2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ayy canım onu bende duydum
erkenden hastaneye gidince korkudan geri dönüyolarmış bebişler
doğması için öncelikle annenin rahat olması lazım

valla bende aynı durumdayım canım
yerimden kalkacak halim yok, iki adımı 40 saatte ancak atabiliyorum
çalışıyorum, kıyafetler yıkanacak, ütülenecek

canım bazı insanlar çok gıcık gerçekten
ben en çok karnımdan aldım
ama karnımın alt kısmı popom kadar oldu resmen

bu arada lohusa pijamasını kısa kollu mu alsam uzun kollu mu alsam bilemedim
hastane ve ev sıcak olacağı için acaba kısa kollu mu alsam

Sanırım 29.haftada oldgum ıcın bana net bısy demedı :) ama sewındım sankı bana demıs gıbı oldum bende 32. haftaya grdım bugun ıtıbari ile :) haftaya gdıcem bende bakalım ne dıcek :) peki benım tombık olmamın dez avantajı warmıdır normal dgum ıcın?

Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
Cnm cok gecmis olsun dua etcem.nssil anladiniz kan gitmedigini.allah yardimciniz olsun

çok şişmişsin diyenler,ye ye beni de ye diyenler...aldırmıyorum.çocuk yapıyoruz boru değil.Rabbim bebeişlere sağlık versin gerisi tınnn

yersin aman ne çok yiyon
bebek onun bi parmak kadarını bile almayacak
yemezsin bu sefer de senin bu çocuk kesin sakat olacak derler
canı çekiyodur onun içerde ama sen yemiyosun derler
off offf, boş verdim artık bende

Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah o hastaneden oğluşunla birlikte çıkarsınız.. Daha bugün abimin eşiyle konuştuk bi arkadaşı erken doğum yapmış 700 gr doğmuş bebeğimve sağlıklı bir şekilde çıkmış küvezden, hiç bi sorunuda yok maşallah. Seninde öyle olucak inşallah

Allahım oğluna hayırlı ömürler versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşur umarım Allahım hepimizin yavrularını korusun

canım 27deyken bende aynen senin gibi düşünmüştüm
700 gram olması gerekirken 1100 çıkmıştı ve hiç iyi bişey dememişti
öncelikle bana en az kiloyu almam gerektiğini söylemişti
çünkü kilo fazlalığı hareket sınırlaması getiriyo dedi, ben nerdeyse bir çok şeyi geride bıraktım ve yemedim
12 ekim ile 16 kasım arasında hiç kilo almamışım, bebeğim 1100 almış
ve doktor bana aferin dedi
canım verebiliyosan ver, ya da kilo alımını durdur
kilo normal doğumun önünde en büyük engel demişti bana
seni bilmiyorum da ben 27. haftama girerken tam 17 kilo almışım

şu an aradaki sıkıntılı dönemi biraz kapattım 32ye kadar hiç kilo almayarak
eğer diğer kontrole kadar gene kilo almazsam normal şansım epey yüksek olurmuş
tabi kilodan önemlisi çatının bebeğin kilosunun geçmesine izin verecek kadar geniş olması lazımmış

Ya ben 29. haftama kadr toplam 6 kılo almıstım ama 3 haftada 3 kılo daha almısım toplamda 9 kılo...zaten tombıktım bıde cok hareket etmıyorum kalkayımda yuruyeyım bari

Ya ben 29. haftama kadr toplam 6 kılo almıstım ama 3 haftada 3 kılo daha almısım toplamda 9 kılo...zaten tombıktım bıde cok hareket etmıyorum kalkayımda yuruyeyım bari

canım toplamda aldığın kilo fazla değil ama 3 hafta da 3 kilo çok sakıncalı
aynen bende de bi ara öyle olmuştu
kesin beslenme bozukluğu var dedi doktor
mutlaka en az yarım saat yürümeliymişiz
daha sağlıklı oluyomuşuz
mesela ben bu hafta doğum iznine ayrılayım mı dedim yok çalış dedi
iş hayatı stresli dedim evde çok yersin sen, hem de düşün düşün strese girersin dedi
hem çalışmam da bedenimi hareket ettirdiğinden sağlıklıymış
bi süre daha çalışacam bakalım, ne olacak sonum

aminnnnnn kasılmalarım oldukca gözum korkmaya başladı benımde ya (

canım bebekler iri olunca kasılmalarda erken başlıyomuş
normalde 34-35 de başlaması lazım dedi dün bana
ama bebek ilerde olduğu için sıkıntı yok kasılmaların olacak dedi
günde 10 seferi geçerse korkacakmışım

Ben çalışmıyorum dewamlı ewdeyım malum doğuda gıdılck bı yerde yok bu ara cok zararlı beslenıyorum hep abur cubur

Şu kasılma nasıl bişey bi aydınlatın kızlar, yani kasıklarda sürekli bi ağrımı yada giren çıkan bi ağrımı ? Birde afedersinz biraz açık söyliycem hani vajinadan içeri doğru sanki iğne batmaları şeklindemi ? 2. Si bazen oluyo bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…