Herkese günaydın annecikler ve kuzuları
Kahvaltımızı yaptık, babayı da uğurladık dışarda işi var, kızımla kitap okuma keyfi yapıyoru.
Hava çok güzel aslında ama benim canım hiç dışarı çıkmak istemedi, dünden beri tuhaf bir şekilde halsizim:44: okulda ders anlatırken arada oturup oturup geri kalktım, hamileliğimin başlarında aynı böyle olmuştum, içim akıveriyomuş gibi oluyodu böyle birden bir halsizlik geliyodu, o günlere geri mi dönüyorum diye çok korktumuyudum dinlendim ama hala bir tuhafım sanki birsürü iş yapmışım da yorulmuşum gibi, size de böyle yorgunluk ve halsizlik geliyo mu durup dururken:44:
Canım Günaydın,
Ben dünden beri çok kötüyüm. Dün gece karnım bir gerildi bir gerildi anlatamam, sancılandım, bebiş hiç kıpırdamadı uzun bir süre. Sabah gerginlik azalmıştı, bebişim de hareketlendi ama kalbim küt küt çarpıyor ve bayılacak gibiyim, hemen yoruluyorum.
canım bence biran evvel çalışmaya başla
benim bi çok arkadaşım hamileyken çalıştı ve atandılar
istersen olur bence, ama biraz zorlanırsın
tüm çalışan annelere Allah kolaylık versin, işiniz zor ben evdeyken bile doğru düzgün iş yapamaz oldum bu hafta, bir de sizi düşünemiyorum kolaylıklar kızlarben de kpssye çalışacaktım bu sene ama sürpriz yaptı oğluşumuz, hiç başlamadım derslere nasılsa doğumdan sonra da bebişden fırsat bulamam diye kursa da yazılmaktan vazgeçtim ama bugün memur olan arkadaşlarımdan haber aldım çok özeniyorum onlara moralim bozuldu acaba evde çalışabilir miyim :44: hem bebek hem dersler bilmiyorum kafam çok karıştı:44: şimdi çalışmazsam da 2 yıl sonrasını beklemek var oofff offf
canım valla yoruldum
ortaokullarda 4+4+4 sonrası 5 ve 6lar bu sene rehberlik ve kulüp dersi almıyorlar
bana da 6. sınıf rehberliğini verdi
her hafta boş zamanlarımda rehberlik ve kulüp çalışması yapmaya zorluyo, kendi ders saatlerim dışında da çalışacakmışım
şube müdürlerine sordum onlar rapor bile yazmayacaksınız, sadece size sınıf verilmesi o sınıfın panosu, düzeni, nöbet çizelgesi gibi işlemleri yürütmeniz için dedi
ama hala tartışıyo benimle adam
sürekli angarya iş yüklemeye çalışıyo
gunaydın kızlar çatlaklarınız oldumu son ay mı oluyor catlaklar
bebeğin kıyafetlerini yıkama ütüleme işlerine girdiniz mi kızlar.ben çevremden gelen ısrarlar sonucu bugün başladım herkes çantanı yavaş yavaş hazırla diyor bana sanki hiç doğurmayacağım gibi geliyor
canım ben daha girmedim. bazı şeyleri de alacam 1 hafta ıcınde. onları da alınca baslayacagım yıkamaya ve utulemeye.
kendıme gecelık,pıjema takımı, spor canta,
bebıse de patıklı alt ve ıc dıs zıbın, pijema takımı,polar battanıye( kalın olanlardan tavsıye ettıler yorgan yerıne kullanmak ıcın) alacagım. bunları almamıstım malum butceden....
onumuzdekı ay da banyo urunlerı bezler atesolcer vb. alınacak
zaman yaklaştıkça garip garip kabuslar görmeye başladım ya...birinde suyum geliyor 32. haftada, birindede bütün herkes doğum yapmış 32 haftalık bi ben doğum yapmamışım psikolojim bozuldu...
bebeğin kıyafetlerini yıkama ütüleme işlerine girdiniz mi kızlar.ben çevremden gelen ısrarlar sonucu bugün başladım herkes çantanı yavaş yavaş hazırla diyor bana sanki hiç doğurmayacağım gibi geliyor
Benim de henuz catlagim yok, umarim olmaz :)
Gogus pompasi almayacaktim. Butikbebede lansinohun manuel gogus pompasi 40 liraydi, aldim. Elektrikli mi daha iyidir bolmiyorum ama ihtiyacim ne kadar plur bilmeden pahali birsey almayayim dedim.
Yikama, utuleme isi bizde tamamlandi :) kendime emzirme atleti ve sutyeni haric tum eksikler tamamlandi. Onlari da kredi kartivdonunce alacagim :) canta hazirlamadim ama, dolapta duruyorlar.
Ben de en cok midemden cekiyorumayrica sirt agrisi bende de var.
Herkese günaydın annecikler ve kuzuları
Kahvaltımızı yaptık, babayı da uğurladık dışarda işi var, kızımla kitap okuma keyfi yapıyoru.
Hava çok güzel aslında ama benim canım hiç dışarı çıkmak istemedi, dünden beri tuhaf bir şekilde halsizim:44: okulda ders anlatırken arada oturup oturup geri kalktım, hamileliğimin başlarında aynı böyle olmuştum, içim akıveriyomuş gibi oluyodu böyle birden bir halsizlik geliyodu, o günlere geri mi dönüyorum diye çok korktumuyudum dinlendim ama hala bir tuhafım sanki birsürü iş yapmışım da yorulmuşum gibi, size de böyle yorgunluk ve halsizlik geliyo mu durup dururken:44:
Çok geçmiş olsun paniğini okurken yaşamış kadar oldum bebişinin ve senin iyi olmana sevindim.(maşallah bu arada:))
Arkadaslar gogus pompasi ne aldiniz.en iyisi hangisiymis
ben yıkadım ütüledim dolabını yerleştirdim. odası tamamen hazır. hastane çantamızıda hazırladık. odanın köşesinde duruyor her an gitmeye hazır. be belki biraz acele etmiş olabilirim ama ne biliyim arkadaşımın eşi 34. haftada doğum yaptı. sonradan pişman olmamak için acele ettim biraz
Arkadaslar gogus pompasi ne aldiniz.en iyisi hangisiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?