2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

inşallah canım bebişlerin bereket getirdiğine ben de inanıyorum şimdiden belli zaten meleğim o benim hem okurken hem okul bittikten sonra hep özel sektörde çalıştım gerçekten çok zor haftada 1 gün tatil, insan kendine vakit ayıramıyor evine bebeğine nasıl zaman ayırsın o yüzden memur olsam en azından işim belli hafta sonu 2 gün tatilim olur evime çocuğuma vakit ayırırım inşallah sizden de dua bekliyorum malum hamilelerin duası kabul olur

biz oda yapamayacaz mesela
zira bu evde kiracıyız ve muhtemelen temmuzda şehir değiştirecez
eee marta kadar da annemde olucaz
yani marttan temmuza kadar olan süre için odaya o kadar para vermeye değmez

Allahım hakkında hayırlısını versin canım
inşallah gönlünden geçen olur
valla memurluk gerçekten çok mantıklı çalışan anneler için
bizim haftasonlarımız tatilmiş gibi görünüyo ama ya seminer koyuyolar, ya veli toplantısı ya da öğretmenler kurul toplantısı
dualarım seninle canım, kızın da hayatına yeni ışıklar getirecektir eminim ben

o saçları varyaaaaaaa tarayıp ne topuzlar ne keçi kızlar yaparsın sen annesi
ben bi süre daha çalışmaya devam edecem
hastane ortamı en nefret ettiğim ortam valla
Allah hastanede çalışanların yardımcısı olsun, gerçekten üzülüyo insan başkalarının haline

Canım ben aile hekimim ve birkaç doktora sordum tavsiye etmediler yaptırmadım. Liseden beri yaptırırdım bir tek bu seneyi boş geçtim, kalan 44 günde de grip olmazsam yırttık demektir

Son düzenleyen: Moderatör:

Canını sıkma tatlım, çok hareketli olduğum günlerde benimki de beşik niyetine uyuyo göbüşün içinde yarın daha hareketli olur unutursun, kendini de bebişi de strese sokma onların sağı solu belli olmuyo çünkü

sevgili teyzoşları biz bugünnnnnnnnnnnnnnn oğluşumu gördükkkkkkkkkkkkk
bize emme hareketleriyle karşılık verdi

teyzeleri oğlumun dikenli tel misali saçları olmuş, gördüm bugün öyle şeker ki

Maşallah canım Allah o güzel yüzlerini görmeyi de nasip etsin inşallah bizim daha çok var randevumuza koskoca 17 gün! Sayıyorum valla tek tek günleri, psikopat gibi oldum

Oh maşallah canım ne kadar hızlısınız
Ben sadece kıyafetlerini ütüleyip hurca doldurdum. Ne odası geldi kızımın ne perdesi var ne halısı:44: ama bizim ismimiz var bi de kendi gelsin geri kalan hallolur, koynumda yatırırım gerekirse ben kuzumu

Ben prima premium care beyaz paketten 1-2-3 numaralardan birer paket aldım. 1 bitince 2'ye, 2 bitince 3'e geçicem, bezin kiloları birbirine yakın zaten. Eğer düşük kilolu doğmazlarsa 1 numaradan 1 paket yeter. Bebek mevlidine gittik bir yakınımızın, 2 aylık çocuk 3 numaraya geçmişler bile. Uni baby ıslak pamuk mendilden de 9 paket aldım, indirimde gördükçe alıyorum ben.

Mrb kızlar bugun annem geldi aldıklarını ördükleribgetirmiş yıkadık üstüledik dolabına şifonyerine yerleştirdik gerçi ben sadece oturdum saolsun halletti hepsini bende durumlar fena belim kasıklarım çok agrıyo oturamıyorum yatamıyorum sıgmıyorum biyere hele alt tarafımı bıçakla oyuyolarmış gibi agrılar oluyo hayırlısı bakalım

merhaba kızlar bugün doktora gittim. bebek ters duruyor dedi başı yukarıda ayakları aşağıda imiş. şu anda aynı durumda olan var mı? dönmezse sezeryan olacak benim :18:

merhaba kızlar ilk olarak doğum yapan arkadaşa geçmiş olsun inşallah bebeği de bir an önce toparlanır çok yakın bir akrabam 5 aylık doğurdu 500 gr oldu çocuk şimdi askerden geldi maaşallah Allahım yardım etsin inşallah bir şey olmaz paşa yı da merak ediyorum bu arada

bugün çantamı kabataslak hazırladım ben de hasta bezi ve bebek bezi ne kadar koysam bilemedim sadece ne olur nolmaz diye ayrıntısına da son zaman bakıcam yine

sevgili teyzoşları biz bugünnnnnnnnnnnnnnn oğluşumu gördükkkkkkkkkkkkk
bize emme hareketleriyle karşılık verdi

teyzeleri oğlumun dikenli tel misali saçları olmuş, gördüm bugün öyle şeker ki
Oyyy topidik teyzesi yer onu masallah :)))
daha bir kere bike kizimi gormedim dr 32. Haftada demisti, bucsefer de dondu mondu yuzu gorunmuyor derse dovecegim O doktoru

merhaba kızlar bugün doktora gittim. bebek ters duruyor dedi başı yukarıda ayakları aşağıda imiş. şu anda aynı durumda olan var mı? dönmezse sezeryan olacak benim :18:

Canım kaçıncı haftadasın göremiyorum ama ben 30. haftadayım benim de hala ters duruyordu son kontrolde. Bu aralar yan durduğunu hissediyorum kafası sol ortada, ayakları da sağ tarafımda tekmeleyip duruyo. Dönmeye çalışıyodur inşallah. 36. haftaya kadar yolu var, hatta bazı bebeklerin doğum sancısı tuttuğu anda o kasılmalar ile dönüp doğum pozisyonu aldığını okudum. Doktorunu ikna et hemen sezeryana almaya çalışmasın seni.

Oyyy topidik teyzesi yer onu masallah :)))
daha bir kere bike kizimi gormedim dr 32. Haftada demisti, bucsefer de dondu mondu yuzu gorunmuyor derse dovecegim O doktoru

Canım sen Amerika'da mıydın nerdeydin neden göstermiyolar sana kızını döverim onları valla haaaaa!!

kızlar iyi akşamlar.son olarak bunları aldım.sadece bebek arabası ve bebek şekeri bide alt açma örtümüz eksik kalıyo(aslında az da değillermiş düşününce:))

lohusa pijaması olarak 2 takım aldım.hamilelikte hiç pijama almamıştım.hatta eskilerimin bellerini keserek giydim.(cimri miyim neyim??)bu yüzden doğumdan sonra cıbıldak kalmıyim dedim aşağıdaki 3 renk pijamadan pembe olanını,ve beyaz sabahlıklı takımı aldım.bide hellobaby.comdan nevresim fln almış memnun kalmıştım.diğer ürünleri de oradan aldım.sizce nasıl seçimler?tabi bütçeyi patlattım.doğuma hiç paramız kalmadı.napcaz bilmiyorum....

bu arada bugün doktorumu değiştirdim ve yeni doktora gittim.aslında değiştirmek zorunda kaldık.çünkü yaşadığım yerde devletten başka doğum seçeneği yok.benim doktorumun da çalıştığı yer bi tıp merkezi doğumhane yok.bu nedenle edirneye gittik.kadın biraz şaşırdı bu saatten sonra olacak iş mi diye ama mecbur kabul etti.ay ne uzun oldu kusura bakmayın...bi de dua eden herkese teşekkür ediyorum.Allah sizin de dualarınızı kabul etsin yavrunuzu size sizi yavrunuza bağışlasın....(biri bana dur desin!!!)

Canım sen Amerika'da mıydın nerdeydin neden göstermiyolar sana kızını döverim onları valla haaaaa!!
Ah ahhhh esim de surekli soyleniyor dogumda mi gorecegiz diye. Sitah beyaz ultrasonla baliyor canim hic yuzunu goremiyoruz bizim doktorun cihaziv4 boyutlu gostermiyor. 4 boyutluya gonder diyoruz, 32. Haftanin dolmasini bekle dedi gicik kadin. Bu hafta doluyor kismetse artik gorelim yaa (( 20. Hafta detayli ultrasonda da ellerini yuzune kapatmisti bizim
nazli bidik, yine oyle olursa diye korkuyorum

pardon bi deee kipada bebek ürünlerinde deli indirim var.biz dün bunları aldık.kaçırmayın derim....avent biberon da getirmişler ama ben netten aldıktan sonra gördüm.şimdi de kipanın tekstil indirimini bekliyorum penyeler kaliteli oluyo....

evet yanlış görmediniz.dişlik.ben biraz sabırsızım da...

ben 33. haftadayım canım. 37 ye kadar dönmezseplanlı sezryan olacağım küçük bi ilçedeyim hastanem bana 105 km uzakta riske atmayacağım... ilkim normaldi bu da nasipte nasılsa öyle olacak akışına bıraktım.

Canım benimki de dün gece sabaha kadar hareket etmedi ya da ben hissetmedim...kahvaltı sonrası hareketlendi. Ben de meraklandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…