Kizlar üzüldüm yazınızı okuyunca. Hele seminer falan yazmışlar. Sakin gitme bence. Sesini cikarmadikca her seyi üstüne yukluyorlar. Ama benim okulum da idarem de bu konuda süper. Sene basindan beri her konuda ayricalikli davraniyorlar bana. Ilk defa bu kadar kadar rahat bir donem geçiriyorum.
Ben Müdüre sordum bi kopyasini kendime alayim mi diye gerek yok hocam dedi. Gerek olsa söylerdi. Meb de maaş otomatik yatıyor zaten.
Emiriremve,
Şeker ile ilgili ne yaptın canım, ölçümler yanlıştı en son.. Makinen doğru ölçüm veriyomu luan, değerlerin nasıl
öyle iyi anlıyorum ki seni
ağlıyacam sinirimden
bizim okulda ders fazlalığı var ve müdür müdür yardımcısı da ders aldılar kendine 12şer saat
bu tartıştığım adam 12 saat dersi olmasına rağmen bir saatine bile girmiyo
öyle zamanlar oluyo ki kendi dersimdeyken dışarda beden eğitimi dersinde sorun çıkıyo, eee öğretmen de yok başlarında ben müdehale ediyorum camdan
müdür yardımcımız ise ders saatlerinde yatağından kalkıp okula geldiği olursa bunu kar sayın modunda
yataktan kalkıp geldim daha ne yapayım, birde derseme gireyim yuhh yani modunda
arkadaş geçen hafta keyfi olarak 3 gün gelmedi okula, bu hafta pazartesi 6 saat dersi vardı 3. tenefüste geldi okula
sonra 4. ders hala aynı öğrenciler bahçedelerdi tenefüste öğretmeniniz gelmedi mi dedim
geldi de derse girmedi çay içip kahvaltı yapacakmış rahatsız etmeyin dedi dediler
bi sonraki tenefüs diğer sınıftakilerle karşılaştım naptınız derste diye
kemerle vurmaca oynamışlar, hocanız bişey demedi mi dedim
sigara içiyordu yanına gittiğimizde dövdü bizde söyleyemedik dediler
düşün bu adam benim amirim üstelik
Valla ozel şirkette de pek fark yok arkadaşlar ,sözde dunyanın en buyuk şirketlerinden birinde calisiyorum. Mudurum yabancı, adam 2 gundur sen Nisan'da gelirsin herhalde deyip duruyor.. En erken Temmuz diyemiyorum kendisine.
Obur taraftan eşşek gibi calistigimi gören herkes ekstra görev verme peşinde.. Igreniorum böyle insanlardan..
tüm çalışan annelere Allah kolaylık versin, işiniz zor ben evdeyken bile doğru düzgün iş yapamaz oldum bu hafta, bir de sizi düşünemiyorum kolaylıklar kızlarben de kpssye çalışacaktım bu sene ama sürpriz yaptı oğluşumuz, hiç başlamadım derslere nasılsa doğumdan sonra da bebişden fırsat bulamam diye kursa da yazılmaktan vazgeçtim ama bugün memur olan arkadaşlarımdan haber aldım çok özeniyorum onlara moralim bozuldu acaba evde çalışabilir miyim :44: hem bebek hem dersler bilmiyorum kafam çok karıştı:44: şimdi çalışmazsam da 2 yıl sonrasını beklemek var oofff offf
canım belki bana laf düşmez ama sesini çıkarman gerek böyle durumlarda
bu ne yaaa anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geliyor resmen
aslında hamilelere bir çok yerde önem verilir ve iş yükü azaltılır
ama nerdeeeeeeee bizde o şans
:
Ben varımmmmm
Kim bilir kendi doğumumda ne kadar ağlıcam
Gunaydin bebegim asagiya indimi bilmiyorum doktor birsey demedi hareketleri hep karnimin sol yanindan hissediyorum inmesi gerekiyormuydu simdiye kadar
gunaydın kızlar çatlaklarınız oldumu son ay mı oluyor catlaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?