evet canım
Mardin de Ayşegül hanıma gidiyorum
Oyyy topidik teyzesi yer onu masallah :)))
daha bir kere bike kizimi gormedimdr 32. Haftada demisti, bucsefer de dondu mondu yuzu gorunmuyor derse dovecegim O doktoru
Canım kaçıncı haftadasın göremiyorum ama ben 30. haftadayım benim de hala ters duruyordu son kontrolde. Bu aralar yan durduğunu hissediyorum kafası sol ortada, ayakları da sağ tarafımda tekmeleyip duruyo. Dönmeye çalışıyodur inşallah. 36. haftaya kadar yolu var, hatta bazı bebeklerin doğum sancısı tuttuğu anda o kasılmalar ile dönüp doğum pozisyonu aldığını okudum. Doktorunu ikna et hemen sezeryana almaya çalışmasın seni.
Ah ahhhh esim de surekli soyleniyor dogumda mi gorecegiz diye. Sitah beyaz ultrasonla baliyor canim hic yuzunu goremiyoruzbizim doktorun cihaziv4 boyutlu gostermiyor. 4 boyutluya gonder diyoruz, 32. Haftanin dolmasini bekle dedi gicik kadin. Bu hafta doluyor kismetse artik gorelim yaa (( 20. Hafta detayli ultrasonda da ellerini yuzune kapatmisti bizim
nazli bidik, yine oyle olursa diye korkuyorum
kızlar iyi akşamlar.son olarak bunları aldım.sadece bebek arabası ve bebek şekeri bide alt açma örtümüz eksik kalıyo(aslında az da değillermiş düşününce:))
lohusa pijaması olarak 2 takım aldım.hamilelikte hiç pijama almamıştım.hatta eskilerimin bellerini keserek giydim.(cimri miyim neyim??)bu yüzden doğumdan sonra cıbıldak kalmıyim dedimaşağıdaki 3 renk pijamadan pembe olanını,ve beyaz sabahlıklı takımı aldım.bide hellobaby.comdan nevresim fln almış memnun kalmıştım.diğer ürünleri de oradan aldım.sizce nasıl seçimler?tabi bütçeyi patlattım.doğuma hiç paramız kalmadı.napcaz bilmiyorum....
Eki Görüntüle 863146 Eki Görüntüle 863147 Eki Görüntüle 863148 Eki Görüntüle 863149
bu arada bugün doktorumu değiştirdim ve yeni doktora gittim.aslında değiştirmek zorunda kaldık.çünkü yaşadığım yerde devletten başka doğum seçeneği yok.benim doktorumun da çalıştığı yer bi tıp merkezi doğumhane yok.bu nedenle edirneye gittik.kadın biraz şaşırdı bu saatten sonra olacak iş mi diye ama mecbur kabul etti.ay ne uzun oldu kusura bakmayın...bi de dua eden herkese teşekkür ediyorum.Allah sizin de dualarınızı kabul etsin yavrunuzu size sizi yavrunuza bağışlasın....(biri bana dur desin!!!)
canım aniden mi böyle oldu
yoksa haftalardır ters mi duruyo?
eğer sadece bu muayenen de öyle görüldüyse korkma
doktor sürekli döndükleri için 36 ya kadar kesin bişey demek zor dedi
bi önceki kontrolde aşağıdaydı dönmüş ben de bekliyorum dönerse normali deneyeceğim. dönmezse yapacak bi şey
canım sanırım bende cimriyim
hamile pijaması almadım, hatta eskilere kıyıp lastiklerini de kesmedim
içine sığabildiklerim (yani genişleyebilenleri) giyiyorum yıkıyorum gene giyiyorum
lohusa pijaması benimde almam gerek
seninkiler güzelmiş, güle güle kullan
benim de bir gün olacak inşallah
Bende ona gıdıyorum benm bebıse iri dedi sankı sezeryan yanlısı gıbı geldı..senn bebıs kac haftalık we kac kg?
canım aniden mi böyle oldu
yoksa haftalardır ters mi duruyo?
eğer sadece bu muayenen de öyle görüldüyse korkma
doktor sürekli döndükleri için 36 ya kadar kesin bişey demek zor dedi
bi önceki kontrolde aşağıdaydı dönmüş ben de bekliyorum dönerse normali deneyeceğim. dönmezse yapacak bi şey
canım o zaman korkma
her hafta hatta her gün kırk sefer dönebiliyo bebişler dedi
önemli olan doğum sancıların geldiğinde bebeğin duruş pozisyonu dedi
ay ayıptır söylemesi 1 tane hamile külodu almıştım onuda doktora giderken giyiyorum.doktordan doktora yıkayıp kaldırıyorumeski iç çamaşırlarımın belini kestik iki yandan.eşim de bazen bakıyo eziliyorum büzülüyorum sıkışıyorum alıyo makası geliyor o da kesiyo .böylelikle eskilerimizden kurtuluyoruz.hem yenisini alsak sonra napcaktık onları?boşver böyle daha iyi.ben pijamaları ................. diye bi yerden aldım iki günde geldiler.ve göründüklerinden çok daha kaliteliler.hem de normalde de giyilebilir.sağol canım çok daha iyileri siz hamiş kardeşlerimin olsun...
canım normal dogum tarıhınde 1 ocak ama normalı beklesende 1 ocaktan öncede dogurabılırsın sezeryanı ıse 40 haftaya kadar bekledıklerını hıç duymamıştım eger sezeryan ıstıyosan ve ocaga kadar beklerım dıyosan dr una asla sezeryan olabılır bıle deme günümü beklıycem de çünkü dr senın sezeryana ılımlı oldugunu duyarsa senı bı şekılde telaslandırıp 38 haftada sezeryana alıyo.. bende son gune kadar beklıycem demıştım önce tamam dedı sonra nts ye bagladı sancı görünüyo dogumun baslamış eger sezeryan ıstıyosan acıl sezeryana almamız lazım dedı ben nasıl korktum hemen kabul ettım ama hiç sancım yoktu gayet ıyıydım bebegımde mıdemın orda duruyodu beklesemrahat bı hafta daha beklerdım ama bilgisiz tecrubesız olunca ınsan bebegıne bişi olur dıye bıle korkuyo 38+2 de aldı sezeryan düşünüyorum demekı bekletsın senı de.....
Arkadaslar butik bebeden alıswerıs yapan oldumu ? guwenebılırmıyız yanı ? bırde butıkbebede arzum'un ates olcerı ındırme grmıs 50 tl..ne dusunuyrsunuz cewaplarsanız cokk sewınırım :) mutlu haftasonlarııı :)
Günaydın annişler ve bebişleri
ben bu haftasonu annemlerdeyim, ana kız takılıyoruz evde
canım ben de hastaneme 90 km uzaktayım. bulunduğum yerde devlet hastanesi var sadece. normal doğum düşünüyorum. yol 1 saat sürüyor, 1 saatte yetişebilirim diye düşünüyorum. yoksa acil bişi olsa yetişilmez mi? yani tecrübeli olanlara sormak lazım. gidip annemlerde de kalabilirim ama hem eşimi yalnız bırakmak istemiyorum hem de sonuçta ne zaman doğum olacağı belli olmaz, erken olursa mecbur yetişmeye çalışıcaz. 40. haftaya kadar beklerse o hafta annemlere geçerim artık. kızlar sizin fikirleriniz nedir bu konuda, riskli mi oluyor sizce bu durum?
ayy yalnız değilmişim demek ki, benim doktorum çok iyi, ama ultrason cihazı çok bulanık bana göre. biz kafası mı gözü mü ayağı mı hiç bişi anlamıyoruz. kendisi söylüyor burası kolu bacağı dudağı diye, biz de anlamış numarası yapıyoruz3-4 boyutlu da yok buralarda, istersen Ankaraya göndereym ama bi sürü masraf olur dedi, biz de gitmedik. yani yavrumun yüzünü hiç görmedim daha bize çok sürpriz olcak.
Azuremm aynen doktorumun cihazi cok eski bence. Bit de gittigimh
astanenin en buyuk ortagi ve bashekimi kendisi. Kadin alsana bir tane son teknoloji ultrason cihazi :) radyolojide 4 boyutlu cihaz var, 32 haftadan once gitme en iyi o zaman gorunur diyor bana. Eee gorenler nasil gordu? Insanlar bebislerinin fotografini elinden dusurmuyor, biz daha birsey goremedik. Bu hafta 32. Haftam doluyor, simdi de dondu mondu gorunmuyor derlerse diye korkuyorum.
24ilknur oda nem ve sicaklik olcer olarak arzim aldim 20 tl.
Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
hamile külodunu aldım canım
zira diğerlerinin içine sığmam mümkün bile değil, acayip sıkıştırıyolar
bende lohusa sepetinden alacam sanırım
senin aldığın site gözükmüyo
Kuzum galiba emzirmeden once kullaniyorsun, pirt diye disari cikariyor :)
sutun gogus buyukluguyle alakasi oldugunu hiic sanmiyorum. Oyle olsa ben 5-10 cocuga sut annelik yapabilirim, oyle acayip otesi buyuduler ki :)))) buyuk veya kucuk fark etmez diye dusunuyorum :)
Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?