canım bebekler iri olunca kasılmalarda erken başlıyomuş
normalde 34-35 de başlaması lazım dedi dün bana
ama bebek ilerde olduğu için sıkıntı yok kasılmaların olacak dedi
günde 10 seferi geçerse korkacakmışım
Şu kasılma nasıl bişey bi aydınlatın kızlar, yani kasıklarda sürekli bi ağrımı yada giren çıkan bi ağrımı ? Birde afedersinz biraz açık söyliycem hani vajinadan içeri doğru sanki iğne batmaları şeklindemi ? 2. Si bazen oluyo bana.
Ben de bunu sirmak icin gelmistim.Şu kasılma nasıl bişey bi aydınlatın kızlar, yani kasıklarda sürekli bi ağrımı yada giren çıkan bi ağrımı ? Birde afedersinz biraz açık söyliycem hani vajinadan içeri doğru sanki iğne batmaları şeklindemi ? 2. Si bazen oluyo bana.
Şu kasılma nasıl bişey bi aydınlatın kızlar, yani kasıklarda sürekli bi ağrımı yada giren çıkan bi ağrımı ? Birde afedersinz biraz açık söyliycem hani vajinadan içeri doğru sanki iğne batmaları şeklindemi ? 2. Si bazen oluyo bana.
Ben de bunu sirmak icin gelmistim.
3 gundur alttan igne batmasi seklinde agrim varcarsamba kontrole gidecektim, endiselendim. Acaba nornal mi yoksa yarin mi gitsem?
Bir de beyaz kokusuz bol miktarda akintim var
Evet canm bendede var işte onlardan , akıntımda var aynen. Perşembe doktora gittim o zaman iğne batması yoktu akıntı vardı, idrar kültürü testi istedi. Sonucu temiz çıktı. Normal herhalde diyorum bu ağrılar. Bide akıntım için vajinadan fitil verdi 2 tane ama ben kullanamadım. Nasıl yapıcam o fitilleri bilmiyorum perşembeden bu yana vicdan azabı duyuyorum ama düşüncesi bile ürpertiyo( yazarken bile gerildim offf
kızlar Pirima Premium Care bebek bezi almayı düşünüyorum (beyaz paketli olandan). yeni doğan için 1 numarasını alıcam ama kaç aket almak lazım . internet sitesinde yanında iki ıslak mendili ile 4lü paketi vardı. acaba 4 -5 paket almak fazla olur mu? bilemedim. ne dersiniz. aslında ıslak mendil olarak uni baby de aldım onu kullanmak istiyorum. primanın yeni doğan ıslak mendili kullanan var mı nasıl?
Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
doktoruma aynı şeyi bende sordum
zira en hızlı şekilde gitsek aramızda 3 saatlik mesafe var
sorun olur mu dedim
kendini kontrol et
günde kasılma sayın 10u geçerse yola çık dedi
Canım o dediğin benim ilk doğumumda oldu 40+6 da yani 41. haftada doğum yaptım...oda hastaneye kendim gittim bu çocuk niye gelmiyor diye...gecesine suyum geldi ertesi gün suni sancı verdiler...rahatı yerinde gelmek istemedi...ama ben çok merak ettim çok sabırsızlandım...beklemek daha beter....yalnız değilim yani, benim de 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman konuşcam her şeyi inşl. artık iyice yaklaştı gibi hissediyorum. bazen de kasım annelerine giriyorum, 40ı geçip doğumu henüz olmayan bi çok kişi var, o da zor bi durum sanırım, beklemek zor gelir insana. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
kızlar hastaneye ve daha sonra eve gelenlere çikolata yerine söyle bişi hazırlasam nasıl olur? genelde hatıra için buzdolabı süsü hazırlıyorlar. ben bunu beğendim ama acaba kalıcı olmaz mı? yani saklamak isteyen saklar tabi ama, sizce nasıl, fikirlerinizi alabilir miyim?
malzemelrin hepsi internette var alıp kendim yapayım diyorum. zaten hiç bi süsleme yapmadım kızıma.
Eki Görüntüle 864133 Eki Görüntüle 864134 Eki Görüntüle 864135
Eki Görüntüle 864136
hamile külodunu aldım canım
zira diğerlerinin içine sığmam mümkün bile değil, acayip sıkıştırıyolar
bende lohusa sepetinden alacam sanırım
senin aldığın site gözükmüyo
kızlar hastaneye ve daha sonra eve gelenlere çikolata yerine söyle bişi hazırlasam nasıl olur? genelde hatıra için buzdolabı süsü hazırlıyorlar. ben bunu beğendim ama acaba kalıcı olmaz mı? yani saklamak isteyen saklar tabi ama, sizce nasıl, fikirlerinizi alabilir miyim?
malzemelrin hepsi internette var alıp kendim yapayım diyorum. zaten hiç bi süsleme yapmadım kızıma.
Eki Görüntüle 864133 Eki Görüntüle 864134 Eki Görüntüle 864135
Eki Görüntüle 864136
canım beşiğini aldınmı öncelıkle besık içinin yatagı yorganı nevresımı bebegede bı kaç iki daha al en mınık çoraplar oluyo onlardan al
bi ki tane iç zıbın al atlet gıbı gıymesı için yanı atlet olmuyo küçükken örgü yelek patık falan ördü mü annenler örgü lazım ocak şubat mart en soguk aylar bez al 1 2 numara yanı 3 6 kg agız mendıllerı satılıyo bıde 6lı onlardan al.. en mınımum bunlar canım battanıyen kalın mı kalında bı de ınce kundak gıbı olan battanıyelerden al...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?