canım branşın ne bilmiyorum ama farketmez biz branş öğretmenleri boş derslerimizde ve boş zamanlarımızda ne yaptığımızın hesabını vermek zorunda değiliz. 5. ve 6. sınıf rehberliği sırf çocukların bi sorunu olduğunda başvuracağı biri olsun diye veriliyo. ama eğer rehberlikten ekders parası veriyosa sana (bazı okullar öyle yapmıyomuş) o zaman haftada 1 saat boşunu ayırsın çocuklara, ağızını kapatmış olursun müdürün. öyle her boş zamanına bişey koyamaz senin. ne sanıyo bunlar kendini. hiç morlini bozma hı hı de geç. tamam de ama yapma dediğini çok üstüne gelirse. hiç bişey yapamazlar. müdürün başına herşey gelir okulda ama öğretmene hiç bişey olmaz korkmayın. onların ki gövde gösterisi. onlar gidici biz kalıcı. hep bu gözle bakmak lazım.
zorlanırım diye tahmin ediyorum ben de gerilim yapar da bebişi de üzersem diye çekiniyorum :105: ama haklısın en güzeli ben çalışmaya başlıyımdün çok üzülmüştüm uyuyunca kendime geldim mantıklı düşünmeye başladım :124: olduğu kadar sonunda ölüm yok ya başarırsam süper olur başaramazsam da canımız sağolsun bir dahakine deriz :121:
Ben tutuluyorum canım, söz söyleyemiyorum, iş işten geçtikten sonra aklıma geliyor... Bir de bunu benden isteyen bayan, beni anlaması lazım sözümona... Amir ona söylemiş de onun çok işi varmış diye beni teklif etmiş... Allah'ın akıllı kulu çok, sen evinde otururken, ben evimi ve en önemlisi kızımı bırakıp akşam akşam da derse gittim... Severek de gittim, ama saçma sapan teklife bak... Demek ki izin alamadı da bir daha sesi çıkmadı...
Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın...
Bugün bebeğimin perde ve halısını hallettik. Yoruldum biraz eve geldim battaniyenin altında dinlenmeye çalışıyorum, insanın evi gibisi yok. Bebek kıyafetlerini henüz yıkamadım hepsi bi valizde duruyor. Bu arada kızlar bebeğim bugün çok hareket etmedi, olan hareketleride çok zayıf ve güçsüzdü normalmi acaba. Tüm gün bişeyler bakarken hep keyifsizdim elim karnımda bekledim
yorulunca ya da strese girince hareketleri azalıyo canım
sevgili teyzoşları biz bugünnnnnnnnnnnnnnn oğluşumu gördükkkkkkkkkkkkk
bize emme hareketleriyle karşılık verdi
teyzeleri oğlumun dikenli tel misali saçları olmuş, gördüm bugün öyle şeker ki
Maşallah maşallah kuzucuk ya nası gördün o telleri göremezsin yaw :))
Bugün bebeğimin perde ve halısını hallettik. Yoruldum biraz eve geldim battaniyenin altında dinlenmeye çalışıyorum, insanın evi gibisi yok. Bebek kıyafetlerini henüz yıkamadım hepsi bi valizde duruyor. Bu arada kızlar bebeğim bugün çok hareket etmedi, olan hareketleride çok zayıf ve güçsüzdü normalmi acaba. Tüm gün bişeyler bakarken hep keyifsizdim elim karnımda bekledim
Bende anlamıyorum hiç ultrason görüntüsünden, doktor en son gösterdi bak bu elleri gözleri filan yok hiç bişi anlamıyorum en son artık hııı tamam filan dedim ama gördüğüm tek şey karartıydı :)
Takma canım kafana takmışsın ondan bence ! Hergün okadar hareketli olmaya bilir bu çok doğal benim bebişim de arar ara azalıyo hareketi bazende çok kuvvetli oluyo. Ayrıca ben bebiişimin tekmesiyle felan da uyanmıyorum hiç ama gayet sağlıklı maşallah seninkide öyledir eminim . Aklımızı oraya verip kendimizi üzmeye hakkımız yok dimi.
Sabahları oun tekmeleriyle uyanırdım bu sabah tık yoktu ne biim insan tedirgin oluyor. Seninde gözün aydın bebişinle hasret gidermişsin, kaç gr olmuş canım
Maşallah maşallah kuzucuk ya nası gördün o telleri göremezsin yaw :))
Kızımın dolabı geldi, beşiği geldi ,uyku seti geldi,perdesi takıldı, avizesi takıldı,halısı yıkandı,yatağı geldi,kıyafetleri yıkandı, ütülendi, hazır sanırım herşey bir tek adı yok herşey tamam ama adı yok üstelik bakıcağım sitede kalmadı yani yapabilceğim bişi yok diyolar ki bi isim olcakmış biz durup ewet bu isim dicekmişiz ya diyemezsek Allahım ne zor işmiş bu yaw!
Oy oy benim kızımında vardır belkim ne tokalar alcam ben ona sağlıkla sıhatle doğsunlarda inşallah Allahın izniyle . Bende bu salı ayrılıyorum artık hastanede piskolojim bozulmadan ne rahatsız bebişleri olan hamileler geliyo rabbim şifa versin tez zamanda çok üzülüyü insan anlattıkça çok.canım valla saçlarını gördüm kafasında
doktora şaşkınlıkla aaa saçları var dedim, o da oooo 27. haftadan sonra oluşuyo saçları şekerim dedi
ayyy hayırlı olsun canım yaaa
ne güzel , herşeyi tamamlanmış bak ne güzel
bizde görürüz umarım o günleri
güle güle kullansın bebişin eşyalarını, doğurup kullanmayı da nasip etsin Rabbim
kızlar Pirima Premium Care bebek bezi almayı düşünüyorum (beyaz paketli olandan). yeni doğan için 1 numarasını alıcam ama kaç aket almak lazım . internet sitesinde yanında iki ıslak mendili ile 4lü paketi vardı. acaba 4 -5 paket almak fazla olur mu? bilemedim. ne dersiniz. aslında ıslak mendil olarak uni baby de aldım onu kullanmak istiyorum. primanın yeni doğan ıslak mendili kullanan var mı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?