allah yardım etsın ınsallah bişey olmaz 7 aylık sayılır 7 aylık doganlar kuvezde kalıp yasıyo degılmı? allah yardım etsın..
Meraba kızlar. Ben yarın bebeğimin alışverişini tamamlayıp hazırlığı tamamlamak istiyorum. İlk etapta gerekenler nelerdir fikir verir misiniz ilk 1-2 aya için yani. Çalıştığım için vakit bulup da pek bişey alamadım daha sadece 10 lu takım 5 li takım bebek taşıma çantası ve bir battaniye aldım.
Maddi gücüm sınırlı o yüzden çok ayrıntılı alamayacağım. İlk etapta gerekli olan şeyler nelerdir yardımcı olur musunuz. İntenetten araştırdım ama çok ayrıntılı şeyler yazıyor hangileri gerekli anlayamadım kafam karıştı ve abartılı buldum
Yok canım ya nerde izinben 37 ye kadar çalışcam, sonrasında izin ve 25 günlük heyet raporuyla yılı bitirmeye çalışıyorum. Ücretsiz izin şansım yok, malum ev kredisi tamamen benim maaşla yatıyo
Bugün çok canım sıkıldı hatta azıcık ağladım az önce, okuldan yeni geldim daha sabahtan beri ders bi de üstüne toplantı vardı canım çıktıders programında değişiklik yapmışlar, çok sevdiğim akıllı uslu bir sınıfımı alıp yerine okulun yaka silkilen en sorunlu sınıflarından birini vermişler, erken doğurmama sebep olcak bunlar ya
Yok canım ya nerde izinben 37 ye kadar çalışcam, sonrasında izin ve 25 günlük heyet raporuyla yılı bitirmeye çalışıyorum. Ücretsiz izin şansım yok, malum ev kredisi tamamen benim maaşla yatıyo
Bugün çok canım sıkıldı hatta azıcık ağladım az önce, okuldan yeni geldim daha sabahtan beri ders bi de üstüne toplantı vardı canım çıktıders programında değişiklik yapmışlar, çok sevdiğim akıllı uslu bir sınıfımı alıp yerine okulun yaka silkilen en sorunlu sınıflarından birini vermişler, erken doğurmama sebep olcak bunlar ya
Az kaldi canim sabret o kotu sinifta da yorma hic kendini heyet raporu nasil aliniyor bende nisan da ise donmem gerekiyor yili bitirmek icin ne yapabilirim
Benim gibi ogretmen olanlar size bir sorum var biz izinliyken maas alamicakmiyiz sonrasinda toplu mu alinacak
ayy canım benim yaaa çok üzüldüm okuyunca
bende mecburen 37. haftaya kadar çalışmak zorundayım
ve seni öyle iyi anlıyorum ki
bende bugün ağladım ağlayacaktım
müdür yardımcısıyla kavga ettik
bu halimle beni seminere yazmış
geçen sene gene ben gitmiştim dedim ben bu semineri aldım
yerime bu semineri almayan birini gönderin
bana diyo ki ben emri veririm sen uymak zorundasın
dedim sıkıyosa tebliğ tebellüğ edin
benim branşımın gitmesi gibi bi zorunluluk yok ki
bu halde gene de beni göndermeye kalkarsanız dilekceyle şikayet ederim
sırf bana eziyet etmek için hamile olduğumu bildiği halde, okulda bu semineri almayan hoca olduğu halde beni yazıyor derim dedim
karar sizin, ama beni o seminere yazarsanız gitmem, üstelik başınızı ağrıtırım dedim
ne bu yaaa cumartesi pazarımı da mı ayırayım
Az kaldi canim sabret o kotu sinifta da yorma hic kendini heyet raporu nasil aliniyor bende nisan da ise donmem gerekiyor yili bitirmek icin ne yapabilirim
sırf bana eziyet etmek için hamile olduğumu bildiği halde, okulda bu semineri almayan hoca olduğu halde beni yazıyor derim dedim
karar sizin, ama beni o seminere yazarsanız gitmem, üstelik başınızı ağrıtırım dedim
Ay canım benim sıkma canını ! Sinir etmiş iyice seni. Ne iş bu ya okullarda hamilelere biraz imtiyaz felan yokmu nedir bunların dertleri anlamadım gitti...
Ay canım benim sıkma canını ! Sinir etmiş iyice seni. Ne iş bu ya okullarda hamilelere biraz imtiyaz felan yokmu nedir bunların dertleri anlamadım gitti...
Valla canım yormayayım da ben öyle sınıf kötü nasıl olsa, gir sınıfta otur 40 dakika çık yapabilen biri değilim, kendime de çok kızıyorum bunun için. Sınıfta gazete okuyup vakit dolduran öğretmenler görmüşken, 1 dakika bile hakkım geçecek diye öğretmen zili çaldığında resmen koşuyorum sınıfa. Öğrenciler de tuhaf tuhaf 'siz de çok erken geliyorsunuz hocam' diyolardı, artık alıştılar. Ben kurtarcam ya memleketi
Valla kızlar, kimsenin kimseye acıması yok! Hamile, hasta, yaşlı fark etmiyor. Her abuk angaryaya koşulabiliyor insan, hele ki idarenin yakını değilsenherkes aynı değil tabi yanlış anlaşılmasın ama durum hep böyle oldu benim gördüğüm
Aynı şeyi bu gün ben de yaşadım...
Akıllının biri kendine verilen işi bana bırakmaya çalışıyor, ben de bu durumlarda hiç ses çıkaramam, ne evet dedim ne hayır, şükür ki Halim'den anladı da bir şey demedi...
Ki bu hafta hem akşam hem gündüz dersleri vardı, aslında çok değil, 24 saat ama, sabah gidiyorum öğle geliyorum, akşam altı buçuk ta tekrar git, dokuz buçukta gel... Kızımın yüzüne hasret kalmışım, saat iki buçukta tekrar gidecekmişim...
Yedi haftam kaldı, sabrediyorum...
Aynı şeyi bu gün ben de yaşadım...
Akıllının biri kendine verilen işi bana bırakmaya çalışıyor, ben de bu durumlarda hiç ses çıkaramam, ne evet dedim ne hayır, şükür ki Halim'den anladı da bir şey demedi...
Ki bu hafta hem akşam hem gündüz dersleri vardı, aslında çok değil, 24 saat ama, sabah gidiyorum öğle geliyorum, akşam altı buçuk ta tekrar git, dokuz buçukta gel... Kızımın yüzüne hasret kalmışım, saat iki buçukta tekrar gidecekmişim...
Yedi haftam kaldı, sabrediyorum...
valla imtiyaz bi yana dursun her bi haltı yüklüyolar
bana diyo ki katlanamayacaksan doğum iznine çık hocam
zorla çalıştırmıyoruz
öyle iyi anlıyorum ki seni
ağlıyacam sinirimden
bizim okulda ders fazlalığı var ve müdür müdür yardımcısı da ders aldılar kendine 12şer saat
bu tartıştığım adam 12 saat dersi olmasına rağmen bir saatine bile girmiyo
öyle zamanlar oluyo ki kendi dersimdeyken dışarda beden eğitimi dersinde sorun çıkıyo, eee öğretmen de yok başlarında ben müdehale ediyorum camdan
müdür yardımcımız ise ders saatlerinde yatağından kalkıp okula geldiği olursa bunu kar sayın modunda
yataktan kalkıp geldim daha ne yapayım, birde derseme gireyim yuhh yani modunda
arkadaş geçen hafta keyfi olarak 3 gün gelmedi okula, bu hafta pazartesi 6 saat dersi vardı 3. tenefüste geldi okula
sonra 4. ders hala aynı öğrenciler bahçedelerdi tenefüste öğretmeniniz gelmedi mi dedim
geldi de derse girmedi çay içip kahvaltı yapacakmış rahatsız etmeyin dedi dediler
bi sonraki tenefüs diğer sınıftakilerle karşılaştım naptınız derste diye
kemerle vurmaca oynamışlar, hocanız bişey demedi mi dedim
sigara içiyordu yanına gittiğimizde dövdü bizde söyleyemedik dediler
düşün bu adam benim amirim üstelik
Arkadaslar ben bu pazartesi doktordan calisabilir raporu aldim bir tane verdiler onu da müdüre verdim simdi okudum fotokopisi verilcek fln demissiniz neden anlamadm yanlis mi oldu benimki beni bi aydinlatr misiz
öyle iyi anlıyorum ki seni
ağlıyacam sinirimden
bizim okulda ders fazlalığı var ve müdür müdür yardımcısı da ders aldılar kendine 12şer saat
bu tartıştığım adam 12 saat dersi olmasına rağmen bir saatine bile girmiyo
öyle zamanlar oluyo ki kendi dersimdeyken dışarda beden eğitimi dersinde sorun çıkıyo, eee öğretmen de yok başlarında ben müdehale ediyorum camdan
müdür yardımcımız ise ders saatlerinde yatağından kalkıp okula geldiği olursa bunu kar sayın modunda
yataktan kalkıp geldim daha ne yapayım, birde derseme gireyim yuhh yani modunda
arkadaş geçen hafta keyfi olarak 3 gün gelmedi okula, bu hafta pazartesi 6 saat dersi vardı 3. tenefüste geldi okula
sonra 4. ders hala aynı öğrenciler bahçedelerdi tenefüste öğretmeniniz gelmedi mi dedim
geldi de derse girmedi çay içip kahvaltı yapacakmış rahatsız etmeyin dedi dediler
bi sonraki tenefüs diğer sınıftakilerle karşılaştım naptınız derste diye
kemerle vurmaca oynamışlar, hocanız bişey demedi mi dedim
sigara içiyordu yanına gittiğimizde dövdü bizde söyleyemedik dediler
düşün bu adam benim amirim üstelik
kızlar o zaman tam olarak 32+0 da alıyoruz calısabılır raporunu ve 37+0 da izne ayrılıyoruz değil mi? oyleyse ben 9 ocakta ayrılacam yaa daha cooook var:)))aslında 31+5te falan alsak ona gore daha erken ayrılmazmıydık
Benim de tam 7 haftam kaldı resmen gün değil saat saycam utanmasam
Kolay kolay kimsenin kişiliğine laf söylemem ama ne karaktersiz insanlar var, resmen pes ettirip işi bıraktırmaya çalışıyo, devletin sahibi sanki senden mi çıkıyo çalışanın parası? Ne zararı ne faydası var senin çalışmanın ya da çalışmamanın. Üzerimize düşeni zaten yapıyoruz angarya yüklemesinler yeter!
Arkadaslar ben bu pazartesi doktordan calisabilir raporu aldim bir tane verdiler onu da müdüre verdim simdi okudum fotokopisi verilcek fln demissiniz neden anlamadm yanlis mi oldu benimki beni bi aydinlatr misiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?