2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

valla müdür yardımcımla aramızda 4-5 yaş var
evli değil kendisi, bana diyo ki geçen gün başbakan sen okurken evlenmeyi destekleyen şimdiki sözlerini söylese ona da uyardın heralde
hem evlen, hem isteğinle çocuk yap , hem de gel ayy oyy hamilelik ayrıcalığı bekle ohh valla dedi
sinirlendim kavga ettik zaten
adam hala diyo ki aramızda bi fark yok ben ne iş yapıyosam sende yapabilirsin
yapamayacaksan ayrıl doğum iznine niye ayrılmıyosun ki diyo
pes etmek üzereyim
ama dedim ki tamam o zaman hocam günde 6 saat dersim varken sizin yaptığınız gibi okula 3. dersin sonunda geleyim
tüm defterlere kazanım yazıp doldurayım, sonra da boş boş oturup eve döneyim o zaman
ona da sinirlendi, ben onun hareketlerini sorgulayamazmışım
dedim zaten karşınızda sindirebileceğiniz stajyer yok hareketlerinize dikkat edin
yoksa zararlı çıkarsınız

Emiriremve,

Şeker ile ilgili ne yaptın canım, ölçümler yanlıştı en son.. Makinen doğru ölçüm veriyomu luan, değerlerin nasıl

makıneyı kullanmayı ögrenınce doğru olcmeye başladım canım,diyetı azıcık bozunca hemen yukselıyor o da 2 kere oldu zaten,doktora ölçümleri gösterdim devam dedi diyete,diyet yapmama rağmen bebeğim 2 hafta onden gidiyor oyuzden dearalık 25 gibi sezeryan olacağım,3. olduğu ve kılolu olduğu için iç dikişleri zorlama ihtimali varmıs

tüm çalışan annelere Allah kolaylık versin, işiniz zor ben evdeyken bile doğru düzgün iş yapamaz oldum bu hafta, bir de sizi düşünemiyorum kolaylıklar kızlar ben de kpssye çalışacaktım bu sene ama sürpriz yaptı oğluşumuz, hiç başlamadım derslere nasılsa doğumdan sonra da bebişden fırsat bulamam diye kursa da yazılmaktan vazgeçtim ama bugün memur olan arkadaşlarımdan haber aldım çok özeniyorum onlara moralim bozuldu acaba evde çalışabilir miyim :44: hem bebek hem dersler bilmiyorum kafam çok karıştı:44: şimdi çalışmazsam da 2 yıl sonrasını beklemek var oofff offf

Valla ozel şirkette de pek fark yok arkadaşlar ,sözde dunyanın en buyuk şirketlerinden birinde calisiyorum. Mudurum yabancı, adam 2 gundur sen Nisan'da gelirsin herhalde deyip duruyor.. En erken Temmuz diyemiyorum kendisine.

Obur taraftan eşşek gibi calistigimi gören herkes ekstra görev verme peşinde.. Igreniorum böyle insanlardan..

valla çok anlayışsızlar yaaa
canım sen ne kadar çalışırsan üstüne o kadar çok gelirler
ezdirme aman diyim kendini

canım bence biran evvel çalışmaya başla
benim bi çok arkadaşım hamileyken çalıştı ve atandılar
istersen olur bence, ama biraz zorlanırsın

1,5 aydir heyet raporuyla evdeyim.mudurun yüzü geldikçe aklıma sinirleniyorum.kendilerini bisey saniyolar.hamile hamile çalışan arkadaşlar hepinize kolay gelsin.isiniz cok zor.birde mudur bekarsa ya da eşi calismiyorsa cok anlayissiz oluyorlar.

Ben tutuluyorum canım, söz söyleyemiyorum, iş işten geçtikten sonra aklıma geliyor... Bir de bunu benden isteyen bayan, beni anlaması lazım sözümona... Amir ona söylemiş de onun çok işi varmış diye beni teklif etmiş... Allah'ın akıllı kulu çok, sen evinde otururken, ben evimi ve en önemlisi kızımı bırakıp akşam akşam da derse gittim... Severek de gittim, ama saçma sapan teklife bak... Demek ki izin alamadı da bir daha sesi çıkmadı...

Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın...

Günaydın kızzlarrrrrr biz bugün erkenciyiz kalktık bile.....eşim sabahın köründe uyanmış şimdi de kahvaltı yapacağız... anlattıklarınızı okudum da ben şu an okulda çok zorlanmıyorum çok şükür idare de anlayışlı. inşallah bu şekilde devam eder.

ya dün gece oturdum netten hamur işleri tariflerine baktım ve ağzım sulandı bir çok şeyi gördüm orda gece de nasıl acıktım agzıma peynır attım. şimdi kurtlar gibi açım güzel bir kahvaltı yapacaz:))) eşime de bir kaç sipariş verdim alıp gelecek ben de yanına bir şeyler yapacam:))))

sizin yazdıklarınızı okuyunca kendi okulumu daha bir sevdim.idarecimizin kızı da doğuda öğretmen olduğu için mi kendi anlayışlı olduğu için mi yardımcı oluyor sağolsun.sadece bana değil diğer arkadaşlara da.ders istemiyorum zorlanıyorum dedim benim bir günümü boşalttı.fazla dersleri de isteyen hocaya verdi.ben ücretsiz iznimi kullanıcam.aslında okulum evime bayağı uzak .ama sırf arkadaş ve idare ortamını sevdiğimden tayin istemiyorum.eşim de buna anlam veremiyor.daha yakın bir okul varken neden uzağa gidiyorsun diye.ama ne yapalım en azından kafam rahat.allah herkesin işlerini kolaylaştırsın

Günaydın güzel anneler.rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar ve doğumlar nasip eder inşallah.bende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş.

bnde dün tam 32+0 dım ve işgöremez raporu aldım iznım basladı:)
nts ye bagladılar hersey normal çıktı.. bebegımde 1850 gr olmuş dr normal dıyo... kılomda 63.5 yarım kılo almışım bnm kılo alımım durdu yanı durdu derken yavaslamış 15 günde yarım kg öncelerı çok hızlı almıştım şimdi iyim..... kendıme 67 ye kadar izin verdım:))))

Gunaydin bebegim asagiya indimi bilmiyorum doktor birsey demedi hareketleri hep karnimin sol yanindan hissediyorum inmesi gerekiyormuydu simdiye kadar

Gunaydin bebegim asagiya indimi bilmiyorum doktor birsey demedi hareketleri hep karnimin sol yanindan hissediyorum inmesi gerekiyormuydu simdiye kadar

son gune kadar dönebılır canım bazen bas asagı dönoyo sonra yenıden düz dönuyo dogumanında bıle dönen bebekler varmış oyüzden normal dogumisteyenler o konuyu problem etmesınler bnmde ılk gunden berı baş geliş duruyo hiç baska türlü görünmuyo ultrasonda ama ben takla attıgını hıssedıyorum bazen karnımda karnım acayıp sertlesıyo nefesım kesılıyo sonra karnım yamuluyo öne dogru sıvrılıyo ve rahatlıyo kalakalıyorum o an hareket edemıyorum....

şimdi de ev işi yapıyorum kayserıde hava güzel işimi bitirip oglumlaparka gıtmek ıstıyorum evı topladım süpürdüm bı de sılıp toz alıcam çamasır yıkandı onu serıcem....

gunaydın kızlar çatlaklarınız oldumu son ay mı oluyor catlaklar

bnm çok az var incecık yok gıbı bı kaç tane doğumdan sonra yok oluyo görünmüyo ılk dogumumdan sonra sezeryan dıkışıme verdıgı contratubex dıye bı kremvardı 6 ay onu karnımada sürmüştüm yok olmuştu dıyebılırım çatlaklar yok olmazmış ama en azından azsa catlaklarınız sonra görünmuyo...

Herkese günaydın annecikler ve kuzuları
Kahvaltımızı yaptık, babayı da uğurladık dışarda işi var, kızımla kitap okuma keyfi yapıyoru.
Hava çok güzel aslında ama benim canım hiç dışarı çıkmak istemedi, dünden beri tuhaf bir şekilde halsizim:44: okulda ders anlatırken arada oturup oturup geri kalktım, hamileliğimin başlarında aynı böyle olmuştum, içim akıveriyomuş gibi oluyodu böyle birden bir halsizlik geliyodu, o günlere geri mi dönüyorum diye çok korktum uyudum dinlendim ama hala bir tuhafım sanki birsürü iş yapmışım da yorulmuşum gibi, size de böyle yorgunluk ve halsizlik geliyo mu durup dururken:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…