2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
allah yardım etsın ınsallah bişey olmaz 7 aylık sayılır 7 aylık doganlar kuvezde kalıp yasıyo degılmı? allah yardım etsın..

Allah yardımcısı olsun inşallah..gerçekten inşallah tez zamanda çıkar küvezden sağlıkla ailesine kavuşur. Allahım büyüktür inşallah sağlıklı bşr şekilde büyür

canım beşiğini aldınmı öncelıkle besık içinin yatagı yorganı nevresımı bebegede bı kaç iki daha al en mınık çoraplar oluyo onlardan al
bi ki tane iç zıbın al atlet gıbı gıymesı için yanı atlet olmuyo küçükken örgü yelek patık falan ördü mü annenler örgü lazım ocak şubat mart en soguk aylar bez al 1 2 numara yanı 3 6 kg agız mendıllerı satılıyo bıde 6lı onlardan al.. en mınımum bunlar canım battanıyen kalın mı kalında bı de ınce kundak gıbı olan battanıyelerden al...

Az kaldi canim sabret o kotu sinifta da yorma hic kendini heyet raporu nasil aliniyor bende nisan da ise donmem gerekiyor yili bitirmek icin ne yapabilirim

ayy canım benim yaaa çok üzüldüm okuyunca
bende mecburen 37. haftaya kadar çalışmak zorundayım
ve seni öyle iyi anlıyorum ki
bende bugün ağladım ağlayacaktım
müdür yardımcısıyla kavga ettik
bu halimle beni seminere yazmış
geçen sene gene ben gitmiştim dedim ben bu semineri aldım
yerime bu semineri almayan birini gönderin
bana diyo ki ben emri veririm sen uymak zorundasın
dedim sıkıyosa tebliğ tebellüğ edin
benim branşımın gitmesi gibi bi zorunluluk yok ki
bu halde gene de beni göndermeye kalkarsanız dilekceyle şikayet ederim
sırf bana eziyet etmek için hamile olduğumu bildiği halde, okulda bu semineri almayan hoca olduğu halde beni yazıyor derim dedim
karar sizin, ama beni o seminere yazarsanız gitmem, üstelik başınızı ağrıtırım dedim
ne bu yaaa cumartesi pazarımı da mı ayırayım

Az kaldi canim sabret o kotu sinifta da yorma hic kendini heyet raporu nasil aliniyor bende nisan da ise donmem gerekiyor yili bitirmek icin ne yapabilirim

ben 37ye kadar çalışabilirsem nisan başında bitecek sanırsam iznim
bu durumda bazen doğum izni uzatılabiliyomuş diye duydum öyle bişey mümkün mü?

Benim gibi ogretmen olanlar size bir sorum var biz izinliyken maas alamicakmiyiz sonrasinda toplu mu alinacak

canım ücretsiz izne ayrılana kadar her ay maaşımızı yatıracaklar
sadece ek dersimizi kesecekler
eğer ücretsiz izin yerine doğumdan sonra rapor alırsan 7 günden sonra ki her 1 rapor günü için maaşdan da kesiyolar

Ay canım benim sıkma canını ! Sinir etmiş iyice seni. Ne iş bu ya okullarda hamilelere biraz imtiyaz felan yokmu nedir bunların dertleri anlamadım gitti...

Valla canım yormayayım da ben öyle sınıf kötü nasıl olsa, gir sınıfta otur 40 dakika çık yapabilen biri değilim, kendime de çok kızıyorum bunun için. Sınıfta gazete okuyup vakit dolduran öğretmenler görmüşken, 1 dakika bile hakkım geçecek diye öğretmen zili çaldığında resmen koşuyorum sınıfa. Öğrenciler de tuhaf tuhaf 'siz de çok erken geliyorsunuz hocam' diyolardı, artık alıştılar. Ben kurtarcam ya memleketi

Ay canım benim sıkma canını ! Sinir etmiş iyice seni. Ne iş bu ya okullarda hamilelere biraz imtiyaz felan yokmu nedir bunların dertleri anlamadım gitti...

Valla kızlar, kimsenin kimseye acıması yok! Hamile, hasta, yaşlı fark etmiyor. Her abuk angaryaya koşulabiliyor insan, hele ki idarenin yakını değilsen herkes aynı değil tabi yanlış anlaşılmasın ama durum hep böyle oldu benim gördüğüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şeyi bu gün ben de yaşadım...

Akıllının biri kendine verilen işi bana bırakmaya çalışıyor, ben de bu durumlarda hiç ses çıkaramam, ne evet dedim ne hayır, şükür ki Halim'den anladı da bir şey demedi...

Ki bu hafta hem akşam hem gündüz dersleri vardı, aslında çok değil, 24 saat ama, sabah gidiyorum öğle geliyorum, akşam altı buçuk ta tekrar git, dokuz buçukta gel... Kızımın yüzüne hasret kalmışım, saat iki buçukta tekrar gidecekmişim...

Yedi haftam kaldı, sabrediyorum...

valla imtiyaz bi yana dursun her bi haltı yüklüyolar
bana diyo ki katlanamayacaksan doğum iznine çık hocam
zorla çalıştırmıyoruz

öyle iyi anlıyorum ki seni
ağlıyacam sinirimden
bizim okulda ders fazlalığı var ve müdür müdür yardımcısı da ders aldılar kendine 12şer saat
bu tartıştığım adam 12 saat dersi olmasına rağmen bir saatine bile girmiyo
öyle zamanlar oluyo ki kendi dersimdeyken dışarda beden eğitimi dersinde sorun çıkıyo, eee öğretmen de yok başlarında ben müdehale ediyorum camdan
müdür yardımcımız ise ders saatlerinde yatağından kalkıp okula geldiği olursa bunu kar sayın modunda
yataktan kalkıp geldim daha ne yapayım, birde derseme gireyim yuhh yani modunda
arkadaş geçen hafta keyfi olarak 3 gün gelmedi okula, bu hafta pazartesi 6 saat dersi vardı 3. tenefüste geldi okula
sonra 4. ders hala aynı öğrenciler bahçedelerdi tenefüste öğretmeniniz gelmedi mi dedim
geldi de derse girmedi çay içip kahvaltı yapacakmış rahatsız etmeyin dedi dediler
bi sonraki tenefüs diğer sınıftakilerle karşılaştım naptınız derste diye
kemerle vurmaca oynamışlar, hocanız bişey demedi mi dedim
sigara içiyordu yanına gittiğimizde dövdü bizde söyleyemedik dediler
düşün bu adam benim amirim üstelik

canım belki bana laf düşmez ama sesini çıkarman gerek böyle durumlarda
bu ne yaaa anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geliyor resmen
aslında hamilelere bir çok yerde önem verilir ve iş yükü azaltılır
ama nerdeeeeeeee bizde o şans

kızlar o zaman tam olarak 32+0 da alıyoruz calısabılır raporunu ve 37+0 da izne ayrılıyoruz değil mi? oyleyse ben 9 ocakta ayrılacam yaa daha cooook var:)))aslında 31+5te falan alsak ona gore daha erken ayrılmazmıydık

Benim de tam 7 haftam kaldı resmen gün değil saat saycam utanmasam

valla imtiyaz bi yana dursun her bi haltı yüklüyolar
bana diyo ki katlanamayacaksan doğum iznine çık hocam
zorla çalıştırmıyoruz

Kolay kolay kimsenin kişiliğine laf söylemem ama ne karaktersiz insanlar var, resmen pes ettirip işi bıraktırmaya çalışıyo, devletin sahibi sanki senden mi çıkıyo çalışanın parası? Ne zararı ne faydası var senin çalışmanın ya da çalışmamanın. Üzerimize düşeni zaten yapıyoruz angarya yüklemesinler yeter!

Arkadaslar ben bu pazartesi doktordan calisabilir raporu aldim bir tane verdiler onu da müdüre verdim simdi okudum fotokopisi verilcek fln demissiniz neden anlamadm yanlis mi oldu benimki beni bi aydinlatr misiz

Kizlar üzüldüm yazınızı okuyunca. Hele seminer falan yazmışlar. Sakin gitme bence. Sesini cikarmadikca her seyi üstüne yukluyorlar. Ama benim okulum da idarem de bu konuda süper. Sene basindan beri her konuda ayricalikli davraniyorlar bana. Ilk defa bu kadar kadar rahat bir donem geçiriyorum.

Arkadaslar ben bu pazartesi doktordan calisabilir raporu aldim bir tane verdiler onu da müdüre verdim simdi okudum fotokopisi verilcek fln demissiniz neden anlamadm yanlis mi oldu benimki beni bi aydinlatr misiz

Ben Müdüre sordum bi kopyasini kendime alayim mi diye gerek yok hocam dedi. Gerek olsa söylerdi. Meb de maaş otomatik yatıyor zaten.

Valla ozel şirkette de pek fark yok arkadaşlar ,sözde dunyanın en buyuk şirketlerinden birinde calisiyorum. Mudurum yabancı, adam 2 gundur sen Nisan'da gelirsin herhalde deyip duruyor.. En erken Temmuz diyemiyorum kendisine.

Obur taraftan eşşek gibi calistigimi gören herkes ekstra görev verme peşinde.. Igreniorum böyle insanlardan..

canım ben yarın alacam çalışabilir raporunu 31+6 da verecek doktorum
çoğu doktor 32+0 da veriyo
ama arkadaşımın ki 31+0 da verdi
hatta haftasında doğmazsa uzatacakmış bir rapor daha verecekmiş

canım valla yoruldum
ortaokullarda 4+4+4 sonrası 5 ve 6lar bu sene rehberlik ve kulüp dersi almıyorlar
bana da 6. sınıf rehberliğini verdi
her hafta boş zamanlarımda rehberlik ve kulüp çalışması yapmaya zorluyo, kendi ders saatlerim dışında da çalışacakmışım
şube müdürlerine sordum onlar rapor bile yazmayacaksınız, sadece size sınıf verilmesi o sınıfın panosu, düzeni, nöbet çizelgesi gibi işlemleri yürütmeniz için dedi
ama hala tartışıyo benimle adam
sürekli angarya iş yüklemeye çalışıyo

canım galiba doktora 37. haftanda çalışamaz raporu almaya gittiğinde 32 de verilen çalışabilir raporunu götürmen gerekiyormuş
o yüzden okula fotokopisini verin dediler bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…