2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

süpermiş azurem,kendin mi yapıcan?

aynen ben de yaa kocaman göbişim var 13 kilo aldım ona rağmen külotlarım oluyor eşofmanlarımdan bir iki tane çok dar olan vardı streç gibi sadece onları giyemiyorum. ben de doğum sonrası için güzel bir iki pijama alıcam hafta sonu, o kadarlık da ödülümüz olsun canııımm :130:

Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için

canım 30 haftayı geçmişya bebişin üzülme allah yardım etsın bı an evvel al ınsallah kucagına getır evınıze..ne mutlukı artık böyle seyler farkedılıyo eskıden anlasılmazmıs allah korusun bebegıne de sana da bişi olmadan dogum yapmışsın allah uzun ömürversın güzel yavruna....

bırazdan komsumuza gıdıcez bızde bırazdan dedıgım evı bı toparlayım hazırlanayım öglen yanı:) dıkkat edın kendınıze kızlar yavas hareket edın risklı zamanlardayız artık 1 2 ay var daha ama dogumlar basladı...

Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için

Allah yardımcınız olsun.İnşallah biran önce bebeğine sağ salim kavuşursun.

Sekizinci aya yeni giriyoruz ama sırt ağrısı maşallah bende de var fazlasıyla ayrıca midem deli gibi yanıyor, gaviscon ile yaşıyorum

:) aynen sırt ağrısı, mide yanması, karnımın altında çok ağrı oluyor bu iki haftadır gece soldan sağa dönerken bile kalkıyorum kendimi düzeltiyorum ondan sonra yatıyorum, bu hafta cuma günü doktora gidicem doktora sorucam artık, normalmi bu ağrı diye oturduğum yerden kalkınca bile iki büklüm nineler gibi kalkıyorum (
birde kızım döndü artık heralde yukarıya doğru itiyor bazen kaburgalarımın battığını hissediyorum :)

Canım geçmiş olsun.Benimde çok ağrım oluyordu(Karnımın altında).Doktor magnezyum verdi.Genellikle kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş.Şimdi iyiyim, almayı unutursam hemen başlıyor ağrılar.

ne güzel canım.benim hiçbişeyim olmuyo.en geniş montum bile kapanmıyor.ama hamilelik falan almadım.hiç hoşuma gitmiyor zaten. 1 tane hamile pantolonu aldım.2 tanede arkadaşım verdi.ben galiba çok cimriyimama napıyim canım sonra o çirkin şeyleri.kilo verene kadar dışarı bile çıkmak istemiyorum zaten oturur bebeğimi büyütürüm evimde.6 aya kadar yaz gelir bebek büyür kilolar gider diye hayal ediyorum...hayallerrr

selam kızlar,
erken doğum yapan arkadaşımın bebeğine acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa sürede bebeğini sağlıkla sıhhatle kucaklayıp evine götüreceksin allah miniğinin de senin de yardımcısı olsun.

bu arada cuma günü bizim kontrolümüz vardı, 32+3 dü tam o gün. kiloasuna 1780 gram dedi. normal dedi ama ben bilemedim, çok mu acaba ???

bir de 15 gün sonraki randevuda nst ye bağlayacakmış, çikolata yeyip gel dedi :)))))))))))

Selam ;

resimleri görünce konuya daldım
İstanbulda iseniz eminönünden temin edebilirsiniz kolonyalı şekilde kendime yaptım
şişelerin tanesi 1 TL 50 cc

istanbulda değilim canım, içine kolanya değil de şeker koymayı düşünüyorum. en küçük boy internette 100 adet 47 lira, paşabahçenin ondan almayı düşünüyorum

Benim 31. haftada 1780 çıkmıştı bana da fazla gelmişti ama dr fazla diye birşey demedi benim de çok kafama takılıyor :44:

evet güvenilir canım ben hastane çıkış takımı filan almıştım, çok rahat ve kaliteli bir site :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…