Benim 31. haftada 1780 çıkmıştı bana da fazla gelmişti ama dr fazla diye birşey demedi benim de çok kafama takılıyor :44:
Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
selam kızlar,
erken doğum yapan arkadaşımın bebeğine acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa sürede bebeğini sağlıkla sıhhatle kucaklayıp evine götüreceksinallah miniğinin de senin de yardımcısı olsun.
bu arada cuma günü bizim kontrolümüz vardı, 32+3 dü tam o gün. kiloasuna 1780 gram dedi. normal dedi ama ben bilemedim, çok mu acaba ???
bir de 15 gün sonraki randevuda nst ye bağlayacakmış, çikolata yeyip gel dedi :)))))))))))
yaa dombik olcak diye korkuyorum, zor doğum olmasın da
Ne güzel bir forum böyle hoşbulduk
7 kasımda 32+0'da 1948gr 43cm çıktı ortalama ölçülerde gidiyor 3600 civarı doğar dedi drum bu akşamda gidicem bakalım ne kadar olmuş prensim
şekerin çıktıysa neden ilgilenmiyor canım o doktor da niye öyle yapmışUltrasonda hata payı oluyormuş yani normalden biraz fazla görülebiliyormuş. Ben gebelik şekerinden dolayı iri olmasından korkuyorum sağolsun doktorum da hiç ilgilenmiyorsağlıklı olsunlar da azıcık dombik olsunlar canım tam ısırmalık
istanbulda değilim canım, içine kolanya değil de şeker koymayı düşünüyorum. en küçük boy internette 100 adet 47 lira, paşabahçenin ondan almayı düşünüyorum
oyy maşallahsanırım benimki de 3 kilo civarında doğar.
şekerin çıktıysa neden ilgilenmiyor canım o doktor da niye öyle yapmış
tabii canım, herşeyden önce sağlıklı olsunlar, hayırlı zamanlarda gelsinler.
Canım geçmiş olsun.Benimde çok ağrım oluyordu(Karnımın altında).Doktor magnezyum verdi.Genellikle kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş.Şimdi iyiyim, almayı unutursam hemen başlıyor ağrılar.
Benim 31. haftada 1780 çıkmıştı bana da fazla gelmişti ama dr fazla diye birşey demedi benim de çok kafama takılıyor :44:
canlar siz netten de kontrol edebilirsiniz ki bebişlerin kilosunu31.hafta için normali 1650gr ama referans aralıkları ( 1180-2350 ) yani senin bebişin çok normal maşallah. yüzde yüz bizim yumurtlama tarihimizi doktor bilemiyor, son adet tarihi göz önüne alınıyor ama bana doktorum son adetten 4 gün sonra yumurtlama olmuş diyor, başka doktora söylüyorum hayır haftasıyla uyumlu kilosu falan adet tarihin doğru diyor.....falan filan yani üç aşağı beş yukarı doktor kötü bişey demedikten sonra evham yapmayın, ha bu arada şu siteden bebiş kilosunu kontrol edebilirsiniz http://............/dosyalar/fetalweight1.html bu linke son adet tarihini yaz üç aşağı beş yukarı kilosu hakkında bilgin olur :112:
Selam ;
resimleri görünce konuya daldım
İstanbulda iseniz eminönünden temin edebilirsiniz kolonyalı şekilde kendime yaptım
şişelerin tanesi 1 TL 50 cc
Aysbozz doktora gittim. Su gibi akinti icin test yapti amniyon sivisi degilmis, idrar kaciriyormusum.
igne batmasi bebegin yaptigi baskidan veya hafif sistitten olabilirmis
Akinti icin alttan muayene etti. Et beni gobi birsey varmispolip veya sigil olabilir dedi. Smear testi aldi. Sonuca gore gerekirse hamileyken mudahale edecek veya dogumdan sonrasini bekleyecekmis. Biraz endiselendim ama doktorun dedigine gore hamilelikte bagisiklik sistemi zayifladigi icin boyle seyler ortaya cikabiliyormus.
Tomurcuk sanirim senin de polip vardi degil mi?
Bana da fitil verdi. Neo penotran ismi.
Sezeryan tarihim belli oldu, 6 ocak. Yani 38. Hafta tamamlandiktan sonra
durumlar boyle arkadaslar
Aysbozz doktora gittim. Su gibi akinti icin test yapti amniyon sivisi degilmis, idrar kaciriyormusum.
igne batmasi bebegin yaptigi baskidan veya hafif sistitten olabilirmis
Akinti icin alttan muayene etti. Et beni gobi birsey varmispolip veya sigil olabilir dedi. Smear testi aldi. Sonuca gore gerekirse hamileyken mudahale edecek veya dogumdan sonrasini bekleyecekmis. Biraz endiselendim ama doktorun dedigine gore hamilelikte bagisiklik sistemi zayifladigi icin boyle seyler ortaya cikabiliyormus.
Tomurcuk sanirim senin de polip vardi degil mi?
Bana da fitil verdi. Neo penotran ismi.
Sezeryan tarihim belli oldu, 6 ocak. Yani 38. Hafta tamamlandiktan sonra
durumlar boyle arkadaslar
Canım eminönünde nerden alabşlirim, isim verebilirmis
N bana. Bide kapakları tıpa şeklindemi yoksa nrmal kolonya kapağımı
hadi yaabanada magnezyum vermişti kramplar için ama tadı çok kötü diye içmiyordum, içeyim bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?