2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar hangi park yatak?
hangi yatak?
hangi biberon markası?
hangi ıslak mendil?
vs....sizce hangi markaları ve modeli almalıyız o kadar çok seçenek var ki kafam allak bullak oldu

İş başa düştü desene
Dediğin gibi her hafta bir önceki haftadan daha zor olacak artık iş yapmak, azar azar yapmaya çalış canım. Ben bebişin kıyafetlerini oturduğum yerden ütüledim valla ayakta duramıyorum öyle sabit bir yerde. Hele ki 2-3 gündür bir tuhafım, uyusam da yorgun kalkıyorum sanki, hep bir halsizlik var üzerimde. nedendir bilemedim:44:
Bugün hastane çantamı yıkadım, kuruyunca doldurcam içine malzemeleri bitti gitti, daha da iş miş yapmam. 15 Aralık'ta gelecek kızımın odası, o zaman da annem gelmiş olcak zaten kısmetse, annem siler temizler, kıyafetlerini yerleştiriveririz içine başka iş kalmıyo zaten.

Kizlar kHvaltidan sonra temizlige basladim simdi bitirdim oturdum dinlenicem aksam yemeginide kocis yapacak yoruldum ama icime sindi mis gibi oldu

selam canım benimde bir göğüs ucum içe çökük niplette aldım ürünü hamileliğin son 3 ayında kullanılmaması gerekiyor doğumdan sonra kullanıcam emirmeden 5-10dk önce takılıyormuş Niplette: Düz veya içe dönük göğüs uçlarının tedavisi « Bebeğim Oldu burdan detaylı bilgi alabilirsin

teşekkür ederim canım yaa.inşallah acıtmıyodur.çünkü zaten bi dolu acı çekicez.bide bunla uğraşmayalım.sende bendensin demek.Allah yardımcımız olsun

kızlar hangi park yatak?
hangi yatak?
hangi biberon markası?
hangi ıslak mendil?
vs....sizce hangi markaları ve modeli almalıyız o kadar çok seçenek var ki kafam allak bullak oldu

bbn kraftınkini (70x110, alt dğiştirme ünitesi olsun, alt katındada açılabilir fermuarlı kapı mutlaka olmalı)ilk kızımda 1.5 yaşına kadar kullandım içine hem visco hem yaylı yatak aldım üst katını visko ile alt katına geçince de yaylı yatak ie kullandım ikinciye de aynısını kuanacam. emzirmenin tüm ürünlerinde kesinlikle avent diyorum tecrübe ile sabittir. ilk zamanlar pamuk ve kaynamış su daha sonrada prima Premium care beyaz ıslak mendilini kullandım hala da kullanıyorum (kızım 22 aylık) bez de de kesinlikle prima Premium care 22 aydır hiç pişik ollmadı hiç sızdırmadı ve en mönemlisi öyle ince ki çocuğumda duruş bozukluğu yaratmadı.

Slm cnm bişey sormak istiyorum emzik yada biberon ucunda silikon mu yoksa kauçuk mu kullanmıştın sence hangisi daha ii bi bilgin varmı paylaşırsan çok memnun olurum :)

Hastanelerin yenidoğan ünitelerinde para alınmıyor sadece ufak tefek harcalamalar çıkartabiliolar bazen oda senşn ihtiyacına göre benim ilk gebeliğim erken doğumla sonuçlanmıştı 28 gün küvezde kalmıştı bebeğim ama bi kuruş bile para vermedik sadece kimliğini çıkartıp getirin diolar zaten öyle bi kanun çıkmıştı anne babasının sağlık güvencesi olsun yada olmasın her doğan çocuk 18 yaşına kadar hastenelerde bakılabilio diye biliorum bence ulaşabiliosan söle bebeğin kimliğini çıkartsınlar ve kendi üzerlerine alsınlar sağlık güvencesi için konuşursan dualarımın onunla olduğunu söle çok zor bi durum Allah yardımcısı olsun rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmaz kucağına alır sağ salim...

kızlar 29. haftam bitmek üzere.dün geceden beri karnım çok sertti ve kasıklarımda çok ağrıdı.bugün doğum evine acile gittim.çok önemli birşey değildir diye düşünürken nst de sancı çıktı.dr yatış yap dedi.istemedim.serum takıldı.serumdan sonra tekrar ölçüm yapıldı .daha iyi çıktı.kendi dr.umu aradım çıkınca bir ilaç ismi verdi hemen başla dedi.yarın hemen kalkp gidicem ama içim hiç rahat değil.böyle birşey yaşayan var mı.dualarınıza ihtiyacım var umarım erken doğum yapmam

canım yoğun bakımı bilmiyorum ama benim kızım 3 gün küvezde kalmıştı.kaldığın hastanenin 1 gecelik yatış bedeli neyse okadar alıyorlar.150*3 yaklaık 450 lira vermiştik 2008 de.

canım yoğun bakımı bilmiyorum ama benim kızım 3 gün küvezde kalmıştı.kaldığın hastanenin 1 gecelik yatış bedeli neyse okadar alıyorlar.150*3 yaklaık 450 lira vermiştik 2008 de.

Canım geçmiş olsun, yarın doktoruna git bakalım ne dicek. Benim de bugün biraz ağrım var sanki ama pek hastaneye gidecek gibi değil. Korkuyo tabi insan ağrı falan olunca da inşallah bişey olmaz.

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun erken doğum falan olmaz inş sıkma canını artık geçmiş bak dinlenmeye çalış.

yatakta sadece visko olsa nasıl olur?

amin canımmmmmmmmm
Rabbim herkese göstersin
bu his psikopatlık değil ki canım
sadece doktorda görebiliyoruz bebişlerimizi
bende yeniden gün saymaya başladım
oysaki daha dün gittim doktora

merhaba kızlar bugün doktora gittim. bebek ters duruyor dedi başı yukarıda ayakları aşağıda imiş. şu anda aynı durumda olan var mı? dönmezse sezeryan olacak benim :18:

canım aniden mi böyle oldu
yoksa haftalardır ters mi duruyo?
eğer sadece bu muayenen de öyle görüldüyse korkma
doktor sürekli döndükleri için 36 ya kadar kesin bişey demek zor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…