2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Hadi ya:)) Ne güzel işte kasları çalışıyor kızının, benimki babası gibi uyuşuk olacak herhalde:)) Duymasın:)) Sakin bir bebek, sert hareketleri yok, arada sırada hıçkırığı tutuyor:)) Yer değiştirmesine bayılıyorum ama, işimi bırakıp karnımı izliyorum. Beni hocanın cadı bir tarafı vardı, kadın baya yumuşadı, umarım geri dönüşü de öyle olur. İzne ayrıldın mı canım?

Benim eşimde Bankacı, işiniz zor gerçekten. Eşimin iki arkadaşı hamile, arada sırada konuşuyoruz onlarla, mesaiye bile kalıyorlarmış. Üzülüyorum, karın büyüdükçe hem zorlanıyorsun hem de enerjin azalıyor. Benim yarın tam 30+0 oluyor. 33'te randevum var. 3 hafta sonra net kararımı vereceğim ya devam ya tamam:)) Sanki işe gitmesem evde sıkılırmışım gibi geliyor.

meraba kızlar.32+0 dayız bugün çalışabilir raporu aldık. rutin kan ultrason muayenesi ile veriyorlar. 35 gün sonra gidip aynı raporla çalışamaz raporu alıcakmışız.ancak herhangi bir rahatsızlığımız olursa daha erken süredede çalışamaz raporu alabiliyomuşuz. 2 suret 1 asıl şeklinde düzenlendi.suretin birini hastane aldı. bana diğer sureti işyerime vermemi aslını saklamamı söyledi.ancak işyeride asıl istenir diyor.personele gönderdik bakalım kabul etmezseler mecburen aslını vercem.aynı durumda olan varmı? aslını kuruma vermekmi lazım ?

canım aslı kesinlikle sende kalıcak çünkü işgörmezlik raporunun aslıyla beraber raporun bitince sgk'ya asılarını verip paranı alıyorsun bilgin olsun

32. hafta çalışabilir raporu ile ilgili detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana..

Selam Erikcilekkiraz,

Oncelikle senin hemen nickini değiştirmen lazım:) canımız çekiyor görünce.

Calisabilir raporunu ben SSK ile anlaşmalı ozel bir hastaneden halledicem, tek bildiğim o, doktorumuz yönlendirdi.

amin canım. yalnız değilsin ben de aynı sorunu yaşıyorum bir haftadır sabah kahvaltıdan sonra bir süre uzanıyorum yavaş yavaş anca yumuşuyor karnım, bir sorun olsa başka sıkıntılar da yaşarım herhalde diye çok takmamaya çalışıyorum

canım aslı kesinlikle sende kalıcak çünkü işgörmezlik raporunun aslıyla beraber raporun bitince sgk'ya asılarını verip paranı alıyorsun bilgin olsun

sağol cnm.bende hastane bunu söyledi dedim ama kabul etmeyebilirler dediler.etmezseler aslı gibidir yapalım dedi müdür yardımcımız bakalım ne cevap gelicek. ben kamudayım yani sgkya verip para almak özel sektördemi geçerli kamuda da aynı mı bir bilgin varmı ? çünkü bildiğim kadarıyla maaşta bir kesinti olmayacak

anladım canım benim de gitmeme gerek yok diye düşünüyorum o zaman.diyeti hiç bozmaya gelmiyor biliyorum.ben bikaç kaşık bile geçsem sınırı aşmasa da sınıra yaklaşıyor hemen anlıyorum.evet gerçekten zor bir süreç,çok kontrollü olmak gerekiyor.şimdi aşure günleri başlıyor ve ben aşureye bayılırım ama dayanacam artık.kilo alma olayı ben de son 2 aydır durdu senin gibiyim hatta hiç kilo almadım son 2 aydır.5 kilo almıştım hamileliğin başından beri.hala 5 kilo.herhalde diyorum doğumdan çıkınca başladığım kilodan da zayıf olacam :)bebişler bir doğsun da sağlıcakla diyet falan önemli değil.umarım doğum sonrası şekerimiz geçer hemen.

Benim gibi ogretmen olanlar size bir sorum var biz izinliyken maas alamicakmiyiz sonrasinda toplu mu alinacak

devlette öğretmen değilim ama yengemden biliyorum.maaşınızı düzenli almaya devam ediyorsunuz sadece ek ders ücreti yok doğal olarak.ssklı çalışanlar da her ay alabiliyormuş isterse ya da daha sonra toplu olarak alabilirmiş.ama her halükarda maaşın 2/3 ü alınıyormuş.

ben özel sektördeyim sizde daha farklı işliyor biz maaş alamıyoruz sgk toplu veriyo rapor sonunda o yüzden aslını istemiş olabilirler

aynı durum ben de akşamları oluyor,sonra magnezyumu içince gece rahat yatıyorum.ben de aynı şekilde düşünüyorum bir sorun olsa başka sıkıntılar da yaşarım diyorum.haftaya randevum var,bir sorun yoktur umarım.

zaman yaklaştıkça garip garip kabuslar görmeye başladım ya...birinde suyum geliyor 32. haftada, birindede bütün herkes doğum yapmış 32 haftalık bi ben doğum yapmamışım psikolojim bozuldu...

ben de akşamları içiyorum magnezyumu rahatlatsın diye. Allahın izniyle inşallah bir sorun yoktur diyorum :128:

Yok canım ya nerde izin ben 37 ye kadar çalışcam, sonrasında izin ve 25 günlük heyet raporuyla yılı bitirmeye çalışıyorum. Ücretsiz izin şansım yok, malum ev kredisi tamamen benim maaşla yatıyo
Bugün çok canım sıkıldı hatta azıcık ağladım az önce, okuldan yeni geldim daha sabahtan beri ders bi de üstüne toplantı vardı canım çıktı ders programında değişiklik yapmışlar, çok sevdiğim akıllı uslu bir sınıfımı alıp yerine okulun yaka silkilen en sorunlu sınıflarından birini vermişler, erken doğurmama sebep olcak bunlar ya

allah yardım etsın ınsallah bişey olmaz 7 aylık sayılır 7 aylık doganlar kuvezde kalıp yasıyo degılmı? allah yardım etsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…