizin kucağına aldırsın sağlıcakla..

normal doğum ilk tercihim tabiki.. ama 27. haftada 1200 gr dı bebiş, şimdi 1500 filan olmuştur heralde.. ama boyuda uzun .. umarım normal doğum yapabilirim. ilk doğumum oldugu için düşündükçe ateş basıyor :)

Emiriremve,

Şeker ile ilgili ne yaptın canım, ölçümler yanlıştı en son.. Makinen doğru ölçüm veriyomu luan, değerlerin nasıl

senin şeker ölçümlerin nasıl gidiyor Aysbozz?benim değerler sınırı geçmiyor şimdilik.kadın doğum doktorum ölçümleri beğendi,diyete devam dedi.endokrinoloji doktoruna gösteremedim ama göstermeme de gerek var mı bilmiyorum.çok zor sıra alınıyor çünkü.sen bu durumu kadın doğumcunla mı yoksa başka bir doktorla mı takip ediyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…