canım illa olacak diye bişey yok, olmayabilir de
ama bebekler öyle muhteşem ve bereketli varlıklar ki anne ve babaya nica kapı açacaklar
sen bol bol çalış, Allahım da bebeğinin uğuruyla tüm kapıları sana açacaktır
oldu ki olmadı, o zaman da bunda d avar bir hayır de
çalışsam belki de başıma çok kötü şeyler gelecekti ondan olmadı diye düşün
Amin canım inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla sıhatle doğar ve kullanmayı nasip eder mevlam inşallah ! İyiki sona bırakmamışım diyorum şimdi gerçekten şimdi bu kadar ayrıntıya girmem imkansızdı sanırım . Tabi zamanım ve durumum olduğu için olmasaydı yapcak bişi yok.
inşallah canım bebişlerin bereket getirdiğine ben de inanıyorum şimdiden belli zaten meleğim o benimhem okurken hem okul bittikten sonra hep özel sektörde çalıştım gerçekten çok zor haftada 1 gün tatil, insan kendine vakit ayıramıyor evine bebeğine nasıl zaman ayırsın o yüzden memur olsam en azından işim belli hafta sonu 2 gün tatilim olur evime çocuğuma vakit ayırırım inşallah sizden de dua bekliyorum malum hamilelerin duası kabul olur
biz oda yapamayacaz mesela
zira bu evde kiracıyız ve muhtemelen temmuzda şehir değiştirecez
eee marta kadar da annemde olucaz
yani marttan temmuza kadar olan süre için odaya o kadar para vermeye değmez
Oy oy benim kızımında vardır belkim ne tokalar alcam ben ona sağlıkla sıhatle doğsunlarda inşallah Allahın izniyle . Bende bu salı ayrılıyorum artık hastanede piskolojim bozulmadan ne rahatsız bebişleri olan hamileler geliyo rabbim şifa versin tez zamanda çok üzülüyü insan anlattıkça çok.
canım valla saçlarını gördüm kafasında
doktora şaşkınlıkla aaa saçları var dedim, o da oooo 27. haftadan sonra oluşuyo saçları şekerim dedi
Sen ne diyorsun bir insan misafirlige gidince yorulur mu??? Sanki ne yapiyorsam hazirligi ben yapmisim gibi elim ayagim dokuluyor saka gibi
bende dün tetanoz oldum ama hic bir yan etki olmadi cok sukur ates basiyor falan demislerdi... Benim dr grip asisi da ol dedi Türkiyede tavsiye eden var mi??? Bana abarti geliyor ama insanin da icine kurt dusuruyor bu doktorlar ??¿
Bugün bebeğimin perde ve halısını hallettik. Yoruldum biraz eve geldim battaniyenin altında dinlenmeye çalışıyorum, insanın evi gibisi yok. Bebek kıyafetlerini henüz yıkamadım hepsi bi valizde duruyor. Bu arada kızlar bebeğim bugün çok hareket etmedi, olan hareketleride çok zayıf ve güçsüzdü normalmi acaba. Tüm gün bişeyler bakarken hep keyifsizdim elim karnımda bekledim
sevgili teyzoşları biz bugünnnnnnnnnnnnnnn oğluşumu gördükkkkkkkkkkkkk
bize emme hareketleriyle karşılık verdi
teyzeleri oğlumun dikenli tel misali saçları olmuş, gördüm bugün öyle şeker ki
Kızımın dolabı geldi, beşiği geldi ,uyku seti geldi,perdesi takıldı, avizesi takıldı,halısı yıkandı,yatağı geldi,kıyafetleri yıkandı, ütülendi, hazır sanırım herşey bir tek adı yok herşey tamam ama adı yok üstelik bakıcağım sitede kalmadı yani yapabilceğim bişi yok diyolar ki bi isim olcakmış biz durup ewet bu isim dicekmişiz ya diyemezsek Allahım ne zor işmiş bu yaw!
kızlar Pirima Premium Care bebek bezi almayı düşünüyorum (beyaz paketli olandan). yeni doğan için 1 numarasını alıcam ama kaç aket almak lazım . internet sitesinde yanında iki ıslak mendili ile 4lü paketi vardı. acaba 4 -5 paket almak fazla olur mu? bilemedim. ne dersiniz. aslında ıslak mendil olarak uni baby de aldım onu kullanmak istiyorum. primanın yeni doğan ıslak mendili kullanan var mı nasıl?
Oyyy topidik teyzesi yer onu masallah :)))sevgili teyzoşları biz bugünnnnnnnnnnnnnnn oğluşumu gördükkkkkkkkkkkkk
bize emme hareketleriyle karşılık verdi
teyzeleri oğlumun dikenli tel misali saçları olmuş, gördüm bugün öyle şeker ki
merhaba kızlar bugün doktora gittim. bebek ters duruyor dedi başı yukarıda ayakları aşağıda imiş. şu anda aynı durumda olan var mı? dönmezse sezeryan olacak benim :18:
Oyyy topidik teyzesi yer onu masallah :)))
daha bir kere bike kizimi gormedimdr 32. Haftada demisti, bucsefer de dondu mondu yuzu gorunmuyor derse dovecegim O doktoru
Ah ahhhh esim de surekli soyleniyor dogumda mi gorecegiz diye. Sitah beyaz ultrasonla baliyor canim hic yuzunu goremiyoruzCanım sen Amerika'da mıydın nerdeydin neden göstermiyolar sana kızını döverim onları valla haaaaa!!
Canım kaçıncı haftadasın göremiyorum ama ben 30. haftadayım benim de hala ters duruyordu son kontrolde. Bu aralar yan durduğunu hissediyorum kafası sol ortada, ayakları da sağ tarafımda tekmeleyip duruyo. Dönmeye çalışıyodur inşallah. 36. haftaya kadar yolu var, hatta bazı bebeklerin doğum sancısı tuttuğu anda o kasılmalar ile dönüp doğum pozisyonu aldığını okudum. Doktorunu ikna et hemen sezeryana almaya çalışmasın seni.
Bugün bebeğimin perde ve halısını hallettik. Yoruldum biraz eve geldim battaniyenin altında dinlenmeye çalışıyorum, insanın evi gibisi yok. Bebek kıyafetlerini henüz yıkamadım hepsi bi valizde duruyor. Bu arada kızlar bebeğim bugün çok hareket etmedi, olan hareketleride çok zayıf ve güçsüzdü normalmi acaba. Tüm gün bişeyler bakarken hep keyifsizdim elim karnımda bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?