Annemin kolu agriyomus canim k validede bisey demedi belki bu hafta gelirler bakalim.ben dogum cantami hazirlayim artik ama bugun hic iyi degilim.birden nasil agirlastim gormen lazim.1 hafta bile farkediyomus.benden sonra gunu geleceklere tavsiyem simdiden hazirlaninsimdiki aklim olsa herseyi gecen hafa yapardim:124: bu arada bende sezeryan olursam gununu beklicem.aralikta dogurmakta istemiyom zaten
bi sorunum var arkadaşlar benim göğüs ucum yok denecek kadar minik(keza göğsüm de)çok korkuyom emzirme sorunu yaşarım diyee:18:gerçi biraz büyüdüler ama yeteri kadar gelmedi bana.hiç böle minik memeli emziren anne görmemiştim avent niplette diye bişey var ama ne zaman nasıl kullanılıyor acıtıyor mu her emzirmeden önce mi kullanmak lazım doğumdan önce kullanılabilir mi....sorularrr boğdum siziiiiiii.bu sorunu yaşayan oldu mu napcam ben.bu yazı nereye gidiyo hala kimse beni durdurmcak mı yoksa korkup kimse cevaplamicak miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam canım benimde bir göğüs ucum içe çökük niplette aldım ürünü hamileliğin son 3 ayında kullanılmaması gerekiyor doğumdan sonra kullanıcam emirmeden 5-10dk önce takılıyormuş Niplette: Düz veya içe dönük göğüs uçlarının tedavisi « Bebeğim Oldu burdan detaylı bilgi alabilirsin
kızlar hangi park yatak?
hangi yatak?
hangi biberon markası?
hangi ıslak mendil?
vs....sizce hangi markaları ve modeli almalıyız o kadar çok seçenek var ki kafam allak bullak oldu
Canım ozellkler guzele benzıyor..oda sıcaklıgı su we mama sıcaklıgıda olcuyormus..hem kulaktan hem alından 1sn de sonuc dıyr..3 dil özellıgı + 30 hafızası warmıs bilgine
bbn kraftınkini (70x110, alt dğiştirme ünitesi olsun, alt katındada açılabilir fermuarlı kapı mutlaka olmalı)ilk kızımda 1.5 yaşına kadar kullandım içine hem visco hem yaylı yatak aldım üst katını visko ile alt katına geçince de yaylı yatak ie kullandım ikinciye de aynısını kuanacam. emzirmenin tüm ürünlerinde kesinlikle avent diyorum tecrübe ile sabittir. ilk zamanlar pamuk ve kaynamış su daha sonrada prima Premium care beyaz ıslak mendilini kullandım hala da kullanıyorum (kızım 22 aylık) bez de de kesinlikle prima Premium care 22 aydır hiç pişik ollmadı hiç sızdırmadı ve en mönemlisi öyle ince ki çocuğumda duruş bozukluğu yaratmadı.
teşekkür ederim canım yaa.inşallah acıtmıyodur.çünkü zaten bi dolu acı çekicez.bide bunla uğraşmayalım.sende bendensin demek.Allah yardımcımız olsun
Herkese selam kızlar bir sorum olacak... Paşam msj atmış çok üzüldüm mesajına "dogurdum hastane 17 milyar tuttu 7 milyara indi bebgin küvez parası anamı aglattı çarşambadan beri 3 milyar günlügü yogun bakımın param yokki ne veriyim acımdan sütüm gitti" yazmış bana. Benim bildiğim kadarıyla özel hastaneler küvez ve yoğunbakımdan ücret alamıyorlardı halen öyle değil mi eğer bilmedikleri bişey varsa ve bu konuda bilgisi olan varsa Paşamı bu konuda bilgilendirelim...
hadi ya ben baktım göremedim de ondan sordum linkini paylaşırsan sevinirim bende almak istiyorum :)
Herkese selam kızlar bir sorum olacak... Paşam msj atmış çok üzüldüm mesajına "dogurdum hastane 17 milyar tuttu 7 milyara indi bebgin küvez parası anamı aglattı çarşambadan beri 3 milyar günlügü yogun bakımın param yokki ne veriyim acımdan sütüm gitti" yazmış bana. Benim bildiğim kadarıyla özel hastaneler küvez ve yoğunbakımdan ücret alamıyorlardı halen öyle değil mi eğer bilmedikleri bişey varsa ve bu konuda bilgisi olan varsa Paşamı bu konuda bilgilendirelim...
kızlar 29. haftam bitmek üzere.dün geceden beri karnım çok sertti ve kasıklarımda çok ağrıdı.bugün doğum evine acile gittim.çok önemli birşey değildir diye düşünürken nst de sancı çıktı.dr yatış yap dedi.istemedim.serum takıldı.serumdan sonra tekrar ölçüm yapıldı .daha iyi çıktı.kendi dr.umu aradım çıkınca bir ilaç ismi verdi hemen başla dedi.yarın hemen kalkp gidicem ama içim hiç rahat değil.böyle birşey yaşayan var mı.dualarınıza ihtiyacım var umarım erken doğum yapmam
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun erken doğum falan olmaz inş sıkma canını artık geçmiş bak dinlenmeye çalış.kızlar 29. haftam bitmek üzere.dün geceden beri karnım çok sertti ve kasıklarımda çok ağrıdı.bugün doğum evine acile gittim.çok önemli birşey değildir diye düşünürken nst de sancı çıktı.dr yatış yap dedi.istemedim.serum takıldı.serumdan sonra tekrar ölçüm yapıldı .daha iyi çıktı.kendi dr.umu aradım çıkınca bir ilaç ismi verdi hemen başla dedi.yarın hemen kalkp gidicem ama içim hiç rahat değil.böyle birşey yaşayan var mı.dualarınıza ihtiyacım var umarım erken doğum yapmam
bbn kraftınkini (70x110, alt dğiştirme ünitesi olsun, alt katındada açılabilir fermuarlı kapı mutlaka olmalı)ilk kızımda 1.5 yaşına kadar kullandım içine hem visco hem yaylı yatak aldım üst katını visko ile alt katına geçince de yaylı yatak ie kullandım ikinciye de aynısını kuanacam. emzirmenin tüm ürünlerinde kesinlikle avent diyorum tecrübe ile sabittir. ilk zamanlar pamuk ve kaynamış su daha sonrada prima Premium care beyaz ıslak mendilini kullandım hala da kullanıyorum (kızım 22 aylık) bez de de kesinlikle prima Premium care 22 aydır hiç pişik ollmadı hiç sızdırmadı ve en mönemlisi öyle ince ki çocuğumda duruş bozukluğu yaratmadı.
canım sen mardındekı dktramı gıdıodun :)
Canını sıkma tatlım, çok hareketli olduğum günlerde benimki de beşik niyetine uyuyo göbüşün içindeyarın daha hareketli olur unutursun, kendini de bebişi de strese sokma onların sağı solu belli olmuyo çünkü
Maşallah canım Allah o güzel yüzlerini görmeyi de nasip etsin inşallahbizim daha çok var randevumuza koskoca 17 gün! Sayıyorum valla tek tek günleri, psikopat gibi oldum
merhaba kızlar bugün doktora gittim. bebek ters duruyor dedi başı yukarıda ayakları aşağıda imiş. şu anda aynı durumda olan var mı? dönmezse sezeryan olacak benim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?