İşte malesef canım hayal edilen gibi olmuyo, ben de sancılarımı evde çekmek istiyorum dediğin gibi duş alırım, gezinirim evin içinde rahat rahat, hastane 10 dk zaten gidip o ortamda kendimi strese sokmak istemiyorum.
Benim ablam da hep normal doğum istemişti, 4 cm açıklıkla hastaneye gitti, doğum başlamış deyip yatış yaptırdılar, hastanede sancı çeken başka bir kadın vardı bağıra çağıra ortalığı inletiyodu, hem de 2. çocuğuymuş. doğum kanalına girmiş çocuk geri döndü yukarı çıktı midemin altına top gibi toplandı diyodu ablam ve 13 saat sancı çekip sezeryana girdi. Onun gibi olur diye korkuyorum o yüzden gidip hastanede başkalarının çığlıklarını dinleyeceğime evimde dolanırım daha iyi
Günaydın kızlar artık o kadar ağırlastim ki ayakta durunca belim yatarken karnım mahvediyo beni ve kasintidan deliricem.hic boyle zor gecmemisti.zaman cabuk gecsin istiyorum.daha temizlik yapmadik kiyafetler utulenmedi ve ben hala calisiyorum.
Her an izne cikabilirim.her an dogum da yapabilirim durumum parlak degill
koca totolu olduk zaten sorma.geçen kuaförde bi kız bana kaç kilo aldığımı sordu söyledim.maşallah hepsini de totoya almışın dedi.
ben şokevet canım bende ordan aldım.yazdım ama çıkmamış..bi site daha vardıda fiyatlar 150 den aşağı değildi.lohusashop.commuş adı şimdi baktımda.gerek yok o kadarına.
koca totolu olduk zaten sorma.geçen kuaförde bi kız bana kaç kilo aldığımı sordu söyledim.maşallah hepsini de totoya almışın dedi.
ben şokevet canım bende ordan aldım.yazdım ama çıkmamış..bi site daha vardıda fiyatlar 150 den aşağı değildi.lohusashop.commuş adı şimdi baktımda.gerek yok o kadarına.
canım bazı insanlar çok gıcık gerçekten
ben en çok karnımdan aldım
ama karnımın alt kısmı popom kadar oldu resmen
canım benim bebek de iri
şu an 32. haftadayız ve 2200
normalde 1800 olması gerekiyo dedi
ama herşeyi iri olduğu için kilonun bi sıkıntısı yok dedi
valla bana da normal yanlısı geldi, dediki tatlım çatına bakalım ve uygunsa 5i bile normal doğurursun
normal 4,5-5 bile doğurttum dedi
ama sezeryan isterim dersen tavsiye etmiyorum dedi
genetik olarak bebeğin iri, yani genlerinde var olduğuna göre bu kadar iri bebeği de doğurabilirsin dedi
hatta ben başka doktora gitmek zorunda kalırsam sancılarım sıklaşırsa dedim
sakın sezeryan istiyorum deme dedi, şimdiki doktorlar herkesi sezeryana alıyo ama iyileşmen zaman alır dedi
mümkün oldukca yürü ve kendini psikolojik olarak normal doğuma hazırla dedi
Cnm cok gecmis olsun dua etcem.nssil anladiniz kan gitmedigini.allah yardimciniz olsunArkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
çok şişmişsin diyenler,ye ye beni de ye diyenler...aldırmıyorum.çocuk yapıyoruz boru değil.Rabbim bebeişlere sağlık versin gerisi tınnn
Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
Sanırım 29.haftada oldgum ıcın bana net bısy demedı :) ama sewındım sankı bana demıs gıbı oldumbende 32. haftaya grdım bugun ıtıbari ile :) haftaya gdıcem bende bakalım ne dıcek :) peki benım tombık olmamın dez avantajı warmıdır normal dgum ıcın?
Kızlar doğumlar birer ikişer başladı, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...
canım 27deyken bende aynen senin gibi düşünmüştüm
700 gram olması gerekirken 1100 çıkmıştı ve hiç iyi bişey dememişti
öncelikle bana en az kiloyu almam gerektiğini söylemişti
çünkü kilo fazlalığı hareket sınırlaması getiriyo dedi, ben nerdeyse bir çok şeyi geride bıraktım ve yemedim
12 ekim ile 16 kasım arasında hiç kilo almamışım, bebeğim 1100 almış
ve doktor bana aferin dedi
canım verebiliyosan ver, ya da kilo alımını durdur
kilo normal doğumun önünde en büyük engel demişti bana
seni bilmiyorum da ben 27. haftama girerken tam 17 kilo almışım
şu an aradaki sıkıntılı dönemi biraz kapattım 32ye kadar hiç kilo almayarak
eğer diğer kontrole kadar gene kilo almazsam normal şansım epey yüksek olurmuş
tabi kilodan önemlisi çatının bebeğin kilosunun geçmesine izin verecek kadar geniş olması lazımmış
Ya ben 29. haftama kadr toplam 6 kılo almıstım ama 3 haftada 3 kılo daha almısım toplamda 9 kılo...zaten tombıktım bıde cok hareket etmıyorum kalkayımda yuruyeyım bari
aminnnnnnkasılmalarım oldukca gözum korkmaya başladı benımde ya (
canım toplamda aldığın kilo fazla değil ama 3 hafta da 3 kilo çok sakıncalı
aynen bende de bi ara öyle olmuştu
kesin beslenme bozukluğu var dedi doktor
mutlaka en az yarım saat yürümeliymişiz
daha sağlıklı oluyomuşuz
mesela ben bu hafta doğum iznine ayrılayım mı dedim yok çalış dedi
iş hayatı stresli dedim evde çok yersin sen, hem de düşün düşün strese girersin dedi
hem çalışmam da bedenimi hareket ettirdiğinden sağlıklıymış
bi süre daha çalışacam bakalım, ne olacak sonum
canım bebekler iri olunca kasılmalarda erken başlıyomuş
normalde 34-35 de başlaması lazım dedi dün bana
ama bebek ilerde olduğu için sıkıntı yok kasılmaların olacak dedi
günde 10 seferi geçerse korkacakmışım
canım bebekler iri olunca kasılmalarda erken başlıyomuş
normalde 34-35 de başlaması lazım dedi dün bana
ama bebek ilerde olduğu için sıkıntı yok kasılmaların olacak dedi
günde 10 seferi geçerse korkacakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?