Ah ahhhh esim de surekli soyleniyor dogumda mi gorecegiz diye. Sitah beyaz ultrasonla baliyor canim hic yuzunu goremiyoruzbizim doktorun cihaziv4 boyutlu gostermiyor. 4 boyutluya gonder diyoruz, 32. Haftanin dolmasini bekle dedi gicik kadin. Bu hafta doluyor kismetse artik gorelim yaa (( 20. Hafta detayli ultrasonda da ellerini yuzune kapatmisti bizim
nazli bidik, yine oyle olursa diye korkuyorum
Ahah evet canim demek bebisler de benziyorTopidik ya canım ne kadar ortak özelliğimiz var, biz de bebeği daha hiç göremedikAyrıntılı ultrasonda ellerini bir kapadı yüzüne bir daha da açmadı :) Biz artık kabullendik doğumda göreceğiz:))
kızlar iyi akşamlar.son olarak bunları aldım.sadece bebek arabası ve bebek şekeri bide alt açma örtümüz eksik kalıyo(aslında az da değillermiş düşününce:))
lohusa pijaması olarak 2 takım aldım.hamilelikte hiç pijama almamıştım.hatta eskilerimin bellerini keserek giydim.(cimri miyim neyim??)bu yüzden doğumdan sonra cıbıldak kalmıyim dedimaşağıdaki 3 renk pijamadan pembe olanını,ve beyaz sabahlıklı takımı aldım.bide hellobaby.comdan nevresim fln almış memnun kalmıştım.diğer ürünleri de oradan aldım.sizce nasıl seçimler?tabi bütçeyi patlattım.doğuma hiç paramız kalmadı.napcaz bilmiyorum....
Eki Görüntüle 863146 Eki Görüntüle 863147 Eki Görüntüle 863148 Eki Görüntüle 863149
bu arada bugün doktorumu değiştirdim ve yeni doktora gittim.aslında değiştirmek zorunda kaldık.çünkü yaşadığım yerde devletten başka doğum seçeneği yok.benim doktorumun da çalıştığı yer bi tıp merkezi doğumhane yok.bu nedenle edirneye gittik.kadın biraz şaşırdı bu saatten sonra olacak iş mi diye ama mecbur kabul etti.ay ne uzun oldu kusura bakmayın...bi de dua eden herkese teşekkür ediyorum.Allah sizin de dualarınızı kabul etsin yavrunuzu size sizi yavrunuza bağışlasın....(biri bana dur desin!!!)
Ah ahhhh esim de surekli soyleniyor dogumda mi gorecegiz diye. Sitah beyaz ultrasonla baliyor canim hic yuzunu goremiyoruzbizim doktorun cihaziv4 boyutlu gostermiyor. 4 boyutluya gonder diyoruz, 32. Haftanin dolmasini bekle dedi gicik kadin. Bu hafta doluyor kismetse artik gorelim yaa (( 20. Hafta detayli ultrasonda da ellerini yuzune kapatmisti bizim
nazli bidik, yine oyle olursa diye korkuyorum
ben 33. haftadayım canım. 37 ye kadar dönmezseplanlı sezryan olacağım küçük bi ilçedeyim hastanem bana 105 km uzakta riske atmayacağım... ilkim normaldi bu da nasipte nasılsa öyle olacak akışına bıraktım.
pardon bi deee kipada bebek ürünlerinde deli indirim var.biz dün bunları aldık.kaçırmayın derim....avent biberon da getirmişler ama ben netten aldıktan sonra gördüm.şimdi de kipanın tekstil indirimini bekliyorum penyeler kaliteli oluyo....
Eki Görüntüle 863157 Eki Görüntüle 863158
evet yanlış görmediniz.dişlik.ben biraz sabırsızım da...
Canım çok güzel şeyler almışsın, pek de bişeyin kalmamıştır artık ne varsa toplamışsınbaya tutmuştur bu aldıkların
Kipanın bebek kıyafetleri bence de çok kaliteli, ben 15 tl'ye 2'li ayaklı tulum, yine 15'e 2'li ayaklı alt, 20 tl'ye de çift taraflı penye hırka almıştım indirimden, hırka değil mont sanki öyle güzel bişey. Ütülerken de fark ettim penyeleri çok yumuşak. %50 indirimini yakalayınca da çok iyi oluyo.
merhaba kızlar bugün doktora gittim. bebek ters duruyor dedi başı yukarıda ayakları aşağıda imiş. şu anda aynı durumda olan var mı? dönmezse sezeryan olacak benim :18:
Evet canim ama yakindayim Kibristayim :))annesi olmaz korkma gösterir inşallah kızın yüzünü
Bu arada ben gerçekten sormuştum, sen yurt dışında değil miydin ?
o ihtimal hepimizde var, dönmezse çok beklemiyorlar zaten 38 de falan alıyolar çoğunlukla, benim görümcem 39'da sezeryan oldu dönmedi bebiş de. Sezeryan olacaksan da bebeğinin karnında 1 gün fazla geçirmesi bile önemli bence 38 haftayı tamamlasın, tabi yaşadığın şartları bilemem ama doğum yapacağın yerde ailen akraban falan varsa git orda bekle derim.
Kuzum galiba emzirmeden once kullaniyorsun, pirt diye disari cikariyor :)bi sorunum var arkadaşlar benim göğüs ucum yok denecek kadar minik(keza göğsüm de)çok korkuyom emzirme sorunu yaşarım diyee:18:gerçi biraz büyüdüler ama yeteri kadar gelmedi bana.hiç böle minik memeli emziren anne görmemiştim avent niplette diye bişey var ama ne zaman nasıl kullanılıyor acıtıyor mu her emzirmeden önce mi kullanmak lazım doğumdan önce kullanılabilir mi....sorularrr boğdum siziiiiiii.bu sorunu yaşayan oldu mu napcam ben.bu yazı nereye gidiyo hala kimse beni durdurmcak mı yoksa korkup kimse cevaplamicak miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Krem sursen kasintiya iyi gelir belki? Kasima ama catlak olabiliyormusGünaydın kızlar artık o kadar ağırlastim ki ayakta durunca belim yatarken karnım mahvediyo beni ve kasintidan deliricem.hic boyle zor gecmemisti.zaman cabuk gecsin istiyorum.daha temizlik yapmadik kiyafetler utulenmedi ve ben hala calisiyorum.
Her an izne cikabilirim.her an dogum da yapabilirim durumum parlak degill
Günaydın kızlar artık o kadar ağırlastim ki ayakta durunca belim yatarken karnım mahvediyo beni ve kasintidan deliricem.hic boyle zor gecmemisti.zaman cabuk gecsin istiyorum.daha temizlik yapmadik kiyafetler utulenmedi ve ben hala calisiyorum.
Her an izne cikabilirim.her an dogum da yapabilirim durumum parlak degill
Kuzum galiba emzirmeden once kullaniyorsun, pirt diye disari cikariyor :)
sutun gogus buyukluguyle alakasi oldugunu hiic sanmiyorum. Oyle olsa ben 5-10 cocuga sut annelik yapabilirim, oyle acayip otesi buyuduler ki :)))) buyuk veya kucuk fark etmez diye dusunuyorum :)
günaydın anneler ve bebişleri:)
bu sabah çok soğuk yaa....... bebişim benim de sanki dünden beri oynamıyor bir pırtladı o kadar...... ama dün feci yemek yemişim karnım taş gibi üstüne misafirliğe gittik orda da yedim aman allahım patlayacagım sankı hala ondan mı acaba bılemıyorum:)
Arkadaslar butik bebeden alıswerıs yapan oldumu ? guwenebılırmıyız yanı ? bırde butıkbebede arzum'un ates olcerı ındırme grmıs 50 tl..ne dusunuyrsunuz cewaplarsanız cokk sewınırım :) mutlu haftasonlarııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?