2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Oyyy topidik teyzesi yer onu masallah :)))
daha bir kere bike kizimi gormedim dr 32. Haftada demisti, bucsefer de dondu mondu yuzu gorunmuyor derse dovecegim O doktoru

ayy teyzesi doğurayım da ısır sen onuuuuuuuuuuuuuuu
tatlım maalesef bazı bebekler yüzünü gizliyor
bi arkadaşım var 39. haftada ve daha hiç göstermemiş kızı yüzünü
benimki başlarda rahmime kafasını dayıyodu, şimdi de dışarıyı dinliyo sanırsam

anası gibi meraklı olacak

canım doktorum dedi ki bu haftalarda en güzeli yan durması
en kolay yan duran bebekler doğum pozisyonu alıyomuş
yay gibi duruyo olunca muhtemelen kolay dönecek dedi

canım maalesef ultrason yönünden eksikliğin ne olduğunu iyi bilirim
keşke iyi ultrason olan bi yerde muayene olabilsen
doktorun da çok gıcıkmış cidden
4 boyutlu göstermenin haftası yok ki
neden 32 yi beklemeliymişsin, kızdım doktora

canım sanırım bende cimriyim
hamile pijaması almadım, hatta eskilere kıyıp lastiklerini de kesmedim
içine sığabildiklerim (yani genişleyebilenleri) giyiyorum yıkıyorum gene giyiyorum
lohusa pijaması benimde almam gerek
seninkiler güzelmiş, güle güle kullan
benim de bir gün olacak inşallah

ay ayıptır söylemesi 1 tane hamile külodu almıştım onuda doktora giderken giyiyorum.doktordan doktora yıkayıp kaldırıyorumeski iç çamaşırlarımın belini kestik iki yandan.eşim de bazen bakıyo eziliyorum büzülüyorum sıkışıyorum alıyo makası geliyor o da kesiyo.böylelikle eskilerimizden kurtuluyoruz.hem yenisini alsak sonra napcaktık onları?boşver böyle daha iyi.ben pijamaları ................. diye bi yerden aldım iki günde geldiler.ve göründüklerinden çok daha kaliteliler.hem de normalde de giyilebilir.sağol canım çok daha iyileri siz hamiş kardeşlerimin olsun...

Bende ona gıdıyorum benm bebıse iri dedi sankı sezeryan yanlısı gıbı geldı..senn bebıs kac haftalık we kac kg?

canım benim bebek de iri
şu an 32. haftadayız ve 2200
normalde 1800 olması gerekiyo dedi
ama herşeyi iri olduğu için kilonun bi sıkıntısı yok dedi
valla bana da normal yanlısı geldi, dediki tatlım çatına bakalım ve uygunsa 5i bile normal doğurursun
normal 4,5-5 bile doğurttum dedi
ama sezeryan isterim dersen tavsiye etmiyorum dedi
genetik olarak bebeğin iri, yani genlerinde var olduğuna göre bu kadar iri bebeği de doğurabilirsin dedi
hatta ben başka doktora gitmek zorunda kalırsam sancılarım sıklaşırsa dedim
sakın sezeryan istiyorum deme dedi, şimdiki doktorlar herkesi sezeryana alıyo ama iyileşmen zaman alır dedi
mümkün oldukca yürü ve kendini psikolojik olarak normal doğuma hazırla dedi

hamile külodunu aldım canım
zira diğerlerinin içine sığmam mümkün bile değil, acayip sıkıştırıyolar
bende lohusa sepetinden alacam sanırım
senin aldığın site gözükmüyo

canım sezeryan konusunda emin olsan bile bekle haftanı mutlaka
doktor ne derse desin erken olma
sonuçta bebek bir saat bile fazla dursa içerde gelişimi dışardakinden kat kat fazla

ben butik bebeden bi kaç alışveriş ettim canım
hiçbi sıkıntısını görmedim şimdiye kadar

bebişleri yan dönenler ya da doğum pozisyonuna girenler yani başı aşağıda olanlar nasıl anlıyorsunuz harektelerınden anlaşılır mı? benım bebıs onceden tam gogsumun altında atardı sımdı degısık sankı kasıklarımda pıtpıtladı bır kac kez bır de kenarda cok degısık hareket ettı?yanı onceden o yana gırerdı de sımdı bı degısık?

doktoruma aynı şeyi bende sordum
zira en hızlı şekilde gitsek aramızda 3 saatlik mesafe var
sorun olur mu dedim
kendini kontrol et
günde kasılma sayın 10u geçerse yola çık dedi

Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için

yok canım ben çeşitli hastanelere gidiyorum 5. haftamdan beri
kimi zaman beğenmediğimden kimi zaman mecburiyetten
ama 18. haftamda bile yüzünü görebilmiştim
tabi bugün ki kadar net ve belirgin değildi ama gene de benziyordu

Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için

Canım Allah sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip eder size bağışlar inşallah. erken doğan bir çok bebiş var maşallah Allahın izniyle büyüyorlar tıp ilerledi öyle düşün.Senin için bir anne için hepimiz için çok zor tabi Allah yardımcınız olsun arkadaşım.

hamile külodunu aldım canım
zira diğerlerinin içine sığmam mümkün bile değil, acayip sıkıştırıyolar
bende lohusa sepetinden alacam sanırım
senin aldığın site gözükmüyo

koca totolu olduk zaten sorma.geçen kuaförde bi kız bana kaç kilo aldığımı sordu söyledim.maşallah hepsini de totoya almışın dedi.
ben şokevet canım bende ordan aldım.yazdım ama çıkmamış..bi site daha vardıda fiyatlar 150 den aşağı değildi.lohusashop.commuş adı şimdi baktımda.gerek yok o kadarına.

valla büyüklükle alakası varsa bende tüm orduyu besleyebilirim
dana gibi oldular maşallah
emzirdikce de dahada büyüyorlarmış

ayy canım benim yaaa
çok çok çok geçmiş olsun
Rabbim sağlık sıhhat versin oğluşuna
umarım bir an evvel toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…