bugün itibariyle 29+1 deyiz.. 2 hafta önce kontrolde bebeğimin kilosu 1200 gr çıktı , doktor iri oldugunu normal doğumun zor olabileceğini söyledi.. benzer durumda olan varmı.??? ayrıca çatlak, kaşıntı problemi için ne önlem aldınız? bu arada oğluşuma arda rüzgar ismini düşünüyoruz.. herkese sağlıklı doğumlar :)
Günaydın, benim 28+3 de kilosu 1250 çıkmıştı, normal doğum istememe rağmen doktorumdan öyle bir yorum gelmedi, Allah hayırlı doğum nasip etsin hepimize...
senin şeker ölçümlerin nasıl gidiyor Aysbozz?benim değerler sınırı geçmiyor şimdilik.kadın doğum doktorum ölçümleri beğendi,diyete devam dedi.endokrinoloji doktoruna gösteremedim ama göstermeme de gerek var mı bilmiyorum.çok zor sıra alınıyor çünkü.sen bu durumu kadın doğumcunla mı yoksa başka bir doktorla mı takip ediyorsun canım?
Normalde dahiliye/ diyabet doktoruna gidiyodum sırf diyabete bakan bi doçent . en son değerlerimin diyetle düştüğünü görünce artık gelmene gerek yok ölçümlere devam dedi. Diyet yaptığın halde 3 yada 4 kez sınırı aşarsan gelirsin demişti. Ölçümler arada yüksek çıkıyor ama onun sebebide diyeti bozmam canım, yediklerime dikkat ediyorum ama bazen aç kalınca yükseliyor. Kadın doğumcuda 2 haftada bir çağırıyor kilosu ve suyuna bakıyor. Zor bi süreç, bu arada diyetten ötürü ben artık kilo almıoyrum bir buçuk aydır daha doğrusu 1 kilo aldım, senin nasıl
Günaydın kızlar...
Dün gece de yazmıştım ama tez zamanda annemiz de bebişi de iyi olur inşallah...Umarım hepimiz zamanında doğum yaparız ve bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelir. Sanırım bundan daha öenemli hiçbir şey yok...
Bu gece yine güzel uyuyamadım...Sabahları kalktığımda karnım taş gibi oluyor ve canım yanıyor bir süre sonra geçiyor. Bu normal mi?
nasıl bir diyet uyguluyorsun aysbozz??
32. hafta çalışabilir raporu ile ilgili detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana..
bugün itibariyle 29+1 deyiz.. 2 hafta önce kontrolde bebeğimin kilosu 1200 gr çıktı , doktor iri oldugunu normal doğumun zor olabileceğini söyledi.. benzer durumda olan varmı.??? ayrıca çatlak, kaşıntı problemi için ne önlem aldınız? bu arada oğluşuma arda rüzgar ismini düşünüyoruz.. herkese sağlıklı doğumlar :)
Canım ben 29+1 de gıttıgım de kızım 1.530 gr dı.senınkınden daha tombık yanı doktorum iri bı bebek dedı 3 bucugu gecer dedı bole gıderse.ama sımdden sezeryan dıyıp kestrp atmadı..son zamana baglı hersey..inşalhh normal dgum olur sezeryan hıc ısteemıyorum cunku..
Canım ben 29+1 de gıttıgım de kızım 1.530 gr dı.senınkınden daha tombık yanı doktorum iri bı bebek dedı 3 bucugu gecer dedı bole gıderse.ama sımdden sezeryan dıyıp kestrp atmadı..son zamana baglı hersey..inşalhh normal dgum olur sezeryan hıc ısteemıyorum cunku..
sgk anlaşmalı bir hastaneden alman gerekiyor. 32yi doldurman gerekiyor 32+0'da veya 32+6 arası alabiliyorsun Aslı sende kalacak şekilde 1 örneğini işyerine veriyorsun 37+0da işgörmezlik raporunu alıyorsun
32yi doldurmak gerektiğini bilmiyordum, teşekkür ederim bilgilendirme için
3-4 hafta sonra doğum haberleri gelmeye başlar. Az kaldı ama sanki zaman hiç geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?