2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım yoruyo bu tarz davranışlar
ben haklarımı bildiğim için çok ses çıkarıyorum
onlar da sürekli benle uğraşıyo
bi öğretmenimiz ve müdür yardımcımız arkamdan kuyumu kazıyolar resmen
müdür yardımcısı canı isteyince okula gelir, derslerine hiç girmez, kirli sakal, kot pantolon ve spor ayakkabılarla dolaşır, önüne gelen öğrenciyi döver ama kendini dünyanın 8. harikası sanar
böyle bi adama ne dersen de etkilemiyo maalesef

canım illa olacak diye bişey yok, olmayabilir de
ama bebekler öyle muhteşem ve bereketli varlıklar ki anne ve babaya nica kapı açacaklar
sen bol bol çalış, Allahım da bebeğinin uğuruyla tüm kapıları sana açacaktır
oldu ki olmadı, o zaman da bunda d avar bir hayır de
çalışsam belki de başıma çok kötü şeyler gelecekti ondan olmadı diye düşün

Bugün bebeğimin perde ve halısını hallettik. Yoruldum biraz eve geldim battaniyenin altında dinlenmeye çalışıyorum, insanın evi gibisi yok. Bebek kıyafetlerini henüz yıkamadım hepsi bi valizde duruyor. Bu arada kızlar bebeğim bugün çok hareket etmedi, olan hareketleride çok zayıf ve güçsüzdü normalmi acaba. Tüm gün bişeyler bakarken hep keyifsizdim elim karnımda bekledim

sevgili teyzoşları biz bugünnnnnnnnnnnnnnn oğluşumu gördükkkkkkkkkkkkk
bize emme hareketleriyle karşılık verdi

teyzeleri oğlumun dikenli tel misali saçları olmuş, gördüm bugün öyle şeker ki

canım bu tarz durumlarda vicdansızlık , kadın ya da erkek demiyor maalesef
benim okulda 36 yaşına giren bi kadın vardı sene başında görevlendirme istedi başka okula
mesela o kadın herşeye itiraz ediyodu
bu ülkede evlenmek lazım torpilli olmak için
hamile kalıvereceksin üstüne ve imtiyaz bekleyeceksin
yok öyle yağma, istiyosan çocuğunu doğurursun ama işini ihmal edemezsin dedi
çocuğu istemiyosan da benim gibi evlenmez ve doğurmazsın
bebeklerin arkasından kendinize kazanç sağlıyosunuz resmen dedi
hatta doğum izni ne gereksizmiş, o eşşek gibi çalışacakmış ama başkası sırf doğurdu diye onunla aynı maaşı alacakmış
bu ne adaletsiz bir dünyaymış
o günden sonra konuşmadım artık onunla da, ne yapayım

yorulunca ya da strese girince hareketleri azalıyo canım

Maşallah maşallah kuzucuk ya nası gördün o telleri göremezsin yaw :))

Bende anlamıyorum hiç ultrason görüntüsünden, doktor en son gösterdi bak bu elleri gözleri filan yok hiç bişi anlamıyorum en son artık hııı tamam filan dedim ama gördüğüm tek şey karartıydı :)

Takma canım kafana takmışsın ondan bence ! Hergün okadar hareketli olmaya bilir bu çok doğal benim bebişim de arar ara azalıyo hareketi bazende çok kuvvetli oluyo. Ayrıca ben bebiişimin tekmesiyle felan da uyanmıyorum hiç ama gayet sağlıklı maşallah seninkide öyledir eminim . Aklımızı oraya verip kendimizi üzmeye hakkımız yok dimi.

Evet haklısın rahat olmak lazım, düşündükçe oda hissediyo heralde

Kızımın dolabı geldi, beşiği geldi ,uyku seti geldi,perdesi takıldı, avizesi takıldı,halısı yıkandı,yatağı geldi,kıyafetleri yıkandı, ütülendi, hazır sanırım herşey bir tek adı yok herşey tamam ama adı yok üstelik bakıcağım sitede kalmadı yani yapabilceğim bişi yok diyolar ki bi isim olcakmış biz durup ewet bu isim dicekmişiz ya diyemezsek Allahım ne zor işmiş bu yaw!

Sabahları oun tekmeleriyle uyanırdım bu sabah tık yoktu ne biim insan tedirgin oluyor. Seninde gözün aydın bebişinle hasret gidermişsin, kaç gr olmuş canım

canım arada azalıyo hareketleri
tatlı bişeyler yiyip soluna uzanmayı dene, bakalım hareket edecek mi
saol canım, herkese nasip olur umarım bebişini görmek, çok güzel bi duygu
2200 olmuş canım

ayyy hayırlı olsun canım yaaa
ne güzel , herşeyi tamamlanmış bak ne güzel
bizde görürüz umarım o günleri
güle güle kullansın bebişin eşyalarını, doğurup kullanmayı da nasip etsin Rabbim

canım valla saçlarını gördüm kafasında
doktora şaşkınlıkla aaa saçları var dedim, o da oooo 27. haftadan sonra oluşuyo saçları şekerim dedi
Oy oy benim kızımında vardır belkim ne tokalar alcam ben ona sağlıkla sıhatle doğsunlarda inşallah Allahın izniyle . Bende bu salı ayrılıyorum artık hastanede piskolojim bozulmadan ne rahatsız bebişleri olan hamileler geliyo rabbim şifa versin tez zamanda çok üzülüyü insan anlattıkça çok.

Amin canım inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla sıhatle doğar ve kullanmayı nasip eder mevlam inşallah ! İyiki sona bırakmamışım diyorum şimdi gerçekten şimdi bu kadar ayrıntıya girmem imkansızdı sanırım . Tabi zamanım ve durumum olduğu için olmasaydı yapcak bişi yok.

kızlar Pirima Premium Care bebek bezi almayı düşünüyorum (beyaz paketli olandan). yeni doğan için 1 numarasını alıcam ama kaç aket almak lazım . internet sitesinde yanında iki ıslak mendili ile 4lü paketi vardı. acaba 4 -5 paket almak fazla olur mu? bilemedim. ne dersiniz. aslında ıslak mendil olarak uni baby de aldım onu kullanmak istiyorum. primanın yeni doğan ıslak mendili kullanan var mı nasıl?

primanın yenidoğan bezinden hiçbir arkadaşım memnun kalmadı canım
özellikle sıvı kaka bariyeri olmadığından sızdırıyor dediler
huggies kullanıyo pek çok arkadaşım yeni doğan da
ıslak mendilinden memnun olanlar var, beyaz paketli olandı sanırım
ama nivea daha doğal dediler ıslak mendilde
sadece saf su ve pamukmuş, kokusu falan yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…