kızlar hastaneye ve daha sonra eve gelenlere çikolata yerine söyle bişi hazırlasam nasıl olur? genelde hatıra için buzdolabı süsü hazırlıyorlar. ben bunu beğendim ama acaba kalıcı olmaz mı? yani saklamak isteyen saklar tabi ama, sizce nasıl, fikirlerinizi alabilir miyim?
malzemelrin hepsi internette var alıp kendim yapayım diyorum. zaten hiç bi süsleme yapmadım kızıma.
Eki Görüntüle 864133 Eki Görüntüle 864134 Eki Görüntüle 864135
Eki Görüntüle 864136
kızlar benım herseyım oluyo bana eşofmanlarım kılotlarım hiç hamıle eşofmanı kılotu almadım ama dogumsonrası tertemız gıyerım dıye 2 tane lohusa pıjaması aldım pijamalarımda oluyo halbukı bnde 11.5 kılo aldım ama aldıgım kılolar görünmuyo hiç:))
Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
aynen ben de yaakocaman göbişim var 13 kilo aldım ona rağmen külotlarım oluyor eşofmanlarımdan bir iki tane çok dar olan vardı streç gibi sadece onları giyemiyorum. ben de doğum sonrası için güzel bir iki pijama alıcam hafta sonu, o kadarlık da ödülümüz olsun canııımm :130:
süpermiş azurem,kendin mi yapıcan?
Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
Sekizinci aya yeni giriyoruz ama sırt ağrısı maşallah bende de var fazlasıyla ayrıca midem deli gibi yanıyor, gaviscon ile yaşıyorum
:) aynen sırt ağrısı, mide yanması, karnımın altında çok ağrı oluyor bu iki haftadır gece soldan sağa dönerken bile kalkıyorum kendimi düzeltiyorum ondan sonra yatıyorum, bu hafta cuma günü doktora gidicem doktora sorucam artık, normalmi bu ağrı diye oturduğum yerden kalkınca bile iki büklüm nineler gibi kalkıyorum(
birde kızım döndü artık heralde yukarıya doğru itiyor bazen kaburgalarımın battığını hissediyorum :)
Merhaba kızlar ben de ocak annesi olacam inşallah
kızlar benım herseyım oluyo bana eşofmanlarım kılotlarım hiç hamıle eşofmanı kılotu almadım ama dogumsonrası tertemız gıyerım dıye 2 tane lohusa pıjaması aldım pijamalarımda oluyo halbukı bnde 11.5 kılo aldım ama aldıgım kılolar görünmuyo hiç:))
evet canım, malzemeleri buldum netten, isteyen olursa linkleri paylaşırım
Merhaba kızlar ben de ocak annesi olacam inşallah
Selam ;
resimleri görünce konuya daldım
İstanbulda iseniz eminönünden temin edebilirsiniz kolonyalı şekilde kendime yaptım
şişelerin tanesi 1 TL 50 cc
selam kızlar,
erken doğum yapan arkadaşımın bebeğine acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa sürede bebeğini sağlıkla sıhhatle kucaklayıp evine götüreceksinallah miniğinin de senin de yardımcısı olsun.
bu arada cuma günü bizim kontrolümüz vardı, 32+3 dü tam o gün. kiloasuna 1780 gram dedi. normal dedi ama ben bilemedim, çok mu acaba ???
bir de 15 gün sonraki randevuda nst ye bağlayacakmış, çikolata yeyip gel dedi :)))))))))))
Arkadaslar butik bebeden alıswerıs yapan oldumu ? guwenebılırmıyız yanı ? bırde butıkbebede arzum'un ates olcerı ındırme grmıs 50 tl..ne dusunuyrsunuz cewaplarsanız cokk sewınırım :) mutlu haftasonlarııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?