2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım senin bebeğin kaç hafta ilerideydi ? Sezeryan olucam ben mecburi, Önde giden bebeklerde acaba ultrason sonucuna göremi karar veriyolar doğuma yoksa adet tarihine göremi. Doktor 38 de alırız dedi bana, sormayı unuttum ama neye göre 38 adetime göremi ultrasona göremi

Canım benım kasılmadan maksat karnımın etrafında kramplar gırıo anlık ama..sanırım bundan bahsedıyoruz :)

Ben de bunu sirmak icin gelmistim.
3 gundur alttan igne batmasi seklinde agrim var carsamba kontrole gidecektim, endiselendim. Acaba nornal mi yoksa yarin mi gitsem?
Bir de beyaz kokusuz bol miktarda akintim var

aynen o iğne gibi batmalardan bende de oluyor ama kasılma nasıl bişe anlamıyorum. olunca anlarım heralde çok basit bişeymiş gibi anlatmıyor yaşayanlar

Ben de bunu sirmak icin gelmistim.
3 gundur alttan igne batmasi seklinde agrim var carsamba kontrole gidecektim, endiselendim. Acaba nornal mi yoksa yarin mi gitsem?
Bir de beyaz kokusuz bol miktarda akintim var

Evet canm bendede var işte onlardan , akıntımda var aynen. Perşembe doktora gittim o zaman iğne batması yoktu akıntı vardı, idrar kültürü testi istedi. Sonucu temiz çıktı. Normal herhalde diyorum bu ağrılar. Bide akıntım için vajinadan fitil verdi 2 tane ama ben kullanamadım. Nasıl yapıcam o fitilleri bilmiyorum perşembeden bu yana vicdan azabı duyuyorum ama düşüncesi bile ürpertiyo ( yazarken bile gerildim offf

( yarin gideyim ben de o zaman. En basta doktorum beyaz kokusuz akinti normaldir drmisti ama bir suredir miktar artti. Fitili killan canim sen de, bir aksilik olmasin. Ben de gideyim baksin bari

ben ilk oğlumda premium care dan hiç memnun kalmamıştım çok kokutuyor aktif bebek daha iyi bence.1 numaradan da çok almayınbence bi süre sonra hemen 2 ye geçiyorsunuz.bizim dr muz bezleirn başlangıç kilolarını esas almamız gerektiğini söylemişti ben 1 tane 1 numara 2 tane 2 numara aldım bir de her bebeğin tni farklı kimine en kaliteli bez pişik yapabiliyor bebk doğsun o karar versin deri.ıslak mendilde de nivea soft cream açık mavi olanı 3,5 yaşında oğlum hala kullanıyorum hiç pişik olmadı tabi şimfdi tuvlet eğitimi var ama poposunu hala ıslak mendille siliyorum ama ilk günler için uni baby yeni doğan aldım.

Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için

Allah acil şifalar versin canım, biran önce sağlıkla bebişinize kavuşun hayırlısıyla dualarımız seninle kalbini ferah tut

Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için

Allahım sağlıkla ve çabucak evinize gitmeyi nasip etsin...dualarımız sizinle...

Günaydın kızlar. şu anda alıntı yapamadım ama erken doğum yapan arkadaşıma geçmiş olsun diyorum. inşl en kısa zamanda sağlıcakla evlerine dönerler bebişleriyle.

doktoruma aynı şeyi bende sordum
zira en hızlı şekilde gitsek aramızda 3 saatlik mesafe var
sorun olur mu dedim
kendini kontrol et
günde kasılma sayın 10u geçerse yola çık dedi

yalnız değilim yani, benim de 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman konuşcam her şeyi inşl. artık iyice yaklaştı gibi hissediyorum. bazen de kasım annelerine giriyorum, 40ı geçip doğumu henüz olmayan bi çok kişi var, o da zor bi durum sanırım, beklemek zor gelir insana. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize

herkese günaydın güzel anneler.. rapor bitti bu hafta işe başladık ve önümüzdeki pazartesi günü çalışabilir raporu alıp aralık ortasına kadar işe geleceğim ne kötüüü umarım dayanbilirzzz

Canım o dediğin benim ilk doğumumda oldu 40+6 da yani 41. haftada doğum yaptım...oda hastaneye kendim gittim bu çocuk niye gelmiyor diye...gecesine suyum geldi ertesi gün suni sancı verdiler...rahatı yerinde gelmek istemedi...ama ben çok merak ettim çok sabırsızlandım...beklemek daha beter....

kızlar hastaneye ve daha sonra eve gelenlere çikolata yerine söyle bişi hazırlasam nasıl olur? genelde hatıra için buzdolabı süsü hazırlıyorlar. ben bunu beğendim ama acaba kalıcı olmaz mı? yani saklamak isteyen saklar tabi ama, sizce nasıl, fikirlerinizi alabilir miyim?
malzemelrin hepsi internette var alıp kendim yapayım diyorum. zaten hiç bi süsleme yapmadım kızıma.

Eki Görüntüle 864133

Eki Görüntüle 864136

günaydın azurem bence gayet güzel, yapımı da çok kolay kavanoza koy kapat süsle eğlenceli bişeymiş yapabilirsen yap güzel güzel dağıt herkese mutlu günlerinde inşallah

hamile külodunu aldım canım
zira diğerlerinin içine sığmam mümkün bile değil, acayip sıkıştırıyolar
bende lohusa sepetinden alacam sanırım
senin aldığın site gözükmüyo

kızlar benım herseyım oluyo bana eşofmanlarım kılotlarım hiç hamıle eşofmanı kılotu almadım ama dogumsonrası tertemız gıyerım dıye 2 tane lohusa pıjaması aldım pijamalarımda oluyo halbukı bnde 11.5 kılo aldım ama aldıgım kılolar görünmuyo hiç:))

Çok güzeller,kendin yapınca daha bir güzel olur.Ben de internetten şu malzemeleri aldım kendim yapacağım,kapı süsü ve sepeti de kendim hazırlayacağım.Bitince fotosunu koyarım.

teşekkür ederim yazdığın için canim hafta sonu giremediğim için yazamadım cevap. Cumartasi günü herşeyi hallettim şükür kafam rahatladı artık Beşik hediye gelmişti uyku seti nevresim kıyafet falan tamamladım. Annem sağolsun battaniye patikler yelekler falan örmüştü Ondan başka düşünen yok zaten o da olmasa ne yapardım

İnşallah sağ salim giydiririz bebişlerimize koklarız öperiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…