2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Günaydın, benim 28+3 de kilosu 1250 çıkmıştı, normal doğum istememe rağmen doktorumdan öyle bir yorum gelmedi, Allah hayırlı doğum nasip etsin hepimize...

Allah sağlık sıhhat güç versin Sevgi ve paşama. Dualarımız onlarla. Rabbim bebişlerimizi zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Normalde dahiliye/ diyabet doktoruna gidiyodum sırf diyabete bakan bi doçent . en son değerlerimin diyetle düştüğünü görünce artık gelmene gerek yok ölçümlere devam dedi. Diyet yaptığın halde 3 yada 4 kez sınırı aşarsan gelirsin demişti. Ölçümler arada yüksek çıkıyor ama onun sebebide diyeti bozmam canım, yediklerime dikkat ediyorum ama bazen aç kalınca yükseliyor. Kadın doğumcuda 2 haftada bir çağırıyor kilosu ve suyuna bakıyor. Zor bi süreç, bu arada diyetten ötürü ben artık kilo almıoyrum bir buçuk aydır daha doğrusu 1 kilo aldım, senin nasıl

nasıl bir diyet uyguluyorsun aysbozz??

slm kızlar, bir haftayı daha tamamladım çok şükür. mesai bitti. bu haftada geçsin, hadi bu hafta da çalışayım derken herhalde 37yi tamamlıycam. hayırlısı.. ama gittikçe zorlaşıyor, bugün bacağıma bi ağrı girdi. yazılı yapıyodum, 30-40 dk boyunca sınıfta turladım bacaklarım açılsın diye, işe yaradı ama.

ben de değişik rüyalar gördüm, paşadan etkilendim galiba, her gün etkilenecek bişi buluyorum zaten. sabah kalkınca, doğrulduğumda benim de bi kasılma,sertleşme oluyor ama 5 sn. kadar sonra geçiyor yatar pozisyondayken pek olmuyor bana. genelde ayakta çok kaldığımda oluyor, dinlenince geçiyor.

kızımı hıçkırık tuttu bugün yine, onu hıçkırık tutunca baya rahatsız oluyrum ben, sanki beni tutmuş gibi yoruluyorum. o da rahatsız oldu galiba, hem hıçkırıyor, hem de kıpırdayıp duruyor aynı anda

nasıl bir diyet uyguluyorsun aysbozz??

1800 kalori 6 öğünlük bi diyet. Her hafta içerik değişebiliyor. Şeker yok, karbonhidrat yok sadece tam buğday ekmeği var ve arada tam buğdaydan makarna var. Et balık tavuk gibi ağır yemekler öğlenleri yeniliyor, akşamları sebzeli yemekler. Meyve günde 2 porsiyon oda süt yada yoğurtla yeniliyor. Her gün yoğurt süt, sınırsız salata ( havuç yok) yiyebilirsin. Ama bu benimki gebelik şekeri için hazırlanmış bi diyet.

32. hafta çalışabilir raporu ile ilgili detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana..

sgk anlaşmalı bir hastaneden alman gerekiyor. 32yi doldurman gerekiyor 32+0'da veya 32+6 arası alabiliyorsun Aslı sende kalacak şekilde 1 örneğini işyerine veriyorsun 37+0da işgörmezlik raporunu alıyorsun

ayy sonunda oğluşumun ismini bulduk..MUSTAFA TALHA...babasının adıda mustafa...nasıl sizce.talha nın anlamı da kavuşmak birleşmek.

bugun işte son günüm kızlar biraz buruk biraz şaşkın ve ne yapacagını bilemeyen birsekildeyim inş. güzel vakit geçer doguma kadar sıkılmam

Canım ben 29+1 de gıttıgım de kızım 1.530 gr dı.senınkınden daha tombık yanı doktorum iri bı bebek dedı 3 bucugu gecer dedı bole gıderse.ama sımdden sezeryan dıyıp kestrp atmadı..son zamana baglı hersey..inşalhh normal dgum olur sezeryan hıc ısteemıyorum cunku..

benimde 28. haftada 1450 gr dı.Oğlum da böyleydi.4 kilo ile normal doğdu.

bende hiç istemiyorum, normal doğumdan da korkuyorum sezeryandan da :) ama normal doğurabiliriz inşallah

Oglumun mobilyalarinin montesi dun gece 1 de bitti esim cok yoruldu bugun bende bir su sildim havalandiriyorum bir kac gun boyle acar havalandiririm sonra bir daha siler esyalarini yerlesriririm ins

3-4 hafta sonra doğum haberleri gelmeye başlar. Az kaldı ama sanki zaman hiç geçmiyor.

bence de zaman sanki geçmiyor artık sona doğru yaklaştık ama stresten midir yoksa son zamanlarda daha bir kendimizi dinleyip tetikte oluşumuzdan mıdır yoksa rahat ve deliksiz b,ir uyku uyuyamadığımızdan mıdır bilmiyorum ama hayırlısıyla geçsin artık.

Meraba kızlar. Ben yarın bebeğimin alışverişini tamamlayıp hazırlığı tamamlamak istiyorum. İlk etapta gerekenler nelerdir fikir verir misiniz ilk 1-2 aya için yani. Çalıştığım için vakit bulup da pek bişey alamadım daha sadece 10 lu takım 5 li takım bebek taşıma çantası ve bir battaniye aldım.
Maddi gücüm sınırlı o yüzden çok ayrıntılı alamayacağım. İlk etapta gerekli olan şeyler nelerdir yardımcı olur musunuz. İntenetten araştırdım ama çok ayrıntılı şeyler yazıyor hangileri gerekli anlayamadım kafam karıştı ve abartılı buldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…